Anonimen
|
Še enkrat pozdravljene, Počasi grem spančkat, moj me že čaka in greje posteljico . Sem se prej kar namatrala, da sem vse "spisala", ker Ela ne mara preveč računalnika. Vsakič, ko se vsedem za računalnik, se začne ful "bunit", noret levo in desno. Toda, ko berem, da nekatere štejejo gibe, sem kar vesela, da je takšna razgrajačica , čeprav se mi včasih zdi, da mi bo kar čez trebuh ven pogledala . Predvsem me boli, ko porine koleno ob popku, imam občutek, da mi bo mišice kar pretrgalo. Takrat ji kar rečem, naj se malo premakne, da me boli. Se mi zdi, da me kar razume. Če se bova le potem vse tako fajn zmenili. sonček85, brigita23 in Junona - Hvala za pohvale. Mislim, pa da moj buši kar vodi po velikosti, ne glede na tedne . Tako zanimivo mi je gledati, kako zelo so različni, dojenčki pa po obliki bolj kot ne podobni . Junona - Ne skrbi, kopalke gor ali dol, efekt michelink je prisoten tudi pri meni, predvsem na stegnih, tako da se nič sekirat, bomo po porodu z dojenjem vse pokurile. Madona, malo zalog za dojenje pa rabimo. Pa ne skrbi glede velikosti prsi, to nima nobene veze z dojenjem. Nekatere imajo zelo velike prsi, pa nimajo mleka, imaš pa takšne, ki so čisto ploh, pa normalno polno dojijo. Tudi meni še nič ne teče mlezivo, pa je na predavanju na MŠ rekla, da se to pač pri nekaterih sproži šele po porodu. Za dojenje je predvsem pomembno, da do navala mleka (drugi ali tretji dan po porodu) dojimo na dve uri, pa četudi je potrebno dojenčka budit, saj dojenje deluje po pravilu povpraševanja. Glede na to, da so naše bebice aprilski krofki, bodo gotovo tudi dobri sesalčki. Lepe sanje , NenaLena
|