yania
|
Piruri meni se je 2 dni pred porodom ful umiril...res je bil miren, glede na to, kake je prej zganjal, no 20 ur pred porodom, pa se je ful dogajalo spodaj, zato sem tudi šla v P, se pokazati, ker me je tako šraufal, kot bi z rokico nekaj vintlal....samo meni je tista v P, ni bila zdravnica, kaka babica, ker je bila v modrem in zdr.je potem prišla, tako šraufala noter, da je zelo krvavo roko ven potegnila...rokavico...je rekla, kar vložek so tam vzemite, ker boste malo krvaveli... tako da bolj ko gruntam, je to to...sigurno, mi je odluščila kaj...no čez noč sem šla potem nazaj in zjutraj z umetnimi rodila...je bilo drugače kot pri Naji, ko sem bila 3 dni čez rok, in mi je odtekla voda, pa spontano so se začeli popadki po tem, nič umetnih...tule pa vse tko čudno...umetno..ni hotel ven... Feliša: Prije puno godina stvori Bog muskarca i zenu. Gleda on muskarca i kaze: - "Ti si super ispao..." a zatim pogleda zensku i rece: - "Jebi ga, ti ces se morati sminkati!" hud ko poper... , sam veš kaj, oni si morjo pa gel gor dajat, pa je približno isto, a ne...