|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
18.3.2009 12:43:51   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Hvala za pike poke. Je zaspala v vrtcu tako da gre malo kasneje po njo. Pa bomo vidli.
mogoč je pa sam kaj prehodnega-pri naši se to včasih zgodi zarad preutrujenostiuser posted image

Da nima skrlatinke ? Znaki so tud bruhanje in bolecine v zrelu, vrocina..pride hitro in traja 3-4 dni.?

Ne vem. Vročine baje nima. Bomo vidli.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
18.3.2009 12:52:08   
felix7
Cebeica Maja vas vse pozdravlja, še posebej nove mamice in otročke. Z Maksom sta še v P, ker se je malček med porodom okužil in dobiva AB, pa še zlatenico ima in je pod lučko. Sicer pa pridno papca, mamica ima dovolj mleka in če bo vse po sreči, gresta v petek domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
18.3.2009 13:15:37   
pondelak
evo mene...user posted image
poročilo s pregleda-nič posebnega,še vse zaprtouser posted image ,v pon torej 23.3 ctg v P...naši user posted image se res ne mudi...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
18.3.2009 13:16:05   
pondelak
lolita upam da bo čimprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
18.3.2009 13:16:51   
pondelak
drevoživljenja ter jadrnica iskrene čestitke in obilo cartanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
18.3.2009 13:22:08   
_andreja_
da še jz sporočim da sem bila zjutraj na ctgju, pogledal mi je plodovnico ki je vredu, pravi da se otročku vse lepo godi v trebuščku, kot da ne vem tega, zato pa neče ven,sploh mi nč trebuh več ne otrdeva, kot da je že maternica zmatranauser posted image  mah bo že upam da mi bo začela voda odtekat tko kot prvič... zdej mam pa v soboto ctg,... z mojo ginekologinjo sem pa včeraj zaključila,.... pa tko grdo me je danes pogledal da me še vedno enmal boli... grrrr

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
18.3.2009 13:24:17   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

drevoživljenja ter jadrnica iskrene čestitke in obilo cartanja user posted image user posted image user posted image
se podpišem

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
18.3.2009 13:25:28   
_andreja_

želim enako

zdej pa lahko noč

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
18.3.2009 13:26:17   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

želim enako

zdej pa lahko noč
lepo spi user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
18.3.2009 13:34:16   
felix7

evo mene...user posted image
poročilo s pregleda-nič posebnega,še vse zaprtouser posted image ,v pon torej 23.3 ctg v P...naši user posted image se res ne mudi...user posted image

o, pondelak, a boš počakala pomlad? čeprav tale pomlad naj bi se s snegom začela... user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
18.3.2009 13:35:41   
felix7
pondelak, sicer pa vidim, da ti manjka še 50 postov, preden dobiš dovoljenje za v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
18.3.2009 13:42:32   
pondelak
ja zato pa najbrž čaka...da bo mama napisalauser posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
18.3.2009 13:44:03   
felix7

ja zato pa najbrž čaka...da bo mama napisalauser posted image user posted image

pa še Pupa bo vesela, ker bo tako dva koraka bližje 10. delu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
18.3.2009 14:07:48   
yania
Ojla...kaj novega?....kdo rodil? Moram malo nazaj prebrati....zdej pa mora že kaj biti....user posted image

Moj mišek aja, je omagal....ma zjutraj se je pri meni crkljal, in se mu je kupčak podrl v leže, pa ker je imel dudo, mu je mleko čez nosnici ven usekalo user posted image ...kolk je bil kar solzen, potem sem pa hitro šla v noska nakapljati fiziološko, da sva sčistila....
no, morm pa povedat, da se mu zdaj že 3 hranjenje ni nič zaletelo, čeprav še vedno lije kot bi bila pol cm luknja.....kaj je bilo krivo? No jaz sem šla včeraj še enkrat v BCenter po cuclje, in kupim M velikost od Nuka, pa zraven iz obupa še Avent 1 (od 0+), u bistvu bi mi že rabili 1+, ker je že mesec in pol star, no kakorkoli, kupim in mu doma dam NUK, in on spet ne zna in spi, in ne teče in spi.,,,katastrofa, po vrhu se mu še zaleti....in prekuham Avent in mu dam ...ejjjj,,,kako mehak cucelj,,,seveda, jaz sem imela starega več kot 4 leta, in ker je nismo pri 1. (Naji) nič uporabljali, mislim da prekuhala pa sem takrat jo, samo ona je imela Nuk in smo to pač shranili z Aventovo črpalko vred v škatlo...no luknjica je bila lepa, nič poškodovan, ampak, vseeno, trda, ful razlika...in seveda, mali ni mogel vlečt kot je treba, pa pri straneh mu je kar v potokih ven lilo...no upam da smo zdaj rešili to zadevo...malo je neroden ni kaj, ampak, vsaj mislim da bo boljše....

Zakaj to pišem? Ja da povem vsem tudi tistim ki ste 1.mamice, kako je to sranje, ko ti otroček ne zna vlečt, oz.morš probat da vidiš kaj mu odgovarja....je pa tudi odvisno katero mleko daješ...Aptamil 1,ki ga imamo je zelo redek in res teče  v grlo,,,,Timon ima kar težave potem, se še joka, pa podira kupčke, pa se mu dvigne mleko in mal belo na ustkih pokaže, pa tišči ga in kolca...potem pa zaspi....mislim da je Milumil, ki sem ga imela pri Naji, gostejši...kolikor se spomnim....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
18.3.2009 14:09:55   
yania
Najaa tudi pri nas v vrtcu nekaj razsaja, bruhajo in trebuščki bolijo, pa prebavne motnje...v Najini skupini veliko otrok manjka...sem včeraj prav razmišljala, če bi jo raje doma pustila...saj mogoče je pa le kaj prehodnega pri tvoji in bo uredu....ma križ je s temi vrtci...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
18.3.2009 14:24:35   
yania
Jadrnica in drevoživljenja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
18.3.2009 14:36:30   
Piruri
Pocka...ma sej mislim (upam), da na našem koncu ne bo snega...za Postojno pa sem pred mesecem klicala, če moram slučajno spet na tisti (dolgočasni) sestanek za EA, kljub temu, da sem rodila že v prvo tako...pa je rekla, da ni potrebe, da bom obrazce izpolnjevala med porodom user posted image  user posted image ...kako fajn poskrbijo, da te zamotijo user posted image

Tasa...moj si je premislil glede akcije, ker so naju spet malo "obiskali" lažni popadki...in pol sem jaz spala ko dete on pa ves nervozen celo noč tipal po jogiju, če mi je odtekla voda user posted image  user posted image  user posted image ...ne vem zakaj ga je tokrat tako strah? V prvo je bil bolj cool...

LOLITA  user posted image

ČESTITKE NOVIM MAMICAM in SEVEDA NOVIM ŠKRATKOLINKAM!!!!

www.by-ab.si

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
18.3.2009 14:40:31   
Piruri
Naja....user posted image user posted image user posted image ...za tvojo pupo, da bi šlo le za kakšno enodnevno slabo počutje...mogoče je kaj takega pojedla, da ji je ostalo na želodcu...

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
18.3.2009 14:45:23   
Piruri
Danes bomo pri nas solidarni z vsemi, ki dojijo in bomo za kosilo jedli POLENTO user posted image  user posted image  user posted image ...upam, da mi ne bo začelo kaj tečt ven...user posted image user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
18.3.2009 14:52:18   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
Sn bla dans na pregledu: ctg vredu, plodovnica in pretok tudi... se je pa G odločil, glede na to, da ima naš pikec že okol 4000 g, da moram priti jutri zjutraj nazaj... mi bo dal neko kremo, ki bi naj pospešila odpiranje...sn namreč še čist zaprta... tako da bo počasi user posted image

Me je pa kr malo šokiral na začetku pri UZ, ko mi je rekel: Kaj to sta dva ploda? user posted image user posted image  Js pa njemu nazaj: Pa kaj me zafrkavate? user posted image user posted image  No, baje ga je mehur malo zmedel user posted image user posted image user posted image

user posted image  za pregled!

Dva ploda? Ta bi bla pa huda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
18.3.2009 14:52:24   
Nina00

pozdravček.jaz sem pa tak na tleh...so mi sporočili da ima babica najverjetneje raka (potrdili bojo v petek) in da ji potem takem ostane še cca 6 mesecev življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če bi mogla zaj iti rodit sploh nimam voljeuser posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
18.3.2009 14:58:17   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Lolitka se je tudi javila, pravi, da ostaja v Rimu. Odprta je 2,5 cm, CTG sicer ni kazal pretiranih popadkov, ampak njo še kar grabi user posted image  zdaj bomo pa videli, a bo že danes, ali bo počakala na jutri, da bo očka dobil najlepše darilo za rojstni dan user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
18.3.2009 15:02:45   
Nina00

Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani...

Kaj pa je?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
18.3.2009 15:07:09   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da za ziher ne boste !!!

Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no.. user posted image user posted image user posted image
a ma vročino?

Bruhala je. Že zjutraj je bila čudna, sam sma misla, da je sam zaspana, ker je včeraj pozno zaspala...

Še enkrat user posted image user posted image user posted image

Kako ju boste pa ločili? Ker jaz si ne predstavljam povsem kako naj to naredim, če bo treba.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
18.3.2009 15:11:05   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Cebeica Maja vas vse pozdravlja, še posebej nove mamice in otročke. Z Maksom sta še v P, ker se je malček med porodom okužil in dobiva AB, pa še zlatenico ima in je pod lučko. Sicer pa pridno papca, mamica ima dovolj mleka in če bo vse po sreči, gresta v petek domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?