Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 9:20:34
|
|
|
|
donna22
|
Pozdravček vsem Katka, bo res mlada babica ja, še nima nič težav s hrbtenico in to Saj je bla kar precej šokirana, ko je zvedla Tvoja dva pa sta še res premlada ... Očitno od Sun sploh nočejo ven
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 10:08:29
|
|
|
|
Anonimen
|
evo kopalnica zglancana zaj pa se grem 5min vležem te pa v kuhinjo. saj če bo šlo tak naprej bom do večera vse spucala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 10:12:52
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Sn bla dans na pregledu: ctg vredu, plodovnica in pretok tudi... se je pa G odločil, glede na to, da ima naš pikec že okol 4000 g, da moram priti jutri zjutraj nazaj... mi bo dal neko kremo, ki bi naj pospešila odpiranje...sn namreč še čist zaprta... tako da bo počasi Me je pa kr malo šokiral na začetku pri UZ, ko mi je rekel: Kaj to sta dva ploda? Js pa njemu nazaj: Pa kaj me zafrkavate? No, baje ga je mehur malo zmedel
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 10:17:03
|
|
|
|
katka37
|
trezika, potem se pa kar pripravi, jutri bo vajin dan, vsaj mislim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 10:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
trezika meni so tudi z gelom sprožili. tak, da ju3 boš cartala .
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 11:10:21
|
|
|
|
*monchy*
|
kako plačo je moj dobo za kooozlat! pa to ne moreš verjet no
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 11:10:47
|
|
|
|
*monchy*
|
trezika držimo pesti da bo čim prej vuni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 11:38:54
|
|
|
|
ada2
|
dober dan! katka - peta bolezen je ravno obratno od šeste, najprej izpuščaj, potem vročina. kako dolgo pa traja je pa menda lahko različno , no, vsaj kak dan gor ali dol. trezika jaz sem gel dobila prvič in drugič in obakrat še isti dan rodila. ni pa nujno, včasih morajo dati ta gel večkrat. no, držimo pesti glede zobozdravnice - jaz sem parkrat bila z Nušo pri tej Miličičevi, pa se mi tudi ni zdela nevem kaj. sploh, če malo otrok zajoka je katastrofa, pa kar sili dalje v njega, pa da to nič ne boli no, potem je pa Nuša s šolo šla k Kuliševi in moram reči, da se je od takrat, ko smo še mi hodili kot otroci k njej zelo spremenila. ful je prijazna, z otroci se poheca, jih pohvali... zadnjič sem jo vprašala, če lahko Adama k njej pripeljem za sistematskega pri 3 letih, pa je rekla da sploh ni problema, tako, da bomo mi kar k njej hodili.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 11:40:38
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* kako plačo je moj dobo za kooozlat! pa to ne moreš verjet no se mi zdi, da so plače iz meseca v mesec slabše... za februar pa dobim jaz plačo samo za en dan, drugo je že porodniška, pa bo pomoje strošek izračuna in tiskanja plačilne liste večji kot plača sama
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 11:51:41
|
|
|
|
TinaV*
|
dan dan no fino da ste omenile se zobozdravnice trezika drzimo pest da cimprej cartas glede place pa porodniske sploh nebi ker se mi zaj tak pozna da ni mogoce...vsaj 500 € je razlike glede spanja pa tudi...sma mele dirke pa zaspat je problem pa eh bo ze
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:04:24
|
|
|
|
Anonimen
|
zaj se mi pa res nič več ne da. no skuhati še morem. kaj boste kuhale?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:07:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* glede place pa porodniske sploh nebi ker se mi zaj tak pozna da ni mogoce...vsaj 500 € je razlike res? to je pa ogromno.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:08:06
|
|
|
|
katjakokol
|
ne morem verjet da je ze vec kot napolovici joj joj kako caz bezi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
me pa zanima kolko bo dobil moj plače. normalno pa, da bo manjša, ker je bil kratek mesec. danes pa grema po avto. upam, da me ne bo kap pri ceni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa res čas beži. še ni dolgo kar sem bila študentka , pa bo še malo in bo leto okoli anej pa bo čez 2mes že 2leti star
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:25:15
|
|
|
|
suncicica
|
jaz ne morem verjet katja da je marec na polovici,jaz pa se nisem rodila....cakam zdravnika.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:35:00
|
|
|
|
katjakokol
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz ne morem verjet katja da je marec na polovici,jaz pa se nisem rodila....cakam zdravnika. ja suncicica jaz tud ne morem verjet da se jih nimas pri sebi super pol pa me poklici ok
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:46:17
|
|
|
|
suncicica
|
punce slabo drzite pesti,ker soncka noceta ven.popadki nocejo in nocejo prit. bivanje v bolnisnici je zanic. ves cas sem lacna( hvalabogu da me dragi zalaga s hrano) ker tu bi sigurno izgubila kaksno od svojih dragocenih pridobljenih kg. se bom po porodu pritozila glede tega....... postelja je strasno neudobna,soba obupno prevroca, v sosednji sobi ena stara oma cele noci tuli(v luno al kaj), torej je vsakrsno spanje nemogoce........ampak kljub vsemu se ne pustita pregnat iz mamice. pika........sorry ker sem taki egoist in te ne spustim na prvo mesto..... vsem ostalim pa zelim da se mucite vsaj tako dolgo kot jaz,ker to bo edino dobro za vase soncke.....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:49:05
|
|
|
|
ada2
|
joj suncicica samo hrana je pa res uboga v P jaz sem bila tudi skoz lačna, pa da ne omenim da tisti dan, ko sem rodila nisem dobila nič za jesti prej kot zvečer, ker so pozabili kosilo za mene naročiti potem pa imej mleko in doji, če še za sebe nimaš naj ti erik kar nosi zaloge, jaz sem vse milky wayw pa frutabele požrla že prvi dan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:50:03
|
|
|
|
ada2
|
aja, a ti pošljem malo piščančje rižote pa solate? se glih bašem namreč...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:53:58
|
|
|
|
ada2
|
trezika hvala, hvala, hvala!
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:55:14
|
|
|
|
suncicica
|
ja drazi se me ada.........
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 12:59:33
|
|
|
|
TinaV*
|
cudno da ste lacne ....jaz sem nazadnje jedla vecer ob 7 potem me je ponoci voda polila...rodila sem zjuraj pa tudi na mene so pozabli s kosilom tak da nisem jedla skoraj 24 ur ampak ni blo lakote,vedno sem samo solato pojedla nikoli vsega pa res ni blo veliko se mali otrok ma skoraj premalo...no tudi meni so vsega prinesli ampak sem vecino dala sestram ker so ble tak fajn prijazne ja ptujska P je za en d**** ....se vedno se tega drzim pa se tudi bom
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 13:01:44
|
|
|
|
TinaV*
|
aja edino pijace sem mela skos premalo...pila sem ko krava ...ker so dalec prevec kurili pa suhi zrak je not pa daj sploh ne prezracijo pa nic ....postle so preoblacli po njihovi zelji....zglavnik sem pa mela 4 dni isto prevleko ...pa dva dni predno sem sla rodit sem se sla barvat....cel zglavnik sem mela na obeh straneh presvican pa crni ampak tega niso vidle ...naj grejo v r****
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 18.3.2009 13:44:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 trezika hvala, hvala, hvala! ni blema upam, da se vaše napovedi uresničijo in bomo jutri res že cartali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?