NiLe
|
Dan, dan! Punce moje drage; hvala vsem za tolažbo in tople vzpodbudne besede ... le kaj bi jaz brez vas Danes sem veliko boljše volje, AB je prijel, tako da počasi prihajam k sebi. Posadka; fotka in komentar sta me spravili v jok, ampak ne jok žalosti, ampak sreče, ker vem, kaj imam in da sem ji nudila veliko in da se bova sedaj cartali na drugačen način. Hvala ti!!! Ja, predvsem moram misliti na to, da bom zdrava in fit, da bom lahko skrbela za moje tri sončke. Sicer ne vem, ali prenehanje dojenja sovpada s tem, ampak Tia že drugo noč praktično prespi in se zbudi okoli 7ih? Saj je zadnji mesec tudi lepo spala, le da se je zbudila proti jutri ... okoli 5ih, sva se podojili, nato je zaspala nazaj. Mogoče je mala pogrunatala, da zizike več ni na voljo . Pohodnice; upam, da ste se le dobile in da ste že na vrhu in uživate v sončku in kakšnih dobrotah. Big mamma; vse najboljšeee ... bodi še naprej tako pridna in super mami! Jabi; tebe pa res občudujem ... toliko stvari popedenaš in zrihtaš v teh 24 urah ... kapo dol, faca si !!! Jo@n; madonish, si pa res imela opravka z eno čudno prodajalko ... še dobro, da ste jih kupili pri sosedih. Čekiraj svoj TRR ... pa nič hudega, če so se copatki podražili ... ti si naredila vse za naše nogice, je.. ga, če nas je država še malo oglobila. Ketrin; uau, vi pa ste imeli adrenalinsko soboto ... super fino fajn! Jah, na morčka se boste vozili v večernih urah, pa bo . Trnuljčica; uživajte v Čatežkih ... pa upam, da se princu kmalu ustavi "sračkanje" in da hitro ozdravi. Kje se pa Srečka skriva? Upam, da Iza ni zbolela in da nas kmalu razveseli s kakšnim postom. Naj bo dovolj ... Tia panča, tavečja se preganjata po dvorišču, MM zlaga perilo ... no, tudi mene čaka še nekaj dela, preden odrinemo k mojim na nedeljsko kosilo. Lepo nedeljo želim !