Mala_princeska
|
Rea27 še od mene pohvala za seznamček(res se vztrajno prazni, tudi jaz ne uidem ) in za princesko in žile, samo da je z vama vse ok. Tvoja želja glede spanja je res super. Celo noč je postelja škripala, tako hudo sem se premetavala. In ko vstanem me v hrbtu rahlo špikne in občutek imam kot da mi hrbtenico mravljinči. Ali je to zaradi ležanja? Alex01 naša Rea ti je Ogt super razložila. Meni tudi ni bilo prehudo, sem preživela in rezultat - hb nimam nosečniške sladkorne, samo premalo železa, kar se mi pozna pri hitri utrujenosti. Še nekaj o našem pestrem vikendu: v soboto je bila bivša otroška; sedaj najina spalnica do konca prebeljena(celo zeleno in modro smo uspeli pobeliti), sem samo še poribala parket in pričelo se je s selitvijo omar - je moj skoraj vse sam prestavil, malo mu je oči(tast) pomagal - omare odšraufal in položil na koleščka in je šlo, potem še postelja, komoda,...in na koncu pucanje omar, zlaganje cunj,...Prostora je malo, če bom želela imet otroško posteljico pri sebi, bom morala pisalno mizo "vržt" ven. V nedeljo že zjutraj je pričel barvati otroško sobico - vse stene (razen stropa in poševne stene) je pobarval v vanilijevo rumeno barvo in potem smo čakali, da se je posušilo in spet seljenje pohištva, cunj, igrač . Full mi je všeč sobica, tako da si jo bom mogoče ob rojstvu prisvojila. No, verjetno bo prva varijanta prišla v poštev(da bom z v spalnici). Včeraj sva šle z malo še v Baby center po dekoracije in lučko za otroško sobo. Izbrali sva okrasni trak ribico Nemo in ptička Tweetya, pa nalepke Tweety in obešalnik Nemota, pa lučko Disney Princesko. Tako, da bosta danes moja srčka polepila sobico, da bo naša škratka še bolj z veseljem spala notri - sicer se ponoči iz sobice kar prikrade kot škratek oz. bolje rečeno duhec v najino sobo. Ko bo vse poštimano, bom prilepila kakšno slikico sobice. To je v bistvu že darilo za princeskin rojstni dan, ki ga ima drug mesec (70 Eur me je vse skup koštalo - ampak vse za našo damo ). Zdaj pa moram intenzivno študirat in se lotit seminarsko pisat. Me že kar priganja čas, bi mi prav pasalo da bi ostala doma (ker so kar zahtevne te študijske stvari, jaz pa hitro utrujena - le zakaj? ), pa bom potrpela še teh cca. 15 dni v službi. Uživajte drage moje so in pozdrav vsem mamicam in njihovim pikicam.