|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
16.3.2009 13:33:09   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: pike

Ojla,

tudi jaz še dojim pa bo naša stara čez 10 dni 4 mesece. Tudi meni se zdi, da sem z otročkom tako še bolj povezana in upam, da bom še vsaj nekaj časa lahko dojila. Je pa res, da vsaka mama se ima pravico odločiti kako ji odgovarja, pa še zato ni slaba mama.

Punce, kakšno zaščito kaj uporabljate. Jaz polno dojim in pač paziva še zraven. Vendar me je vseeno strah, da se ne bi

dobila sem injekcijo, ki drži 3 mesece

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
16.3.2009 13:38:31   
martka
a gre katera plavat z dojenčkom?!?

v celju se začne tečaj 17.4. in mi2 greva.

kako pa je drugod po slo? ljubljančanke?
ptuj? tam imate  krasna učitelja Miha in dvojčka Gašperja.

ste se kaj zanimale in navduševale za to?

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
16.3.2009 13:42:40   
martka
v sredo imamo posvetovalnico.

a ste vse dobile Vabilo za cepljenje??

jaz je kr najraje ne bi cepila.
no, saj jo bom, ampak, ko so to vse bolezni, ki jih več ni, strupi pa pridejo v telo.
ja ja, saj vem, da lahko odklonim...samo na glas razmišljam in delim z vami...
saj lahko ignorirate

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
16.3.2009 14:46:52   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: martka

meni pa na kraj pameti ne pade, da ne bi več dojila!!

ja, včasih je res veliko težje... si zunaj, pa v centru, pa... vedno mora bit mamica, nihče drug... a ta čas ko lahko otroka dojim, je samo najin čas in tega ne zamenjam za nobeno flaško in manj polivanja in več spanja čez dan! (ponoči pa itak spi od 20h do 8h).
pa tudi pri hrani se ful pazim, kar mi ne bi bilo treba z AM, ampak, kot sem že napisala... dojenja ne dam... pač še nekaj časa, nekje 4mesece ne bom komot, potem pa tako pride GH in bo dnevnih podojev manj.
je pa prav, da se vsaka odloči po svoji vesti in ne glede na mnenja okolice!

Ja, sem do zdaj z veseljem dojila in uživala v tem in najinem času skupaj. In sem vedno do zdaj napisala, da je bilo mleka za izvoz in brez težav pristavljanje in dojenje. Sam vsak nož je dvorezen. Medtem ko si ti napisala ritem tvoje Gaje, kako spančka čez dan, ti jaz napišem ritem od tamalega...

- med 6:30 in 7:00 se zbudi in se začne na veliko pogovarjat, brcat, vriskat, kar pomeni...'mami vstaniva se'
- med 9:30 in 10:30 se odpraviva na sprehod. In to kar od 2-3 ure. S tem da ga včasih vmes dojim, včasih ne. Včasih po 1,5 uri panika, včasih drnjoha skoraj 3 ure. Nikoli en veš, kje boš, ko bo treba ga nahranit. Zbudi se že na poti domov ali pa ko prideva domov. Da bi še v košari pri odprtem oknu ali na dvorišču spal, ne pride v poštev (razen zadnje 3 dni, ko je podnevi na AM)
- buden do 15:30, s tem da sam z igračami ali v jajčki zdrži le po par minut
- od kosila dalje pa je že zaspan in mal po mal vedno bolj tečko, ker je utrujen, tako da če slučajno zaspi, zaspi za 5 minut in vse skupaj ni nič

No, ko pa še prej naštete argumente, (preveč mleka in vse povezano s tem...) daš skupaj,....

Zato pa pravim, da bom povpraševanje namerno zmanjšala, da se tvorba zmanjša, da bo stanje spet normalno. Potem bo tak kot je bilo, ko je bilo dojenje brez problema, kot zadnje 3 mesece.
Pa mi reče danes sestra od doktorce po telefonu, da naj grem na sprehod, naj se sprostim, da hormon sreče vpliva na mleko. Pa jaz njej...ja, saj vsak dan sva na sprehodu, vse je lepo v življenju trenutno (nok nok na les), jaz srečna, zato pa je mleka za izvoz. Pa sem že zmanjšala količino popite vode, pa nič.

No, bom poročala kako bo...

Midva sva bila na sprehodu, najprej peš, nato pa z rolerji.

Hektorina..selitev se začne ta teden..postopoma. Že zamujamo..Birokracija pač...

Končno smo trije:)

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
16.3.2009 15:10:20   
martka
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

meni pa na kraj pameti ne pade, da ne bi več dojila!!

ja, včasih je res veliko težje... si zunaj, pa v centru, pa... vedno mora bit mamica, nihče drug... a ta čas ko lahko otroka dojim, je samo najin čas in tega ne zamenjam za nobeno flaško in manj polivanja in več spanja čez dan! (ponoči pa itak spi od 20h do 8h).
pa tudi pri hrani se ful pazim, kar mi ne bi bilo treba z AM, ampak, kot sem že napisala... dojenja ne dam... pač še nekaj časa, nekje 4mesece ne bom komot, potem pa tako pride GH in bo dnevnih podojev manj.
je pa prav, da se vsaka odloči po svoji vesti in ne glede na mnenja okolice!

Ja, sem do zdaj z veseljem dojila in uživala v tem in najinem času skupaj. In sem vedno do zdaj napisala, da je bilo mleka za izvoz in brez težav pristavljanje in dojenje. Sam vsak nož je dvorezen. Medtem ko si ti napisala ritem tvoje Gaje, kako spančka čez dan, ti jaz napišem ritem od tamalega...

- med 6:30 in 7:00 se zbudi in se začne na veliko pogovarjat, brcat, vriskat, kar pomeni...'mami vstaniva se'
- med 9:30 in 10:30 se odpraviva na sprehod. In to kar od 2-3 ure. S tem da ga včasih vmes dojim, včasih ne. Včasih po 1,5 uri panika, včasih drnjoha skoraj 3 ure. Nikoli en veš, kje boš, ko bo treba ga nahranit. Zbudi se že na poti domov ali pa ko prideva domov. Da bi še v košari pri odprtem oknu ali na dvorišču spal, ne pride v poštev (razen zadnje 3 dni, ko je podnevi na AM)
- buden do 15:30, s tem da sam z igračami ali v jajčki zdrži le po par minut
- od kosila dalje pa je že zaspan in mal po mal vedno bolj tečko, ker je utrujen, tako da če slučajno zaspi, zaspi za 5 minut in vse skupaj ni nič

No, ko pa še prej naštete argumente, (preveč mleka in vse povezano s tem...) daš skupaj,....

Zato pa pravim, da bom povpraševanje namerno zmanjšala, da se tvorba zmanjša, da bo stanje spet normalno. Potem bo tak kot je bilo, ko je bilo dojenje brez problema, kot zadnje 3 mesece.
Pa mi reče danes sestra od doktorce po telefonu, da naj grem na sprehod, naj se sprostim, da hormon sreče vpliva na mleko. Pa jaz njej...ja, saj vsak dan sva na sprehodu, vse je lepo v življenju trenutno (nok nok na les), jaz srečna, zato pa je mleka za izvoz. Pa sem že zmanjšala količino popite vode, pa nič.

No, bom poročala kako bo...

Midva sva bila na sprehodu, najprej peš, nato pa z rolerji.

Hektorina..selitev se začne ta teden..postopoma. Že zamujamo..Birokracija pač...

jaz na tako dolg sprehod ne morem, ker se gaja naje samo za max. 2uri. pa še takrat je to kar mali čudež.
spanje na dvorišču ne pride v poštev, ker se ji nič pod rito ne gunca in ne spi.
z igračami v igralnici in v gugalniku je max. 10minut.
tudi gaja je pozno pop. bolj tečkasta kot čez dan.
poliva že od rojstva.

zadnje tri dni se pa nekaj strašno buni na zizi. meni mleko ven teče, obe sva mokri, ona si pa pest v usta tlači in cuza.
??!!??
ne vem! a vztrajam.

zadnje tri dni, štiri dni, pa tudi gaja čez dan spi po samo 15minut, ali pol ure na rokah ali v vozičku.

drugače 5ra pa mi je tvoja odločitev čist cool. sam ni za mene. zaenkrat!

ja, poročaj!

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
16.3.2009 19:13:42   
blackcoffee
CEPLJENJE  DA ali NE? 

ARGUMENTI proti
:       http://www.svood.org/

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
16.3.2009 19:30:36   
pumpkin23
Pri nas je zdaj ze kar 1,5 mesca kar se samo dojimo in je od takrat vse bolje. Ni vec tecko (prej je skos nekaj jokal), nimamo krcev in vec casa imam zanj.Jeva na 2-2,5 ure cez dan. Ponoci mi spi od 21.00-4.00 in potem se do 8.00. Okol 10.00 zaspi za 30 min potem pa greva okol 11.00-11.30 vn na sprehod in mi spi od 3-4 ure (vcasih ga morm kr sama zbudit ker on bi kar spal). Potem ga pa se enkrat popoldne zmanka za 30min. Je pa tud moj popoldne bolj tecko in vcasih zvecer pred spanjem imamo urice (minuteuser posted image ) dretja.
Se mi zdi da ko si ti bolj srecen je tud otrok in zato moras slediti svjim obcutkom. In ce je to pac odpoved dojenju je pac to. Vazn da ste vsi srecni in zadovolni.

Plavanje?? Kaj pa vem. Men je patronazna rekla da kao pred 5 mesci ni fajn. Pa se drage so te zadeve. Mogoce pozimi, sedaj pa se mi zdi skoda lepega soncka, da bi ga prezivljala notri. Se bomo poleti toliko vec namakal, saj mamo vikend na morjuuser posted image . Tako da nama vsaj mesec ce ne dva morske vode ne uide.

Kavica in cvek- jz bi bla takoj za samo mene kr mal skrbi sama it z avtom kam. Ste ze vse to prakticirale? Kje imate otroka? Spredaj pri sebi ali zadaj? Jaz bi ga morala imeti zadaj, saj se spredaj ne da izklopiti airbaga. Tako da kr malo cvikam glede tega.

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
16.3.2009 19:34:09   
pumpkin23
Aja pa mi se bomo cepili in to se ta teden. Upam da bo vse ok. Ce smo mi preziveli bodo tud nasi user posted image .user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
16.3.2009 19:55:57   
Anonimen
Čer!

IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Kavica in cvek- jz bi bla takoj za samo mene kr mal skrbi sama it z avtom kam. Ste ze vse to prakticirale? Kje imate otroka? Spredaj pri sebi ali zadaj? Jaz bi ga morala imeti zadaj, saj se spredaj ne da izklopiti airbaga. Tako da kr malo cvikam glede tega.

U ja midve sva čisto leteči tudi z avtom ... tamala je zadaj za sopotnikovem sedežem pa ogledalce (od safety 1th) imam tako montiran, da jo vidim v vzvratnem ogledalu. Če se pa začne jokat je pa itak treba ustavit. Samo se na krajših razdaljah ponavadi ne.

Plavanje ... ja midve sva že prijavljeni v Kamniku, kjer 10 ur stane 90€. Baje, da je ful fino. Začneva pa konec tega meseca. Edina skrb mi je edino jaz v mojih kopalkah ... brrrr user posted image

Cepljenje ... jaz vseeno mislim, da je fino da je otrok cepljen, tako da je naša punca 3. marca že dobila prvo dozico.

Dojenje ... no midve sva že 2 meseca in pol samo na AM in sem VELIKO VELIKO bolj sproščena, kot sem bila prej, ko sva se matrali z obojim. Za tamalo ne morem rečt, da je sedaj čisto druga, ker se že od nekdaj precej joka user posted image , samo vsaj vem, da lačna ni.
Dajte mi povedat, a se vam tut user posted image še kar po 2-3 ure na dan jokajo (mislim tako če vse jokce skupaj seštejete)? Meni se včasih že kar trga user posted image .

No punca je zaspala, jaz grem pa (spet) likat ... se še kasneje kaj oglasim!

Neposredna povezava do sporočila: 2409
16.3.2009 20:04:30   
blackcoffee
..no, mi2 pa sva bila danes 5 ur na sprehodu!! med tem sem ga, ko sem bila na kavi dvax podojila in je potem spančkal naprej v vozičku, potem sem zavila še v dve trgovini in v knjižnico, kjer sem ga lahko previla (btw imamo super knjižnico!!) in še sama nisem mogla verjeti,  da je zdržal toliko časa v vozičku. maa super!

kar zadeva hranjenja -  izključno dojim. in tudi upam, da bo mleka vsaj do njegovega 6. meseca, ko bom začela uvajati GH. v tem pogledu se bolj strinjam z razmišljanjem martke, mi pa tudi ni problem kjerkoli ven vreči joške. celo zabavno se mi zdi. user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

Neposredna povezava do sporočila: 2410
16.3.2009 20:06:54   
blackcoffee
Otika:
Cepljenje ... jaz vseeno mislim, da je fino da je otrok cepljen, tako da je naša punca 3. marca že dobila prvo dozico.

jaz sem tudi tako mislila.. dokler nisem prebrala tega:  http://www.svood.org/

Otika:
Dojenje ... no midve sva že 2 meseca in pol samo na AM in sem VELIKO VELIKO bolj sproščena, kot sem bila prej, ko sva se matrali z obojim. Za tamalo ne morem rečt, da je sedaj čisto druga, ker se že od nekdaj precej joka , samo vsaj vem, da lačna ni.
Dajte mi povedat, a se vam tut še kar po 2-3 ure na dan jokajo (mislim tako če vse jokce skupaj seštejete)? Meni se včasih že kar trga .

..ne vem kaj je to.
mam pa kolegico, ki ima pupo in se dere nonstop. obup!!

daj jo poskusi masirat, ko je gola. po celem telsu. hrbet, vrat, ritka, noge.. nežno jo božaj in lupčkaj po ličkih. takrat ko ne joka! al pa jo daj pasti kravice.. mogoče bo nehala. ne vem.. delaj ji to, kar ji je všeč in ima rada..  seveda ne vem če bo palilo... ko se otrok začne enx dreti najbrž nič več ne pomaga.. mogoče pa bi pomagalo preden začne tulit - toliko, da jo zamotiš in spelješ iz nerazpoloženega stanja.
najbrž pa si tako že vse mogoče že poskušala..

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 16.3.2009 20:20:01 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
16.3.2009 20:24:08   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Dojenje ... no midve sva že 2 meseca in pol samo na AM in sem VELIKO VELIKO bolj sproščena, kot sem bila prej, ko sva se matrali z obojim. Za tamalo ne morem rečt, da je sedaj čisto druga, ker se že od nekdaj precej joka user posted image , samo vsaj vem, da lačna ni.
Dajte mi povedat, a se vam tut user posted image še kar po 2-3 ure na dan jokajo (mislim tako če vse jokce skupaj seštejete)? Meni se včasih že kar trga user posted image .

No punca je zaspala, jaz grem pa (spet) likat ... se še kasneje kaj oglasim!

no mi smo dali to jokalno fazo čez, tko da je ene 3 tedne že mir...otika jst bi rajš vidla da čez dan mal jokca pa potem spi celo noč kot tebi...no da se pohvalim, mi smo danes prvič prespali nočko user posted image  od 23.30 do 6.30

drugač sva pa skoz zunaj, tudi  v vozičku je priden in nikol ne joka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
16.3.2009 20:26:27   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

jst sem zdej en teden mobilna, prej se pa kr nekak nisem spravlauser posted image se mi zdi da me je blo mal strah...
pa še mal bolj sem štorasta kar se tiče montiranja matica v lupinco in potem  lupinco v avto, ampak vaja dela mojstra, zdaj že obvladam user posted image ...imam ga pa zraven sebe na sovoznikovem sedežu in izklopljen airbag

Neposredna povezava do sporočila: 2413
16.3.2009 20:28:27   
skorpika

a gre katera plavat z dojenčkom?!?

v celju se začne tečaj 17.4. in mi2 greva.

kako pa je drugod po slo? ljubljančanke?
ptuj? tam imate  krasna učitelja Miha in dvojčka Gašperja.

ste se kaj zanimale in navduševale za to?

jst verjetno ne bom šla...je čist preveč drago za tistih 20 minut kukr si v vodiuser posted image ...ostalo je pa slačenje in oblačenje...ne vem no...sej bomo šli na morčka pa bomo tam čofotal

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
16.3.2009 20:30:29   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

A je ta teden kera za kofi? Bo kar lepo vreme....

jaz sem tudi za...sam povejte kje in kdaj

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
16.3.2009 20:51:06   
blackcoffee
ze dva dni sem na regratovi solati - cela skleda!  z gromkim spiva kot ubita. lol user posted image user posted image user posted image

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
16.3.2009 20:53:54   
blackcoffee
IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

..če bo sonček (brez dežja ali snega) v MB, v četrtek, ob 12h na Lentu - pred staro trto. za lokal se bomo tam odločile kje bomo srkale coffee. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 16.3.2009 20:54:38 >

CEPLJENJE DA ali NE?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
16.3.2009 21:09:55   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

U kake lepe slikce, cipresa kdo vam je pa torto delal, tako fajn zgleda, nas krst še čaka, verjetno v maju.

Torto smo naročili pri eni gospe - ki zame pače najboljše torte in piškote na svetuuser posted image niso samo lepe za pogledat ampak okusne in sočne - mnjamiiii.......

Glede cepljenja - kaj pa vem še sama nevem kaj je bolje, ampak jaz jo bom dala cepiti tako kot sem Žiga. Včasih otroci niso bili cepljeni in so umirali za temi boleznimi ali pa so jim pustile posledice. Zdaj teh bolezni skoraj da ni več, so izkoreninjene ampak če bomo spet uvedli "obdobja brez ceplejnja" bodo spet na sporedu in bo spet joj. Nevem mi smo Žiga cepili in je bilo vse O.K. pri vseh cepljenjih ni bilo nobenih posledic. Anja je prejšnji teden tudi dobila prvo dozico in zaenkrat nobenih stranskih učinkov..........tako da mi bomo dali to rutino čez tudi pri Anji.
Je pa tako - da jaz nisem strokovnjak v tem, nisem zdravnik in noben zdravilc da bi vedela ali je dobro ali ne. Zato so pristojni tisti ki jim "naj bi zaupali" naše otroke da oni odločajo in presojajo namesto nas. Jaz se na to ne spoznam in naj preberem še toliko člankov vsak vleče na svoj mlin, jaz pa še vedno nevem kaj naj. Sama nisem dovolj podkovana v tej sptroki da bi se lahko odločila da moj otrok nebo cepljen zato ker je  ta pa ta tako rekel. Če bo prišlo tako daleč da bo zdravstvo v tem videlo nesmisel jih pač nebomo več cepili.

Prstke naša občuduje že ful dolgo, ampak v usta pa tlači kar celo pest. Dlesni ima zatečene in zraven jo zgleda še ful vse srbi - tako da bomo kmalu pridelali prve zobke se mi zdiuser posted image

abiuser posted image user posted image user posted image user posted image vaš bo pa košarkašuser posted image user posted image 69 cmuser posted image user posted image   Jaz našo Anjo kar kličem "švinka Pepa"user posted image user posted image , no tako potihem se jo je prijel tak vzdevek ker ima dve bradi in po dva stegna na vsaki straniuser posted image user posted image in trebušček lepo okrogeluser posted image

Spanje - jaz bi našo ful rada navadila da bi mi spala  dopoldne po pol ure in potem malo večjo rundo tam okrog 11-2h popoldne in še popoldne za pol urice. Tako pa imam vse zdrekano ker mi spi zjutraj ob 8-8.30 in potem od10.30-11h in potem mi ne spi čez opoldne skoraj nič ko bi zelo rada videla da bi takrat spala raje malo dlje. Bom probala malo potegnit prvo spanje in potem raztegnit opoldansko.

Nič zdaj pa grem k računovodskim poslom, zdaj imam čas ko maledva spita in lahko razmišljam. Nočko!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
17.3.2009 7:42:49   
lonja
Evo, ljubljančanke in okoliškanke (lahko pa tudi Štajerke, Dolenjke, Primorke...):

Evo, dajem na glasovanje dva predloga za meeting:

- naša stara znanka Kavarna pod Vodo v Cityparku (še iz nosečniških cajtov)

- al pa kavarna v Supernovi Rudnik pri Muellerju

Da bi zunaj sedele je po mojem še malo premrzlo...kdaj kasneje user posted image !

Sta pa preverjeno ti dve kavarni dopoldni precej prazni, tako da se nimate kaj bat user posted image .

Termin bi pa bil četrtek ali petek okoli desete user posted image !

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
17.3.2009 7:49:35   
lonja
Aja, a  lahk še vseeno malo pohvalim našo bejbo user posted image ?

Danes je prespala že svojo drugo noč brez dojenja. Zaspala ob 19.45, in spala do 07.15 user posted image . Moja pridna pupika user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
17.3.2009 7:57:34   
tejci01
Dobro jutro

V sredo smo imeli posvetovalnico in našega korenjaka smo tudi cepili, ker se mi zdi tako prav.
Napredujemo zelo dobro, težki smo 7300g in veliki 63cm, obseg glavice pa 41cm.
Zdravnik glede teže sploh ni kompliciral, če je otrok lačen naj je.

Sem mislila da bo kakšna reakcija na cepljenje, pa je bilo vse ok, lahko je le malo več spal. Tako da svečk nismo potrebovali. Naslednjo posvetovalnico imamo 13.5.2009 + cepljenje in bomo vidli kako bo takrat.

Včeraj pa smo imeli kontrolo kolkov in končno lahko prenehamo s širokim povijanjem (samo ponoči naj mu dam 1 pleničko). Čez dan pa imamo svobodo gibanja. user posted image  Se mi zdi, da je prav vesel, ker se lahko lažje giba (prej je imel 2 plenički in ga je ful oviralo ).

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
17.3.2009 8:38:29   
Detece
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

..če bo sonček (brez dežja ali snega) v MB, v četrtek, ob 12h na Lentu - pred staro trto. za lokal se bomo tam odločile kje bomo srkale coffee. user posted image user posted image

Ja saj iz tega konca sva menda samo ti, jaz in 5-ra.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
17.3.2009 9:15:03   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

/..če bo sonček (brez dežja ali snega) v MB, v četrtek, ob 12h na Lentu - pred staro trto. za lokal se bomo tam odločile kje bomo srkale coffee. user posted image user posted image

no to mi je pa res mal delč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
17.3.2009 9:16:50   
skorpika

Evo, ljubljančanke in okoliškanke (lahko pa tudi Štajerke, Dolenjke, Primorke...):

Evo, dajem na glasovanje dva predloga za meeting:

- naša stara znanka Kavarna pod Vodo v Cityparku (še iz nosečniških cajtov)

- al pa kavarna v Supernovi Rudnik pri Muellerju

Da bi zunaj sedele je po mojem še malo premrzlo...kdaj kasneje user posted image !

Sta pa preverjeno ti dve kavarni dopoldni precej prazni, tako da se nimate kaj bat user posted image .

Termin bi pa bil četrtek ali petek okoli desete user posted image !

no meni sta obe lokaciji user posted image , ker sem glih vmes, tako da za kar bo večina...ura mi tut odgovarja

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
17.3.2009 9:50:11   
tasa.m
jaz jo vozim vzadaj, ker se pri meni ne da izklopit aribag-a. Mi je pa včeraj že protestirala od Domžal pa do Mengša user posted image , upam da je bil to samo slučaj in da se ne bo ponavljal, ker prej je vedno zaspala samo da sem zapeljala iz dvorišča.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kdaj so prenehale kolike ali napenjanje vašega dojenčka?
Itkica

do 3. meseca (63%)

v 4. mesecu (22%)

kasneje (15%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!