malcekvita
|
ojla bejbe, ima mogoče katera izkušnje z vozičkom Jaguar?. lepo prosim, če je katera kaj slišala o tem, če mi lahko napiše mnenje... voziček, ki sva ga dobila od prijatelja ni cel, en del manjka, on ga ne najde, zato sva se z dragim odločila, da kupiva kar novega. in ta varianta je all inclusive (šp. del, košara in avtosedež) in stane 450 eur. mislim, te zadeve so pa res tako pregrešno drage, da me kar sr... prime . punce, kaj zdej bomo kr odprte okol hodile? jst sem odprta 2 cm, mat. vrat pa je tudi že zmehčan , no itak mam do PDP sam še 14 dni, tako, da lahko pričakujemo vsak cajt. Včeraj sem stanovanje generalno pospravila, tako da naš car lahko komot pride, ko se mu zahoče . lepo se imejte, lepo praznujte, tista držala iz IKEE se mi zdijo vsestransko uporabna, je kar fajn imet kej tazga nastavljenega v kopalnici aja sonček kje si pa ti kupila svoj voziček, (mi je bil tudi všeč, ko si pripopala slikico gor, moder kajne)? kolk sta dala zanj? punce, kakršnega koli nasveta v zvezi z vozički om vesela. imejte se lepo bejbe, čauči
|