špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ne boste verjele je zdaj moj zdaj poklical svojo mamo in povedal kako je stanje z vrtcem in ne boste verjela, pravi da bi z veseljem merkala AT O pišuka Pa ima drugače stike z malo? NEEEEEEEEE in da je zelo žalostna zaradi tega WTF Nima kaj biti žalostna, pa bi prej kdaj prišla pogledat vnukinjo. Ej, kako se je pa ona na vajini poroki obnašala?? hmmm kak naj zdaj to razložim no v bistvu je bila ona edina z P strani, in so se ji vsi moji non stop posvečali, saj pravim do takrat je bilo vsee OK, po poroki pa , na poroki pa je plesala in fuul žurala . Moram povedat, da mi2 sve bili super prijateljice, res. In lahko tudi tu javno povem, da če ne bi bilo nje, verjetno stanovanje tudi kupila ne bi, resno. Saj je vedno hodila na oglede z mano, pa ob strani nama je stala. Valda naju je bilo zeeelo starn tako velikega kredita. Ja, kako, za vraga, se je pa potem lahko tako spremenila????? veš ko sem bila še sem mojega parkrat prisilila, da jo je poklical in vprašal zakaj ne pride, pa tudi ko sem rodila, jo je klical.Ampak ona vedno tisto svoje rine, ja pa vi pridite , samo enkrat je mojemu usput rekla, da ji je fuul nerodno, ker so nama moji toliko denarja dali na poroki, ona pa tako malo . In valda jaz sem čisto pop , in spet mojega prisililam, da jo spet kliče in razloži, da to nima nobene veze, jaz se z njo sploh nisem imela prilike menit od poroke in od takrat vse tiho je bilo Prisežem, da v življenju ji žal besede nisem rekla, saj ona tudi meni ne, samo obrnila se je stran Torej vsa vrata le še niso zaprta in bi vi očitno rabili en res dolg in iskren pogovor, mogoče bi se pa marsikaj spremenilo na bolje
|