yania
|
Ja sej potem pa ful pridono jesta....dobra mamica... Glej moj Timon se tudi kdaj zbudi, kako uro in pol ali dve potem ko se je najedel, ko vem koliko poje in ga dvignem v naročje, pa 2x prdne, in potem zaspi, in je mir....mogoče pa jo ravno tile kupčki matrajo...moj tudi včasih podere 2 ali 3 kupčke, pa potem čez kake pol urce ali tudi več joka, pa ga dvignem gor in še en fuuul velik kupček... Glede koucanja, pa raje ne bi...vedno poderemo vsaj 2 kupčka, orto glasna, pa se mu skoraj vedno potem še kolcat začne, kake 10 ali 15 minut po obroku...probaj jo imeti kake 15 minut potem ko se najesta v naročju, tako da ima kar višje glavico, ker jaz tudi če ga dam ležat, pa tudi če je vzglavje dvignjeno malo, mu mleko uide ven, in kolca, če pa je v naročju še malo, ali pa zaspi na meni, tako da kravce pase, je pa uredu... Kolegica tudi doji in je rekla, da če prej jamra preden minejo 3 urce, mu raje da še malo dudo, in potem jesta, ko je čas....kaj pa vem...mogoče jo res samo črviči, in se hoče pocrkljati na joški...sesa in sesa, potem pa mora to seveda ven, a ne..ker je preveč...poskusi...saj pa veš koliko poje, koliko požirkov naredi...sicer boš pa jutri videla kako bo tehtnica pokazala, koliko poje....
< Sporočilo je popravil yania -- 18.3.2009 22:26:22 >