|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ali se kdaj "družite" z osebami...
13.3.2009 12:17:48   
tosja
Glede na naslov je to moja tašča...user posted image user posted image user posted image Z njo se res občasno družim...user posted image user posted image user posted image

Tvoj primer prijateljice-vem, da imaš toliko jajc, da bi ji lahko povedala! Takšni ljudje so zame eni veliki nesrečniki, pa ne zaradi življenjske stuacije, pač pa zaradi osovraženosti do vseh in vsega. Najbolj žalostno je, da tudi sebe ne cenijo...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 13:11:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puppa)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.3.2009 13:18:11   
Kontrakarambolšrauf
Začuda uberem Kerensino metodo in ljudi en čas ignoriram, da pač oni popustijo in nehajo klicarit.......Če je pač tako, da je bolje da jim česa v fris ne povem in pač pustim odnose da se "ohladijo".

Če mi nekdo pošteno žre energijo pa ga prej ali slej direkt skensla, zraven povem čemu je to tako in imam mir.

In Marogičin podpis je zakon.

Exkontrakarambolmatica.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.3.2009 13:33:17   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: puppa

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Verjemi, da nihče ne potrebuje takih prijateljev, ki bi se z njim družili le pod pritiskom neke kvazi vesti oz. občutka kvajstvemkakšne dolžnosti.

Tako avtorica te teme kot oseba, o kateri piše, si zaslužita več. Lahko da sta obe ok, ampak skupaj pa ne moreta vozit, ker nista na isti valovni dolžini.

In nihče ne potrebuje zahrbtnih "prijateljev", ki nimajo jajc v faco povedat, da si o tebi misli kako grozna oseba si, energysucker in podobne.

Če sta se lahko prej družili, ko je obema šlo fajn, bi se verjetno lahko tudi sedaj.
Ampak... škoda energije a ne... za poslušanje nekoga, ki ima probleme.

Sicer pa.... šele v nesreči spoznaš prijatelja.

Žal.

Ja, res je škoda energije, če ta oseba samo jamra, naredi pa nič, da bi se rešila iz problematične situacije.

Kolikokrat mi je razlagala, da je šla na razgovor za službo in  se je potem norca delala iz drugih kandidatov, ki so resno pristopili k testom  in kako so vsi ostali glupi ker so res nekaj pisali, ona pa ni nič odgovarjala, ker se ji ni ljubilo pripravljati. In ona že 7 let išče službo. Ja, meni je popolnoma razumljivo zakaj. Če gre s takim odnosom na pogovor, je tudi jaz ne bi vzela v službo.

Jaz, če sem s čim nezadovoljna, nesrečna, potem to poskušam odpraviti, ne pa samo jamrati.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.3.2009 13:44:36   
BUŠICA
naja31, če nič prej , ji bo jasno, ko tole prebere (če je sploh na RR)in se najde v tem.
drugače pa jaz takim "prijateljem" gladko povem svoje mnenje. ne delam se oh in sploh, potem pa izza hrbta govorim drugače. men se to ne zdi lepo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.3.2009 13:56:21   
Naja31
Mislim,da je ni RR.

Vem, vem, da to ni lepo od mene. Samo sem resnično razdvojena: po eni strani se mi smili, ker je tako nesrečna,po drugi strani pa ima tak "attitude" do vseh drugih kot da smo vsi nesposobni, neumni, pojma nimamo o ničemer, ipd.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.3.2009 14:03:53   
pipic
Družim se ne.Se pa pogovorjam z njimiuser posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.3.2009 14:04:44   
BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

po eni strani se mi smili, ker je tako nesrečna,po drugi strani pa ima tak "attitude" do vseh drugih kot da smo vsi nesposobni, neumni, pojma nimamo o ničemer, ipd.

mogoče je malo zabredla in ne vidi realnosti. prizemlji jo, na svoj način..ji bo samo dobro delo, ne glede če bo potem jezna ali ne. če te ne bo poslušala, potem ni vredno truda, če pa te bo, si ji mogoče pomagala.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.3.2009 14:05:23   
water lily
Jaz se trudim izogibati takih ljudi. Ne uspe vedno.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.3.2009 14:14:40   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: tosja

Glede na naslov je to moja tašča...user posted image user posted image user posted image Z njo se res občasno družim...user posted image user posted image user posted image

ja na to osebo sem pa jaz čist pozabla, baje da se moram že zaradi protokolauser posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.3.2009 14:15:29   
BUŠICA

IZVIRNO SPOROČILO: water lily

Jaz se trudim izogibati takih ljudi. Ne uspe vedno.

mene se pa taki ljudje izogibajo user posted image , ker pri meni slišijo resnico.

(odgovor članu water lily)
Neposredna povezava do sporočila: 36
13.3.2009 14:53:41   
kamilija
Ja mogoče bi jo res morala prizemljiti. Pa tudi mogoče direkt rečt, zakaj se dela norca iz drugih kandidatov za službo in da je neresna. Ji takoj povedati, kaj si misliš, ne pa samo kimati.
Mogoče pa res rabi samo ramo za jokati.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 15:22:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
13.3.2009 16:21:01   
Lenck
Kakšna je ona, si ugotovila sama. Da ti ni prijetno, tudi. Nje ne bom sodila (ne maram ljudi, ki mislijo, da je vsem ostalim lahko, le njim ne, in črpajo energijo z jamranjem drugim, po drugi strani pa ne poznam njene plati), ti pa povem, kaj si mislim o tebi. Da če bi bila iskrena do nje in sebe, bi sebi olajšala življenje, njej pa ne dajala več lažnega občutka, da ima nekoga, ki ji prisluhne. Ne glede na to, kakšna je, je prav, da nima lažnih prijateljev - ker ti to njej očitno si. In koristi ne delaš niti sebi nobene, razen, da ti ni treba odkrito priznati, kaj misliš. Se imaš zato lahko za dobro prijateljico? Boljšo, kot je ona, ki ti odkrito jamra?
Ni lahko prekiniti odnosov, sploh, če oseba, ki je ne maraš, ne razume namigov. Ampak včasih je to vseeno bolje, celo potrebno.

Svet je takšen, kakršnega vidiš. In vidiš ga tako, kot ga želiš videti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 39
13.3.2009 16:32:04   
rija
jaz imam malo prijateljic, pa tiste dobre. raje eno dobro, kot 10 takih, da se jih potem izogibam....

naja....povej ji, da ti pač ne paše njeno večno negativno mnenje in faušija.

jaz ob takih enostavno povem, da me to ne zanima in spremenim temo. potem pa itak čez čas ugotoviš, da se nimata kaj pogovoriti, ker so pogovore "gor držali" njeno večno jamranje in šimfarija.

...vox populi...

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 40
13.3.2009 17:13:00   
veveričica
MISLIM JAZ OSEBNO SE S TAKIMI LJUDMI NE DRUŽIM .meni je to hinavščina in vse ki se družite ste hinavke.se opravičujem ampak tko je

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 41
13.3.2009 18:10:51   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: Lenck

Kakšna je ona, si ugotovila sama. Da ti ni prijetno, tudi. Nje ne bom sodila (ne maram ljudi, ki mislijo, da je vsem ostalim lahko, le njim ne, in črpajo energijo z jamranjem drugim, po drugi strani pa ne poznam njene plati), ti pa povem, kaj si mislim o tebi. Da če bi bila iskrena do nje in sebe, bi sebi olajšala življenje, njej pa ne dajala več lažnega občutka, da ima nekoga, ki ji prisluhne. Ne glede na to, kakšna je, je prav, da nima lažnih prijateljev - ker ti to njej očitno si. In koristi ne delaš niti sebi nobene, razen, da ti ni treba odkrito priznati, kaj misliš. Se imaš zato lahko za dobro prijateljico? Boljšo, kot je ona, ki ti odkrito jamra?
Ni lahko prekiniti odnosov, sploh, če oseba, ki je ne maraš, ne razume namigov. Ampak včasih je to vseeno bolje, celo potrebno.

Lepo si napisala.
Zavedam se lastne neiskrenosti.

Evo,zdaj sva bile na kavi in e bilo ok. Itak so bili otroci zraven, ki niso dovoljevali kakšnega resnega pogovora.

(odgovor članu Lenck)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   [Brisano sporočilo]
13.3.2009 18:29:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
13.3.2009 20:46:58   
ThinkPink
Odkar me je moj user posted image  pripravil do tega, da se znam (vsaj v določenih, pomembnih trenutkih) postaviti zase, znam reči ne tem "najedalcem". Včasih sem namreč veliko dragocenega časa zapravila na kavicah z ljudmi, ki nismo bili niti približno na isti valovni, nisem pa imela jajc, da bi z njimi na nek način prekinila stike. Sedaj enostavno "najedalcem" ne dvigujem telefona, ne odpišem na smsje, v mestu bežno pozdravim (in finta mojega fanta...hitro grem mimo in kažem na uro v smislu - mudi se mi...drugič ali pa se izgovorim, da nimam varstva za otroka ipd). Sicer nisem tako pomembna, da bi bilo teh težakov, ki bi se hoteli dobivati z mano ali našo družio več,  morda kaki ex-kolega, dva in seveda cela kopica sorodnikov. Namreč najbolj na živce mi gredo tisti, ki se hočejo z mano videti samo, da bi iz mene zvedeli kaki trač in ne ker jih zanima, npr. kako sem. Če se hočeš "najedalcem" izogniti in z njimi prekiniti stike, predlagam, da jim ne poveš v obraz - moje izkušnje kažejo, da takšni ljudje tega ne razumejo. Enim mi dovolj niti, da 15x ne dvigneš telefona, ker bodo poklicali tudi 16ič. Ampak počasi...enkrat bo kolegica že dojela...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.3.2009 10:05:51   
Najaa
Izogibala bi se je. In tako kot ti šla vsake toliko na eno kavo.
V obraz ji verjetno ne bi povedala, kaj mislim. Kaj vem, prizadelo bi jo, tega pa nočem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 45
15.3.2009 13:11:37   
annya
Ne!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 46
15.3.2009 15:25:44   
Rožica I
Če se mi ta oseba smili, sem vljudno odklonilna do nje. Če pa je ta oseba nesramna in hinavska, ji pa povem jasno in glasno kaj si mislim glede skupnih kav user posted image .
No, res pa, da se z leti postala precej diplomatska (oziroma vljudno/hladno/distancirana).

ROŽICA

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 47
15.3.2009 15:42:08   
karmy
to so taki primeri ki so bili vidni tudi v sex v mestu kjer je carrie neprestano blebetala o mr. bigu svojim prijateljicam, do mere, kjer so jo postavile pred ultimat, ker so jo imele dosti. meni je tisti prizor kar smešen, in resničen.

Sem imela ene par "kolegic" ki so mi hodile jokat kako hudi je njegov partner, in ker nočem bit poslušen in prijazen, daš nasvet ali naslednji trenutek te ne rabijo več in njihova ljubezen je naj naj naj, čez en teden pa jovo na novo... ne hvala... se mi ne da več poslušat ....

Seveda da se ti včasih zgodi da imaš grozno smolo v življenju in se zdi da se nikakor ne moreš pobrati iz tal. Vendar to moraš sam naresti in ti noben ne bo pomagal. Nekateri so večne žrtve in s tem da vzbujajo drugim občutek krivde in sočutja, je za njih kot duševna hrana.

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 48
15.3.2009 16:34:53   
ZARA
Ne, se ne družim s takimi. Upam, da se mi nikoli ne bo treba.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 49
15.3.2009 22:08:22   
Anonimen
Ona me pa kliče pa kdaj se bova kaj videle ,pa se jaz zmišljujem neke izgovore, ampak v končni fazi se potem vsake toliko z njo dobim na kavi in potem sem sama na sebe jezna ker nimam "jajc" da ji rečem naj me pusti pri miru, da si jaz sploh ne želim njene družbe.

Po drugi strani pa nočem,da mi zameri, samo ne vem kako naj se iz tega ven izvlečem.

Kaj pa vem. Neke izgovore iskat je meni brezveze. Zaradi nekoga drugega se neki pretvarjat....zguba energije, ze v osnovi. A se pocutis fajn po takih izgovorih? Najbrz ne, vsaj nelagodno ti je, verjetno.

Pejt na kavo in ji povej, da naj neha jamrat. Da ne bo nic bolje, ce bo jokala in stokala in ce ti se stotic pojamra, da ji ne gre, da ima bedno placo in partner se slabso. Ti nimas nic od tega ona pa tudi ne. Tudi sluzbo bo s tako naravnanostjo tezko zamenjala...Pa povej ji, da s fousijo skodi zgolj in izkljucno sebi. Ko bo to dojela, bo naredila tudi korak naprej. Skratka, na tvojem mestu ne bi ovinkarila, ampak bi ji povedala, kaj mislim, s primernim nacinom.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?