Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 Koliko vas je že kdaj prepozno speljalo pri zeleni luči? Ziher vam še nihče ni potrobil, ko ste bočno ali rikverc parkirale, ker ste 10 x popravljale, .... Verjetno nobena, a ne, ker vse super vozite. Vsakemu se to lahko kdaj zgodi, pa še ne pomeni, da je mečkač in da ne zna vozit in da naj gre raje vozičkat. In ne posplošujte vsega. Mater, mi gre to na k.... Jaz pač mal drugače razmišljam, ker vem, kako je voziti otroke, ko začne jokati, valda da pogledaš, kaj je narobe. Mu kdaj dudo pobereš, vsaj ko na semaforju stojiš, ali kaj podobnega, ... Pa ne bi o tem, koliko mamic telefonira med vožnjo, ko vozi otroke. In ne mi govorit, da je 100% osredotočena na vožnjo. En mali kiks pa že ni več za na cesto, a ne? Sicer tega ne odobravam, pa tudi sama se kdaj že poklicala na hitro, če je bilo nujno, pa se imam vseeno za dobro voznico. Predvsem pa strpno! Sploh do tistih, ki vozijo otroke. Malo manj pa do takih kretenov, ki mislijo, da so boga za jajca prjeli in da so sami na cesti, če imajo bolj hudo makino in ko jaz z mojim berlingotom prehitevam tovornjak na cesti s 130/h mi pripiči za rit in žmrka, naj pohitim ali se mu celo umaknem! Takmu kretenu bi pa lastoročno go*ec razbila. Pomir se. Sej ni noben govoril o tebi.
|