|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 3. del
19.3.2009 8:39:13   
Dudica1

user posted image

1.     AKP                                                                             122 cm
2.     mani2                                                                          114 cm
3.     leela, KatMat                                                               113 cm
4.     petra a                                                                        111 cm
5.     Lalica1                                                                         110 cm
6.     cveka30                                                                       109 cm
7.     zmajama, meduzica, k.tja                                            107 cm
8.     mayflower, maja1488                                                  106 cm
9.     elyy                                                                              105 cm
10.   Chiara82, Biba Maja, andrejka, Petrazg, Blueeyes      104 cm
11.   peneja                                                                         103 cm
12.   christiana21, pokica_                                                   102 cm
13.   OliveOyl                                                                       101 cm
14.   dito, dudica1, copka                                                    100 cm
15.   ledenka                                                                        99 cm
16.   lunica77                                                                        98 cm
17.   vanilla, mary12                                                             97 cm
18.   U_SURDI, palacinka                                                      96 cm
19.   lake, lananai                                                                 95 cm

20.   Hanaja, miška 82                                                          94 cm  
21.   BarbyD, Masi                                                                 88 cm
22.   Tanja_                                                                           82 cm

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
19.3.2009 8:39:38   
lake
Men se tud nč ne da. Bo  treba na eno kavico, da mal energije dobim. Pol bom pa najbrž kr rižoto skuhala, to je hitr. Pospravljen mam pa večal manj vse, tko da lahko lenarm user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
19.3.2009 8:39:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

jaz mam pa zamenjane gume na avtu...user posted image
Kuhat se pa tud men nč ne da...

midva jih pa ne bova menala, k jih bova raj jesen nove kupla, k jih za ta avto nimava user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
19.3.2009 8:41:41   
elyy
dobro jutro!
evo js  sm si skuhala kavico in zdj pršla mau na comp. pogledat,hvala oliveoyl dons se dobr počutm tko d sm kr boljše volje dons že k sm ustala... tamau se normalno notr premika tko d mislm d je vse vredu**user posted image
mene je tud ful strah d ni ovit v popkovino..js msm tud pomiselke stem skos**pol pa še iz muhe slona nardimuser posted image kokr učer**
in v kerem tednu se je prvi rodiu?
ta fantk d ma čez 4 kg pa je močen madoncauser posted image sej to je tud odvisen na koga se več prime teža...js opažam d se je nazačetku ful prjemal zdj pa k sm bla na pregledu sm se zredila sam za 2kg....
drgač pa mi vsi pravjo d mi paše k sm mau bl buckasta kokr pa suhica k sm bla prej**

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
19.3.2009 8:42:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

živjo, sam tok da se javim...sem doma, mam v ponedeljek izpit-držte pesti...po mojih izračunih sem v službi samo še naslednji mesec, pola pa nekaj dopusta in porodniška, jeee

no držim pesti da boš naredila izpituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3455
19.3.2009 8:46:47   
KatMat
masi hvala za nasvet...
petra a tudi jaz drzim pesti za izpit!!

drugace pa dobro jutro!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
19.3.2009 8:47:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

živjo, sam tok da se javim...sem doma, mam v ponedeljek izpit-držte pesti...po mojih izračunih sem v službi samo še naslednji mesec, pola pa nekaj dopusta in porodniška, jeee

no držim pesti da boš naredila izpituser posted image user posted image user posted image

petra a ti maš rok 15.5 odštej 28 koledarskih dni in začneš porodniško 17. 4. mislim da sem prov odštela user posted image user posted image user posted image user posted image ja čist še maluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3457
19.3.2009 8:49:43   
KatMat
jest mam bolnisko do 25.4. pol se mi zacne pa porodniska...sej bo prav...KOMI CAKAM NASO STRUCKO!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
19.3.2009 8:50:14   
petra a
je, 17.04. mislim da nastopim porodniško, pa 13 dnio bom še koristla dopusta in to je to, pol vam bom pa družbo delala kle gor

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
19.3.2009 8:50:42   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

ta fantk d ma čez 4 kg pa je močen madoncauser posted image sej to je tud odvisen na koga se več prime teža...js opažam d se je nazačetku ful prjemal zdj pa k sm bla na pregledu sm se zredila sam za 2kg....
drgač pa mi vsi pravjo d mi paše k sm mau bl buckasta kokr pa suhica k sm bla prej**

nosecnice smo itak sexi!!!

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
19.3.2009 8:52:23   
Anonimen

je, 17.04. mislim da nastopim porodniško, pa 13 dnio bom še koristla dopusta in to je to, pol vam bom pa družbo delala kle gor

to pomeni da delaš še 14 dni in potem si doma, user posted image user posted image user posted image jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 3461
19.3.2009 8:52:44   
petra a
ko bom doma bom še za ta novo štručko prpravla vse v sobici, moram mal prebekslat postelje in mizo, pa omaro prpravt z cunjami, ojoj, pa vse cunje še preprat, bom že...zdej ne morem, sem preveč zabasana z faksom, pol bom pa res mogla pohitet, da me kaj ne prehiti tko kot je prva prišla 2 tedna prej, še dobr da sem imela vse ready steady

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
19.3.2009 8:53:00   
Anonimen
jz mam pa do 24.4. bolniško pol pa porodniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
19.3.2009 8:53:04   
Dudica1
dobro jutro zaspanci...user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
19.3.2009 8:56:34   
dito
Jutro

včeraj sem bila v bolnici na pregledu. S tamalim je vse vredu. Je med bolj drobnimi vendar vse v mejah normale. Čez eno uro še imam pregled pri svoji gin. bomo videli kaj bo rekla. Odločbe o bolniški še nisem dobila. !5. mi je potekla.

Vidim, da ste včeraj govorile o flaškah. Jaz imam aventovo. Dudico pa od mam.

Oliveoly- Brina ful lepo ime.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
19.3.2009 8:58:50   
petra a
uf, koliko tiskarskih napak delam, sem z glavo na štirih koncih, 3 delam istočasno

nč bejbe, se grem učit

Brina se meni ne zdi napačno ime, poznam eno iz Vrhnike

(odgovor članu dito)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
19.3.2009 9:00:36   
petra a
no še tole...srečam zanč na cesti eno bosanko (vsaj mislim tako), ki me je posiljevala z šloganjem, kao da mi napove kaj bomo imeli...mislim svašta kaj vse ne doživišuser posted image , sej hotla je pa dobr, aneuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
19.3.2009 9:01:32   
petrazg
o dobro jutro...user posted image

Ena kavica za pocrkljat....

Petra a ... lepo, da si se malo oglasila... Držim pesti za ponedeljek.
Spali smo danes dobro user posted image , edino zjutraj bi mi še kakšna urica prav prišla...

Lake
... jst sem bila pa prav jezna na ono žensko na tvs1, ko je razlagala o dojenju... Imajo srečo, da nimajo odprte linije za gledalce...user posted image user posted image user posted image Me je razkurila...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
19.3.2009 9:05:01   
petrazg
Dito super za pregled... user posted image user posted image user posted image , pa Miška tebi tudi...

Kaj Psaša se je kaj javila? Pa Christiane že ni nekaj časauser posted image ... sem zadnjič na eni temi vidla, da ima njena punčka probleme s težo in da so ji zdravniki dali 10 dni , da jo poredi...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
19.3.2009 9:06:08   
KatMat
U SUPER ZGELDA TALE KAVICA!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
19.3.2009 9:07:45   
KatMat
jest sem ze u sluzbi pa tudi kavico pijem...je zjutraj nisem utegnila ker sem mojmu srcku palacinke pekla

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
19.3.2009 9:10:11   
elyy
ja itakuser posted image !!no js grem zdj pospravljat stanovanje generalno tko...sam morm počas d se preveč ne zmatram(tko prah pobrisat,posesat pa tko....)sej j skos neki za pospravlat k si doma..pa še cune morm odnest ven k je sončk..pa se lepo posušijo..
aha pa mislm d more dons poštarčk pridt d mi bo prnesu odločbo od komisije k js mam odobren do jutr 20.3 pol bomo pa vidl...
no beybe se pol slišmo 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
19.3.2009 9:10:21   
Dudica1
ja res dobra bi bla v resnici tale kavica

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
19.3.2009 9:10:27   
lake
Petrazg : Kaj te je pa razjezil. Jst sicer nism gledala čist od začetka.

Teh Bosank se pa kr mal bojim, sicer nisem vraževerna tok zlo, ampak ne vem včasih se mi zdi da te lahko kr mal prekolnejo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
19.3.2009 9:12:05   
AKP
Dobro jutro!
Danes sem super spala. Do 23.00 sem bila zelo vznemirjena, potem pa sem zaspala kot top. Sem včeraj popoldan dobila obisk in seveda sem še pred njihovim prihodom sesala. Pa mi je mož lepo rekel, da bo on, samo nekaj dokončna pa bo posesal. Meni pa se je to zdelo predolgo in sem raje sama. Potem sem še dve uri sedela in ko je obisk odšel sem imela takšne čudne krče, kot ob menstruaciji. Pa se mi je zazdelo, da prihajajo ti krči v nekem zaporedju. In sem se stuširala, odšla v spalnico brat in merit časovno moje krče. Trikrat so bili zaporedoma na 9 min, četrtič na 4 min, petič pa na 20 min, pa zopet na 9 min in tako dalje. Potem sem zaspala in je bilo vse ok. Danes jih na srečo nimam. Očitno bom mogla res počivat in pazit, da ne bo kaj narobe user posted image . Pri hčeri sem imela tri tedne prej popadke, samo so se potem umirili in sem rodila dva dni čez termin. Sina sem pa rodila 1 teden čez termin. Upam, da bo moja miška tudi počakala in se bo rodila v roku.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?