|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
19.3.2009 11:29:08   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

dan.. user posted image

kaj to je vse za danes!user posted image user posted image user posted image

Dan!

mogoč se je alarm vklopu user posted image

a ni dovolj? tolk da pozdravim..user posted image

alarm pa je zdaj pri men na rokah. Stalno pritisnem tipko za dremež, pa kaj dost ne pomagauser posted image user posted image bom mogla mal popravit ta alarm da bo tud dremež prijeluser posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
19.3.2009 11:29:10   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

moj dragi je pa včeraj bral Pušenjakov forum in zasledil, da se otrok pred porodom umiri. In zdaj me vsake toliko vpraša, če še vedno brca na polno in potem reče: "ah, pol še ne bo nič..." user posted image user posted image user posted image

user posted image povej mu da je pr men med popadki še veselo razgrajal...

še to...k pravjo da zihr veš kdaj so popadki...js sm bla pa tist fenomen k eno uro nism vedla za njih...sm misnla da me šraufa ker sem tut vsake tok prdnlauser posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
19.3.2009 11:30:09   
Piruri
Yania...hvala za ta opis...ma, jaz imam tudi občutek kot, da mi šari tam nekje, ampak je še dokaj visoko in se po "popadku" kar začne nekaj muvat in bunit...je pa res, da je celo nosečnost en mali polentko in se ne morem orientirat na njegovo gibčnost user posted image ...nekako me daje panika, da ne bom prepoznala popadkov, ker jih že pri Mii nisem imela nevem kako intenzivnih...no, nekaj takega so bili kot tej lažni...Mah, upam, da bom VEDELA, kdaj it...user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
19.3.2009 11:31:16   
Paksi79
Mama_M,

Lea je prelepa, ne morm verjet, da ima ze tako frizurco:)
Meni je lih rekla mami, da sm bla skor plesasta do enga leta in tak bo najbrz tut moja puncka:)
Lepo se pocartajta in cimmmanj neprespanih noci!!!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
19.3.2009 11:31:49   
yania
Nobady tvoj Taj je pa tak velikanček....na slikci verjetno še daljši izpade....luškan..

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
19.3.2009 11:33:00   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

še to...k pravjo da zihr veš kdaj so popadki...js sm bla pa tist fenomen k eno uro nism vedla za njih...sm misnla da me šraufa ker sem tut vsake tok prdnlauser posted image user posted image user posted image

Na, še en dvom več user posted image  user posted image ...grem štimat na posteljo brisače, če bom slučajno rodila doma user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
19.3.2009 11:33:10   
yania
In kako ste se kaj navadili na novega člana...ti spremeni tempo življenja...a...mene so dostikrat kolegi brez user posted image  spraševali kako je, pa sem samo rekla, da ti spremeni lajf, ne na slabše, ne na boljše, ampak na lepše...si ne predstavljam, kak dolgčas bi bil brez mojih sončkov...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
19.3.2009 11:33:20   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dolgo smo navijale in dolgo čakale, pa smo le dočakale:

Lolita23 sporoča:

Živjo, sem mala zamudnica Tjaša, težka 3400 g in velika 51 cm. Nisem počakala na atijev rojstni dan...

Imamo tudi njene prve slikice:

user posted image

user posted image

Draga Lolitka, iskrene čestitke za malo Tjašo, me pa smo očitno tako dobro navijale, da punčka ni hotela počakati še nekaj ur, da bi praznovala skupaj z očkom user posted image  Želimo čim prejšnji odhod domov!

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si se le rešla in dočakala svoj zakladek..
Ma je uvudevna bila ker je vedela, da če bosta z atijem skup praznovala, pol bo ati brez daril ostal in je raje prišla prejuser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
19.3.2009 11:34:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

nimam nobenga vnetja, samo to ni bel tok, tist je bl pocast, to pa je čist spolzko user posted image

user posted image  user posted image  a, je podobno sluzi od ribe? user posted image  user posted image  user posted image

piruri ne izzivaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
19.3.2009 11:35:00   
Paksi79
Jast imam lazne popadke ze od sestega meseca, ko mi trebuh kar naprej trdi ampak me nic ne boli...
V torek imam rok ampak ni blo ne cepa, ne popadkov, sam enkrat me je mal peklo u krizu...pa sm u 34 tednu skor dobla stereoide za hitrejsi razvoj pljuck puncke, ker sm mela ful bolecine v trebuhu in hrbtu in so me mogli prit iskat, ko sm bla na sprehodu in nism mogla ne naprej ne nazaj:)

Zdaj pa ocitno noce vn...sej je prav, kar naj se ima fajn se mal in se pridno redi:)

Zdaj pa kuhat in se javim kasnej!!!

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
19.3.2009 11:35:33   
tasa_m
piruri..ti pa imaš kar nekaj datumov rezerviranih a ne? sem se zdaj nasmejala, ko sem videla kaj imaš pod posti napisanouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
19.3.2009 11:37:21   
Piruri
LOLITKA....user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bravo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMA_M...joj...se prav ne spomnem, če jo je fajn pekla zaga? user posted image  user posted image ...kako carta je njena mala trobentica...

SEY...ja, ta vikend mislim...tista, ki pride prej, naj kar rezervira user posted image ...tako sobo s fajn razgledom na parkirišče user posted image  user posted image  user posted image

Naslednji vikend se prestavlja ura...pa me zanima, če otroka rodiš ob 3 zjutraj...in se ura prestavi na 2 uro...kaj potem piše v rojstnem listu? user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
19.3.2009 11:37:41   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Nobady tvoj Taj je pa tak velikanček....na slikci verjetno še daljši izpade....luškan..

ja men se tut zdi da je ful velik, ko ga gledam mi kr ni jasno kje se je to v mojem trebuhu skrivaluser posted image da o premajhnih cotkah ne govorim...

kako pa kaj Timon? je zdaj vredu s hranjenjem?

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
19.3.2009 11:37:54   
Pupa7

Yania...hvala za ta opis...ma, jaz imam tudi občutek kot, da mi šari tam nekje, ampak je še dokaj visoko in se po "popadku" kar začne nekaj muvat in bunit...je pa res, da je celo nosečnost en mali polentko in se ne morem orientirat na njegovo gibčnost user posted image ...nekako me daje panika, da ne bom prepoznala popadkov, ker jih že pri Mii nisem imela nevem kako intenzivnih...no, nekaj takega so bili kot tej lažni...Mah, upam, da bom VEDELA, kdaj it...user posted image

tud jaz upam da bom vedla, ker zdaj vse ignoriram user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
19.3.2009 11:37:57   
Paksi79
Cestitke Lolita,

Tjasa je prelep cukrcek!!!user posted image

Joj, kdaj bom vidla mojo Taro...bi jo kar stisnla k seb...se mal, pa bo:)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
19.3.2009 11:39:57   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Paksi79

Cestitke Lolita,

Tjasa je prelep cukrcek!!!user posted image

Joj, kdaj bom vidla mojo Taro...bi jo kar stisnla k seb...se mal, pa bo:)
malo se počakaj pa bo. a Tara bo? Lepo imeuser posted image

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
19.3.2009 11:40:50   
Pupa7

piruri..ti pa imaš kar nekaj datumov rezerviranih a ne? sem se zdaj nasmejala, ko sem videla kaj imaš pod posti napisanouser posted image

sem glih gledala tud jaz isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
19.3.2009 11:41:29   
Piruri

nimam nobenga vnetja, samo to ni bel tok, tist je bl pocast, to pa je čist spolzko user posted image

user posted image  user posted image  a, je podobno sluzi od ribe? user posted image  user posted image  user posted image

piruri ne izzivaj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image ...ja, malo te pa moram...sej sva na istem... user posted image  user posted image jaz tudi navijam za backa...imajo fajn smisel za humor user posted image  user posted image ...in smeh je pol zdravja...

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
19.3.2009 11:41:35   
yania
Ma Piruri, ne sekiraj se...sigurno boš vedela kaj so popadki no..pa nisi vsega pozabila..glej, ko te zagrabi krč dol kot pri menstri in zraven še trebuh otrdi, je to to...
meni je doma trebuh otrdeval, imela pa sem tako čudno bolečino čisto spodaj, pri levem in desnem jajčniku...in seveda to še ni bilo nič, samo se je dogajalo na 2 minuti..odprla se pa nisem nič več kot popoldan na pregledu v P...ko pa se je v porodni začelo malo bolj dogajati, pa je bolj konkretno zabolelo...itak da veš..ne moreš spregledat...
ko enkrat začne trdeti z bolečino, ne gre nekaj fuuul ekspresno...tko da ko bo to to, pa pejdi v P..

a sem zdolgovezila, a?....user posted image user posted image user posted image

No moja kolegica, sej sem že enkrat to napisala, sam morm še enkrat, trikrat je rodila, pri vseh treh je ob 1.30 šla ponoči v P...tko da ji mož v tretje skoraj ni verjel, ko je ves zaspan prišel v kuhinjo in pogledal na uro,,,samo smejal se je in rekel: pa ne spet 1.30...no ob 2.sta šla, prišla v P , tam so ji rekli, ja sej ste 7 cm odprti...ob 3.10 je padel ven...nikoli šivana, rezana...in vse na izi,,,,blagor ji...

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
19.3.2009 11:41:50   
lejca
Dan...

Kako ste danes?Sem brala,da je Lolitka koncno rodila..cestitkeuser posted image user posted image user posted image
Od vceraj imam zelo trd in bolec trebuh, vsake tolk casa me boli kriz in mali skace po trebuho,kot prej sploh ni...a so to ,al niso to prvi znaki?

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Paksi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
19.3.2009 11:42:08   
tasa_m

sem glih gledala tud jaz isto user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem misla da popadke šteje, te pa vidim da so datumi. Prava je ja.user posted image user posted image Kaj pa če bo kak drug datum,ki ni napisan??user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
19.3.2009 11:42:17   
Pupa7

user posted image  user posted image  user posted image ...ja, malo te pa moram...sej sva na istem... user posted image  user posted image jaz tudi navijam za backa...imajo fajn smisel za humor user posted image  user posted image ...in smeh je pol zdravja...

user posted image user posted image user posted image user posted image to si ovci rekla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
19.3.2009 11:42:49   
Pupa7

sem misla da popadke šteje, te pa vidim da so datumi. Prava je ja.user posted image user posted image Kaj pa če bo kak drug datum,ki ni napisan??user posted image user posted image

nevem zakaj ji 23 nea diši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
19.3.2009 11:42:49   
Piruri

tud jaz upam da bom vedla, ker zdaj vse ignoriram user posted image user posted image user posted image

Kaj, ko ti bo z rokico pomahal ven, boš tudi ignorirala? user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
19.3.2009 11:43:32   
Pupa7

Kaj, ko ti bo z rokico pomahal ven, boš tudi ignorirala? user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image takrat bo že prepozno it user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?