|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
16.3.2009 10:32:13   
Cveta28
Punce hvala user posted image user posted image user posted image sej pravim, preveč časa in potem mi gredo same neumnosti po glavi. Tudi jaz sem mnenja, da je najlepši čas, ko ga lahko družinica preživi skupaj, pa naj bo to na sprehodu, na kosilu ali pa ko se samo skupaj cartajo. Vem pa tudi to, da je user posted image do otroka neizmerna ter se jo ne da primerjati z nič drugim.
Kar pa se tiče pregledov pa jaz nisem celo nosečnost nič komplicirala, ker se pač resnično odlično počutim. Če pa sem imela kakšno vprašanje, mi je pa G pač lepo razložil. Sicer pa še nobena ni ostala nosečka zavekomaj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Cveta28 -- 16.3.2009 10:35:15 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.3.2009 10:36:42   
Cveta28
Šibam jaz še malce tašči pri likanju pomagat, potem pa jo peljem še v trgovino. Uživajte lepo dopoldne in se tipkamo še malce kasneje....

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.3.2009 10:36:55   
sonček85
evo jaz se za nekaj časa poslavljam od vas ,grem sedaj z dragim.Vas pridem potem k pridem domov še malo pokukat,vem pa da bom imela veliko za brat.

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.3.2009 10:37:06   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

delikatno vprašanje št.1: ne vem zakaj nekatere nosečke delajo tako halo, če jim G ne dela CTG-ja in še kakšnih drugih pregledov npr. za sladkorno, pa testiranje za streptokok B itd. Moja svakinja namreč na vse takšne opazke odreagira zelo burno in me napada kakšnega G imam, jaz pa si pač mislim, da G že ve kaj dela in da če se jaz počutim kul in sem totalno brez vsakih problemov, ne vem zakaj bi morala iti na vse te dodatne preglede. KOMENTARJI ZAŽELENI!!!!
delikatno vprašanje št.2: sodelavka mi je posodila knjigo Izzivi poroda in še ena kolegica me je zadnjič prepričevala kako dobro izkušnjo ima z njo. Pa sem se jo lotila brati ta vikend in po pravici povedano nisem notri našla nič takega kar bi mi še dodatno odprlo pogled na porod itd. Uglavnem, brez zveze. Zopet sem pred isto dilemo, ali sem jaz na porod sploh pripravljena, ali se ga sploh zavedam ali pa moja glava enostavno ne procesira teh informacij? KOMENTARJI DOBRODOŠLI!!!

Evo, meni je vseeno, če mi ne dela teh pregledov. CTG mi je bil že pri Anžetu zoprn do konca, ker so imeli neko predpotopno napravo, ki sploh ni zaznala dobro in sem morala v neudobnem položaju ležat tudi več kot eno uro, da so dobili neko sliko. Pol sem bila pa še vsa živčna, ker so mi težili, da ni dober rezultat in posledično je bil še slabši rezultat ker sem svojo živčnost na otroka prenašala itd. user posted image     Za sladkorno preventivno delat pregled mi je tudi brezveze, če ni nekih indikacij, da bi bilo potrebno. Za streptokok sem pa jaz tokrat zahtevala, da mi naredijo, ker sem v prvi user posted image  zadevo imela in sva z otrokom tudi dobila preventivo pri porodu. Je pa od kolegice punčka dobila okužbo in ni bilo prijetno, zato sem še bolj previdna. Če si pa enkrat imel bakterijo, je velika verjetnost, da ostane oz. se ponavlja.

Glede drugega vprašanja - tudi meni Izziv poroda ni bila nič posebnega, edino tiste telovadne vaje se mi zdijo uporabne, ostalo je pa že itak vse znano. Mi je boljša Modrost rojevanja od Ine Gaskin. Ta je bila super za pripravo - sploh v glavi.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.3.2009 10:40:43   
lili82
Cveta28 - ko ti pišeš pa je tako, kot da bi moje misli brala...

Vpr.1
- tudi meni ni G delala vseh testov, pa se nisem pretirano sekirala - če bi kdaj ugotovila, da je kaj narobe, bi me že poslala na nadaljnje preiskave. tako pa upam, da ni nič narobe in da se bomo počasi veselili zdravega in veselega user posted image kljub temu, da mamica ni naredila vseh možnih in nemožnih preiskav.

Vpr.2 - tudi jaz imam celo zbirko knjig o rojevanju doma, pa mi nobena "ne potegne"... Pri vseh se mi zdi, da ti neko svojo logiko in svoj stil vsiljujejo. Jaz osebno bom raje počakala na akcijo, potem pa se popolnoma prepustila babici in zdavnikom ter poskušala max. sodelovati. Kaj mi bo koristilo, da preberem 1000 in eno zadevo in dobim neko popolnoma svojo sliko, potem pa to ne bo izvedljivo za naredit in se mi bo cel koncept podrl.. Potem pa se ne bom znašla v situaciji in me bo panika grabila... Okvirno vem, kaj želim (vaginalni porod, epiduralna, nič rezanja presredka), če pa kaj ne bo izvedljivo, se bom pa od tam naprej max. potrudila, da bo za user posted image najboljše...

Vpr.3 - tudi mene je malo groza, da moj sonček ne bo več samo moj.. Čeprav se čudno sliši, vendar sem sedaj 8 let bila navajena, da je 100% moj in ga ni treba delit... O tem sva se tudi pogovarjala - tudi njemu je čudno, da ne bova več midva samo najina, ampak bova eden drugega delila z najinim malim sončkom... Vendar po moje že dosti pomeni, da se zavedaš problema, da lahko pride do ljubosumja (čeprav po moje tako daleč pride res samo v ekstremnih primerih, ko bi eden od partnerjev popolnoma zapostavil drugega partnerja) in tako veš, da obstaja možnost, da se na to pripraviš in potem usterzno odreagiraš.. Tako da, glavo pokonci - po moje ne bova ljubosumni na najina mala, ko se bosta najina user posted image ukvarjala z njima... 

Vpr.4 - zdaj pa še moje delikatno vprašanje - kaj je katero strah, kako bo po porodu "tam spodaj"? Mene je groza, ko slišim, kako so nekatere zašili kar tako malo povprek, da jih po pol leta še vedno vse vleče, da jim uhaja urin, da imajo male parktično deformirane... Saj ne, da sem na smrt ponosna na svojo malo, ampak vseeno pa mi ni, kako bo potem izgledalo... Mater sem smotana, ne?user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.3.2009 10:48:44   
Pat74
4. vprašanje: Ja, takoj tam spodi že ne bo ok, ampak se bo popravlo - dejstvo pa ostaja da boste od poroda dalje uporabnice večjih tamponov in da bo luknjica postala luknja, se bo sicer malo zožala, ampak taka, kot je bla, ne bo nikoli več - se bojo moral user posted image  potrudit, da boste uživale. Ampak ni panike, kjer je volja (ta je itak vedno!), tam je tud moč - pa tud malo drugačna češplica ima svoj čar za moške- preverjeno!user posted image user posted image user posted image  Bi se morala malo po ustih, ker tole pisanje spominja že na kakšno erotično revijo!user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.3.2009 10:51:21   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini
v spalnici imava podstrešno okno .... sva ga zjutraj odprla in pozabila zapreti user posted image  ....
...okrog štirih jaz lepo čičam za računalnikom in brskam po rr (preden sva šla na obisk), moj dragi se je pa tuširal ... in gre on iz koaplnice direkt v spalnico .... pa me ćez minutko kliče .... pridi sem ka boš nekaj vidla .... jaz pa njemu, ka me gnjaviš,... kaj bi rad,.... pa on ne popusti .... mu rečem, če zdaj brezveze grem v spalnico te ))))))))) .... in pridem v splanivo pa mi pravi glej ...... na postelji so bili stopaji od mačke (se je videlo kak je skočila na posteljo) .... on jo je iskal pa je ni našel,..... jaz pa v sekundi pogledam v posteljko pa vidim, da muca spi na pojšterčku zraven enega plišeka lepo pokrita z odejico .... in veselo prede .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
.... od šoka sem jo samo prijela in nesla ven ..... moram pa povedat, da ta muca ni nikoli notri, je taka prava domača cartava muca .... in nimamm pojma kaj si je to zmislilauser posted image  - pa točno v posteljko (mi je zdaj žal, da je nisem poslikala kak je spala - za spomin,.....sva se večer že smejala zaradi tega, čeprav je bil na zaćetku šoooookkkk) ..... bomo morali naredit neko mrežo na okno ....user posted image

naša muca Rozi je tudi imela to navado, da je skozi okna hodila v hišo. No, ene poletne noči je 'zamešala' hišo in šla spat k sosedom v posteljo. Sredi noči pa vik in krik, ko sosed ugotovi, da nekaj mehkega ni njegova žžena ampak naša muca Rozi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zgodbica je dobila sledeči epilog: Rozi je pobegnila kar so jo nesle tačke (mi smo ji potem še parkrat povedali, da se k sosedom ne hodi spat user posted image user posted image user posted image ), sosedi so pa sredi noči imeli dezinfekcijo splanice, ker so vsi alergični na mačje dlake user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.3.2009 10:51:49   
*Junona*

junonca sem pozabila še tebi odgovoriti...jaz imam za našega koderčka pripravljene cotke št.56, edino žametne hlače imamo 62, ki pa imajo nastavljive naramnice, hlačnici pa bomo malce zavihali. Računam na to, da čez ritko bodo pa ravno pravšnje. Pleničke bodo naredile svoje, s širokim povijanjem ali pa brez user posted image

Ja, pleničke naredijo svoje. Imajo potem tako lepe velike ritke bebiji, kajne?

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.3.2009 10:52:17   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Vprašanje številka 3: nikoli imeli s tem kakršnega koli problema, se mi zdi, da je veliko odvisno že od samega partnerja - če je že v user posted image  razumevajoč, je potem itak še bolj! Za sex sem pa jest itak ready, kadar le hočeuser posted image

user posted image user posted image user posted image
Tak se govori!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.3.2009 10:52:47   
Nalini
jaz sem se porihtala user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... tak, da lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... le nohte si še moram polakirat (sicer pa to je najmanj) ....

tudi nekaj pomočnikov za deteljo sem že dobila na telefon ..... gužva,...ne morem verjet koliko jih je za akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa mislim na hrano  ..... kaj naj kuham user posted image  ....

glede delikatnih vprašanj - jaz nič ne kompliciram,..... user posted image  .... mi pa izziv poroda tudi ni potegnilauser posted image ..... mi je pa bila zelo všeč knjiga dojenje in materinstvo iz srca user posted image  ..... ampak določene stvari moraš itak brati med vrsticami, ker smo si ljudje različni ....user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.3.2009 10:53:26   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

4. vprašanje: Ja, takoj tam spodi že ne bo ok, ampak se bo popravlo - dejstvo pa ostaja da boste od poroda dalje uporabnice večjih tamponov in da bo luknjica postala luknja, se bo sicer malo zožala, ampak taka, kot je bla, ne bo nikoli več - se bojo moral user posted image  potrudit, da boste uživale. Ampak ni panike, kjer je volja (ta je itak vedno!), tam je tud moč - pa tud malo drugačna češplica ima svoj čar za moške- preverjeno!user posted image user posted image user posted image  Bi se morala malo po ustih, ker tole pisanje spominja že na kakšno erotično revijo!user posted image

A tak je pol to? Bo kr zanimivo. Js si tamale že tak dolgo nisem vidla, da morm mojmu rečt, da mi jo slika, da bom imela spomin na malo češpljico, ker potem po porodu, ko jo bom videla...hja...nikoli ne veš... mogoče bo pa še lepša.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.3.2009 10:54:50   
*Junona*

jaz sem se porihtala user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... tak, da lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... le nohte si še moram polakirat (sicer pa to je najmanj) ....

tudi nekaj pomočnikov za deteljo sem že dobila na telefon ..... gužva,...ne morem verjet koliko jih je za akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede delikatnih vprašanj - jaz nič ne kompliciram,..... user posted image  .... mi pa izziv poroda tudi ni potegnilauser posted image ..... mi je pa bila zelo všeč knjiga dojenje in materinstvo iz srca user posted image  ..... ampak določene stvari moraš itak brati med vrsticami, ker smo si ljudje različni ....user posted image

Polakiraj si s kakšno kožno barvo, v glavnem z bolj svetlo, ker ne vidijo radi nalakiranih nohtov. Js jih bom tudi verjetno imela, ker jih imam skoraj vedno, ampak pač ne bom uporabila npr. rdečega laka, ampak kar tistega vrhnjega za francosko.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.3.2009 10:55:31   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.3.2009 10:57:03   
Blueeyes
en lep sončen pozdravček še z moje strani....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.3.2009 11:05:36   
*Junona*
Mene pa tako utrujenost daje, js ne vem, kaj je to... če se uležem ne morem spat, samo utrujena sem kot da bi bila cel dan na njivi. Se vam tudi to dogaja?

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.3.2009 11:05:59   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

en lep sončen pozdravček še z moje strani....

Hello!user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.3.2009 11:08:33   
*Junona*
http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/razkrivamo-pogumni-par-bodocih-starsev.html

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.3.2009 11:10:53   
detelja

jaz sem se porihtala user posted image user posted image user posted image user posted image  ..... tak, da lahko grem rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... le nohte si še moram polakirat (sicer pa to je najmanj) .... nohte pa raje ne lakiraj...ker se zna zgodit, da te bo kdo pošteno nadrl...

a si mislila, da ne bo zdaj ko sem noseča noben za akcijo?user posted image user posted image user posted image  to jim je še izzivuser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.3.2009 11:11:30   
*Junona*
Novorojenčkov popek:

http://24ur.com/specialno/vizita/nega-novorojenckovega-popka.html

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.3.2009 11:26:38   
*Junona*
Kje ste zdej babe?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.3.2009 11:27:48   
brigita23
ALO BEJBE

Evo mene iz pregleda.....joj sem jezna ko strela, ker mi niso delali CTG...jst sem se pa tako veselilauser posted image .
Drugače pa naš sonček je še vedno obrnjen na glavico, srček mu/ji lepo bije sem na plus 20kg, drugi izvidi razen tega da sem zelo slabokrvna pa so ok....
Zdej vem od kje te slabosti. Dobila sem železove tablete...tako,da junonca zdej bom tudi jst zaprta, da ne boš sam ti trpelauser posted image user posted image user posted image .
Naslednji pregled oz. CTG pa imam 6.4.2009, če ne bom prej rodila...a lahko vrjamete, da mi še niti napotnice za v P ni dalauser posted image

No to je to....vas grem prebrat, ste bile pridne.

Kaj pa ve, kako ste...kakšna je bila noč?

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.3.2009 11:30:26   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

DETELJA-ta teden boš mogla pa za pijačo dat ko maš rd, pa še pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK-ti pa kmalu za njouser posted image user posted image user posted image

pa kje ste zdej vse babe??

ni panike bom pa častila kaj takegauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

pol pa lahko gremo rodituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol bomo pa vrjetn kr vse šle, če nas boš takole častla....pa kr pod naravni substancami, brez Ultive ali EPuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.3.2009 11:41:17   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

DETELJA-ta teden boš mogla pa za pijačo dat ko maš rd, pa še pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SONČEK-ti pa kmalu za njouser posted image user posted image user posted image

pa kje ste zdej vse babe??

ni panike bom pa častila kaj takegauser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

pol pa lahko gremo rodituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol bomo pa vrjetn kr vse šle, če nas boš takole častla....pa kr pod naravni substancami, brez Ultive ali EPuser posted image user posted image user posted image user posted image

boš vidla kako bo fajn...boš rekla, da porod sploh ne boli...boš takoj dragemu predlagala, da začneta dalje delat na drugem bebijuuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.3.2009 11:41:20   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

zdaj bi pa že skoraj morala biti brigita konec s pregleom,kdaj ga je imela ob 8,30

Če bi bla zdajle konc bi imela res srečo. Ker v bolnici se načakaš ko zmešan. Groza, res. Včasih čakaš po več ur, da prideš na vrsto. Organizacija na višku.
Upam, da bo kmalu na vrsti.

ja čeprav je šlo danes tole v primerjavi z preteklimi pregledi kr dost hitro....sam full sem jezna ne vem niti če sem kaj odprta, kok mam dolg MV mislim ej.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa glavno da naš mali brcauser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.3.2009 11:43:02   
detelja

ALO BEJBE

Evo mene iz pregleda.....joj sem jezna ko strela, ker mi niso delali CTG...jst sem se pa tako veselilauser posted image .
Drugače pa naš sonček je še vedno obrnjen na glavico, srček mu/ji lepo bije sem na plus 20kg, drugi izvidi razen tega da sem zelo slabokrvna pa so ok....
Zdej vem od kje te slabosti. Dobila sem železove tablete...tako,da junonca zdej bom tudi jst zaprta, da ne boš sam ti trpelauser posted image user posted image user posted image .
Naslednji pregled oz. CTG pa imam 6.4.2009, če ne bom prej rodila...a lahko vrjamete, da mi še niti napotnice za v P ni dalauser posted image

No to je to....vas grem prebrat, ste bile pridne.

Kaj pa ve, kako ste...kakšna je bila noč?

čestitke za uspešen pregled...nalini je bila na pregledu v 37 t pa ji niso ctg naredili...jaz pa imam jutri pa mislim, da bom tudi mogal čakat do naslednjič...drugače pa jaz še tudi nimam letalske vozovnice za rim...jutri verjetno dobim...mal čudno, da te je naročila šele za 6.4....

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?