zupancdam
|
Jutro, mega čvekice Ja sem se javila, pa saj vas vsak dan pridno berem, obljubim, da ko vse zrihtam ta teden za našo princesko in ko vse generalno pospravim, da bom večkrat kaj napisala! oooo cveta28, pozdravljena, kako si mi ti kaj? Joj, da ne pozabim, sonček že zadnjič sem ful napisala tule gor pa me je zbrisalo, jes pridem k tebi pa ti ukradem tale košek, ker mi je svetovni, res je lepi nikakor se ne spravim likat cotke za našo , sem bila zdele iz sosedo, ki ima 2 meseca starejšega fanta od naše Lare na kafetku, pa sva se začvekale in zdej sem že pozna. Pa kuhinjo bi morala generalno spucat. Joj, se mi ne da! Sam bom morala it, pol pa likat ene 2 ure. Sem dala kr vse cotke prat, tudi št 62, 68... bom pol posortirala vse, če jih je pa toliko... dANES VAS PA PRIZNAM NISEM BRALA ZA NAZAJ OD VČERAJ, KER STE PRESNETO VELIKO NAPISALE, se opravičujem, če sem kaj spregledala. Lepo se imejte, pridno perite, pospravljajte, nakopujte še zadjne stvari za vaše , potem pa vse štiri od sebe do poroda! Počivajte, ker potem nema tega, vrjemte da vem.... no al pa tud ne, če so pridni se da tudi počivat.... kaj bluzim...., čavči