|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
18.3.2009 8:10:24   
veselka
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

dobro jutro!
veselka- ze sola za starse??? tolk zgodaj???
lep dan zelim vsem in vasim pikicam!!!!

dobro jutro vsem user posted image

ja, sva se odločla, da kr greva. Ker nima veze kdaj greš, glavno je da greš, če rabiš it, je povsem lastna odločitev. In tudi bile so zelo različno dolge nosečke. Glede na to, da bom rodila v Postojni, sem si posledično izbrala tudi njihovo šolo. Ker moj ni bil ziher kako bo junija (naslednji termin) in ker bi tudi raje takrat šla na morje kot v šolo, al pa samo uživala v lepih pomladno/poletnih dneh.

dons sm čist čudna prišla v službo. sem se zbudila že ob 3h zjutraj, sam sm čez čas spet zaspala in potem sm komi vstala.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
18.3.2009 8:11:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Melody, vse najboljše za rojstni dan!!!user posted image user posted image

se pridružujem čestitkamuser posted image

drgač pa jutro!
uff veselka dobr da si me spomnila morm it še plačat da bo moj zraven dokler mi velja še tist potrdilo od prejšnjič,a ktera ve kolk je že cena?user posted image
dans morm pa mal pospravt pa tko
nč lepo se mejte

(odgovor članu barika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2802
18.3.2009 8:16:28   
aromaja
Morgen, dekleta in trebuščki!
Sem pospravila zajtrk vase, zdaj pa lahko tipkamuser posted image . Vidim, da nekatere že pridno nakupujete za prihajajočega dojenčka. Me veseli, da nisem edina. Moja mama je bila zelo skeptična, ko sem se lotila nakupa vozička. Ampak sem si rekla, taka ugodna ponudba (rabljen vozek) se ne zgodi dvakrat v devetih mesecih in sem ga kupila. Potem je prišel  na vrsto čebriček, ker sem tudi na bolhi našla ugodno ponudbo, zdaj pa da vidimo, kaj bo naslednji nakupuser posted image .
Moram pa povedati, kakšna neumna se mi je posrečila par dni nazaj. Dobila sem (tudi na bolhi) AS in takoj seveda letela v spalnico na posteljo poslušat. In sem slišala en velik NIČ. In iščem in iščem in iščem in poslušam...NIČ. Počasi mi je že postajalo slabo. Aparat je deloval, srčka pa od nikoder. Šele potem sem se končno, koka, odpravila brat navodila in me je v parih sekundah kar sram postalo. Jaz, medicinska sestra, ki vsakodnevno delam z ultrazvokom, z EKGjem in podobnimi zadevam, sem pozabila AS namazat z gelom, oz. vsaj navlažit z vodo. Itak da sem potem hitro našla srček. Me je pa vseeno presenetilo, da se tko švoh sliši. Sem mislila, da bo bolj očitno in glasno. No, sej, kasneje verjetno bo, zdaj sem v 15. tednu.
Se moram pa še to popravit..pomoje da se DA slišat srček tudi  s stetoskopom, ampak res v pozni nosečnosti.

A se vam tudi kej sanja o otročku? Men se ful pogosto. Par dni nazaj sem brala neki o dojenju in zdaj se mi je ta teden že dvakrat sanjalo, da nikakor nisem mogla dojit, bolj ko sem ga tlačla zraven (v sanjah imam vedno sinčka), manj je blo uspešno. Vam rečem, cele drame sem doživljala v sanjahuser posted image

No, en lep dan vsem skupaj!!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
18.3.2009 8:22:08   
baby blue
jutro jutro jutro

_melody_ kaj res... toje pa čudno... kaj vaju ni nič vprašala če želita CD?.. naju je vprašala takoj ko sem se ulegla n atisto posteljo...

no midva sva včeraj kupila AS in prideva domov in se spraviva polsušat in kaj slišiva nič od nič... je rekla prodajalka da je normalno in da se zgodi da se lahko zgodi da se prvič ne sliši in da naj ne zganjava takoj panike... poizkušala sva ga poiskati in sva iskala ene 10 minutk potem pa sva se odločila da poskusiva naslednji dan... bomo videli kaj bo danes... nikakor nisva našla srčka... moj je potem svojega poslušl user posted image user posted image

aja pa  _melody_ vse najboljše za rojstni dan... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 18.3.2009 8:23:24 >

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
18.3.2009 8:22:27   
klaja
_melody_ čestitke za dobro opravljeno NS! Pa vse lepo ob tvojem prazniku!

Bety zate pa bomo danes držale pesti!

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
18.3.2009 8:24:32   
baja*
melody vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
in čestitke za uspešno nuhalnouser posted image user posted image user posted image  enako vsem ostalim, ki ste jo te dni dale skozuser posted image  tistim, ki vas še čaka pa user posted image  za srečo...

anonimna meni je G povedala spol na nuhalni (čeprav sem hotela presenečenje ob rojstvu, ampak je bila tale G ful gobezdavauser posted image )... sicer se pa bolje vidi, če je 3D UZ.

v materinsko jaz tokrat ne bom hodla... v prvi user posted image  sva jo z dragim obiskovala v MB P in se nama je ful dopadlo. user posted image Sicer pa, kako dolgo sploh velja tisto potrdilo za očete, da so lahko zraven pri porodu??

larilu v Mb je zastonjuser posted image

aromaja meni se nič ne sanja o dojenčkuuser posted image

danes sem dopolnila 15. tedenuser posted image user posted image

lepo se mejteuser posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
18.3.2009 8:25:58   
baby blue
baja* meni tudi tukaj piše da sem v 15 tednu... jeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
18.3.2009 8:28:06   
laraa
jutri user posted image

no pa sm spet po dolgem času tukaj!!!
matr kolk ste pa pridne!!!
no uglavnem jst sm imela v petek NS in je vse ok , user posted image lepo bije rokce, nogice so lepo vidne celo prstke smo lahko prešteli, spola pa ni mogla določit!! tko da sem ful vesela da je vse ok!!!

fajn bodte pa uživajte na sončku

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
18.3.2009 8:34:11   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

A se vam tudi kej sanja o otročku? Men se ful pogosto. Par dni nazaj sem brala neki o dojenju in zdaj se mi je ta teden že dvakrat sanjalo, da nikakor nisem mogla dojit, bolj ko sem ga tlačla zraven (v sanjah imam vedno sinčka), manj je blo uspešno. Vam rečem, cele drame sem doživljala v sanjahuser posted image

ja, imam zelo "lepe" sanje... kr naprej me more tlačijo (isto pri prvem)user posted image . Evo, danes sem sanjala, da smo lepo spal, kr naenkrat se mali zbudi, dvigne in pade čez rob posteljeuser posted image user posted image , itaq sem se takoj zbudla in šla gledat, kje je ... kr neki no. Zadnjič so mi ga ugrabl na enem placu, ko sploh ne moreš z avtom tja pridet ....

v materinsko pa tokrat ne grem, mi je bilo že prvič žal da sma šla, ker nisem nič pametnega zvedla, zdej pa ne grem, pa še v porodnišnici ni nihče vprašal če sma bila ... za plačat je pa pri nas 17€ za prisotnost očeta pri porodu (položnica na domuser posted image ).

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
18.3.2009 8:44:14   
_melody_
HVALA VAM PUNCE user posted image user posted image ...

baby blue ne čisto nič naju ni vprašala. Pa še vmes je skos govorila ta je dobra slikca, pa ta tukaj se tud dobro vidi.., potem pa dobima samo eno pa še ta je bol meglena. Najbol se vidi edino samo rokica, ko nama je mahaluser posted image .

Lep sončkov pozdrav!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
18.3.2009 8:52:58   
baby blue
zanimivo... sej slikco sprintano sva midva tudi dobila samo eno... nekaj jih je pa še na CDju... no sicer pa saj to ni toliko važno... je lepo če imaš za spomin... jaz sem jo že prilepila v Dojenčkov album ki ga je moj kupil... user posted image bolj važno je da srčki naših srčkov bijejo in da je vse lepo vidno...

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
18.3.2009 9:03:01   
Erdbeere
Evo mene spet malo. JEst sem pa tokkkk zaspana, da ni za povedat. Ma hodim spat s kuram, pa še sem komaj pokonci.

Melody čestitke za rojstni dan, lepo praznuj. user posted image user posted image

Pri meni nič novega, edino regrada se mi lušta, upam, da mi ga bo danes uspelo it nabrat pa da si ga bom zvečer za večerjo z jajčkom naredila. Komaj pa čakam brcike oz. metuljčke, še čisto malo pa bo.

Samo ste pa res orenk čveke, sploh ne sledim.

Vidim, da ste skoraj vse kupile AS, jaz ga ne mislim, imam dovolj drugih bolj pomembnih stroškov kot pa za to denar stran metat. Pregled bo pa tud kmalu, no še 1 mesec user posted image  pa bomo naša komplet familija šli pogledat dojenčka. Ta velika se prav veseli, samo ona spet za punčko navija, bomo videli.

Nič naj bo dovolj, delo kliče, ooo pa še malo pa bo malica, njami, sem že rahlo lačna, zato pa zdele lupim pomarančo.

AJa pa novo je to, da sem si uspela ticker naštimat, da bom bolj na tekočem kako je z mojo nosečnostjo. Sam v tretje tole res veliko manj spremljaš kot v prvo ali drugo...to kr uspod mim leti user posted image

Pa pa

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
18.3.2009 10:07:08   
ja.lo09
Pozdravljene punce!
Da se na hitro javim, ker pri nas še vedno gori, gužva.
Najprej čestitke melodyuser posted image user posted image user posted image , vse najboljše, naj se ti v tem letu zgodijo same lepe stvari.
Čestitke vsem za uspešne NS, moja je tudi jutri. Komaj čakam, imam jo že hitro zjutraj, ob 8.15 uri, sigurno bo še moje dete takrat spalo. Nekaj ste govorile o tem, da moraš prej pojesti kaj sladkega, ampak malo je še zgodaj za čokolado.
O rezultatih bom poročala v petek, ker sem si jutri vzela dopust. Ker verjamem da bodo rezultati dobri, hočem biti potem malo fraj, bova z mojimuser posted image  malo uživala. Najprej sprehod po trgovinah in potem dobro kosilo.
Uživajte,.....

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
18.3.2009 10:42:39   
vila MaLiNa
ja.lo si mi kar lušte naredilauser posted image  Uživajta v jutrišnem dnevu.

Punce čestitke za pregledeuser posted image  
_melody_ vse najboljšeuser posted image  in naj se ti uresničijo skoraj vse skrite želje user posted image
Jz sem pa stopila v 17. teden, metuljčkov še nič ne čutim, upam, pa da jih bom kmalu user posted image  Drugače se pa super počutim in upam, da se boste ostale tudi kmalu bolje počutile, če se seveda še ne.

A že kaj urejate sobice, al boste to delale po morfologiji?
Ja za MŠ se moramo pa kaj kmalu pozanimati - julij, avgust jih itak ni ker so počitnice, sedaj smo pa že kar v marcu. A to šolo se kaj plača? A "mormo" hodt? Prijateljice, ki so rodile itak pravijo, da vse pozabiš, ko rojevaš in da se zanašaš samo na babicouser posted image

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
18.3.2009 10:51:11   
Anonimen
Ni nujno da hodiš,ampak partner pa mora vsaj v lJ. če hočeš da je s tabo med porodom.K sva midva šla je bilo kr fajn sva se mela fajn k tud skupina je bila luštna tko da smo kr uživaluser posted image sploh pa k ti da v roke lutko dojenčka k ma 3kilce in si ne morš predstavljat da maš tako težo v bušijuuser posted image drgač pa tisto dihanje pa to men ni nič pomagal k mi je itak med porodom rekla da naj diham tko kot zadihan pesuser posted image user posted image no in to je pa pomagaluser posted image
glede sobice bova pa začela v aprilu delat k morva izolacijo na novo pa tko pol pa upam da bom mela še dost cajta da bom lahk narisala k pr sinu je sobica na temo Cars k je nor na avtke,ta sobica bo pa morsko dno ne vem še al bo kak Nemo bomo še videl user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
18.3.2009 10:51:13   
baby blue
moja sestrična je rekla da sta šla ona in njen samo ene trikrat... tolk da sta malo videla kako ina kaj... 

Neposredna povezava do sporočila: 2816
18.3.2009 10:52:02   
zana21
Punce ponovno sem user posted image  .
Spet nismo šli do konca.
Kljub temo hvala vsem za lepe želje.

Neposredna povezava do sporočila: 2817
18.3.2009 10:53:09   
baby blue
zana21 hudo mi je zate... imata pa res veliko smolo ampak ne izgubita upanja... saj sta še mlada... držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
18.3.2009 10:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

Punce ponovno sem user posted image  .
Spet nismo šli do konca.
Kljub temo hvala vsem za lepe želje.

user posted image user posted image

(odgovor članu zana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
18.3.2009 11:19:59   
vila MaLiNa
Joj Žana, kar pri user posted image  me je zabolelo, ko sem tole prebrala. Tole je pa res kruto... user posted image user posted image user posted image  
Sedaj bi te pa morali že resno jemati in malo bolj pregledati ginekološko! Vztrajaj, da te do potankosti pregledajo, da imaš kar naprej splave... pa saj ni dobro, po moje niti fizično še manj pa psihično. Upam, da se boš kmalu pobrala. Eto pa nekaj user posted image user posted image user posted image , da bo naslednja nosečnost pa le potkala tako kot je treba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
18.3.2009 11:25:43   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Ni nujno da hodiš,ampak partner pa mora vsaj v lJ. če hočeš da je s tabo med porodom.K sva midva šla je bilo kr fajn sva se mela fajn k tud skupina je bila luštna tko da smo kr uživaluser posted image sploh pa k ti da v roke lutko dojenčka k ma 3kilce in si ne morš predstavljat da maš tako težo v bušijuuser posted image drgač pa tisto dihanje pa to men ni nič pomagal k mi je itak med porodom rekla da naj diham tko kot zadihan pesuser posted image user posted image no in to je pa pomagaluser posted image
glede sobice bova pa začela v aprilu delat k morva izolacijo na novo pa tko pol pa upam da bom mela še dost cajta da bom lahk narisala k pr sinu je sobica na temo Cars k je nor na avtke,ta sobica bo pa morsko dno ne vem še al bo kak Nemo bomo še videl user posted image

Sej zaradi družbe se splača jet, pa da spoznaš kakšne nove ljudi user posted image
Joj larilu, ampak ti pa imaš idej...user posted image  Midva morava tudi zamenjati okno, tla, prepleskati...ufff... bo še kar dela. Potem pa namerava dati notri modro pohištvo, ki ga imava sedaj v spalnici. Samo nevem kaj naj naredim, če bomo imeli punčko, da soba ne bo tako "fantovsko" zgledala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
18.3.2009 11:37:20   
sontschica
user posted image
_melody_ vse naj naj, naj bo to tvoje leto, brez skrbi, sama uživancija in user posted image user posted image user posted image  za NS

zana21 ful mi je žal zateuser posted image user posted image user posted image , se strinjam z vilo MaLiNo, da bi te morali malce drugače obravnavati in pregledovati. ne zgubit upanja, saj veš upanje umre zadnje.

jaz sem tudi danes dopolnila 15 teden. še en dober mesec, pa bomo bile že na polovici (nekatere)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2822
18.3.2009 11:46:39   
Anonimen
vila malina mah pol preveč mam idej,me je moj že prov sit k skor povsod v stanovanju je kej narisanuser posted image v dnevni bom narisala slonjo družino k bo v stilu afrike,v kuhinji ne bom nič da bo vsaj en prostor brez mojega risanja, na hodniku je portret sinčka pa moža,v spalnici zmaj pa kitajske črke,v kopalnici bodo pa nad ploščicam pingvinčki pa polarni medvedi k mamo modro kopalnicouser posted image pa tamal ful uživa v svoji sobi k vid avte na steni pa živalice pa tko in se pol kr sam igra k se zamotuser posted image

(odgovor članu sontschica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2823
18.3.2009 12:00:50   
Picabo
Odgovor Žani!

Žana tudi meni je hudo zate... Poberi se, vzemi si čas (ne štej dnevov, mesecev), ko boš pripravljena pa pogumno naprej! In ko boš zopet nosečka user posted image  mi piši na mail (je pri mojih podatkih), ti bom dala en zeliščni recept, baje da full pomaga, da ženska ne doživi splava. Škodovati ne more. Seveda, če sama daš kaj na alternativo.

V vsakem primeru pa SREČNO in POGUMNO naprej! user posted image

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
18.3.2009 12:20:45   
veselka
ojej Zana21, kolk mi žal zate in za vse, ki morajo čez to user posted image user posted image user posted image  
Mene je bilo dolgo časa strah, da bi se mi kaj takega dogajalo, ker imam manjšo pregrado, ampak je bilo v prvo vse ok (in zaenkrat je ok).

midva bova pa laminat polagala, ker je primorska moda, da so povsod v nespalnem delu stanovanja ploščice in so premrzle, sploh ko se bo bebi plazu po tleh user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
VIDEO: Devet mesecev nosečnosti v štirih m...
Oglejte si vse te fantastične spremembe pri nosečnici, pa tudi v njej - od spočetja do poroda.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?