Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:54:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo jest sm fertik z delom za dons, zdej pa izležavanje. Joj kolk je čudn k ni moje miške. A ne bo prišla domov spat? Ne, bo dons pri babici na počitnicah Meni se je obakrat mešalo, ko ni doma spal. Ko je prvič spal izven, je spal pri tašči, sem norela od žalosti, drugič je spal pri moji mami, preko hodnika samo, pa se mi je tudi že mešalo. Ma smo čudne. Sploh spat nisem mogla. Sam smo res . Sej drugač je že parkrat prespala tm, sam sm jo vedno peljala šele tak čas tja, dons je pa že od dvanajstih tam pa mi je res čudn k sm tolk časa brez nje čez dan. Jaz sem Nejca,ko je bil še dojenček,enkrat pustila pri moji mami,čez noč,da se malo naspim,ker sem bila že čisto fertig od nespanja.Rezultat tega je bilo,da ravno tako nisem spala ,ker mi je kar nekaj manjkalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:55:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina sm neki prebrala da ne boste dobil vrtca. A si se že kej pogovorila s taščo? Upam, da se pogovorite pa da se boste začele bolje razumet. Drugač pa jest zvem aprila kako bo z vrtcem. Mam pa zelo mal upanja . Dobil so 615 prošenj, sprejeli bojo pa 125 vseh otrok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:55:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Morm pohvalit mojo mami, je Gaji kupila nove kavbojke pa majčko, en mesec nazaj pa trenirko . Mi res prov pride, ker s tole mojo porodniško je en drek. Aja pa včeri sm ji naročila, da mi prinese s službe plenice, robčke, frutke... pa mi prav da ji dam 10 Evrov Zlata, zlata babi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:57:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Morm pohvalit mojo mami, je Gaji kupila nove kavbojke pa majčko, en mesec nazaj pa trenirko . Mi res prov pride, ker s tole mojo porodniško je en drek. Aja pa včeri sm ji naročila, da mi prinese s službe plenice, robčke, frutke... pa mi prav da ji dam 10 Evrov Zlata, zlata babi Daj mi povej kje je kupovala, da grem še jaz tja po tak nakup za 10 €.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:58:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo jest sm fertik z delom za dons, zdej pa izležavanje. Joj kolk je čudn k ni moje miške. A ne bo prišla domov spat? Ne, bo dons pri babici na počitnicah Meni se je obakrat mešalo, ko ni doma spal. Ko je prvič spal izven, je spal pri tašči, sem norela od žalosti, drugič je spal pri moji mami, preko hodnika samo, pa se mi je tudi že mešalo. Ma smo čudne. Sploh spat nisem mogla. Uf, meni je bilo pa fino, ko je 1x spal pri moji mami - ne rečem, da ni bilo na momente čudno, ampak nisem ga pa tako pogrešala, da bi mi bilo težko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:58:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Evo jest sm fertik z delom za dons, zdej pa izležavanje. Joj kolk je čudn k ni moje miške. A ne bo prišla domov spat? Ne, bo dons pri babici na počitnicah Odlično Enjoy
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:59:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za drenje in tečnobo je kriv zobek. Se že vidi tik pod površjem, ker vidim belo, le preklat se mora dlesen. To bo pa verjetno spet trajalo. Joj, spet...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 18:59:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Bravo za mene, ker imam 3000 postov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:00:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia spi že eno uro, jo bom mogla počasi zbudit, drugače bo veselica pozno v noč Tilen je pa ravnokar zaspal že za nočno .Popoldne ga ati ni mogel uspavati in je bil že čisto fertig.je pa izkoristil priliko,ko je bil sam z atijem in samo da sem šla od doma,se je u.s.r.a.l do sredi hrbta Good job Za Nejca pa Moja velika pika je ob vnetju ušes tudi dobila Hiconcil, ampak ji ni nič prijelo in je zdaj v ponedeljek dobila Zitrocin. Pa jo še vedno bolijo malo ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:00:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina sm neki prebrala da ne boste dobil vrtca. A si se že kej pogovorila s taščo? Upam, da se pogovorite pa da se boste začele bolje razumet. Drugač pa jest zvem aprila kako bo z vrtcem. Mam pa zelo mal upanja . Dobil so 615 prošenj, sprejeli bojo pa 125 vseh otrok Ej, kako pa kaj kaže glede službe?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:02:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Morm pohvalit mojo mami, je Gaji kupila nove kavbojke pa majčko, en mesec nazaj pa trenirko . Mi res prov pride, ker s tole mojo porodniško je en drek. Aja pa včeri sm ji naročila, da mi prinese s službe plenice, robčke, frutke... pa mi prav da ji dam 10 Evrov Zlata, zlata babi Daj mi povej kje je kupovala, da grem še jaz tja po tak nakup za 10 €.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:02:37
|
|
|
|
špelin@
|
Aja, moj je kar malo jezen name, ker sem mu za na koncert "podturila" malo piko, ki si je tudi želela iti poslušat, kako bodo otroci iz GŠ igrali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina sm neki prebrala da ne boste dobil vrtca. A si se že kej pogovorila s taščo? Upam, da se pogovorite pa da se boste začele bolje razumet. Drugač pa jest zvem aprila kako bo z vrtcem. Mam pa zelo mal upanja . Dobil so 615 prošenj, sprejeli bojo pa 125 vseh otrok Ej, kako pa kaj kaže glede službe? Eh slabo, prošenj poslanih full,odgovorov nič . Ma **** je ker sm prej delala prek ŠS pa nimam delovnih izkušenj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, moj je kar malo jezen name, ker sem mu za na koncert "podturila" malo piko, ki si je tudi želela iti poslušat, kako bodo otroci iz GŠ igrali škoda da mu nisi mogla še Gregija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
A vs nč firbec ne matra kaj vam mam za pokazat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:06:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia spi že eno uro, jo bom mogla počasi zbudit, drugače bo veselica pozno v noč Tilen je pa ravnokar zaspal že za nočno .Popoldne ga ati ni mogel uspavati in je bil že čisto fertig.je pa izkoristil priliko,ko je bil sam z atijem in samo da sem šla od doma,se je u.s.r.a.l do sredi hrbta Good job Za Nejca pa Moja velika pika je ob vnetju ušes tudi dobila Hiconcil, ampak ji ni nič prijelo in je zdaj v ponedeljek dobila Zitrocin. Pa jo še vedno bolijo malo ušesa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:07:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A vs nč firbec ne matra kaj vam mam za pokazat Najbolj da že tukaj pokažeš,da bomo čimprej na novem delu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:08:43
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A vs nč firbec ne matra kaj vam mam za pokazat Seveda nas firbec matra, samo si rekla, da boš pokazala v novem delu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A vs nč firbec ne matra kaj vam mam za pokazat Najbolj da že tukaj pokažeš,da bomo čimprej na novem delu Aha mal pa vas , ne bom tm , hitr pište
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:11:32
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 FILIP VSE NAJ NAJ ZA 10 MESECEV!!!!!!!! se pridružujem čestitkam IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Za drenje in tečnobo je kriv zobek. Se že vidi tik pod površjem, ker vidim belo, le preklat se mora dlesen. To bo pa verjetno spet trajalo. moram hitro potrkati na les.....razen prvih dveh zobkov, ki so obema delali težave, so ostali štirje pokukali ven brez kakršnih koli težav, razen enodnevne vročine. Imam pa eno vprašanje...ali je že bila katera z svojim malčkom pri zobozdraviku? Mo smo naročeni 31.03, pa me zanima kako bo to potekalo. Sploh si ne znam predstavljati, da bi mali dve kar tako odprli usta...oz. odprli jih že bosta....sam kakor hitro bo dr. porinila kaj noter, bosta zagrizle Ful rade namreč grizeta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:14:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Filip vse naj naj za 10 mesecev Pri nas naročajo zobozdravnika šele pri 1,5letih tk da ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:16:36
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Filip vse naj naj za 10 mesecev Pri nas naročajo zobozdravnika šele pri 1,5letih tk da ne vem pri nas sploh ne naročajo, če jih sam ne naročiš ...sem se pa odločila že zdaj za pregled, ker le že imata 6 zobkov...in bolje prej, kot pozneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:17:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Imam pa eno vprašanje...ali je že bila katera z svojim malčkom pri zobozdraviku? Mo smo naročeni 31.03, pa me zanima kako bo to potekalo. Sploh si ne znam predstavljati, da bi mali dve kar tako odprli usta...oz. odprli jih že bosta....sam kakor hitro bo dr. porinila kaj noter, bosta zagrizle Ful rade namreč grizeta Pri nas imajo prvi uradni obisk pri zobarju šele pri treh letih. Drugače pa se vsak starš pač samo odloči, če želi prej peljat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:17:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A vs nč firbec ne matra kaj vam mam za pokazat Čaki, mimogrede bomo na sedemnajstki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 16.del :-) 18.3.2009 19:18:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, moj je kar malo jezen name, ker sem mu za na koncert "podturila" malo piko, ki si je tudi želela iti poslušat, kako bodo otroci iz GŠ igrali škoda da mu nisi mogla še Gregija O, to bi s taaaaaaaaaaaaaakiiiiim užitkom naredila...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?