|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
16.3.2009 9:09:40   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: buksi

če pa ne utegnem sledit vašim debatam.
Sicer pa me vsake toliko časa čisto nizko špile kot v mehur, da me kar zaboli. Trebušček pa ima tudi že malo bolj nizko. Pa tudi zelo nizko se premika, kot da bi hotel ven pogledat, ampak nočeuser posted image

Bo bo, vsak čas. Ta mesec sigurno. user posted image

najaa si spet jasnovidna user posted image user posted image user posted image

Madona, si bom eno cifro odprla ala 090, pokličite jasnovidko Najo. user posted image

slogan: jasnovidka Naja nikoli ne zavaja user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
16.3.2009 9:17:14   
Najaa

kaj je zdej to, spet mam samogovore, kje je zdej smena, zamuja madonca user posted image user posted image user posted image

Poskušam kaj naredit vmes. user posted image  

Pupa, kakšno imate kaj vreme?

vreme, sonce brez oblaka, temperatura ob 9.00 15 stopinj, napovedanih 23 popoldan user posted image user posted image user posted image pridete na kavo? pa sončenje pa sladoled pa vse dobrote vroooče pomladi user posted image

Tu je približno isto. Zato pa hitim sa pospravljanjem, da greva z Niko ven. Prideš raje ti sem? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
16.3.2009 9:17:37   
sanna
Dobro jutro! Jaz sem še kar tukaj user posted image user posted image user posted image ! Do dveh zjutraj je blo za znoret, potem je začelo popuščat in ob petih sem že spala kot dojenček. Joj, sem kar jezna, a zdaj me bo vsak večer takole metal, do roka? Pa folk je že tečen ratal: a bo kej, a je kej,...  user posted image

Spet fantki v vodstvu. ČESTITKE pogumnim mamicam in njihovim štručkam!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
16.3.2009 9:18:03   
Najaa

slogan: jasnovidka Naja nikoli ne zavaja user posted image user posted image user posted image

Dobra! Lahko si moja pomočnica, ker si tako iznajdljiva in imaš dobra domišljija! user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
16.3.2009 9:19:08   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Dobro jutro! Jaz sem še kar tukaj user posted image user posted image user posted image ! Do dveh zjutraj je blo za znoret, potem je začelo popuščat in ob petih sem že spala kot dojenček. Joj, sem kar jezna, a zdaj me bo vsak večer takole metal, do roka? Pa folk je že tečen ratal: a bo kej, a je kej,...  user posted image

Spet fantki v vodstvu. ČESTITKE pogumnim mamicam in njihovim štručkam!!!! user posted image user posted image user posted image

Navadi se, da postanejo tečni. Meni je to šlo bolj na živce kot to, da sem čez rok... pri taprvi.
Tokrat sem jih pa tak presenetila, da do sape niso prišli! user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
16.3.2009 9:20:46   
Pupa7

naj te potolažim mene tkole zajuser posted image že od 28 februarja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
16.3.2009 9:21:56   
Pupa7

kaj je zdej to, spet mam samogovore, kje je zdej smena, zamuja madonca user posted image user posted image user posted image

Poskušam kaj naredit vmes. user posted image  

Pupa, kakšno imate kaj vreme?

vreme, sonce brez oblaka, temperatura ob 9.00 15 stopinj, napovedanih 23 popoldan user posted image user posted image user posted image pridete na kavo? pa sončenje pa sladoled pa vse dobrote vroooče pomladi user posted image

Tu je približno isto. Zato pa hitim sa pospravljanjem, da greva z Niko ven. Prideš raje ti sem? user posted image

lahko, sam v trgovino še skočim, mi je kremce za obraz zmankal... se spotoma oglasim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
16.3.2009 9:22:55   
Pupa7

Dobra! Lahko si moja pomočnica, ker si tako iznajdljiva in imaš dobra domišljija! user posted image

kul, ti sestavim CV? al sem že dobla službo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
16.3.2009 9:27:51   
Najaa

kul, ti sestavim CV? al sem že dobla službo user posted image user posted image user posted image

Ah, kakšen CV! Sej se poznava in vem, da si kul. A ne gre to danes tako? Veze in poznanstva delajo čudeže. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
16.3.2009 9:30:29   
Nina00
Čestitke mamicam Helimaši, Steffi in Čebeici maji ter očijem za punčaro in fantalina!
user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro še vsem ostalim! user posted image
Sem šla najprej seznam pogledat user posted image

Mi smo imeli terenski vikend, kar je super, samo potem pa res rabim dan za počitek user posted image  Tokrat se je še mali zbujal ponoči, ker mu je nos nagajal, tako da se je danes podaljšano spanje prav prileglo. Sedaj pa kavica in RR. Bom tudi malo za nazaj preverila.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
16.3.2009 9:33:56   
trezika
nočejo me še v P user posted image  če se ne bo pikec prej odločil, potem greva v sredo zjutraj nazaj... če bo šlo tako naprej ga bodo morali prisilit, da bo prišel na svetlo user posted image   

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
16.3.2009 9:35:47   
trezika
ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

js bi tut..... user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
16.3.2009 9:37:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

nočejo me še v P user posted image  če se ne bo pikec prej odločil, potem greva v sredo zjutraj nazaj... če bo šlo tako naprej ga bodo morali prisilit, da bo prišel na svetlo user posted image   

Sej bo, sam mal še počakaj. Mal se še pusti razvajat tvojemu, počivaj in se lepo imej. Potem bo pa mali prišel in bo na enkrat svet obrnjen na glavo. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
16.3.2009 9:37:21   
trezika
zdaj pa grem kuhat... pa sn mislila, da mi dans že ne bo več treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
16.3.2009 9:38:25   
sanna

naj te potolažim mene tkole zajuser posted image že od 28 februarja user posted image user posted image user posted image

Tole pa je tolažba. Zgleda, da si bo user posted image  vzel čas in bom šla rodit šele maja!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
16.3.2009 9:49:43   
Nina00

Tole pa je tolažba. Zgleda, da si bo user posted image  vzel čas in bom šla rodit šele maja!user posted image

user posted image  bi že mogoče, ampak v P tega ne bodo pustili user posted image

(odgovor članu sanna)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
16.3.2009 10:00:49   
buksi
ja ta mesec pa res naj bi bilo.
Bomo vidli kaj bo jutri na pregledu. Sicer meni še niso delali ctg. Pa tud ne verjamem da mi ga bo jutri. 

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
16.3.2009 10:10:01   
pondelak
čestitke steffi,čebeici maji njunima pobalinoma ter družinicam user posted image user posted image
mami m- naj ti čimhitreje mineuser posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
16.3.2009 10:11:20   
pondelak
jaz sem pa noč na školjki preživelauser posted image user posted image nekaj me je na vlko matralo...user posted image ampak zdaj sem dobro in postaremuser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
16.3.2009 10:12:13   
pondelak
vidim da res čvek zmankuje...saj bi bla več na rr ampak ni časauser posted image potem pa še ga bolj nebouser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
16.3.2009 10:12:49   
pondelak
čestitke taji za roj. dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
16.3.2009 10:14:11   
pondelak
pri nas tudi sonček sijeuser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
16.3.2009 10:14:31   
pondelak
jej jaz mam pa samogovoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
16.3.2009 10:15:15   
pondelak
morem pisat da bomo čimprej na 10. delu,pa še jaz bom mela 4 user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
16.3.2009 10:18:31   
Piruri
user posted image user posted image  za nove marčevke in marčevce...user posted image user posted image

MAMA_M............................................................................jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......samo, da se dogaja!!!! No, upam, da se je že zgodilo!!!...............................GO GO GO!!!!

www.by-ab.si

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?