Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:00:11
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 Pozdravljene so ... da se še tuki štempljam:) rok imam 5.6., pričakujem pa ... nism uspela sploh brat o čem se pogovarjate, bom pa od zdj naprej mal sledila upam, da ste vse fajn in da se dobr počutite. sm neki zasledila, da se boste dobile, al se motim? nimam časa glih prebirat zdle... ah, sj sam še 2 tedna delam, pol sm pa skos doma, k mam še 16 dni starega dopusta, pa še 10 dni novega morm izkoristit, tko da bom pol mela ogroooomno časa kle gor viset dobrodošla MONY25 jp, pridruži se nam danes na toricah ob 16h... BOOMER ja pa kdaj drugič... samo kmalu, ker potem ne vem kako bomo s časom... moj rok se počasi približuje... katrinka ja pod temo rodili smo še nisem zasledila pupe7, tako da mislim da ima še noge skupaj... živa25 jz pridem zihr... bom pa tm najbrž že pred 16... kdaj pa ti prideš?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:10:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
MONY25 sporoči še ostale manjkajoče podatke za seznam (katera nosečnost po vrsti je to, ali imaš že kaj otrok, kdaj imaš naslednji pregled, koliko si stara, kdaj imaš rojstni dan)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:10:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Blue mislim da bom kar točna. Sem razmišljala da bi okoli pol poklicala taksi, pol pa kokr hitro me pripelje.... No blue upam da tokrat res prideš
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
aja mene spoznate enako kot nazadnje - po rdeči torbici, ki se nosi čez ramo Pa seveda po obilni postavi Bušija nekaj sicer že je, ampak dvomim, da me boste imele za nosečko
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:14:14
|
|
|
|
murkica
|
Punce lepo se imejte danes in še za nas ostale pojejte kakšen košček tortice, no zame raje kakšno kepico sladoleda.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:15:13
|
|
|
|
katrinka
|
ziva25 - ne bos sama, sej nas bo kr dost da bo luštn, če ne bove pa midve pa se bove nabasale z vsemi torticami pa bo aha - pupa se v enem kosu...hihi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:17:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Blue mislim da bom kar točna. Sem razmišljala da bi okoli pol poklicala taksi, pol pa kokr hitro me pripelje.... No blue upam da tokrat res prideš ja tokrat es pridem... sem že prštimana... okrog 13h bom že v ljubljani.. pol bom šla pa najbrž mal firbcat naokoli in bom najbrž cca ob 15h že tm.. sploh če bo lepo vreme... tako kot je rekla lsica - se bo ša sončit... upam da jo kje najdem... k se nič ne oglasi he he, bomo vse neki rdečke... jz bom mela pa rdeč brzrokavnik, pa malo rdečo torbico za čez rame... najbrž črne hlače... pa čop bom mela
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:18:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka ziva25 - ne bos sama, sej nas bo kr dost da bo luštn, če ne bove pa midve pa se bove nabasale z vsemi torticami pa bo aha - pupa se v enem kosu...hihi o ne, same si pa ne bosta delili tortic... se bom jz pridružila... tko da vsaj na tri kose... hihi
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:22:12
|
|
|
|
vim
|
Živa25 ne boš sama jaz zagotovo pridem,žal z malce zamude, ob 16h grem šele iz službe lahko, potem pa šibam se parkiram in pridem. PS: Sem pa danes posebno za vas 1x v nosečniških hlačah. Čeprav so super mi blago čez trebuh sploh ne ustreza,kaj bo poleti....
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:23:43
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: vim Živa25 ne boš sama jaz zagotovo pridem,žal z malce zamude, ob 16h grem šele iz službe lahko, potem pa šibam se parkiram in pridem. PS: Sem pa danes posebno za vas 1x v nosečniških hlačah. Čeprav so super mi blago čez trebuh sploh ne ustreza,kaj bo poleti.... jz brez njih sploh več ne znam bit... sem se jih v teh 5 mesecih že navadla ne vem kako bo pol k jih ne bom več nosila
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:25:25
|
|
|
|
Blueeyes
|
Srečanje v torek 17.3.2009 po 16h v Čolnarni v Tivoliju.. Srečanja se bodo udeležili: 1) Lsica + 2) majana79 + 3) ana** + 4) živa25 + 5) katrinka + 6) vim + 7) tanatoraja + 8) ledenka + 9) majica + 10) blueeyes + 11) hindi + - če mi znese..
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:27:02
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. wani 5.2. Majana79 24.2. MAREC anci banci 14.3. angelito 28.3. Pupa7 31.3. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. živa25 15.5. JUNIJ BOOMER 3.6. šivilja 27.6. JULIJ UT_2008 14.7. palegia30 22.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. M1987 30.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER simonaa 19.12. nborazem 21.12.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:28:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
anci banci se opravičujem za zamudo... VSE NAJBOLJŠE... nobena ni vedla zaradi moje lenobe, ker nisem obnovila seznama... sorči
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:32:21
|
|
|
|
Blueeyes
|
ČAKAM NA POPRAVEK OZ. DA SPOROČITE NOVE DATUME PREGLEDOV: - UT_2008 - pupa7 - 1hruška - april09 - simonaa - pikatara - k.tja - petrazg - Tanja_ - španka - MONY25 - knutek - tanatoraja - tina69 - Sisy - palegia30 Ostale pa sporočite podatke ki vam še manjkajo na seznamu (o nosečnosti in o rojstnem dnevu)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:40:42
|
|
|
|
katrinka
|
anci banci - VSE NAJBOLJŠE, z zamudo a od srca ok nosečke - bomo se vse basale s tortico, čeprav mene vse bolj mikajo sadne kupe...mljask mislim da bo sef kmal odšel in bom loh točn prsla na mitting....
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:51:38
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka anci banci - VSE NAJBOLJŠE, z zamudo a od srca ok nosečke - bomo se vse basale s tortico, čeprav mene vse bolj mikajo sadne kupe...mljask mislim da bo sef kmal odšel in bom loh točn prsla na mitting.... tud mene bolj matra sadna kupa... no bomo vidl kaj bojo mel v ponudbi... počas bom zaključila... grem v ljubljano po opravkih, pa se pol vidmo... upam da ana** in majana prideta k mam njune cifre... da nam sama pol tm bla...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 10:56:16
|
|
|
|
katrinka
|
jupi šef šel ne bom zamudila..... vidim jagodno ali pa borovničevo sadno kupo....njami
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 11:08:45
|
|
|
|
Anonimen
|
hheheeheh sem vesela Anci banci VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!! Upam da si lepo praznovala Jst pa glih mojega dragega kličem pa ga ne dobim, ker če bom dobila avto potem bom verjetno malo zamudila, ker bi me kar on pripeljal... No bom videla... Definitivno pa pridem Če pa ne bom imela avta, pa lahko pridem tudi jaz kaj prej, če želite
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 11:12:21
|
|
|
|
ledenka
|
vidim, da se pripravljate na miting mene ne bo, je danes ob 16h zadnjič predavanje o 2. in 3. porodni dobi v MŠ, pa se mi zdi dobro, da grem. včeraj nisem mela časa it, danes pa ni poznega termina. škoda, ker je super lep sonček in bi z veseljem prišla na tortico
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 11:21:45
|
|
|
|
vim
|
ledenka kam hodiš v MŠ, kdaj v aprilu je MŠ v LJ porodnišnici. Jaz namreč v maju ne morem hodi junija pa definitivno ne mislim tam švicat pa tudi na dopust grem takrat.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 12:20:52
|
|
|
|
majana79
|
Vidim da je Modrooka že na poti, jaz sem tudi opravila s pregledom, tako da sem že doma. Se vidimo ob 4 oziroma jaz bom šla že prej pogledat, če bo katera že tam. Imam pa rdečo torbico (ja, še ena ), pa tako dolgo pisano jopo zemeljskih barv. Aja, pa velik trebuh. Upam da vas res pride čim več.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 12:50:09
|
|
|
|
PapuaNG
|
MŠ se v porodnišnici začne vsak prvi ponedeljek v mesecu in obsega 9 predavanj, od tega sta za partnerje obvezni dve predavanji (le tam preverjajo prisotnost), in sicer pri prvi porodni dobi (eno predavanje) ter drugi in tretji porodni dobi (drugo predavanje). Predavanja so ob 9ih, 16ih in 18:15 (ponavadi). Le fizioterapija je že ob 14:30.
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 13:07:19
|
|
|
|
Anonimen
|
En lep sončni pozdrav! Upam, da boste danes uživale v Tivoliju in ujele dovolj sončka na svoja lička in v svoje lase! Pa veliko se naregljajte! Naslednji pregled imam 30.3. - pa še popravek glede števila otrok (trenutno je samo 1 uradno moj)
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 17.3.2009 13:40:22
|
|
|
|
katrinka
|
tudi jaz komi cakam danes ....trenutno se bašem s sladoledom - kombinacija borovnice, malice, vanilije in jogurta ...me je sodelovka pocrkljala...sej ne da je 30t tudi ona noseča, a caka ze 3 pa me materinsko crklja
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?