|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
18.3.2009 21:49:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Sem pa tako nenaspana, pa utrujena cele dneve, da je groza...ne vem, kaj je to...al mi kaj manjka, mogoče železa, saj po tej nemogoči krvavitvi, ki je še kar ni konec, ne bi bilo čudno, da mi kaj fali...cel dan ni bilo nič user posted image , pa sem mislila, da se bo končno umirilo, pa se prej spet močnoooooo ulije...ma ne morem verjeti...če bo do jutri tako, bom prav mojo G klicala, ker tole ne vem če je še normalno...
Saj lahko traja kao 6 tednov a ne? Če se ti je spet vlilo je lahk vzrok tud to da imaš premalo počitka. Tak je men patronažna rekla ko me je vpr. kak je. In res pol sem probala 2 dni počivat kolk se pač da in ti rečem, da je bilo pol ok.user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
18.3.2009 21:49:48   
yania
ojla Taši..ja spi...sej zdem enkrat bo akcija...moj user posted image  je šel z Najo v posteljo, malo jo pocrkljat, pa sem nesla Timona k njima, k danes skos nekaj godrna, noče biti sam, stalno bi se nosil in stiskal,,,no in so vsi trije zaspali....me prav skrbi, da revež ne dobi kake brce, ko je v sredini, na 90 cm postelje, al kolk je že široka...

Kako Lija,,,kaj je to v loku bruhala, al samo polivala?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
18.3.2009 21:51:47   
yania
Ja saj to vem, samo danes sem pa res cel dan noter, nič posebnega, razen sesanja, in malo sem pospravljala...samo kri je pa tako svetla, sveža...ma me kr malo skrbi, pa to se fuuul ulije, je vložek v momentu cel moker...kot bi kak dcl zlil gor...no vem no user posted image user posted image user posted image

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
18.3.2009 21:52:19   
tasa_m

ojla Taši..ja spi...sej zdem enkrat bo akcija...moj user posted image  je šel z Najo v posteljo, malo jo pocrkljat, pa sem nesla Timona k njima, k danes skos nekaj godrna, noče biti sam, stalno bi se nosil in stiskal,,,no in so vsi trije zaspali....me prav skrbi, da revež ne dobi kake brce, ko je v sredini, na 90 cm postelje, al kolk je že široka...

Kako Lija,,,kaj je to v loku bruhala, al samo polivala?
pol pa se res malo stiskajo ja.. no, se bodo imeli zato še rajši user posted image

Lija mi trenutno zaspala. Sma se najedli zdaj pa sam čakam če bo spet kaj preko vrgla. Je v loku bruhala ja.
Me je od kolegice mama ki je patronažna poklicala in pomirla tak da.. že lažje diham user posted image . Jutri jo pridejo pogledat njena patronažna in od kolegice mama, katera bo prinesla tehnico in bomo jo stehtali. Je rekla da dokler je plenička mokra ni problema, te nimam zakaj panike delat.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
18.3.2009 21:53:40   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

a popadke maš??? redne?

Ah, ne vem kaj imam...tako nekako na 15 minut, pol se umirijo na 25 do pol ure...pol spet nič celo uro, pol pa redni na 15 minut user posted image  user posted image  user posted image ...zdaj me je še fajn začelo preganjat na wc...ma po moje je to bolj strah pred nočjo user posted image  user posted image  user posted image
se ti mogoče že kam mudi?? user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
18.3.2009 21:58:37   
yania
ajoj,,,bogica...samo se spomnim da je tudi moja Naja kdaj bruhnila ven mleko...cel hodnik sem imela pobruhan, ne vem kolikokrat, ko sem jo nosila za kupčke podret....ja, videt je kot bi škaf vode zlil na tla...

Po mojem ni hudega, mogoče imaš toliko mleka,,,na koliko časa ti pa je? oz.koliko obrokov imata?
Jaz sem danes kupila, no mi je ena kolegica prinesla po naročilu iz Milerja Aptamile, štiri, pa plenice, ko tam dela, pa ima 10% popusta, no pa piše da mora otrok od 2.-4. tedna pojesti na obrok 120 mluser posted image user posted image  5-6 x na dan...od 5.tedna naprej pa 150 user posted image user posted image user posted image user posted image  
Kupljen v DM ju  pa čisto drugače, 90 ml...zdej pa ne vem, al je drugačen....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
18.3.2009 22:01:33   
yania
ma kolk so luštni...čak, sem jih slikala, bom slikico dala gor v album...sam par minut...da to naredim...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
18.3.2009 22:05:07   
tasa_m
Lija je nekje na 2 urci, ponavadi tud prej ker se taaaaak dere da ji raje kr dam preden cel blok zve da je lačna user posted image user posted image

Zdaj ko pa mi je nazadnje bruhnila pa je zaspala in mi jedla po 3,5 urcah user posted image . Je pa res da smo imeli probleme z podiranjem kupčka in ga ni podrla. Sicer zdaj tak dolgo vzstrajam, da podre ampak pol ko slišim kaucanje pa me kr zmrazi.. Pa pravio da če kupčka ne podre da zato kauca user posted image pol pa je naša izvenserijska ker podre kupčka pa pe kauca jo revico.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
18.3.2009 22:13:19   
yania
slikce so gor...Timonov 2.mesec....haha...kapa ga sploh ne moti.,,,,je bil kopan pa smo mu jo gor dali...je Naja prinesla eno ultra veliko....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
18.3.2009 22:17:24   
tasa_m

slikce so gor...Timonov 2.mesec....haha...kapa ga sploh ne moti.,,,,je bil kopan pa smo mu jo gor dali...je Naja prinesla eno ultra veliko....user posted image user posted image user posted image

sem jih pogledala ja. Lepe so. Je pa Timonu tud duda kr lepo prevelika, kot naši Liji,se mi zdi da jo pogledam in jo je sama duda..user posted image
Še majo malo placa na postelji,mogoče zate šparajo user posted image

Nič grem jaz na kavč počakat mojega. Upam d hitro pride ker me že nekam nosijo proti deželi sanj..user posted image user posted image

NOČKO VSEM, se tipkamo jutri user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
18.3.2009 22:17:45   
yania
Ja sej potem pa ful pridono jesta....dobra mamica...
Glej moj Timon se tudi kdaj zbudi, kako uro in pol ali dve potem ko se je najedel, ko vem koliko poje in ga dvignem v naročje, pa 2x prdne, in potem zaspi, in je mir....mogoče pa jo ravno tile kupčki matrajo...moj tudi včasih podere 2 ali 3 kupčke, pa potem čez kake pol urce ali tudi več joka, pa ga dvignem gor in še en fuuul velik kupček...
Glede koucanja, pa raje ne bi...vedno poderemo vsaj  2 kupčka, orto glasna, pa se mu skoraj vedno potem še kolcat začne, kake 10 ali 15 minut po obroku...probaj jo imeti kake 15 minut potem ko se najesta v naročju, tako da ima kar višje glavico, ker jaz tudi če ga dam ležat, pa tudi če je vzglavje dvignjeno malo, mu mleko uide ven, in kolca, če pa je v naročju še malo, ali pa zaspi na meni, tako da kravce pase, je pa uredu...

Kolegica tudi doji in je rekla, da če prej jamra preden minejo 3 urce, mu raje da še malo dudo, in potem jesta, ko je čas....kaj pa vem...mogoče jo res samo črviči, in se hoče pocrkljati na joški...sesa in sesa, potem pa mora to seveda ven, a ne..ker je preveč...poskusi...saj pa veš koliko poje, koliko požirkov naredi...sicer boš pa jutri videla kako bo tehtnica pokazala, koliko poje....

< Sporočilo je popravil yania -- 18.3.2009 22:26:22 >

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
18.3.2009 22:19:49   
yania
Lahko  in mirno noč....tebi in Liji...tvoj pa itak verjetno spi ko top,a? ....

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
18.3.2009 22:27:50   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

a popadke maš??? redne?

Ah, ne vem kaj imam...tako nekako na 15 minut, pol se umirijo na 25 do pol ure...pol spet nič celo uro, pol pa redni na 15 minut user posted image  user posted image  user posted image ...zdaj me je še fajn začelo preganjat na wc...ma po moje je to bolj strah pred nočjo user posted image  user posted image  user posted image
se ti mogoče že kam mudi?? user posted image user posted image

user posted image  Ja...drugi teden ima moj en pregled v bolnici, pa bi bilo fajn, da bi bila do takrat že doma user posted image   user posted image ...pa 30. ima Mia zobozdravnika, tako da bi bilo fajn, da bi bila že brez trebuha, da jo bom lahko držala v naročju user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
18.3.2009 22:31:40   
yania
Piruri....meni je tudi prebava delala 100 na  uro, in smo šli rodit še tisto noč...malo od straha, malo pa zaresuser posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
18.3.2009 22:34:48   
Piruri

Piruri....meni je tudi prebava delala 100 na  uro, in smo šli rodit še tisto noč...malo od straha, malo pa zaresuser posted image user posted image

...vem...to je še edini znak, ki ga čakam preden se odpravimo...pri Mii je bilo isto, sem imela že "domači" klistir...samo glede na apetit, ki ga še imam, menim, da to ni to...user posted image

Me pa nekaj zanima...se ti je, kljub popadkom Timon še vedno premikal? In je bila velika razlika med popadki od prve in njim?

www.by-ab.si

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
19.3.2009 4:28:31   
Pupa7

punčke na pohodu user posted image  Mihaela01 sporoča:

Kdor čaka, dočaka in tako sva tudi midva dočakala rojstvo najine hčerkice Eve, ki je prijokala na svet danes, 18.3., težka 3600 g in dolga 52 cm. Eva je s svojo skromnostjo polepšala življenje mamici Mihaeli in atiju Danielu.

Draga Mihaela, iskrene čestitke ob rojstvu prvorojenke, uživajte v skupnih trenutkih, pa čim prejšnji odhod domov.

user posted image

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
19.3.2009 4:30:17   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

sej loh grem nazaj spat, sam se zna zgodit da ti bo potem pa tečno user posted image user posted image user posted image user posted image

če greš ti nazaj spat, bo vmes zihr kakšna rodila user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj sem rekla? user posted image user posted image user posted image user posted image

sej najboljš da sploh več ne pridem na rr, da boste vse lepo rodile user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
19.3.2009 4:36:48   
Pupa7

a popadke maš??? redne?

o dama, vas heca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
19.3.2009 4:43:40   
Pupa7
skratka jaz spet ne morem spat, sej me bo čez kako uro spet zmanjkalo user posted image user posted image

škoda ko ni nobene, da bi ji lah pomagala dihat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
19.3.2009 5:07:10   
Pupa7
in pokonc sva samo jaz in en ptič ko ma pune dela s skladanjem svoje simfonije user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 19.3.2009 5:10:23 >

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
19.3.2009 7:28:16   
pocka
Dobro jutro...a še vse spite?

piruri - si še v enem kosu?user posted image

pupa - a si šla nazaj spat?user posted image Te je ptičja simfonija uspavala?

Jaz šibam na CTG, pol pa javim kaj bodo povedali.
Včeraj sva se opogumila in poizkusila naravno metodo, kako spravit user posted image ven...user posted image ...ampak še vedno se ni nič premaknilo, očitno na meni niti to ne paliuser posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
19.3.2009 7:46:42   
Lorencia
Dobro jutro punce.

Tudi jaz imam danes ob 10h CTG...upam, da bo počasi že kaj pametnega pokazalo...več kot 2 tedna nazaj mi je že kazalo popadke, zdaj pa je ctg vedno bolj umirjen user posted image

No, ponoči tudi jaz slabo spim...do 03h se vedno ful mučim in grem kakpnih 4x na wc..po 03h pa lahko zaspim, tako da se že bojim vedno novega večera.

Javim, ko se vrnem iz pregleda...zaenkrat nimam nobenih posebnih znakov, tako da mislim da se bom kar lepo domov vrnila.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
19.3.2009 8:28:20   
sanna
Juuuuuutro! Spet prespana noč. Ne vem kaj se to dogaja, ampak tudi enega filma ne morem do konca pogledat, ker že spim. Verjetno me že spomladanska utrujenost daje. Danes sem pa že pospravljala, še v trgovino skočim, da bom kuhala, CTG imam pop, pa upam, da se bo kaj premaknilo. Čez dva dni je moj PDP, pa mislim, da bom tudi med zamudnicam!

ČESTITKE punčici Evi user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
19.3.2009 8:47:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Dobro jutro...a še vse spite?

piruri - si še v enem kosu?user posted image

pupa - a si šla nazaj spat?user posted image Te je ptičja simfonija uspavala?

Jaz šibam na CTG, pol pa javim kaj bodo povedali.
Včeraj sva se opogumila in poizkusila naravno metodo, kako spravit user posted image ven...user posted image ...ampak še vedno se ni nič premaknilo, očitno na meni niti to ne paliuser posted image user posted image user posted image

ola pocka, držim pesti za pregled user posted image user posted image user posted image

ja sem po dveh urah blodenja šla nazaj za dve ure spat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
19.3.2009 8:48:36   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

Dobro jutro punce.

Tudi jaz imam danes ob 10h CTG...upam, da bo počasi že kaj pametnega pokazalo...več kot 2 tedna nazaj mi je že kazalo popadke, zdaj pa je ctg vedno bolj umirjen user posted image

No, ponoči tudi jaz slabo spim...do 03h se vedno ful mučim in grem kakpnih 4x na wc..po 03h pa lahko zaspim, tako da se že bojim vedno novega večera.

Javim, ko se vrnem iz pregleda...zaenkrat nimam nobenih posebnih znakov, tako da mislim da se bom kar lepo domov vrnila.

tudi tebi velik sreče, da se kej premakne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?