Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:12:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja lejca tako je. jaz bom mela v petek prvi ctg in pol bomo pa vidli kako se bodo odločili. Sicer pa se bojim,da bo kar težak, saj mi je včer na Uz zmerla 3800g sele prvi ctg? jaz mam v petek ze tretjega...in tud jaz mam strah ,da bo mali zelo tezek..nazadnje je bil 3600g jaz do poroda sploh nisem imela ctg-ja. kar se pa teže bebijev tiče,niso meritve zanesljive
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:13:17
|
|
|
|
piamaria
|
bravo za vse novopečene mamice in očke in juhu zdravim dojenčkom. Mi ...še čakamo.... smo odprti, naš fante pa noče in noče, pa sej ni treba, kar naj počaka, da bo potem lepše:))) Naslednji pregled: 24. marec, +15,7 kg sem pridelala CTG pa kaže le lažne popadke. Držite se in pridno dihajte ter ubogajte, čauči Pia
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:14:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Ciao Pupa, sem vidla da si danes zelo zgodaj ze bla pokonc ja jaz nespečni nesrečni človek, sem mogla pomagat dihat lolitki
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:14:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria bravo za vse novopečene mamice in očke in juhu zdravim dojenčkom. Mi ...še čakamo.... smo odprti, naš fante pa noče in noče, pa sej ni treba, kar naj počaka, da bo potem lepše:))) Naslednji pregled: 24. marec, +15,7 kg sem pridelala CTG pa kaže le lažne popadke. Držite se in pridno dihajte ter ubogajte, čauči Pia kam se ti pa mudi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:15:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja lejca tako je. jaz bom mela v petek prvi ctg in pol bomo pa vidli kako se bodo odločili. Sicer pa se bojim,da bo kar težak, saj mi je včer na Uz zmerla 3800g sele prvi ctg? jaz mam v petek ze tretjega...in tud jaz mam strah ,da bo mali zelo tezek..nazadnje je bil 3600g jaz sem že jih nehala štet
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:15:09
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja lejca tako je. jaz bom mela v petek prvi ctg in pol bomo pa vidli kako se bodo odločili. Sicer pa se bojim,da bo kar težak, saj mi je včer na Uz zmerla 3800g sele prvi ctg? jaz mam v petek ze tretjega...in tud jaz mam strah ,da bo mali zelo tezek..nazadnje je bil 3600g jaz do poroda sploh nisem imela ctg-ja. kar se pa teže bebijev tiče,niso meritve zanesljive Ja , Spps se strinjam s tabo...meritve imajo odstopanja, se zanasam na to ...ma sem opazila,da so otrocki vedno bolj tezki.. al se sam men tak zdi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:15:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja lejca tako je. jaz bom mela v petek prvi ctg in pol bomo pa vidli kako se bodo odločili. Sicer pa se bojim,da bo kar težak, saj mi je včer na Uz zmerla 3800g sele prvi ctg? jaz mam v petek ze tretjega...in tud jaz mam strah ,da bo mali zelo tezek..nazadnje je bil 3600g jaz do poroda sploh nisem imela ctg-ja. kar se pa teže bebijev tiče,niso meritve zanesljive Ja , Spps se strinjam s tabo...meritve imajo odstopanja, se zanasam na to ...ma sem opazila,da so otrocki vedno bolj tezki.. al se sam men tak zdi? bomo vidli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:15:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:16:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja lejca tako je. jaz bom mela v petek prvi ctg in pol bomo pa vidli kako se bodo odločili. Sicer pa se bojim,da bo kar težak, saj mi je včer na Uz zmerla 3800g sele prvi ctg? jaz mam v petek ze tretjega...in tud jaz mam strah ,da bo mali zelo tezek..nazadnje je bil 3600g jaz do poroda sploh nisem imela ctg-ja. kar se pa teže bebijev tiče,niso meritve zanesljive Ja , Spps se strinjam s tabo...meritve imajo odstopanja, se zanasam na to ...ma sem opazila,da so otrocki vedno bolj tezki.. al se sam men tak zdi? Pri meni je bilo tako. Na UZ dan prej 1500g, nasl. dan se je rodila 1940g.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:17:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!! Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:17:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja lejca tako je. jaz bom mela v petek prvi ctg in pol bomo pa vidli kako se bodo odločili. Sicer pa se bojim,da bo kar težak, saj mi je včer na Uz zmerla 3800g sele prvi ctg? jaz mam v petek ze tretjega...in tud jaz mam strah ,da bo mali zelo tezek..nazadnje je bil 3600g jaz do poroda sploh nisem imela ctg-ja. kar se pa teže bebijev tiče,niso meritve zanesljive Ja , Spps se strinjam s tabo...meritve imajo odstopanja, se zanasam na to ...ma sem opazila,da so otrocki vedno bolj tezki.. al se sam men tak zdi? Pri meni je bilo tako. Na UZ dan prej 1500g, nasl. dan se je rodila 1940g. Najaa ne jih strašit
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:18:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!! Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no.. a ma vročino?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:19:16
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa ne jih strašit Aja, ups, sej res... ne ne, sej lahko se zmotijo tudi obratno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:19:44
|
|
|
|
lejca
|
A danes imaste ze kaj plane za kuhat? Jaz bom kr spagete z bolognese omako naredila..njami..pa parmezan nariban... ...z mojim se ze pocasi spravljava kuhat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:19:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!! Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no.. a ma vročino? Bruhala je. Že zjutraj je bila čudna, sam sma misla, da je sam zaspana, ker je včeraj pozno zaspala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:20:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!! Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no.. ah joj, upam, da se dobro izide
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:20:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa ne jih strašit Aja, ups, sej res... ne ne, sej lahko se zmotijo tudi obratno.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:22:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!! Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no.. a ma vročino? Bruhala je. Že zjutraj je bila čudna, sam sma misla, da je sam zaspana, ker je včeraj pozno zaspala... naša je tud zdaj en večer bruhala-skoz kašlja,nič ne pomaga.ima tako suh kašelj,jo zgleda kr neki draži-ko je pa bruhala je bruhala,samo sluz,drugač je pa ok,
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:22:25
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dejte me mal v boljšo voljo spravit. Kot zgleda, bomo spet bolani... da za ziher ne boste !!! Pa se mi zdi, da bomo. Zdej je šel mož po njo v vrtec. Če bo tako, jo bomo morali ločit od Nike... sej se bom lih kar zjokala, no.. Najaa ne , ti posiljam in
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:23:14
|
|
|
|
buksi
|
ja jaz res upam, da so odtopanja v teži lahko tudi v minus. Sem pa že zlo nestrpna tko kot ve.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:24:32
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps Najaa ne jih strašit Aja, ups, sej res... ne ne, sej lahko se zmotijo tudi obratno. ...nakako sploh nimam volje misliti na slabe stvari..je sam se hujs...sej ko bo..bo...bomo ze nekako
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:25:47
|
|
|
|
Najaa
|
Hvala za pike poke. Je zaspala v vrtcu tako da gre malo kasneje po njo. Pa bomo vidli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:27:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala za pike poke. Je zaspala v vrtcu tako da gre malo kasneje po njo. Pa bomo vidli. mogoč je pa sam kaj prehodnega-pri naši se to včasih zgodi zarad preutrujenosti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:27:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi ja jaz res upam, da so odtopanja v teži lahko tudi v minus. Sem pa že zlo nestrpna tko kot ve. sej bo kmal
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 18.3.2009 12:28:56
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hvala za pike poke. Je zaspala v vrtcu tako da gre malo kasneje po njo. Pa bomo vidli. mogoč je pa sam kaj prehodnega-pri naši se to včasih zgodi zarad preutrujenosti Da nima skrlatinke ? Znaki so tud bruhanje in bolecine v zrelu, vrocina..pride hitro in traja 3-4 dni.?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?