|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
16.3.2009 12:18:34   
pondelak
zdaj pa še grem jaz malo pogledat kaj moj kavč delauser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.3.2009 12:20:31   
dana
2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!!

Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim.

Pocka čestitke Taji za r.d.user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.3.2009 12:24:08   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

zdejle sem dobila tale vic, ki me je pa dobesedno na rit vrgel user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan, Ljubljana, Fužine, ženski glas se širi čez dvorišče....

"Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!"

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...fajn, da skrbiš za naše trebušne mišice (kar jih je še kje user posted image ) user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.3.2009 12:25:44   
Piruri
IZVIRNO SPOROČILO: dana

2 dni nč ne spremljam, potem pa kar 3 otročki naenkrat. Čestitke Steffi, Čebeici Maji in Mami_milchy!!!

Danes je moj dan D, samo nič ne kaže, da bi se kaj dogajalo. Čez eno uro imam CTG, pa bomo videli kako in kaj. Me pa zadnje dni tako krči dajejo v nogah, da komaj kosilo skupi spravim.

...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok....user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.3.2009 12:27:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dan...

Najprej cestitke vsem ,ki ste rodile user posted image user posted image user posted image , se posebej MamaM za princesko Leo...ne vem zakaj ampak men je to ime ful vsecuser posted image user posted image user posted image

Potem ..o znakih...od vceraj me ze neki kriz matra...danes zjutraj sem se zbudila z mocnim glavobolom, kasneje pa z obcasnimi  mocnimi bolecinami v krizu,ki se sedaj nadaljujejo ampak vsake toliko casa..sem nekako nestrpna v sebi, pritisk 130/70... danes popoldne mam itak pregled in ctg pa bomo videli ce je kej novega...

lejca

o lejca, a tebe tudi križ matra? Sva že dve user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.3.2009 12:28:24   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

zdejle sem dobila tale vic, ki me je pa dobesedno na rit vrgel user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan, Ljubljana, Fužine, ženski glas se širi čez dvorišče....

"Safeteeee, evo opet te na mobilni zove neki Low Battery!!! Već četvrti put!!"

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...fajn, da skrbiš za naše trebušne mišice (kar jih je še kje user posted image ) user posted image  user posted image  user posted image

vse, sam da ni dolgčas user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.3.2009 12:29:25   
felix7

...ja, trend pri marčevkah je ali ornk pred rokom ali pa nekaj čez rok....user posted image  user posted image

pa še en trend je... najprej dolg nič, potem se pa 3 naenkrat rodijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.3.2009 12:29:32   
dana

No naš ta prvi je očitno po atiju, ker je bil 4 dni pred rokom. Ta drugi bo pa očitno po meni, ki sem zamujala 1 teden.

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.3.2009 12:31:17   
MalaČebelica
Evo, jaz grem zdaj kuhat. Ker pol romamo na pregled...

Se čujemo kasneje...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.3.2009 12:33:57   
felix7

Dana, drži se, cilj je že zelo blizu user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.3.2009 12:35:15   
trezika
tako... kosilo pospravljeno, dragi je šel v službo... js pa lahk grem počivat... madonca, bom še kakšen žulj dobla od te postelje user posted image   

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.3.2009 12:43:32   
Piruri

No naš ta prvi je očitno po atiju, ker je bil 4 dni pred rokom. Ta drugi bo pa očitno po meni, ki sem zamujala 1 teden.

Ne me plašit...jaz sem tudi v prvo rodilia 4 dni pred rokom...ampak tokrat mislim, da fizično ne bom dočakala enega tedna po roku user posted image

< Sporočilo je popravil Piruri -- 16.3.2009 12:44:55 >

www.by-ab.si

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.3.2009 12:44:17   
Piruri

pa še en trend je... najprej dolg nič, potem se pa 3 naenkrat rodijo user posted image user posted image user posted image

To me spominja na obdobje srednje šole, ko smo žurali po barih in diskih...in ena sama ni mogla sama na WC...smo šle v parih ali pa kar cela četica user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.3.2009 12:44:29   
Nina00

in res se je zgodilo, Mama_M je sporočila:

Na svet sem prijokala ob 8.16 z 3270 g in 54 cm ter zelo razveselila bratca Žigo, mamico in tatija... Majhen pozdravček vam pošilja Lea.

Draga MamaM, iskrene čestitke, skupaj z vami se veselimo tudi tvoje marčevke. Uživajte, se crkljajte in hitro okrevajte!

user posted image

ČESTITKE CELI DRUŽINICI!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.3.2009 12:52:29   
Nina00
Pocka VSE NAJBOLJŠE TAJI ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.3.2009 12:58:08   
Piruri
Kaj PUPA je tudi danes kam odromala?

www.by-ab.si

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.3.2009 13:11:19   
_andreja_
dan, jz sm tud še z vami in kot kaže bom še neki časa danes bila ponovno na ctgju itak nč ne pokaže...znakov nimam nobenih, tak da...jutri imam svojo ginekologinjo in bomo vidlikaj bo novega povedala

drugače mi je pa všeč da so trije novi dojenčki na svetu.... in nizkio stanje akumolatorja imam...grrrr sedeti se mi pa ne da zraven compa je bl kamot še enmal počit vmes user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.3.2009 13:12:24   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Pocka VSE NAJBOLJŠE TAJI ZA ROJSTNI DAN user posted image user posted image
čestitke tudi od mene...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.3.2009 13:31:32   
Pupa7

in res se je zgodilo, Mama_M je sporočila:

Na svet sem prijokala ob 8.16 z 3270 g in 54 cm ter zelo razveselila bratca Žigo, mamico in tatija... Majhen pozdravček vam pošilja Lea.

Draga MamaM, iskrene čestitke, skupaj z vami se veselimo tudi tvoje marčevke. Uživajte, se crkljajte in hitro okrevajte!

user posted image

iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeiiii pupike so na pohodu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.3.2009 13:32:20   
pocka
Še enkrat hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image user posted image

Za nazaj moram še prebrati,ampak bom kasneje,ker moram iti ležat za eno urco (mi je naročila G).

Čestitke vsem trem novim mamicam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poročilo s pregleda: Načakala sem se konkretno, skoraj 4 ure user posted image . CTG najprej totalno miren, po 45 minutah so me poslali na čokolado in sprehod, pol je pa bilo čisto nekaj drugegauser posted image , odprta sem za konico prsta (uf ne tolkouser posted image ), mi je pa dala dve svečki, če bo kaj pospešilo...upam,da se do večera kaj premakne...naredila mi je še UZ, vse je OK, ocenjena teža je med 3370 in 3600, obseg glavice lahko pričakujem okoli 35-36 cmuser posted image ...to je to, naslednji pregled 19.3. (CTG), kg ostajajo isti (tistih par gramov od včerajšnje torte ni omembe vrednihuser posted image ).

...to je to, grem ležat, da svečke zagrabijouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.3.2009 13:38:50   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dobro jutro!

kaj se dogaja? je kaj akcije? komu spet špila? user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro tudi tebi, samo seznam poglej, pa ti bo vse jasno user posted image

uuuuuu. akcija na polno user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem novim mamicam in malčkom....

sem zjutraj dobila sms od Cebeice Maje, pa sem prvo misla, da je od tebe in sem kar mal široko pogledala user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi, ha ha! Sam jaz sem ga dobila ob pol 4h zjutraj. user posted image user posted image

pocka, svašta - konico prsta user posted image  Če gre verjet UZ, bo vaše dete kar konkretno. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.3.2009 13:39:22   
Najaa

Pogreša se zelo drag inventar user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.3.2009 13:39:34   
Pupa7

user posted image user posted image user posted image pupo je njen skrbni G klical na predčasni pregled, sem prejle dam pršla user posted image user posted image user posted image

stanje mirno, nič se ne dogaja, tako da za seznam:

+1 kg (+19 skupaj)
naslednji pregled 23.3.

aja plodovnica super jo je še puneee user posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem jest kosilce user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 16.3.2009 13:41:51 >

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.3.2009 13:51:21   
felix7
Pocka in Pupa, čestitke za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image  očitno vama je z nami preveč luštno, da bi kam šle user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.3.2009 13:53:14   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz tudi, ha ha! Sam jaz sem ga dobila ob pol 4h zjutraj. user posted image user posted image

a te je zbudil? jaz namreč ponoči telefon ugašam, da mi ne seva tam okrog glave. Pa tud če bi bil užgan, ne bi nič slišala user posted image  No, danes bi, ko sem gledala u luft...  

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?