Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 12:57:03
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla! kako ste kaj? najprej čestitke vsem novim mamicam jaz si ne pridem do RR,ker ponavad se vklopi alram,kak se vsedem za comp Kaj se je že vklopil? jp,pa smo ga izklopli Še dobro, da mame to znamo še dobr,da je ziza pri roki Ja, saj pravim, mame znamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 12:58:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto ga,še novejše slikce od našega Marcela Kok je dolg! Tak mali dolgin, a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 12:58:19
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi evo mene iz pregleda. In kaj sem ugotovla? Mi je rekla, da sem že en dan čez rok, sem ga imela včeraj. Jaz sem pa vedla, da ga mam jutri. Tako, da če ne bo nič moram najkasneje v petek v P se it pokazat. je pa baje že zelo nizko in res samo še čakam. Tako je rekla. Potem pa le čakaj. Še sreča, da samo do petka.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:03:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps eto ga,še novejše slikce od našega Marcela Kok je dolg! Tak mali dolgin, a ne? papca rad če je kaj zrastel ne vem,se je pa zredil 0,5kg odkar smo doma
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:13:46
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: buksi evo mene iz pregleda. In kaj sem ugotovla? Mi je rekla, da sem že en dan čez rok, sem ga imela včeraj. Jaz sem pa vedla, da ga mam jutri. Tako, da če ne bo nič moram najkasneje v petek v P se it pokazat. je pa baje že zelo nizko in res samo še čakam. Tako je rekla. Buksi, midve sva na istem ...jst mam tud v petek ctg, pol se bomo pa zmenili kako in kaj...v glavnem tud jaz mam zelo nizko, cakam ,ker je lahko vsak trenutek, zaprta sem se tudi... sem pa mislila na kaksno "natur' tehniko prej usekat....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:14:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps eto ga,še novejše slikce od našega Marcela Kok je dolg! Tak mali dolgin, a ne? papca rad če je kaj zrastel ne vem,se je pa zredil 0,5kg odkar smo doma v živo je še bolj cart!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:14:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: buksi evo mene iz pregleda. In kaj sem ugotovla? Mi je rekla, da sem že en dan čez rok, sem ga imela včeraj. Jaz sem pa vedla, da ga mam jutri. Tako, da če ne bo nič moram najkasneje v petek v P se it pokazat. je pa baje že zelo nizko in res samo še čakam. Tako je rekla. Buksi, midve sva na istem ...jst mam tud v petek ctg, pol se bomo pa zmenili kako in kaj...v glavnem tud jaz mam zelo nizko, cakam ,ker je lahko vsak trenutek, zaprta sem se tudi... sem pa mislila na kaksno "natur' tehniko prej usekat.... V upanju, da kaj pomaga! Pri meni ne!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:15:03
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps eto ga,še novejše slikce od našega Marcela Ciao SPPS, kak mate lepega sincka . Pa ime mi je tud ful vsec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:15:33
|
|
|
|
novo
|
o, danes imava pa midva z obletnico. Bom videla, če se bo spomnil?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:17:26
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Buksi, midve sva na istem ...jst mam tud v petek ctg, pol se bomo pa zmenili kako in kaj...v glavnem tud jaz mam zelo nizko, cakam ,ker je lahko vsak trenutek, zaprta sem se tudi... sem pa mislila na kaksno "natur' tehniko prej usekat.... V upanju, da kaj pomaga! Pri meni ne! Ja,nazadnje ko sva...sem mela naslednji dan mocne lazne...sej moj se za cudo kr strinja da poskusiva... bogi revez...no sej sva oba boga..ko si zeliva pa do sedaj sva raje mirovala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:18:44
|
|
|
|
Lolita23
|
spps, cita in persida za take lepe otročičke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:19:42
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji. Js pravim, da tak ko smo jih naredili, tak hitro bomo rodili!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:19:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak suncicica pravi da je še vedno v P ima popadke ampak nič konkretnega.sprašuje tudi kako to pospešiti če bi jaz vedla me nebi blo več tu... hja, včeraj sem zvedla (in tudi napisala), da baje pomagajo orehove palačinke bomo probal tole teorijo, škodit ne more, sploh če maš rad palačinke Sladko s koristnim!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:20:17
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps papca rad če je kaj zrastel ne vem,se je pa zredil 0,5kg odkar smo doma Sej tako je prav. Imaš vago doma ali ti jo patronažna prinese?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:20:36
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo o, danes imava pa midva z obletnico. Bom videla, če se bo spomnil?! Čestitke! Kako dolgo pa sta skupaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:21:01
|
|
|
|
lejca
|
[IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a veste, kaj sem opazila? da na tej temi nobena ne "cvili", da jo je strah poroda in to mi je ful všeč ne rečem, da te mal panika zgrabi, ko se začne, ampak res se ne spomnim, da bi katera pisala, da se ful boji. Felix a tebe se kej kriz boli?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:21:06
|
|
|
|
mizi
|
Pozdravljeni, Mi pa smo 2.3. dobili svojo pupo. Vsem, ki pa še čakate pa želim, da bi se čim lažje in hitreje izteklo. L.P.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:21:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: novo Pupa, nič ne razmišljaj in se zamoti. Sejvem, da je tečno, pa bomo že. Če smo 9 mesecev, bomo še teh par dni! Kdaj pa pride tvoja mami? mami pride po vsej verjetnosti v soboto, ker še vedno ni zdrava... očitno jo je orto zgrabla ta viroza ... no ja, sej mali jo tud čaka na toplem, kaj bi prej ven hodu če ne bo babi tle ane Tako, brez kompromisov in hecanja ! Kak fajn, sej mami se bo tudi že pozdravila, saj smo ženske trmaste in se ne damo! sva misnle z mami met še en dan samo za naju, tako da upam da nama bo uspelo da se ne bo malemu potem pa res tak mudilo Ja, sej imaš še 4 dni! Ti se kr zmani z njim, da najprej babi, pol pa on! ma veš kok se midva menva, pa nič ne uboga tale mulček moj Po komu bo torej? ja po fotru vednar misliš al veš!?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:21:28
|
|
|
|
Lolita23
|
Jaz sem bila pa v Velenju in sem si privoščila malo sladoleda , pa sprehoda, sam me je kar volja minila, ko sem gledala same vozičke, sem se prav spomnila,kak sem mislila, da bom zdaj že jaz tudi vozičkala. Ampak dobro.Zdej grem stopnišče pomit pa kopalnica je taka, da mi kar slabo rata, no sej sesat bi bilo tudi potrebno, sam je že vprašanje volje , ki je ni.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:22:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizi Pozdravljeni, Mi pa smo 2.3. dobili svojo pupo. Vsem, ki pa še čakate pa želim, da bi se čim lažje in hitreje izteklo. L.P. Čestitke. Kako ji je pa ime?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:23:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Jaz sem bila pa v Velenju in sem si privoščila malo sladoleda , pa sprehoda, sam me je kar volja minila, ko sem gledala same vozičke, sem se prav spomnila,kak sem mislila, da bom zdaj že jaz tudi vozičkala. Ampak dobro.Zdej grem stopnišče pomit pa kopalnica je taka, da mi kar slabo rata, no sej sesat bi bilo tudi potrebno, sam je že vprašanje volje , ki je ni. Bo pa potem toliko slajše!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:23:49
|
|
|
|
mizi
|
Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:26:28
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 spps, cita in persida za take lepe otročičke Se pridružujem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:26:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizi Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo. Pridna. Pokaži kakšno slikco. Na začetku so vsi kot da jih ni. Potem pa s kilami in centimetri raste njihova glasnost.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 17.3.2009 13:27:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizi Eva, ki za enkrat zelo pridno spančka in sploh ne vemo, da jo imamo. za Evo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?