Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:28:10
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mizi Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo. Pridna. Pokaži kakšno slikco. Na začetku so vsi kot da jih ni. Potem pa s kilami in centimetri raste njihova glasnost. Sej morejo opozorit na sebe!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:28:23
|
|
|
|
Najaa
|
Sem hotla povedat da juhuhu, sem dobila odločbo občine za enkratno pomoč ob rojstvu otroka! Ne vem sicer kdaj bo nakazano, pa nima veze. Tak da pocka, da dobiš odločbo traja cca 3-4 tedne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:30:05
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla povedat da juhuhu, sem dobila odločbo občine za enkratno pomoč ob rojstvu otroka! Ne vem sicer kdaj bo nakazano, pa nima veze. Tak da pocka, da dobiš odločbo traja cca 3-4 tedne. Kaj to, ko rodiš greš gor na občino!? Najaa, daj mi mal povej, kaj moraš še porihtat, ko rodiš? Kaj pa emšo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:30:13
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mizi Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo. Pridna. Pokaži kakšno slikco. Na začetku so vsi kot da jih ni. Potem pa s kilami in centimetri raste njihova glasnost. Sej morejo opozorit na sebe! Ja seveda... Sam včasih zna bit ta sirena res oglušujoča. Kot včeraj zvečer, ko Tija ni hotla it v posteljo in je preizkušala moje meje s takim vpitjem, ki ti gre pošteno čez ušesa. Jaz sem jo pa sam gledala in ko je dojela, da ne bo mogla mene okol obračat, je brez besede zlezla v posteljo, se ulegla in pokrila. To je moja mala zmaga!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:31:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mizi Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo. Pridna. Pokaži kakšno slikco. Na začetku so vsi kot da jih ni. Potem pa s kilami in centimetri raste njihova glasnost. Sej morejo opozorit na sebe! Ja seveda... Sam včasih zna bit ta sirena res oglušujoča. Kot včeraj zvečer, ko Tija ni hotla it v posteljo in je preizkušala moje meje s takim vpitjem, ki ti gre pošteno čez ušesa. Jaz sem jo pa sam gledala in ko je dojela, da ne bo mogla mene okol obračat, je brez besede zlezla v posteljo, se ulegla in pokrila. To je moja mala zmaga! vztajnost se obrestuje, kaj!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:32:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla povedat da juhuhu, sem dobila odločbo občine za enkratno pomoč ob rojstvu otroka! Ne vem sicer kdaj bo nakazano, pa nima veze. Tak da pocka, da dobiš odločbo traja cca 3-4 tedne. Kaj to, ko rodiš greš gor na občino!? Najaa, daj mi mal povej, kaj moraš še porihtat, ko rodiš? Kaj pa emšo? Pozanimaj se, če občina, v kateri živiš, daje kakšno pomoč. Pokliči ali poglej na netu. Ko rodiš, greš pol tja (mislim, da je rok 1 mesec) in oddaš vlogo skupaj s kopijo rojstnega lista. EMŠO je pa na rojstnem listu. To te pa v P obišče notar in moraš spet izpolnit obrazec, oni pa pol pošljejo na UE in dobiš domov rojstni list. Z njim torej urejaš tole na občini in otroški dodatek.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:33:05
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mizi Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo. Pridna. Pokaži kakšno slikco. Na začetku so vsi kot da jih ni. Potem pa s kilami in centimetri raste njihova glasnost. Sej morejo opozorit na sebe! Ja seveda... Sam včasih zna bit ta sirena res oglušujoča. Kot včeraj zvečer, ko Tija ni hotla it v posteljo in je preizkušala moje meje s takim vpitjem, ki ti gre pošteno čez ušesa. Jaz sem jo pa sam gledala in ko je dojela, da ne bo mogla mene okol obračat, je brez besede zlezla v posteljo, se ulegla in pokrila. To je moja mala zmaga! Obcudujem tvoje potrpljenje!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:34:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo vztajnost se obrestuje, kaj!? Ja, res se. Zelo težko je bit dosleden z živahnim in trmastim otrokom, ampak kasneje se obrestuje. Veliko energije ti gre. Naša je pa zdej še posebej trmasta, ker je bila dolgo na počitnicah pri babici in tam je bila seveda druga pesem... je bila ona glavna! E, doma pa ne bo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:35:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sem hotla povedat da juhuhu, sem dobila odločbo občine za enkratno pomoč ob rojstvu otroka! Ne vem sicer kdaj bo nakazano, pa nima veze. Tak da pocka, da dobiš odločbo traja cca 3-4 tedne. Kaj to, ko rodiš greš gor na občino!? Najaa, daj mi mal povej, kaj moraš še porihtat, ko rodiš? Kaj pa emšo? Pozanimaj se, če občina, v kateri živiš, daje kakšno pomoč. Pokliči ali poglej na netu. Ko rodiš, greš pol tja (mislim, da je rok 1 mesec) in oddaš vlogo skupaj s kopijo rojstnega lista. EMŠO je pa na rojstnem listu. To te pa v P obišče notar in moraš spet izpolnit obrazec, oni pa pol pošljejo na UE in dobiš domov rojstni list. Z njim torej urejaš tole na občini in otroški dodatek. a, tak gredo te stvari! Ja, moja občina da nekaj! Hvala!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:36:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji. Js pravim, da tak ko smo jih naredili, tak hitro bomo rodili! srečno
< Sporočilo je popravil spps -- 17.3.2009 13:38:54 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:36:58
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo o, danes imava pa midva z obletnico. Bom videla, če se bo spomnil?! ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:38:13
|
|
|
|
spps
|
punce,kako je pa z davčno številko? a to sami pošljejo?jaz sem že pozabla kako je blo par let nazaj s tem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:39:23
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps punce,kako je pa z davčno številko? a to sami pošljejo?jaz sem že pozabla kako je blo par let nazaj s tem Sami pošljejo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:40:11
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji. Js pravim, da tak ko smo jih naredili, tak hitro bomo rodili! srečno večen optimist, kaj?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:42:08
|
|
|
|
sanna
|
ČESTITKE mali Evi in njeni mamici !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:45:17
|
|
|
|
Najaa
|
novo, si ti pripravila kaj za svojega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:48:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, si ti pripravila kaj za svojega? Seksi sp. perilo. Bo vredu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:50:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, si ti pripravila kaj za svojega? Seksi sp. perilo. Bo vredu? Ne vem. Njega vprašaj.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 14:13:31
|
|
|
|
PERSIDA
|
A je mogoče že katera rihtala osebne izkaznice novorojenčkom me zanima kako to gre.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 14:17:58
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Najaa novo, si ti pripravila kaj za svojega? Seksi sp. perilo. Bo vredu? Ne vem. Njega vprašaj. Bom mogla še prej poizkusit, če mi je prav!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 14:23:31
|
|
|
|
novo
|
js grem mal , da se mi poleže kosilo, potem pa ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 14:24:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
novo - hvala.Ko že misliš da si vse zrihto se vedno nekaj najde kar je treba zrihtat.Počasi bom bankrotirala .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 14:24:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna ČESTITKE mali Evi in njeni mamici !
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?