|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
16.3.2009 9:01:33   
*Junona*
Sonček, meni se zdi, da n to tazadnji seznamček bušijev, ker nenelene ni gor.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.3.2009 9:02:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

moj bo imel pucanje tudi na seznamu pa če bo petek ali ponedeljek ali praznik ali nedeljauser posted image user posted image  naj nekaj koristnega naredi ne sam na lumpanje misliuser posted image  jaz pa nekaj razmišljam, da če bom slučajno prej rodila, da bi mu morala pripravit neke ful majhne stvari, ali? ker zdaj imava hlače itd. od h&m in tile imajo velikost 2-4 mesece...kaj pa vem...saj ga bomo oblekli pa dali v lupinico pol pa itak v avto pa domov....
user posted image user posted image user posted image ti pa si faca in zahtevna.

Jaz sem pripravila cotke ,velikosti 56 in mislim ,da bo kr dobro.No saj če se bo rodil za kak teden prehitro se še ne bo pomoje tko poznalo k bi se pa za cel mesec,tko da po moje se ti ni treba tolk zaradi cotk sekirat.
Čene daš pa vsaj body eno veliko in eno malo št da ne bo  glih tist body plopolal po njemu.user posted image

pa ja, sem računala, da široko povijanje nekaj vzame tako, da mislim, da ne bo glih tako viselo iz bebija...
ja sej če boš pa potrebovala zaradi širokega povijanja pa tko lahko dragi iz omare vzame potem te  cotke ,samo pripravi mu in povej kaj naj vzame,saj do tega dne k boš šla ven se bo že strznui in bo vedu kaj vzet(malo za šalo malo za resuser posted image )jaz na tvojem mestu nebi jemala tko velikih,to je že št.62 če se ne motim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.3.2009 9:02:29   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita

detelja kdaj bo žur user posted image ?

rd imam jutri...pa jutri imam tudi pregled, ampak šele ob 11...tako, da bo treba najprej počakat pregled in če bo vse ok pol bo žur za uspešen prelged in še za rduser posted image user posted image user posted image user posted image

Itak da bo vse ok!

A boš kaj pomočnikov povabila na žur?user posted image

pridi pa boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ne boš za nas posebej žura pripravila tukaj?user posted image user posted image user posted image

ja, pa kaj ti misliš, da bom pomočnike povabila domov, ko bo moj dragi domauser posted image user posted image user posted image user posted image  itak, da bodo prišli na žur, ko bomo imele me nosečkeuser posted image user posted image  sam ne, da bi potem vse po vrsti šle rodituser posted image user posted image user posted image user posted image  da bi bilo kje v knjigi rekordov zapisano, da se je leta 2009 na isti dan rodilo največ otrok...user posted image

To bi pa že znanstveno raziskavo potem delali, kaj je bilo v zraku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.3.2009 9:03:56   
*Junona*
Št.62 je po moje res prevelika, se bebi kar izgubi. Jaz imam pripravljen kompletek 50 in 56. Bomo videli potem ko se rodi, kateri nam bo bolj ustrezal. Imam pa od H&M-a in so večje številke.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.3.2009 9:04:23   
sonček85

je že urejeno,glih k sem te prebrala sem gledala kje je  kaj narobeuser posted image user posted image hvala srčece moje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.3.2009 9:05:12   
*Junona*

je že urejeno,glih k sem te prebrala sem gledala kje je  kaj narobeuser posted image user posted image hvala srčece moje

Iiii, kak lepo lubika.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.3.2009 9:06:02   
sonček85
zdaj bi pa že skoraj morala biti brigita konec s pregleom,kdaj ga je imela ob 8,30

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.3.2009 9:06:02   
*Junona*
Zdej se grem pa oblečt in na zajtrk. Potem pa prat cotke za bebiko mojo.user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.3.2009 9:06:51   
sonček85

Zdej se grem pa oblečt in na zajtrk. Potem pa prat cotke za bebiko mojo.user posted image
a tko pridna bošuser posted image user posted image user posted image jaz pa čakam ,da bo ura okol desete da grem dol po pošto da vidim ,če so mi že zdaj poslali iz pisarne papirje al ne.user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.3.2009 9:07:01   
*Junona*

zdaj bi pa že skoraj morala biti brigita konec s pregleom,kdaj ga je imela ob 8,30

Če bi bla zdajle konc bi imela res srečo. Ker v bolnici se načakaš ko zmešan. Groza, res. Včasih čakaš po več ur, da prideš na vrsto. Organizacija na višku.
Upam, da bo kmalu na vrsti.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.3.2009 9:07:43   
*Junona*

a tko pridna bošuser posted image user posted image user posted image jaz pa čakam ,da bo ura okol desete da grem dol po pošto da vidim ,če so mi že zdaj poslali iz pisarne papirje al ne.user posted image

Pazi, da te spet poštar ne razjezi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.3.2009 9:08:06   
sonček85
detelja:je pa odvisno od vsakega posameznika kaj bo dal otročku gor.Ti vzami kar misliš ,da se ti zdi prav ,samo da dojenček ne bo šel nagi iz Puser posted image   ati bo pa že poskrbel da bo prinesel

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.3.2009 9:08:15   
*Junona*
Čao aprilske mega čveke.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.3.2009 9:09:23   
sonček85

Pazi, da te spet poštar ne razjezi.user posted image user posted image user posted image

ja sej ,bom čakala cel dan k lolek nakoncu bo pa spet kaj narobe.

Tist dan sta me dve pošte razjezle,še tista pošta k je mel dragi poštno ležeče.user posted image Cel mesec je skor okl oni pa še kr pošto zadržujejo čeprav si rekel neuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.3.2009 9:09:27   
*Junona*

detelja:je pa odvisno od vsakega posameznika kaj bo dal otročku gor.Ti vzami kar misliš ,da se ti zdi prav ,samo da dojenček ne bo šel nagi iz Puser posted image   ati bo pa že poskrbel da bo prinesel

Točno tako.user posted image

Če bo velik 56 cm in boš morala široko povijat, bo pa res št.62 prava izbira. Nikoli se ne ve, kajne?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.3.2009 9:09:37   
sonček85

Čao aprilske mega čveke.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.3.2009 9:10:43   
sonček85

Če bi bla zdajle konc bi imela res srečo. Ker v bolnici se načakaš ko zmešan. Groza, res. Včasih čakaš po več ur, da prideš na vrsto. Organizacija na višku.
Upam, da bo kmalu na vrsti.

ja točno saj je rekla.Srečno brigita,janja in simonaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

javite se ko priddete nazaj s pregledovuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.3.2009 9:11:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.3.2009 9:11:13   
sonček85
zdaj pa jaz tudi grem pa pridem še malo vmes pokukat,ste mi vse ušleuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.3.2009 9:11:31   
detelja

moj bo imel pucanje tudi na seznamu pa če bo petek ali ponedeljek ali praznik ali nedeljauser posted image user posted image  naj nekaj koristnega naredi ne sam na lumpanje misliuser posted image  jaz pa nekaj razmišljam, da če bom slučajno prej rodila, da bi mu morala pripravit neke ful majhne stvari, ali? ker zdaj imava hlače itd. od h&m in tile imajo velikost 2-4 mesece...kaj pa vem...saj ga bomo oblekli pa dali v lupinico pol pa itak v avto pa domov....
user posted image user posted image user posted image ti pa si faca in zahtevna.

Jaz sem pripravila cotke ,velikosti 56 in mislim ,da bo kr dobro.No saj če se bo rodil za kak teden prehitro se še ne bo pomoje tko poznalo k bi se pa za cel mesec,tko da po moje se ti ni treba tolk zaradi cotk sekirat.
Čene daš pa vsaj body eno veliko in eno malo št da ne bo  glih tist body plopolal po njemu.user posted image

pa ja, sem računala, da široko povijanje nekaj vzame tako, da mislim, da ne bo glih tako viselo iz bebija...
ja sej če boš pa potrebovala zaradi širokega povijanja pa tko lahko dragi iz omare vzame potem te  cotke ,samo pripravi mu in povej kaj naj vzame,saj do tega dne k boš šla ven se bo že strznui in bo vedu kaj vzet(malo za šalo malo za resuser posted image )jaz na tvojem mestu nebi jemala tko velikih,to je že št.62 če se ne motim

v ms vsaki rečejo, da mora do 1 pregleda široko povijat...tudi če ugotovijo, da so kolki v redu...so mal čudni...bom šla v omaro pa bom pogledala kaj bom dala našemu bejbiju za oblečtuser posted image  nagi ziher ne bo...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.3.2009 9:12:39   
sonček85

v ms vsaki rečejo, da mora do 1 pregleda široko povijat...tudi če ugotovijo, da so kolki v redu...so mal čudni...bom šla v omaro pa bom pogledala kaj bom dala našemu bejbiju za oblečtuser posted image  nagi ziher ne bo...
a res al kaj,to pa nisem vedela,ja vidiš potem pa od P do P drugače.user posted image
Ja važno je res da ne bo šel nagi otroček.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.3.2009 9:22:28   
Cveta28
Jutro!
Zopet je tu nov teden. Sem bila včeraj in danes pridna in sem vas vse prebrala za nazaj. Čvekice, ni čudno da je zunaj deževalo user posted image user posted image user posted image
Najprej hvala naši detelji za okusen zajtrk. Se je prav prilegel. Še user posted image spijem pa bo.
Sedaj pa vsi moji komentarji za nazaj.....
sobra - tvoja Tanea je princeska in pol! user posted image Komaj čakam, da tudi jaz doživim ta mali čudež čeprav se mojemu koderčku še prav nič ne mudi.
srečka82 - držim pesti za jutri, tudi jaz sem se že nekaj časa poigravala z mislijo kako bi rodila, če bi imela medenično vstavo. Ker sem že omenila, da imam probleme s hrbtenico bi se verjetno odločila kar za CR. Glede zunanjega obrata pa nisem tako zelo prepričana. Ampak to je samo moje mnenje. Važno je kako se boš odločila ti. Najprej poslušaj zdravnike potem pa se odloči.
tassika - user posted image user posted image user posted image lepše novičke nam ne bi mogla sporočiti. Kako boste čez poletje uživali, ko boš kazala svojega user posted image . Čim več dobrega počutja ti želim user posted image
sonček - wow, a tole preobleko za košek si sama naredila? Meni je zelena itak zakon user posted image pa tak lepo se šajna, še jaz bi spala notri user posted image
zupancdam - lepo, da si se nam javila. A vročina praviš, da te daje? Kaj naj pa jaz rečem, ko moram sama sebe prepričati, da moram za ven še vedno vzeti jakno. V petek sem po mestu špancirala samo v oblekici in folk me je res čudno gledal. Ampak meni je bilo pa tak VROČEEEEEE! Trenutno mi najbolj ugaja, če je temperatura tam nekje med 16-18 stopinj.
nalini - prehitevanje po levi je strogo prepovedano. Počakaj na vrsto! user posted image user posted image user posted image Zdrži še kakšen dan!user posted image
nenalena - manekenski buši user posted image tvoja user posted image bo imela postavico po mamici, boš videla.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.3.2009 9:33:07   
sonček85
hejla cveta:ne to preobleko mi je sestrična posodla,tudi meni je zelo lepa,tko povdari neko milino.user posted image Tisto k mi jo bo p mami sesšila vam jo tudi pokažem ,samo najprej jo mora sešit,ji morem košek dostavit ,da bo merla po njemu-blago je že oprano tko da sedaj samo še čaka mene da ji ga pripeljem.

Ja tudi sama sem se čez vikend že kar sprehajala brez jakne,samo kratka majica in jopca s kapuco čez,sem veselo bušija kazala dokler ga še imamuser posted image

ja tassika bo lepo kazala bupija čez poletje me pa bomo s svojimi sončki,koderčki,angelčki,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa pogledat če je že mogoče poštar prišuuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.3.2009 9:33:19   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

nalini - prehitevanje po levi je strogo prepovedano. Počakaj na vrsto! user posted image user posted image user posted image Zdrži še kakšen dan!user posted image

bom bom .... user posted image user posted image user posted image user posted image  

grem si zdaj lase oprat, pa noge pobrit ..... pa ne zato, da bi šla rodit.... ampak zaradi boljšega občutka user posted image  ....

te pa grem na teren iskat enega pomočnika, ki bo detelji zaplesal striptiz za rojstni dan user posted image  .... 

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.3.2009 9:37:31   
detelja

a res al kaj,to pa nisem vedela,ja vidiš potem pa od P do P drugače.user posted image
Ja važno je res da ne bo šel nagi otroček.

v ms v p so itak čudni...imajo fore, da te kap...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.3.2009 9:37:52   
zupancdam
Jutro, mega čvekice
Ja sem se javila, pa saj vas vsak dan pridno berem, obljubim, da ko vse zrihtam ta teden za našo princesko in ko vse generalno pospravim, da bom večkrat kaj napisala!
oooo cveta28, pozdravljena, kako si mi ti kaj?
Joj, da ne pozabim, sonček že zadnjič sem ful napisala tule gor pa me je zbrisalo, jes pridem k tebi pa ti ukradem tale košek, ker mi je svetovni, res je lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image
nikakor se ne spravim likat cotke za našouser posted image , sem bila zdele iz sosedo, ki ima 2 meseca starejšega fanta od naše Lare na kafetku, pa sva se začvekale in zdej sem že pozna. Pa kuhinjo bi morala generalno spucat. Joj, se mi ne da!
Sam bom morala it, pol pa likat ene 2 ure.
Sem dala kr vse cotke prat, tudi št 62, 68...
bom pol posortirala vse, če jih je pa toliko...
dANES VAS PA PRIZNAM NISEM BRALA ZA NAZAJ OD VČERAJ, KER STE PRESNETO VELIKO NAPISALE, se opravičujem, če sem kaj spregledala.
Lepo se imejte, pridno perite, pospravljajte, nakopujte še zadjne stvari za vaše user posted image , potem pa vse štiri od sebe do poroda!
Počivajte, ker potem nema tega, vrjemte da vem.... no al pa tud ne, če so pridni se da tudi počivat....
kaj bluzim...., čavči

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?