yania
|
Ojla...kaj novega?....kdo rodil? Moram malo nazaj prebrati....zdej pa mora že kaj biti.... Moj mišek aja, je omagal....ma zjutraj se je pri meni crkljal, in se mu je kupčak podrl v leže, pa ker je imel dudo, mu je mleko čez nosnici ven usekalo ...kolk je bil kar solzen, potem sem pa hitro šla v noska nakapljati fiziološko, da sva sčistila.... no, morm pa povedat, da se mu zdaj že 3 hranjenje ni nič zaletelo, čeprav še vedno lije kot bi bila pol cm luknja.....kaj je bilo krivo? No jaz sem šla včeraj še enkrat v BCenter po cuclje, in kupim M velikost od Nuka, pa zraven iz obupa še Avent 1 (od 0+), u bistvu bi mi že rabili 1+, ker je že mesec in pol star, no kakorkoli, kupim in mu doma dam NUK, in on spet ne zna in spi, in ne teče in spi.,,,katastrofa, po vrhu se mu še zaleti....in prekuham Avent in mu dam ...ejjjj,,,kako mehak cucelj,,,seveda, jaz sem imela starega več kot 4 leta, in ker je nismo pri 1. (Naji) nič uporabljali, mislim da prekuhala pa sem takrat jo, samo ona je imela Nuk in smo to pač shranili z Aventovo črpalko vred v škatlo...no luknjica je bila lepa, nič poškodovan, ampak, vseeno, trda, ful razlika...in seveda, mali ni mogel vlečt kot je treba, pa pri straneh mu je kar v potokih ven lilo...no upam da smo zdaj rešili to zadevo...malo je neroden ni kaj, ampak, vsaj mislim da bo boljše.... Zakaj to pišem? Ja da povem vsem tudi tistim ki ste 1.mamice, kako je to sranje, ko ti otroček ne zna vlečt, oz.morš probat da vidiš kaj mu odgovarja....je pa tudi odvisno katero mleko daješ...Aptamil 1,ki ga imamo je zelo redek in res teče v grlo,,,,Timon ima kar težave potem, se še joka, pa podira kupčke, pa se mu dvigne mleko in mal belo na ustkih pokaže, pa tišči ga in kolca...potem pa zaspi....mislim da je Milumil, ki sem ga imela pri Naji, gostejši...kolikor se spomnim....