yania
|
Ma Piruri, ne sekiraj se...sigurno boš vedela kaj so popadki no..pa nisi vsega pozabila..glej, ko te zagrabi krč dol kot pri menstri in zraven še trebuh otrdi, je to to... meni je doma trebuh otrdeval, imela pa sem tako čudno bolečino čisto spodaj, pri levem in desnem jajčniku...in seveda to še ni bilo nič, samo se je dogajalo na 2 minuti..odprla se pa nisem nič več kot popoldan na pregledu v P...ko pa se je v porodni začelo malo bolj dogajati, pa je bolj konkretno zabolelo...itak da veš..ne moreš spregledat... ko enkrat začne trdeti z bolečino, ne gre nekaj fuuul ekspresno...tko da ko bo to to, pa pejdi v P.. a sem zdolgovezila, a?.... No moja kolegica, sej sem že enkrat to napisala, sam morm še enkrat, trikrat je rodila, pri vseh treh je ob 1.30 šla ponoči v P...tko da ji mož v tretje skoraj ni verjel, ko je ves zaspan prišel v kuhinjo in pogledal na uro,,,samo smejal se je in rekel: pa ne spet 1.30...no ob 2.sta šla, prišla v P , tam so ji rekli, ja sej ste 7 cm odprti...ob 3.10 je padel ven...nikoli šivana, rezana...in vse na izi,,,,blagor ji...