lili82
|
Cveta28 - ko ti pišeš pa je tako, kot da bi moje misli brala... Vpr.1 - tudi meni ni G delala vseh testov, pa se nisem pretirano sekirala - če bi kdaj ugotovila, da je kaj narobe, bi me že poslala na nadaljnje preiskave. tako pa upam, da ni nič narobe in da se bomo počasi veselili zdravega in veselega kljub temu, da mamica ni naredila vseh možnih in nemožnih preiskav. Vpr.2 - tudi jaz imam celo zbirko knjig o rojevanju doma, pa mi nobena "ne potegne"... Pri vseh se mi zdi, da ti neko svojo logiko in svoj stil vsiljujejo. Jaz osebno bom raje počakala na akcijo, potem pa se popolnoma prepustila babici in zdavnikom ter poskušala max. sodelovati. Kaj mi bo koristilo, da preberem 1000 in eno zadevo in dobim neko popolnoma svojo sliko, potem pa to ne bo izvedljivo za naredit in se mi bo cel koncept podrl.. Potem pa se ne bom znašla v situaciji in me bo panika grabila... Okvirno vem, kaj želim (vaginalni porod, epiduralna, nič rezanja presredka), če pa kaj ne bo izvedljivo, se bom pa od tam naprej max. potrudila, da bo za najboljše... Vpr.3 - tudi mene je malo groza, da moj sonček ne bo več samo moj.. Čeprav se čudno sliši, vendar sem sedaj 8 let bila navajena, da je 100% moj in ga ni treba delit... O tem sva se tudi pogovarjala - tudi njemu je čudno, da ne bova več midva samo najina, ampak bova eden drugega delila z najinim malim sončkom... Vendar po moje že dosti pomeni, da se zavedaš problema, da lahko pride do ljubosumja (čeprav po moje tako daleč pride res samo v ekstremnih primerih, ko bi eden od partnerjev popolnoma zapostavil drugega partnerja) in tako veš, da obstaja možnost, da se na to pripraviš in potem usterzno odreagiraš.. Tako da, glavo pokonci - po moje ne bova ljubosumni na najina mala, ko se bosta najina ukvarjala z njima... Vpr.4 - zdaj pa še moje delikatno vprašanje - kaj je katero strah, kako bo po porodu "tam spodaj"? Mene je groza, ko slišim, kako so nekatere zašili kar tako malo povprek, da jih po pol leta še vedno vse vleče, da jim uhaja urin, da imajo male parktično deformirane... Saj ne, da sem na smrt ponosna na svojo malo, ampak vseeno pa mi ni, kako bo potem izgledalo... Mater sem smotana, ne?
|