|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
17.3.2009 8:12:21   
Alex01
Rea čestitke za dobre noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pohvala za krasen seznamček.

Danes smo bolj malo spali, je Alex mel 39 vročine ponoči, pa kašlja da je kar groza.
Saj bo bolje, čas je takšen.
Mi lahko prosim katera pojasni, kako izgleda ta test, ko moraš toliko sladke vode popit.
Hvala že vnaprej in lep dan vsem.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
17.3.2009 9:32:27   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Rea čestitke za dobre noviceuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Pohvala za krasen seznamček.

Danes smo bolj malo spali, je Alex mel 39 vročine ponoči, pa kašlja da je kar groza.
Saj bo bolje, čas je takšen.
Mi lahko prosim katera pojasni, kako izgleda ta test, ko moraš toliko sladke vode popit.
Hvala že vnaprej in lep dan vsem.

alex01 hvala za pohvalo, pa infinity1 tebi tudi :)

oggt pa izgleda takole: prideš na tešče k sestri in ti da vpbistvu v deci kozarček 50 ali 100g glukoze - čistega sladkorja..In potem počakaš 1 h, najbolje da si takat čimbolj pri miru - s tem mislim, ko nekatere odvihrajo za 1 h v mesto po nakupih ...to ni ravno najbolj priporočljivo, tako da si vzami kako revijo pa bo..In po eni uri greš v laboratorij, kjer ti vzamejo kri in kasneje sporočijo ali imaš povišan sladkor oz. gestacijski diabetes... Je pa meja nekje med 4 in 6..tuki nekje se več ne spomnim..In če si v tem razponu, si ok..
Pa ni tako zeloooo zanič kot pravijo, je pa res, da nekaterim rata malce slabo..ni pa pravila..meni ni bilo, no..je pa res da sem sladkosneda že po naravi :)

upam, da ti je tole kaj pomagalo :) če na pa še kaj vprašaj po forumu :)

papa

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
17.3.2009 10:08:34   
Mala_princeska
Rea27 še od mene pohvala za seznamček(res se vztrajno prazni, tudi jaz ne uidemuser posted image ) in user posted image za princesko in žile, samo da je z vama vse ok. user posted image user posted image user posted image
Tvoja želja glede spanja je res super. user posted image Celo noč je postelja škripala, tako hudo sem se premetavala. In ko vstanem me v hrbtu rahlo špikne in občutek imam kot da mi hrbtenico mravljinči. Ali je to zaradi ležanja?

Alex01 naša Rea ti je Ogt super razložila. Meni tudi ni bilo prehudo, sem preživela in rezultat - hb nimam nosečniške sladkorne, samo premalo železa, kar se mi pozna pri hitri utrujenosti.

Še nekaj o našem pestrem vikendu: v soboto je bila bivša otroška; sedaj najina spalnica do konca prebeljena(celo zeleno in modro smo uspeli pobeliti), sem samo še poribala parket in pričelo se je s selitvijo omar - je moj user posted image skoraj vse sam prestavil, malo mu je oči(tast) pomagal - omare odšraufal in položil na koleščka in je šlo, potem še postelja, komoda,...in na koncu pucanje omar, zlaganje cunj,...Prostora je malo, če bom želela imet otroško posteljico pri sebi, bom morala pisalno mizo "vržt" ven.
V nedeljo že zjutraj je pričel barvati otroško sobico - vse stene (razen stropa in poševne stene) je pobarval v vanilijevo rumeno barvo in potem smo čakali, da se je posušilo in spet seljenje pohištva, cunj, igrač user posted image . Full mi je všeč sobica, tako da si jo bom mogoče ob rojstvu prisvojila. user posted image user posted image No, verjetno bo prva varijanta prišla v poštev(da bom z user posted image v spalnici).

Včeraj sva šle z malo še v Baby center po dekoracije in lučko za otroško sobo. Izbrali sva okrasni trak ribico Nemo in ptička Tweetya, pa nalepke Tweety in obešalnik Nemota, pa lučko Disney Princesko. Tako, da bosta danes moja srčka polepila sobico, da bo naša škratka še bolj z veseljem spala notri - sicer se ponoči iz sobice kar prikrade kot škratek oz. bolje rečeno duhec v najino sobo.
Ko bo vse poštimano, bom prilepila kakšno slikico sobice.
To je v bistvu že darilo za princeskin rojstni dan, ki ga ima drug mesec (70 Eur me je vse skup koštalo user posted image user posted image - ampak vse za našo damo user posted image ).

Zdaj pa moram intenzivno študirat in se lotit seminarsko pisat. Me že kar priganja čas, bi mi prav pasalo da bi ostala doma (ker so kar zahtevne te študijske stvari, jaz pa hitro utrujena - le zakaj? user posted image ), pa bom potrpela še teh cca. 15 dni v službi.

Uživajte drage moje souser posted image in pozdrav vsem mamicam in njihovim pikicam.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
17.3.2009 10:20:42   
Anonimen
Dobro jutro...tudi mi še živimo hihihi...ma...imamo na obisku sorodnike iz tujine potem pa ves čas okoli lazimo. Uh...drugače pa...delam samo še naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image . Kooomaj čakam!user posted image  Naša beba pridno telovadi in se obrača, tako da nam ni dolgčas.

Sicer sva pa končno nabavila tudi voziček. Poseteljico bo menda pa častila prababicauser posted image . Še vedno nisva pospravila otroške sobe...ko pa bova pa gotovo dobite kako slikico.

Joj, princeska, dobro, da si me spomnila....moram se oglasit pri zdravnici po recept...menda dobim nekaj za železo...uiiii še to. Sladkor pa je menda ok. HB! Ker bi bla prav tečna na kaki dieti...sem preveč sladkosneda.

Drugače pa čestitke novim mamcam. Bravo punce! Pa veliko cartanja želim!

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
17.3.2009 12:22:14   
tia12
Ojla....sonček je....jupiuser posted image user posted image user posted image

Rea, čestitke za dobro opravljen pregled....user posted image user posted image user posted image
Evo tudi midva z mojim pikcem sva opravila....vse je BP. user posted image Srček lepo bije, popadkov pa tudi še ni....čeprav nebi imela nič proti, če bi se že kaj začel dogajat....je že prav utrujajoče vse skupaj....user posted image

Dr. Bučarjeva pravi, da se naslednjič vidimo 24.3.(CTG), če pride kaj vmes pa naj srečno in dobro opravim pri ˝SOSEDOVIH˝!user posted image user posted image user posted image

LP,

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
17.3.2009 13:59:20   
Alex01
Rea in mala princeska hvala lepa za odgovor. Upam, da bom  preživelauser posted image  tale test, ker ne pijem nobenih sladkih pijač. Vse brez sladkorja, tudi kavo in čaj. Imam občasno kakšen "napad" ko mi "cukr pade", ampak nekih posebnih izpadov pa ni.
Trebuh imam pa že takooo velik, kot da bom naslednji mesec rodilauser posted image . Ampak se spomnim, da se mi je ginekolog v prvi nosečnosti, preden sva sva šla na UZ rekel, če nosim dvojčke. So mi res v IVF postopku "vstavili" dva zarodka, vendar se je obdržal samo en - naš Alex. Je pa tudi res, da je imel Alex ob rojstvu 4.520 g , velik je bil pa 57 cm.
Zdej sem se pa razpisalauser posted image
Berem kar pogosto, spremljam kaj se dogaja, pišem pa bolj malo.
Pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1206
17.3.2009 15:35:04   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Rea27 še od mene pohvala za seznamček(res se vztrajno prazni, tudi jaz ne uidemuser posted image ) in user posted image za princesko in žile, samo da je z vama vse ok. user posted image user posted image user posted image
Tvoja želja glede spanja je res super. user posted image Celo noč je postelja škripala, tako hudo sem se premetavala. In ko vstanem me v hrbtu rahlo špikne in občutek imam kot da mi hrbtenico mravljinči. Ali je to zaradi ležanja?

princesi..me veseli, da je tudi tebi seznamček všečen...kar se pa tiče tvojega mravljinčenja po hrbtenici, bi pa takole laično rekla, da te bebi na kak živc pritiska, ali pa posteljica..mene pa je začelo rahlo mravljinčiti - ne boš verjetla..med nogami :) :)user posted image user posted image user posted image sploh čedolgo sedim. Sem omenila pri dr pa je rekla, da je to zaradi tega ker je bebi že kar nizko in pritiska na žile, živce...

čestitke tia12!!!!! za uspešen pregled in upam, da kmalu kaj lepega sporočiš :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1207
17.3.2009 15:38:11   
tia12
Rea....tole mravljinčenje pa ne matra samo tebe....jaz se počutim,kot da mam špansko muhco med nogami....user posted image user posted image user posted image
Joooj že komaj čakam, da gre tole iz mene in neha pritiskat vse tam dol....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
17.3.2009 16:59:15   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: tia12

Rea....tole mravljinčenje pa ne matra samo tebe....jaz se počutim,kot da mam špansko muhco med nogami....user posted image user posted image user posted image

Hehe, se tudi jaz spomnim tega, kot bi te rahlo elektrika tresla, pa traja samo par dni in mine, so pa to lepi trenutki, zapomnite si jih.

lp

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
17.3.2009 17:24:55   
rea27
hehe, mama Infinity1 heheh..se že nasveti delijo..

Kako si? Dobro spite?

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
17.3.2009 17:28:50   
tia12
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Hehe, se tudi jaz spomnim tega, kot bi te rahlo elektrika tresla, pa traja samo par dni in mine, so pa to lepi trenutki, zapomnite si jih.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1211
17.3.2009 17:31:12   
tia12
Mi plješemo...cjeli dan i noč....mi plješemo.......tole si zdajle verjetno moj mali poje....user posted image user posted image user posted image

Raztrgal me bo, tko na moč muva....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
17.3.2009 17:33:34   
tia12
Kako ma INFINITY lepe slikice.....zelo, zelo ste luškani. Pravi user posted image je mali Lovro....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
17.3.2009 17:49:42   
Anonimen
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image . Se vidi, da sem bol na dnu seznama in da me služba še tako okupira, da vas bol poredko spremljam. Sej bo prišel tut moj čas in bom lahko mal več gor. LP

(odgovor članu tia12)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
17.3.2009 18:04:46   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Kako si? Dobro spite?

Super smo, samo spimo in jemo in spet mal jemo in spimo, se previjemo, pa spet jemo in spimo. Sem že rekla mojemu tako v hecu, da nimam nič od tega otroka, da dejva prec druzga nardit user posted image user posted image user posted image . Me pa ful rit boli, s tem da šivi so že precej dobro, tako da sumim, da imam zlomljeno trtico in grem v petek k zdravniku. Bomo vidl kaj je.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
17.3.2009 18:06:10   
Infinity1

Kako ma INFINITY lepe slikice.....zelo, zelo ste luškani. Pravi user posted image je mali Lovro....

Hvala tia12, ne dvomim da bo tudi vaše dete najlepše in da bo mamici v ponos user posted image .

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
17.3.2009 19:42:33   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Kako si? Dobro spite?

Super smo, samo spimo in jemo in spet mal jemo in spimo, se previjemo, pa spet jemo in spimo. Sem že rekla mojemu tako v hecu, da nimam nič od tega otroka, da dejva prec druzga nardit user posted image user posted image user posted image . Me pa ful rit boli, s tem da šivi so že precej dobro, tako da sumim, da imam zlomljeno trtico in grem v petek k zdravniku. Bomo vidl kaj je.

Za drugega raje še malo počak, boš videla bo Lovlo kmalu začel bolj čivkat. user posted image user posted image

Ajej za trtico oz. hrbet, to pa ni prijetno.  Srečno, upam da do petka bolečine popustijo. user posted image user posted image user posted image

Slikice maš res lušne, a tista tehtnica je tvoja ali jo patronažna s seboj prinese?

Neposredna povezava do sporočila: 1217
17.3.2009 19:47:35   
Mala_princeska

Mi plješemo...cjeli dan i noč....mi plješemo.......tole si zdajle verjetno moj mali poje....user posted image user posted image user posted image

Raztrgal me bo, tko na moč muva....

Ja, poje si: "I like to move it, move it" al kako že gre pesmica iz Madagaskarja(risanka) user posted image user posted image user posted image . Mene tud full brcka in danes me nekam čudno zvija - kaj bo šele ko pride čas za popadke. user posted image  Še slabe tri mesece.....

Že odštevam.....

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.3.2009 19:48:07 >

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
17.3.2009 19:55:14   
Alex01
Infinity

Kako zelo smo lepi, pa kakšno frizuro ima Lovrouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
17.3.2009 21:51:41   
tia12
OJ

Malo zoprna novička pa vseeno (preventiva, da se kateri od nas kaj takega ne zgodi!!!).

Slišala sem, da je v preteklih dneh ena user posted image rodila mrtvega otročka user posted image user posted image user posted image . Ampak pazte  to...do tega naj bi prišlo, ker je že v petek mela popadke in čakala doma vse do ponedeljka...ko pa je revica prišla v P je bil user posted image že mrtev....

Ne razumem je zakaj je tako dolgo čakala, res ne....no pa saj to ve samo ona...boga....user posted image user posted image user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
17.3.2009 21:52:14   
tia12
Bilo pa je to pri nas v NM.

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
18.3.2009 0:03:48   
Mala_princeska
Slišala sem, da je v preteklih dneh ena user posted image rodila mrtvega otročka user posted image user posted image user posted image . Ampak pazte  to...do tega naj bi prišlo, ker je že v petek mela popadke in čakala doma vse do ponedeljka...ko pa je revica prišla v P je bil user posted image že mrtev....
Ne razumem je zakaj je tako dolgo čakala, res ne....no pa saj to ve samo ona...boga....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Sožalje mamici ob tako grozni izgubi.user posted image user posted image Res ve samo ona zakaj se je to zgodilo.

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
18.3.2009 7:32:32   
among_the_clouds
Živjo punce,

se vam lahko še jaz pridružim? user posted image  pa pričakujem šele novembra.

Neposredna povezava do sporočila: 1223
18.3.2009 8:16:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: among_the_clouds

Živjo punce,

se vam lahko še jaz pridružim? user posted image  pa pričakujem šele novembra.

Seveda se nam lahko pridružiš, napiši nam svoj predvideni datum poroda, da te uvrstimo na seznamček ter kraj iz kje prihajaš. user posted image

(odgovor članu among_the_clouds)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
18.3.2009 8:23:32   
Mala_princeska
Ko sem včeraj zvečer prišla domov iz službe, me je čakalo presenečenje - moja punčka je z atijem in z babiko okrasila stene z dekoracijami in sedaj tako lepo zgleda, da bi še jaz v novi sobici spala. user posted image  Rezultat: tamala je končno celo noč brez problema prespala v na novo okrašeni sobici. user posted image user posted image user posted image Zjutraj je od mene in atija dobila velikega lubčka za pridnost! Očitno je treba te naše mulce malo motivirat, pa je. user posted image

Vsem želim eno lepo sredo.

Pobožajte bušije, pocrkljajte user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.