|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske nosečke
14.3.2009 9:10:03   
BOOMER
ola!

Sam javljam za seznam - MF 20.3. in naslednji pregled 10.4. Če pa mi rata pa se prikobacam mimo čolnarne!

- pomlad pa ptički - mam same nagajive misliuser posted image ...- (mojga pa ni domauser posted image )

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
14.3.2009 9:57:52   
katrinka
dobro jutrouser posted image , kok lep dan se dela...jupiuser posted image
ker moj dela cel dan, sem se najavila na kosilo k mamici da me pocrkljauser posted image
lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
14.3.2009 10:40:31   
ana**
jutrooo user posted image

Jst sm že 2urci v službi. Sm se ravnokar najedla.. Za delat še nč kaj ni,bo kasneje ko dobim papirje.

blueeyes gledat smo šli Twilight.. Mi je bil ful všeč. Ampak me je proti koncu ful začel križ bolet od teh stolov in sem komaj čakala da bo konec.

Ravno listam kjigo z imeni.. In si izpisujem sproti venuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
14.3.2009 15:54:34   
Blueeyes
Srečanje v torek 17.3.2009 po 16h v Čolnarni v Tivoliju..   Srečanja se bodo udeležili:

1) Lsica + user posted image
2) majana79 + user posted image
3) ana** + user posted image
4) živa25 + user posted image
5) katrinka + user posted image
6) vim + user posted image
7) tanatoraja + user posted image
8) ledenka + user posted image
9) majica + user posted image
10) blueeyes + user posted image
11) hindi + user posted image - če mi znese..
12) BOOMER + user posted image

(odgovor članu HINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
14.3.2009 15:55:46   
Blueeyes
                                                    Ljubljanske nosečke

=============================================================
        Nick(starost)                    PDP                 Št.user posted image         Št.user posted image         Pregled       Spol
=============================================================
user posted image   UT_2008                          26.2.2009             ?             ?                  ?              user posted image
user posted image   Pupa7 (28 let)                   21.3.2009          1 user posted image          0 user posted image          17.3.2009    user posted image
user posted image   1hruška                             23.3.2009          1 user posted image          0 user posted image               ?
user posted image   wani (36 let)                     23.3.2009           3 user posted image          2 user posted image          18.3.2009
user posted image  april09                              5.4.2009             3 user posted image           1 user posted image                  ?          user posted image
user posted image  simonaa (29 let)                7.4.2009            1 user posted image           0 user posted image           16.3.2009  user posted image
user posted image  angelito (28 let)                11.4.2009          1 user posted image          0 user posted image            18.3.2009  user posted image
user posted image   NinaMM (22 let)                15.4.2009          1 user posted image           0 user posted image         18.3.2009    user posted image
user posted image  pikatara (29 let)               17.4.2009           1 user posted image          0 user posted image                   ?     user posted image &user posted image
user posted image  nmag (39 let)                    17.4.2009           5 user posted image           4 user posted image        19.3.2009     user posted image
user posted image   pat74 (34 let)                   25.4.2009           3 user posted image           2 user posted image         24.3.2009    user posted image
user posted image  Blueeyes (26 let)              3.5.2009             1 user posted image           0 user posted image           30.3.2009     user posted image
user posted image   k.tja                                  9.2.2009             2 user posted image            2 user posted image        16.3.2009   user posted image
user posted image  petrazg                             10.5.2009            2 user posted image           1 user posted image                 ?
user posted image  ledenka                             11.5.2009           1 user posted image           0 user posted image          3.4.2009     user posted image
user posted image  papuaNG (26 let)               25.5.2009          1 user posted image            0 user posted image        26.3.2009   user posted image
user posted image   Tanja_                              27.5.2009           ?                 ?                   ?          user posted image
user posted image   španka (29 let)                 2.6.2009            1 user posted image            0 user posted image           17.3.2009   user posted image
user posted image  HINDI (28 let)                    8.6.2009            1 user posted image           0 user posted image        24.3.2009    user posted image
user posted image  majana79 (29 let)             25.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        31.3.2009   user posted image
user posted image   knutek                               27.6.2009           ?                ?                     ?
user posted image  Lsica                                  29.6.2009           1 user posted image           0 user posted image        20.3.2009   user posted image
user posted image  bjondi (33 let)                    1.7.2009            2 user posted image           1 user posted image           1.4.2009   user posted image
user posted image  ana** (25 let)                    2.7.2009            2 user posted image            0 user posted image          20.3.2009   user posted image
user posted image   nborazem (32 let)              6.7.2009            3 user posted image             2  user posted image       18.3.2009   user posted image
user posted image  sinskaT                              8.7.2009             2 user posted image           1 user posted image           18.3.2009
user posted image   tanatoraja (28 let)            15.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          16.3.2009    user posted image
user posted image  anci banci (29 let)             16.7.2009           1 user posted image            0 user posted image          31.3.2009    user posted image
user posted image   tina69 (24 let)                  24.7.2009           2 user posted image             1 user posted image                ?          user posted image
user posted image  katrinka (25 let)                 27.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         15.4.2009   user posted image
user posted image   BOOMER (29 let)               29.7.2009           1 user posted image              0 user posted image        20.3.2009
user posted image  vim (29 let)                         30.7.2009           1 user posted image            0 user posted image         20.3.2009  user posted image
user posted image   Sisy                                    1.8.2009             2 user posted image            1 user posted image                ?
user posted image   šivilja (32 let)                   1.8.2009              4 user posted image            2 user posted image        19.3.2009 
user posted image   M1987                               12.8.2009           1 user posted image            0 user posted image        1.4.2009   user posted image
user posted image  živa25 (23 let)                   20.8.2009            2 user posted image             0 user posted image         31.3.2009
user posted image  anonimna                           26.8.2009           1 user posted image            0 user posted image                  ?
user posted image   indy0024                           13.9.2009          ?                 ?               20.4.2009
user posted image    majica (29 let)                  16.9.2009         2 user posted image              1 user posted image          26.3.2009
user posted image   palegia30 (30 let)             17.10.2009        1 user posted image              0 user posted image          10.3.2009  user posted image
user posted image  nastija
user posted image  meridaub
user posted image   uka7
user posted image  mamica_3
user posted image  yania
user posted image  tanja55
===================================================

user posted image      10

user posted image     13

user posted image      7 

===================================================
                   user posted image   user posted image   user posted image   Pravkar povile svoje štručke  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image  ronja 
user posted image   naia
user posted image   yania
user posted image   grahec

Prosim vas, da ko spremenite svoje podatke za starost, datum pregleda, spol... da to obarvate z rdečo barvo, da bom hitreje našla ko delam seznam.. HVALA!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
14.3.2009 16:06:59   
ana**
Kje pa ste danes vse? Se sončite? user posted image

Jst sm ravno prišla nazaj v pisarno, sm skočila po sladoleduser posted image  Sem že 3dni sanjala o njem zdj pa sm si ga privoščilauser posted image
Ma, nevem če nebom potem po koncu šla še po enegauser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
14.3.2009 16:50:19   
majana79
Jaz sem ravno s sprehoda, zdaj pa grizem jabolko namesto sladkarij, so me s to sladkorno čisto zamorili... user posted image

ana, a ti delaš v turnusu, da imaš potem tut soboto delovno ali je to vsak teden?

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
15.3.2009 5:38:49   
Lsica
Oooo, kak fajn seznamček je ratal, za v torek mislim. Nas je že 12 user posted image user posted image user posted image . Sem že včeraj vreme čekirala...ma da sije sonček!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
15.3.2009 10:04:09   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Oooo, kak fajn seznamček je ratal, za v torek mislim. Nas je že 12 user posted image user posted image user posted image . Sem že včeraj vreme čekirala...ma da sije sonček!!!

user posted image  user posted image  user posted image  kako se bomo pa spoznale... glede na to da vse nimajo še tok vidnih trebuščkov - jih bo pod bundo težko najti... jz mam kontakt samo od ane**

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
15.3.2009 11:02:02   
majana79
Modrooka, pa mojega tudi! user posted image

Ker je polno žefranov po parku, lahko vsaka nabere enega pa imamo to kot spoznavni znak? user posted image Jaz vam bom povedala kaj bom imela oblečeno v torek pa kakšno torbico imam in me ne boste mogle zgrešit ker je oboje zelo specifično.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
15.3.2009 11:51:20   
katrinka
zivjo, kok lepa nedelja a ne, user posted image
glede mittinga - dobra ideja o zefranckih za prepoznavo sam zal jaz tega ne moem narediti k sm alergična na cvetni prah, bom pa tista z trebuščkom in z zamudo - tm okol petih bom najbrz prsla...user posted image

lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
15.3.2009 17:12:04   
ana**
user posted image

Mi smo se danes ceeli dan potepali user posted image  Je bil tok lep sonček in sva šla ob 12ih ven in zdj prišla nazaj.. Bla sva na pici in pol še na sladoledu tko,da me zdj kr fajn noge bolijo.. Bom probala dragemu rečt za kakšno masažouser posted image

majana mojo službo je težko razumetuser posted image  Jst delam 3mesecev sobote, ostalo pa samo med tednom.
Sicer so sobote drgač samo do 15ih ampak mam zdj 2pripravnici in delam polni delovni čas. Si pa lahko vzamem vsak mesec 2dni fraj kadarkoli.. Mam vbistvu ful smešn delovni čas user posted image

blueeyes jst bom kr tebe poklicala kje ste,da se ne bomo iskali predolgo,prav? user posted image

(odgovor članu BOOMER)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
15.3.2009 18:29:25   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

user posted image  user posted image  user posted image  kako se bomo pa spoznale... glede na to da vse nimajo še tok vidnih trebuščkov - jih bo pod bundo težko najti... jz mam kontakt samo od ane**

Jaz bom poiskala modrooko user posted image ...user posted image
Drugač pa mislim, da se bomo najdle. Sama bom imela lase spete v čop, oblečena bom bolj športno - v rdečo jakno, najbrž rjave žametke, čez rame pa modro torbo/nahrbtnik.
Če ne prej, vas bom videla,  ko se bo 11 pup basalo s torticamiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
15.3.2009 18:57:42   
majana79
Lsica, sej ti si lahko prva tam, glede na to, da imaš čas že od 12. user posted image

Jaz upam da bom čim prej konec na polikliniki, pa da bodo rezultati negativni, da bom lahko pojedla kako tortico.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
15.3.2009 19:04:38   
Lsica
user posted image user posted image user posted image

No od 12. vas res ne bom čakala, je pa možno, da bom malo prej tam, da izkoristim sonček, si kakšno čtivo prinesem...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
16.3.2009 8:25:36   
majana79
Jutro punce!

Kako ste na ta ponedeljek? Še enkrat gremo spat, pa se vidimo. user posted image Jaz sem SPET prehlajena, tako da imam občutek, da nimam nič od 'lepe prve nosečnosti'. Ampak upam da bo kmalu bolj toplo in bo tudi to minilo...

Grem delat, da se ne začnem smilit sama sebi... user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
16.3.2009 9:08:30   
katrinka
o nosečkeuser posted image
pa je spet tu deloven tedenuser posted image
vsaj jutri me drzi pokonci...mogoče mi uspe da ne zamudim...user posted image
naj cim hitreje mine ta ponedeljekuser posted image

majana79 - upam da bos cimprej boljeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
16.3.2009 9:16:57   
PapuaNG
Pozdravljene v novem delovnem tednu. Jaz že vse bolj odštevam tedne in dneve do dopusta-še štirje tedni so pred mano. Bom že čist okrogla tukej skakala user posted image

Vikend je bil pa precej družaben, pravzaprav že celi teden. Sem se končno malce ven spravila, da ne preživljam časa samo z mojim dragim doma. Nisva šla pa nič hodit...no, bomo pa ta teden nadomestili user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
16.3.2009 9:32:06   
murkica
Zdravo, jaz bi se vam tudi pridružila, če me sprejmete.

Rok imam nekje 31.10. ali pa 1.11. odvisno od izračuna programa. Pregled imamo šele konec meseca in sicer 30.3. in zato nestrpno stiskamo pesti, da je vse v redu. Je pa to moj prvi otročiček, 2user posted image . Prva se je skoraj takoj končala. Tako, da smo tokrat prepričani da bo na pregledu veselo bil srček in da tudi midva postaneva starša mali deklici ali dečku.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
16.3.2009 9:35:09   
vim
Ojla, za srečanje------ a žafrane pravite, da moramo imeti. Ja se bom pa s cvetlicami oddela, če tako pravite. Samo, da ne bom edina tam z rožicam viselauser posted image . K bridget jones k je bila na zabavi edina oblečena v zajčico...user posted image .

Mimogrede kje pa je najbolje da parkiram a v Tivoliju se dobi ob 16h kakšen parking pol moram pa še malo peš. Uf me matrateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
16.3.2009 9:49:43   
Anonimen
Ojla!!!

Midva sva se čez vikend malo potepala in nisem imela nič časa za net, sem si ga pa danes malo vzela, da bom jutri vas našla user posted image

Komaj čakam, da se vidimo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Murki seveda te sprejmemo user posted image user posted image user posted image   S tvojo pikico pa bo OBVEZNO na pregledu vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vim)
  Neposredna povezava do sporočila: 1696
16.3.2009 9:52:57   
majana79
vim, lahko parkiraš v Tivoliju, parkinga je polno, ali pa tam nasproti vrtnarije, ob železnici, se včasih dobi parkirno mesto v kaki ulici.

Za vse, ki boste parkirale v Tivoliju, imejte parkirne listke s sabo, vam tam povem zakaj. user posted image

murkica, dobrodošla med nami. Držimo pesti, da bo tokrat vse ok, samo pogumno. user posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
16.3.2009 10:02:31   
vim
Ker grem iz službe ob 16h, načeloma rabim doTtivolija z avtom cca 10 minut, v guzvi še 1x toliko torej bom zamudila, zato mi obvezno šparajte kakšno tortico.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem pa včeraj cel smoki pojedla in od kar sem noseča razen kokic nisem jedla teh stvari, včeraj pa mi je nenormalno zapasal.Pa saj človek ne more skoz jesti zdravo nouser posted image user posted image user posted image .

Murkica dobrodošla ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image , definitivno pa boš zibala oktober/november. Do takrat pa uživaj, sprosti se in vse bo OK.

Postala sva starša najinemu sončku Gasperju

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
16.3.2009 10:17:36   
murkica
Najprej hvala za dobrodošlico.

vim- Nič se ne sekiraj, če si zmazala smoki, tudi kaj nezddravega more sem ter tja padt v ritko. Jaz se včeraj nisem mogla upreti in sem šla na cheesburger v Mc'Donalds. Ampak, če je to na vsake kvarte enkrat ni nič narobe. Jaz zdaj nebom šla spet kakšen mesec in bo ok...

Sicer pa pravijo, da naj bi slane stvari nakazovale na fantka, če se ne motim :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
16.3.2009 10:19:40   
katrinka
murkica - dobrodošlauser posted image

vim - ali pa parkiraj pri vrtnariji (cesta ki pelje proti zivalskem vrtu), jaz bom tako in tako iz vrhovcev prisla, tako da bom tam ali pa v kaki ulici zravn parkirala, se mi ne splača do tivolija vozt, user posted image
tudi meni prišparite tortico k bom zamudla...al pa bi kakšno sadno kupo...njamiuser posted image

(odgovor članu vim)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?