|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
16.3.2009 18:43:36   
mlinčka
Blanči, daj nam kaj več povej! Kako se držite vi trije? Je zdravnica kej urgirala? So se kej zmigali al te majo tam samo za lepotno povprečje dvigovat user posted image ? Na, mal vitaminčkov user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 801
16.3.2009 19:18:15   
Reby
Evo mene nazaj user posted image  Mlinčka, še enkrat ti hvala, tale teta je pa res super, najprej mi je rekla, da zgledam ful mlajša, pol pa je še rekla, da sem tak lepa, da bi bla za njenga mlajšega sina user posted image  V glavnem pa žalostna novica, zob bom morala zdraviti in moram klicati na stomatološko kliniko jutri. Mi je fino sčistila, tako da me ne boli, pol mi je pa še na hitr eno plombico zamenjala, pa v ponedeljek grem še eno zamenjat. Je rekla, da škoda, da se mi je to zgodilo, ker mam drugače tako super zobe. Ah, kaj čmo, samo da me ne boli več.
Blanči - kako all inclusive? A-jček in B-jček pridna?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
16.3.2009 19:59:42   
mlinčka
Reby, super duper user posted image ! Glavno, da ne boli več! Me veseli, da se je tko fajn izšlo, un zob ti bojo pa očitno tud lahko rešili, al kako? Gospa je pa res faca. A je kej pela dans al pa muzko nažigala user posted image ?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 803
17.3.2009 8:29:49   
Serendipity
Jutro pupe!

user posted image Kje mata pa vidve tole super duper zobarko? Kupim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena kofi, preden se zritam do službe --- user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
17.3.2009 8:47:06   
sayuri
blanč vidim, da si resno vzela razvajanje v porodnišnici user posted image . No, če imaš lap top in mogoče celo Tv, , pa kup cajtngov, potem bo že šlo. Nisem ti nč fouš za železov sirup (Legofer?) Sem ga tud jaz dobila okrog 18 tedna. Fuj in bljak. Samo men ni nč kaj veliko pomagal. user posted image  Sem dobila pri 27 tednih prvo dozo infuzije - železo direkt v žilo , čez dva tedna ponovno user posted image . No ja..iz 81 so uspeli spravit na 94. In tako je po porodu HB ostalo. So mi pa nosili v porodnišnici še dodatno beljakovinsko malico (rdeče meso, jogurte, sir....) Ni čudno, da sem pridelala 18 kg user posted image user posted image user posted image  Čuvaj nase in na tvoja dva brcačka. Moraš priti vsaj do 32 tedna user posted image

reby evo, pa sva se čist po slučaju srečali in spoznali user posted image . L&Z sta te natančno preučila. user posted image  Lovru si bila takoj všeč in ti je celo nasmehe poklanjal - saj veš...fantje user posted image  ZAra je pa po žensko opazovala. user posted image user posted image user posted image   Si kaj lepega kupila v H&Mu? Mene je spet glava bolela na blagajni user posted image user posted image

Zdajle se gremo uštimat, pa na pilates z dojenčki. user posted image user posted image user posted image

Nosečke, uživajte vsak trenutek nosečnosti user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 805
17.3.2009 9:07:42   
Reby
Mlinčka - vidiš, kako super dolg sem spala, ko me zob ni bolel user posted image  Ja, teta je faca, muzko je mela, pela je, vrata ordinacije odprta, da je mož slišal, kako me je sinu ponujala user posted image  Pa še potem o svojem možu, ki je bioenergetik, kako on pomaga, da imaš lažji porod, pa da je pomagal že najmanj 50 parom, ki niso mogli imeti otrok niti z umetno itd... Saj veš, rečt pa nč ne morš z vsemi tistimi stvarmi v ustih user posted image
Se* - malo dolga pot bi bila zate, v LJ je user posted image  in hvala za kavico, pridna :)
Sayuri - tvoja dva škrata sem že itak čist prehvalila, Lovreka bi pa kr zram vzela. Je bil pa res smešen, čisto nepremično me je gledal. Joj, res sta fina, pa take fajne bušije mata, kr naprej bi jih mencal. Jaz sem zase kupila eno jopčko, za otročka pa pred majem/junijem ne bom nakupovala. Imam pa še kar nekaj starih cotk od sestre - talepe sem spravila in bodo zlo prav prišle. Ti pa, saj veš, če boš še v bližini, se le javi, prletim user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 806
17.3.2009 10:16:34   
Sempervivum
Dobro jutro!

No, danes sem pa za spremembo že pokonc user posted image . Me je možek gor vrgu, ker podajava moj avto. Tokle let čakamo, da bom noseča, potem pa zmanjšujemo stroške tako, da ostanem brez avta, hehe. Takle mamo user posted image  No, sej ko bo detece tle, bom pa drugega dobila, juhuhu. Do takrat mam pa možekovega v souporabi. Nič mi ni hudega ... user posted image

Se je ful dogajal te dni ... Pa pejmo po vrsti:

Najprej Se*: hvala za kavico

Reby: sem vesela, da si zobeka poštimala user posted image

Mlinčka, ti pa tako lepo skrbiš za naš seznam in mimogrede ponudiš še pomoč pri zdravstvenih težavah ... user posted image

Blanč, le obišči nas še kaj, da nas dvigneš na prvo stran user posted image  Pa čimbolj prijetno bivanje v hotelu all inclusive in čimdlje ostanite 3 v 1 user posted image

Kicsi tebi pa želim čimmanj slabe volje s taščico user posted image  Moja je super, mi gre pa tast včasih zelo na živce. Ignoriranje se še najbolj obnese (sem že marsikaj sprobala) ... kot so že punce pisale ... prej ali slej mu bo prišlo, da se z mano pač ne da na tak način pogovarjat ...

Jaz sem pa sicer spet začela Buscopan jemat, ker me je zdej te dni ful bolelo spodaj, tko levo in desno od sramne kosti. Kar fejst bolečina, tako občasno useka, če stojim ali pa hodim. Tako da sem tudi bolj počivala in/ali ležala. V nedeljo se je tašča ponudila za kosilo, pa je bilo tako fino ... Se mi je zdel tako dolg dan user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 807
17.3.2009 10:52:51   
ledenka
blanči, držite se v enem kosu! navijam še za enih 20 tednov, potem bo pa počasi že dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sempervivum, ta bolečina je lahko čisto običajna, mali postaja težek pa še brcne/boksne lahko kam user posted image  

sayuri, kam pa hodiš na pilates z dojenčki? v mojem centru tega trenutno ni user posted image  pa iščem alternative.

Se*, hvala za kofi user posted image  super, da ti je še ok v službi!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 808
17.3.2009 13:34:53   
Reby
A je še katera od vas kr naprej lačnaaaaaa? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
17.3.2009 13:48:38   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sayuri, kam pa hodiš na pilates z dojenčki? v mojem centru tega trenutno ni user posted image  pa iščem alternative.

Tukaj, v Ribnici imamo. Zavod Tamala iz LJ organizira. Super je. Se ni nič dogajalo pri nas, pa smo njihovo stran izbrskale, poklicale tja in so rekli, da takoj organizirajo, če se nas zbere 5 mamic. Na prvem srečanju nas je bilo 18. user posted image  Zdaj nas je okrog 10 se mi zdi. Res se mamo fajn. user posted image

reby številka shranjena. Včasih se pa res tkole odpravim v Lj tud med tednom dopoldne. Te pokličem, pa greva na kakšno kavico user posted image  Lačna sem bla pa jaz celo nosečnost user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 810
17.3.2009 14:13:03   
ledenka
sayuri, hvala! user posted image  sem jih že našla na netu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 811
17.3.2009 15:55:08   
mismis
No kaj pa tukaj dogaja, ste padle ža na drugo stan...pa vas moram malo dvigniti

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
17.3.2009 15:59:20   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

A je še katera od vas kr naprej lačnaaaaaa? user posted image

Pojem kosilo, fejst se nabašem, potem pa čez pol ure (ali pa še manj) že iščem, kje je kaj za pod zob user posted image  To se mi ni dogajalo nikoli user posted image  Še ena od ne pretirano zaželjenih nosečniških pritiklin ... Se bojim, da mi nosečniške hlače, ki sem jih do sedaj kupila ne bodo prav do konca nosečnosti ...

Sem te malo potolažila user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 813
17.3.2009 16:00:15   
efika
Zdravo.

Javljam se z 2. uz. Veliki že 14 mm (koliko so bili pa vaša pri 8t 2/7?) Srček bije kot urica.user posted image Naslednji pregled 14. 4., NS 21. 4. PDP 25. 10.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 814
17.3.2009 16:11:23   
Sempervivum
Efika, ravno tam nekje je bil moj fantek: pri 8t1d je bil plod velik 15 mm, srček je + Sem pa imela takrat še eno GV, ki pa se nato žal ni več razvijala ... Super za pregled user posted image , sedaj pa dolgotrajno čakaaaaaanje, ane?

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 815
17.3.2009 18:12:28   
lučka 25
Se*, tole tvojo kavico bom pa jaz kar zdaj popila, mi paše.

efika, vidim, da lepo napredujete. PaPDP imaš na čudovit datum - na moj rojstni dan.user posted image  

Semprevivum, vidim da te otroček brca. Mene je tudi začel in to samo v mehur, križ in proti mednožju. Proti zunanjosti pa še ne, tako, da očka še čaka na prve brce (in to že kooomaj čaka). Je pa res, da me po otrokovi "telovadbi" potem nekaj časa boli spodnji del trebuha.

Reby, vidiš meni se je tudi zdaj začel sindrom večne lakote. Moram prav pazit, da teža ne bo podivjala. Pa vidim, da si se lahko danes naspala, ko pa zob ni več bolel. Super.

ledenka, pa ti se noro hitro bližaš koncu. Že kaj gnezditvene mrzlice?

Pa ostale, kako ste kaj? Pri meni vse v redu. Samo čez noč težko spim, podnevi bi pa kar ves čas spala. Še posebej danes. Sem skoraj v miže skuhala kosilo in ga pojedla. Moj se mi pa samo smeji, pa pravi da še dobro da kaj ne žažgem in pa da vem kje imam usta (o ja to pa vem, nič bat user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 816
17.3.2009 18:25:33   
blanč
ojla punce. mater sem se navečerjalauser posted image tri palačinke user posted image jaz pa še kar lačnauser posted image . Edino s čemer sem res zadovoljna sem z hranouser posted image
Mene pa otročeka še nič ne brcatauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 817
17.3.2009 18:46:00   
zarja1
PIKICE, DA VAS ŠE TU MALO POZDRAVIM IN POLUBČKAM....user posted image user posted image user posted image

.....še malo pa Ajsi pa Larči, pa Mojsonček,pa Blanči, pa Mlinčkovi, pa Reby, Lučka,uf fino vas je dosti....mater do konc poletja boste že vse zibale!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 818
17.3.2009 19:13:28   
Pija76
Ojla nosečke, vas samo lepo pozdravim!

Fajn bodite, božajte trebuščke!!!!

Blanči kaj se tebi s5 dogaja? Upam, da je vse fajn! Držite se vi3!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 819
17.3.2009 19:47:31   
mlinčka

user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Četrtek, 19.03.
Kicsi - pregled
Obayifo - amniocenteza

Petek, 20.03.
naska - UZ
Lsica - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija
Kicsi - UZ (prim. Cerar)

Četrtek, 26.03.
mojsonček - pregled

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - morfologija
Sempervivum - pregled 

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

Torek, 14.04.
efika - pregled

Torek, 21.04.
efika - NS

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

miska73 (LJ)
Naska (LJ)

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image  

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 820
17.3.2009 21:02:23   
Sempervivum
Ojla, Pija, naša "ustanoviteljica" user posted image  Pozdravljena user posted image  Lepo, da nas prideš malo pogledat občasno ... upam, da se nam čimprej pridružiš ...

A ve res mislite, da so te moje bolečine spodaj brcanje user posted image  Lučka, Ledenka ... A brce bolijo? Meni se bolj zdi, da grejo kakšne vezi narazen ali pa kaj takega ... žal. Brcik po moje še ne čutim, ima moj mali veliko prostora v svojem bazenčku, mi je G tudi v materinsko napisala, da je precej plodovnice. Mene mali občasno tko ful nežno in prijetno požgačka.

Koliko nas je že stalno lačnih, hehe user posted image  tudi Blanč se pritožuje nad svojim hotelom user posted image  Si mi prav palačinke zaluštala ... sam se mi jih ne da delat user posted image  Mogoče jutri.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 821
17.3.2009 21:13:15   
Kicsi
Ojla.
Mene so pa danes hemeroidi napadli user posted image Boliiiiiiiiiiiiiuser posted image ,tako da že cel popoldan sedim in ležim z ledom v hlačah user posted image .

Samo na hitro sem se javila,ker niti pod razno ne morem na stolu sedet.

Lep večer,pa lahko noč vsem skupaj.

Pa-pa.

Neposredna povezava do sporočila: 822
18.3.2009 8:32:04   
mismis
Dobro jutro, a tukaj nimate pa še nobene kavice, kakšna šlamparija user posted image user posted image user posted image

evo eno z rogljičkom za vse naše nosečke

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 823
18.3.2009 8:42:24   
mojsonček
Jutro user posted image !

Kaj je zdej to babe? Ni kave, padle na drugo stran... cccc
Ste spet pridno čvekale... men ne znese, neki sem za službo delala pa tamauč je doma, k ga neki baše alergija (nimamo pojma na kaj user posted image ) in pol dan tko hitr mine...

BLANČ kako... tam dol vse mirno, si zabetonirala MVuser posted image ? Naj ostane tko dokler A-jček in B-jček ne bosta zmogla sama uživat v lepotah tega sveta... zagrozi jima z vsaj 15 tedenskim haus arestom

REBY pišče, ti maš še fore... verjetno lahko čist brezskrbno uživaš v hrani... jst sem se že navadila stalno malo brzdat, da ne zbezljam v širjave, sem pridelala do zdej 8 plusa user posted image ... se tolažim, da bom uspela pridrajsat samo do +12user posted image

LUČKA a ti si pa v našem vrtcu delala user posted image  pol sem te zihr kje vidla, ker moj sine je ravno v tem času hodil v vrtec...

KICSI mene so tut napadli in se mučim z modolexom... itak, da nč kej dost ne pomaga... pa mam super prebavo, tale Mg je zakon ampak mi to zavoljo hemoroidov nč ne pomaga... jst sem jih fasala pri prvem porodu od naprezanja... od takrat naprej... sama štala... ampak bom že... led lih ni primeren... meni je zdravnica svetovala home made maslene svečke (maslo odrežeš da je primerno za vtaknit sejveškam in daš v zmrzovalnik) in jih uporabljaš po potrebi...  uspešen boj proti temu user posted image

Pupe, moram šibat... tamau že čaka na fruštek pa mami tut lačnaaaa

LEP DAN VSEM NOSEČKAM IN ČIRLIDERKAM!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 824
18.3.2009 8:43:44   
mojsonček
MIŠMIŠ user posted image ... kaj bi me brez tebe...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?