|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
14.3.2009 22:42:13   
Mala_princeska
user posted image user posted image user posted image za Sanjo in fanta. Pa so dočakali srečni petek 13. user posted image

Čestitke mamici, atiju. In seveda čimprejšnje okrevanje.

Infinity pri tebi jih je bilo res veliko okoli.
Sem se nasmejala, ko sem prebrala da te je dr. Pišek za eno nogo držal. No, jaz upam da bo v drugo tudi on okoli mene kaj skakal, sem bila z njim res zadovoljna (sicer pa ni imel veliko dela z mano).

Se vidi, da je bil sonček.

No, naš rezultat današnjega dne - spalnica preseljena. Jutri pa še otroška soba.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
15.3.2009 7:43:55   
škratka
Pozdravljene mamice in user posted image . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice.
V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm.
Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo.

Infinity, oprosti, ker imamo isto ime, amapak imeli smo izbranega že celo nosečnost, tako da res nismo spreminjali....

L.p. vsem!

< Sporočilo je popravil škratka -- 15.3.2009 7:46:43 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
15.3.2009 8:26:29   
Alex01
user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE MAMICI, OČIJU IN MALEMU LOVRUuser posted image user posted image user posted image
Pa so res fantje "odprli" sezono.

Čestitke še enkrat!

Lepo nedeljo vsem skupaj.user posted image

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
15.3.2009 8:33:45   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: škratka

Pozdravljene mamice in user posted image . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice.
V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm.
Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo.

Infinity, oprosti, ker imamo isto ime, amapak imeli smo izbranega že celo nosečnost, tako da res nismo spreminjali....

L.p. vsem!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITAMO TUDI MI TRIJE, ŠE POSEBAJ LOVRO JE VESEL, KER SE JE RODIL ŠE EN SOIMENJAK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ime je res lepo in ne bomo nič hudi če se poleg najinih dveh rodi še kakšen Lovro user posted image user posted image user posted image .

Kako je potekal porod? Je bilo težko?

Lepo cartanje vam želim pa veliko veliko veliko sončka v vaših življenjih.

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
15.3.2009 9:59:15   
škratka
Porod....
V torek sem od jutra čutila popadke (kot menstrualne bolečine), okoli kosila so postali močnejši..., redni in močni pa tam okoli 17:00 ure. Takrat sva se tudi odpravila v P. Tam so me pregledali in nardili CTG, ampak ni bilo ne duha ne sluha ne o popadkih in odprta nisem bila niti 1 prst - pa smo šli domov (takrat sem se zadnjič javila na forumu). Z mojim sva šla na Loko na eno tortico, potem pa domov. Doma so se popadki samo stopnjevali in čedaljie bolj boleli. Moj dragi je malce zaspal jaz pa sem predihavala popadke. Okoli 23:00 so bili na 2-3minute in močni za znoret. Če naju tašča ne bi naganjala v porodnišnico verjetno ne bi šla še kmalu, ker nisem hotla izpast kot paničarka in spet laufat v P.
Pa sva šla vseeno... Ko sva prišla nazaj me je zdravnica, ki smo jo zbudili debelo gledala, češ kaj pa spet js hočem... CTG je pokazal spremebe, odprata sem bila le prst in pol. Rekla je samo da napredek od popoldneva je ampak, da gre počasi in da se zna zavlečt do jutra ali dlje. S solzicami v učkih in boga od bolečin sem mojga dragega poslala domov, mene pa je babica vseeno poslala na klistir.... Ob 1:30 se nisem mogla več sprehajat zaradi prebolečih popadkov, zato sem se ulegla na porodno posteljo. Babica je rekla da mi ne bi dala še nič proti bolečinam, ker bo prekmalu... Ko sem že jokala od bolečin mi je predrla mehur in dala nekaj proti bolečinam.... Čez pou urce me je pogledala in rekla da sem odprta že 8cm.
Potem je šlo vse zelo hitro... Popadke sem lažje predihavala, in že potiskala dol, ker drugače ni šlo. Babica se je malce ustrašila ker je šlo vse prehitro in mi dala infuzijo za upočasnjevanje.... No, pri porodu sta bili na koncu dve babici, zdravnica in se mi zdi da še čistilka (zdravnica in čistilka sta me držali za noge). Moj je prestrašeno stal pri vratih porodne, ker revež zaradi infuzije na eni strani in babice ki je skakala za mojo glavo in potiskala trebuh ni mogel stati ob glavi (pravi da zdej razume zakaj eni skup padejo . Ob 3:38 se je rodil naš Lovro, bila sem rezana, malo menda tudi raztrgana in je potem šivanje trajalo kar dolgo.....
To je to... meni se je zdelo zelo hitro, so me pa zelo psihično strašili ker so govorili, da bi znalo to še dolgo trajat... js pa z tako močnimi popdaki.....
To je to...
Mali se zbuja... hitim
L.p.

Neposredna povezava do sporočila: 1180
15.3.2009 10:25:20   
Infinity1
IZVIRNO SPOROČILO: škratka

Porod....
V torek sem od jutra čutila popadke (kot menstrualne bolečine), okoli kosila so postali močnejši..., redni in močni pa tam okoli 17:00 ure. Takrat sva se tudi odpravila v P. Tam so me pregledali in nardili CTG, ampak ni bilo ne duha ne sluha ne o popadkih in odprta nisem bila niti 1 prst - pa smo šli domov (takrat sem se zadnjič javila na forumu). Z mojim sva šla na Loko na eno tortico, potem pa domov. Doma so se popadki samo stopnjevali in čedaljie bolj boleli. Moj dragi je malce zaspal jaz pa sem predihavala popadke. Okoli 23:00 so bili na 2-3minute in močni za znoret. Če naju tašča ne bi naganjala v porodnišnico verjetno ne bi šla še kmalu, ker nisem hotla izpast kot paničarka in spet laufat v P.
Pa sva šla vseeno... Ko sva prišla nazaj me je zdravnica, ki smo jo zbudili debelo gledala, češ kaj pa spet js hočem... CTG je pokazal spremebe, odprata sem bila le prst in pol. Rekla je samo da napredek od popoldneva je ampak, da gre počasi in da se zna zavlečt do jutra ali dlje. S solzicami v učkih in boga od bolečin sem mojga dragega poslala domov, mene pa je babica vseeno poslala na klistir.... Ob 1:30 se nisem mogla več sprehajat zaradi prebolečih popadkov, zato sem se ulegla na porodno posteljo. Babica je rekla da mi ne bi dala še nič proti bolečinam, ker bo prekmalu... Ko sem že jokala od bolečin mi je predrla mehur in dala nekaj proti bolečinam.... Čez pou urce me je pogledala in rekla da sem odprta že 8cm.
Potem je šlo vse zelo hitro... Popadke sem lažje predihavala, in že potiskala dol, ker drugače ni šlo. Babica se je malce ustrašila ker je šlo vse prehitro in mi dala infuzijo za upočasnjevanje.... No, pri porodu sta bili na koncu dve babici, zdravnica in se mi zdi da še čistilka (zdravnica in čistilka sta me držali za noge). Moj je prestrašeno stal pri vratih porodne, ker revež zaradi infuzije na eni strani in babice ki je skakala za mojo glavo in potiskala trebuh ni mogel stati ob glavi (pravi da zdej razume zakaj eni skup padejo . Ob 3:38 se je rodil naš Lovro, bila sem rezana, malo menda tudi raztrgana in je potem šivanje trajalo kar dolgo.....
To je to... meni se je zdelo zelo hitro, so me pa zelo psihično strašili ker so govorili, da bi znalo to še dolgo trajat... js pa z tako močnimi popdaki.....
To je to...
Mali se zbuja... hitim
L.p.

Hehehe škratka, si me pa nasmejala s tole čistilko user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno je bila strežnica če je bila v zelenem, mogoče pa inštrumentarka iz operacijske, konec koncev pa je lahko bila tudi čistilka, tudi te so oblečene v zeleno user posted image user posted image user posted image . No super, sam da je mali Loulo zunaj user posted image . Poznam pa občutek kako je to ko prideš ves user posted image od bolečin, oni pa ti povejo da nisi še čist nič odprt in da to kar tebe zvija tudi približno ni podobno popadkom user posted image . In pol revica razmišljaš če to ni to, kaj šele bo, ko bodo tapravi popadki.

Je pa lepa porodna zgodbica ni kaj, še enkrat čestitke zate in malega princa.

LP

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
15.3.2009 16:05:51   
rea27

user posted image user posted image Dolenjkeuser posted image user posted image

1. cebeica maja-21.3.-30----Nm-------user posted image

2. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

3. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

4. dolci--------31.3.----29-----Nm--------user posted image

5. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 17.3.

6. matt--------11.4.------------------------user posted image

7. rea27-----27.4.----27-----Nm--------user posted image P 2.4.

8. mišk-------29.4.----26----Šentj.-----user posted image

9. buterffly--17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

10. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 24.3.

11. majch------29.5.----26-----Nm--------user posted image P 2.4.

12. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

13. M.princeska-14.6.--26----Poljane----user posted image P 23.3.

14. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

15. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

16. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

17. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 2.4.

18. alex01-----11.7.----33-----Nm---------user posted image P 27.3.

19. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.------user posted image

20. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

PREGLEDI:
***16.3.***rea27
***17.3.***tia12

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*****user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1****user posted image ----LOVRO
3. SANJA23***** user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*****user posted image -----LOVRO

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
15.3.2009 16:06:30   
rea27
čestitke škratki za malega Lovra :) user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
15.3.2009 16:16:47   
rea27

********** MAREC **********

1. cebeica maja-21.3.-30----Nm-------user posted image

2. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

3. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

4. dolci--------31.3.----29-----Nm--------user posted image

********** APRIL **********

5. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 17.3.

6. matt--------11.4.------------------------user posted image

7. rea27-----27.4.----27-----Nm--------user posted image P 2.4.

8. mišk-------29.4.----26----Šentj.-----user posted image

********** MAJ **********

9. buterffly--17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

10. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 24.3.

11. majch------29.5.----26-----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

12. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

13. M.princeska-14.6.--26----Poljane----user posted image P 23.3.

14. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

15. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

16. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

17. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 2.4.

18. alex01-----11.7.----33-----Nm---------user posted image P 27.3.

19. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.------user posted image

********** SEPTEMBER **********

20. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

PREGLEDI:
***16.3.***rea27
***17.3.***tia12

user posted image user posted image user posted image RODILE user posted image user posted image user posted image

1. RMMAJA*****user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1****user posted image ----LOVRO
3. SANJA23***** user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*****user posted image -----LOVRO

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
15.3.2009 22:43:42   
rea27
no, danes je pri nas bolj zatišje :) nič čudnega, saj je bil tako lep dan, vsaj za sprehajat se, no, če že ne za kaj drugega...

Jaz sem danes spet igrala pridno ženkico in vse pospravila. oprala in ..ne, ne..zlikala pa še nisem..nisem mogla..Me je spet matral pritisk!!

No jutri grem ponovno v lj, na pregled in prevodnost mojih žil..seveda bomo pogledali, kako naša malecka napreduje :)
Komaj že čakam, se mi zdi da je od prejšnjega pregleda minila cela večnost...

Dobr, lepo pančkejte, se pa jutri kaj bolj aktivno tipkamo..

lahko nočko

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
16.3.2009 7:22:52   
kaminek
dobro jutro dolenjke,

user posted image user posted image najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam, očitom in seveda malim nadobudnežemuser posted image user posted image user posted image

kako ste kaj preživele vikend?jst sm bla skoz zunaj, kako je pasalo. mal sm šla na kratke sprehode, mal sm se nastavljala sončku,...

lepo preživite dan, se še slišimo!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
16.3.2009 8:13:35   
felix7
Drage Dolenjke,

tukaj še ena Dolenjka, sicer pa marčevka. Cebeica Maja me je prosila, da vam javim, da so danes navsezgodaj dobili še enega fantka, in sicer je Cebeica Maja sporočila:

Dobro jutro! Tukaj Maks, 00:39 je bila, ko sem prišel na svet. Čeprav sem velik 54 cm in težak 3770 g, nisem mamici povzročil težav in sva oba v redu. Poljubček, Maks

Cebeica Maja tudi lepo pozdravlja vse mamice in nosečke, pravi, da je bil porod lahek - hiter in manj boleč od prvega. user posted image

Imamo pa tudi že Maksovo slikico:

user posted image

Bravo mami, odlično si se držala, zdaj pa želimo čim hitrejši povratek iz P!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
16.3.2009 8:40:06   
rea27
BRAVO CEBELI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BRAVO MAKS
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke celi družinici in bravo za malega Maksa, ki mamici, kljub svoji velikosti ni povzročal težav :)

bravo za MAJO!!!!!!!

rea27

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
16.3.2009 8:44:20   
rea27

********** MAREC **********

1. strucka**-25.3.----25-----Trebn.----user posted image

2. Srccek-----28.3.----28-----Žužem.---user posted image

3. dolci--------31.3.----29-----Nm--------user posted image

********** APRIL **********

4. tia12--------7.4.-----21-----Straža----user posted image P 17.3.

5. matt--------11.4.------------------------user posted image

6. rea27-----27.4.----27-----Nm--------user posted image P 2.4.

7. mišk-------29.4.----26----Šentj.-----user posted image

********** MAJ **********

8. buterffly--17.5.----25-----Škoc.-----user posted image P 31.3.

9. krempelcek-18.5.--26-----Šentj.----user posted image P 24.3.

10. majch------29.5.----26-----Nm--------user posted image P 2.4.

********** JUNIJ **********

11. nemka-----2.6.------21-----B.Krajina-user posted image

12. M.princeska-14.6.--26----Poljane----user posted image P 23.3.

13. fejči--------18.6.----33-----Krško------user posted image

14. Kaminek--20.6.----27-----Trebnje----user posted image P 1.4.

********** JULIJ **********

15. petra20081.7.------32----Nm----------user posted image

16. jaknik1----3.7.-----30-----Nm----------user posted image P 2.4.

17. alex01-----11.7.----33-----Nm---------user posted image P 27.3.

18. zaspancka--24.7.---23----Iv. G.------user posted image

********** SEPTEMBER **********

19. cukr07-----9.9.-----27----Mokr.-------user posted image

PREGLEDI:
***16.3.***rea27
***17.3.***tia12

1. RMMAJA*********user posted image user posted image --DANE IN FRAN
2. INFINITY1********user posted image ----LOVRO
3. SANJA23********* user posted image ----TAI
4. ŠKRATKA*********user posted image -----LOVRO
5. CEBEICA MAJA*****user posted image ----MAKS

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
16.3.2009 8:46:39   
rea27
drage moje sonosečke in drage moje novopečene mamice...

seznam se nam vztrajno krči..vsak dan izgubimo eno nosečko in pridobimo eno mamico :)
Vreme se lepša. topleje je, ptički že čivkajo...zvončki rastejo in trobentice pa teloh...kakšno lepo obdobje je pred nami :)

Vsem želim lep dan, ve pa pomislite kaj na naju, ker bova danes izvedele ključno: ali se je stanje kaj spremenilo od kar nismo več na aspirinu?

čau bau

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
16.3.2009 9:11:02   
Alex01
user posted image user posted image user posted image Iskrene čestitke ČEBELICI MAJIuser posted image user posted image user posted image

Se strinjam s tabo Rea, tole gre pa zdaj zelo hitro. Seznam se kar krajšauser posted image .

Lep dan!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
16.3.2009 9:40:52   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Vsem želim lep dan, ve pa pomislite kaj na naju, ker bova danes izvedele ključno: ali se je stanje kaj spremenilo od kar nismo več na aspirinu?

Rea27 mi smo s tabo, drži se, vse bo ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
16.3.2009 10:32:02   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Rea27 mi smo s tabo, drži se, vse bo ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..PRIJAZNA PRINCESI..HVALA!!!!user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 1193
16.3.2009 10:32:40   
rea27
infinity1 vidim te :) :) :)

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
16.3.2009 10:34:28   
Infinity1

drage moje sonosečke in drage moje novopečene mamice...

seznam se nam vztrajno krči..vsak dan izgubimo eno nosečko in pridobimo eno mamico :)
Vreme se lepša. topleje je, ptički že čivkajo...zvončki rastejo in trobentice pa teloh...kakšno lepo obdobje je pred nami :)

čau bau

Hehe, Rea je že čist not padla v tole pomlad, pa zvončke in druge podobne spomladanske rašče user posted image user posted image user posted image . Sej aprila bo pa sneg zapadu user posted image user posted image user posted image .

Ah ne Rea, sej ne bo...user posted image .

Lep dan tudi tebi

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
16.3.2009 10:35:56   
Infinity1
Jst tud tebe vidm user posted image user posted image user posted image , ej ful si lepo seznamčka zrihtala, vidm da te ni še noben pohvalu.

user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE MAKSIJU IN MAMICI PA SEVEDA OČKU IN BRATCU user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1196
16.3.2009 11:47:21   
škratka
Čestitke za Maksauser posted image
Jaz se bol na hitro oglašam, ker me za rač. bolijo učki in glavauser posted image
user posted image user posted image user posted image za vse tiste, ki še čakate!

Neposredna povezava do sporočila: 1197
16.3.2009 20:58:10   
Mala_princeska
Čestitke Cebeici Maji, Škratki.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
16.3.2009 21:16:34   
tia12
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ČEBEICA TUDI od naju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale naš seznamček se kar lepo hitro prazni...kmalu bomo na vrsti ....user posted image

Rea kako je pa kaj z vama???

LP,

TAJ - 10.4.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1199
16.3.2009 23:15:46   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: tia12

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ČEBEICA TUDI od naju....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale naš seznamček se kar lepo hitro prazni...kmalu bomo na vrsti ....user posted image

Rea kako je pa kaj z vama???

LP,

eko, sem na hitrco še mal odvila sem od moje standardne poti v posteljo: ja, danes je bil spet en naporen dan, se mi pozna, da sem že nekaj noseča hehehhe
JA, naša princeska ima že 2.123 g :) :) juuupiii in kar je najpomembnejše, žile so okej...
toliko, od mene, tia12 ti pa se jutri drži :)

csem pa želim lahko noč in lepe sanje...hmm..am...ne, vbistvu vam želim, da sploh kaj spite :)

čauči

rea27

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.