Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 8:56:46
|
|
|
|
suncicica
|
ce se mi ze vse sestre cudijo kak je mogoce da nic ne dogaja.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2009 9:02:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tudi glih zajtrk pojela, zaj pa ne vem kaj naj. sem včeraj rekla, da še danes generalno dnevno pa hodnik spucam, pa mi nekak ni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:05:19
|
|
|
|
ada2
|
kava.... z mlekom suncicica zdaj te pa res že malo na elastiko.... kaj zadnjič ni bilo nič s tisto tahikardijo? naš Adam pa mora na operacijo žrelnice...
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2009 9:06:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:11:05
|
|
|
|
suncicica
|
enkrat ima en tahikardijo,enkrat drugi.....in vsak zdravnik ki je dezuren mi rece da to ni nic. zdaj cakam da mileta pride iz operacijske,pa ga grem malo gnjavit. on menda res misli da bom jaz na rok rodila.
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2009 9:11:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:12:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak kaj boste danes kuhale? Jaz sem mislila delati frtaljo s šparungami, pa šparung ni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:13:06
|
|
|
|
suncicica
|
vceraj sem sla 15 krat gor in dol po stopnicah,najhitreje kar sem mogla,edino kar imam od tega so bolece noge,in zaspala sem kot ubita. nevem vec kaj si naj zmislim da bi slo hitreje.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:13:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica enkrat ima en tahikardijo,enkrat drugi.....in vsak zdravnik ki je dezuren mi rece da to ni nic. zdaj cakam da mileta pride iz operacijske,pa ga grem malo gnjavit. on menda res misli da bom jaz na rok rodila. potem sem pa jaz imela srečo, da se je moj prijatelj georgijev tako na hitro odločil. kaj odprta pa si že kaj? ali te doli sploh niso gledali
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:14:06
|
|
|
|
suncicica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak kaj boste danes kuhale? Jaz sem mislila delati frtaljo s šparungami, pa šparung ni kaj pa je to????????'
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:15:17
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica vceraj sem sla 15 krat gor in dol po stopnicah,najhitreje kar sem mogla,edino kar imam od tega so bolece noge,in zaspala sem kot ubita. nevem vec kaj si naj zmislim da bi slo hitreje. pravijo, da draženje prsnih bradavic pomaga, tako, da se začni čohat po njih, ali pa Erika pokliči, naj se pride malo poigrat, potem, ko bosta 1x zunaj ne bo več na vrsto prišel
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:15:19
|
|
|
|
suncicica
|
nic se me niso gledali,samo ctg mi delajo vsake 4 ure. mogoce bo danes mileta kaj pogledal
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:15:41
|
|
|
|
tatly
|
evo nasa se je zbudla
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:15:42
|
|
|
|
katjakokol
|
petra hvala za sem jo glih spila suncicica kaj pa ti je vceraj tvoj g rekel???? ne skrbi tvoje bodo kmalu pokukale na svet drzim pesti da cimprej
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2009 9:22:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:24:03
|
|
|
|
suncicica
|
pravkar je bil mileta tu,grem zdaj da me pregleda....vam javim cez par minut
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:26:05
|
|
|
|
katka37
|
petra, hvala za kavico se je gospodič zbudil ob 5.30, spil mleko, bil malo buden, pa sma spala potem do deset do osem, je vedel, da sem v komi sun, tvoja dva pa sta res rada na toplem, ali pa hočeta priti v časopis, koliko nosečnic z dvojčki rodi na rok morrak, bo pa frtalja drugič mi pa bomo regrat pa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:28:48
|
|
|
|
Anonimen
|
sem glih dobla odločbo za bolniško in mi niso mogli dat do konca bolniške, tak, da si bom mogla še enkrat podaljševat pred porodniško za slabih 14dni
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:29:54
|
|
|
|
katka37
|
deja, imajo včasih fore, ja zakaj pa si na bolniški
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.3.2009 9:30:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:33:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 deja, imajo včasih fore, ja zakaj pa si na bolniški na začetku sem grozno bruhala in ker delam v pisarni s strankami ni šlo skoz, zaj pa itak ne morem več sedet 8ur, pa še krvavela sem vmes pa bla v bolnici,...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:34:48
|
|
|
|
Anonimen
|
kje dobiš najbolj ugoden kredit? vem, da noben ni "ugoden" ampak, vseeno se banke zelo razlikujejo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:38:22
|
|
|
|
petra *k
|
deja, po mojem si zaj ni pametno nikjer jemati kreditov. midva sma tudi mela stanovanje nagledano, da bi ga kupla, pa so nama rekli da vsaj še leto, dve še naj počakama, pa zdržima tu
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 19.3.2009 9:39:18
|
|
|
|
petra *k
|
no htela sem povedati, da bi si mogla za stanovanje kredit vzeti, pa nama je en alešev kolega, ki dela na banki, rekel, da bi še počakala
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?