|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
15.3.2009 20:33:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

saraya - tud mene še vedno dlesni al kaj jaz vem kaj zeza...mi že gre pošteno na živce....

.

meni je pa plomba ven padla..........user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam končno porihtane zobe user posted image . OK, ena plombica je še začasna, za vsak slučaj, ker me je zob bolel. Tak da to še menjam, potem bo pa mir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
15.3.2009 20:33:39   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

Sara od LANA LUNE in Nik na kavici

...ful je bilo doberuser posted image user posted image user posted image user posted image ...smo bili kr z očkoti pa še mamica od LL je bila in en prijatelj....škoda da je Vita od Anchy zbolela da ni bila z nami.....no upam da do srede ozdravi ker se spet dobimouser posted image ...
...preberem vas zvečer upam da bo časuser posted image ....

user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
15.3.2009 20:34:20   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image

Sara od LANA LUNE in Nik na kavici

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
15.3.2009 20:35:30   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Drugače, pa pravi, bi bilo pa idealno če bi bil lahko otrok kolikor se da bos.

Po mojem zaradi platfusa

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
15.3.2009 20:38:01   
Čarli08
user posted image  VSE NAJBOLJŠE !!!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
15.3.2009 20:39:59   
arabela*
user posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
15.3.2009 20:40:34   
Čarli08
Jaz bi se tudi javila pri copatkah. Lahko jaz naročim, če želite, samo mi mora ena malo razložit kako gre, ker nisem še naročala preko e-baya.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
15.3.2009 20:44:46   
Lara Croft
vČASIh so bli cicibanovi čeveljčki zakon, zdej pa pravijo, da so pretrdi.... pa še eno uko z glave kuštajo...

Jaz ne vem, kaj dat moji pupi jest..... zjutrej dobi mleko, ob 11h sadje, ob 14h zelenjavo in zraven
malo polente - ji je všeč... pa riž ji je tudi fajn dol šel... Kus kus menda tudi že lahko, ne?
ob 17h tiste mlečne kašice, pred spanjem pa spet mleko..... Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic?

Do kdaj flaško zjutraj in zvečer? Lara je ob 19.30 že tako zaspana, da komaj flaško sprazne, ne pa da bi še kej drugega jedla.... jaooo

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
15.3.2009 20:49:16   
Čarli08
Naš pa se vsak dan kaj novega zmisli. Nekaj dni nazaj je imel rad zelenjavo, pa se je pri sadju drl, zdaj pa zelenjave ne, vse drugo je pa ok. Ah, ja.

Lara, skuhaj ji polento na aptamilu, recimo.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
15.3.2009 20:50:24   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

vČASIh so bli cicibanovi čeveljčki zakon, zdej pa pravijo, da so pretrdi.... pa še eno uko z glave kuštajo...

Jaz ne vem, kaj dat moji pupi jest..... zjutrej dobi mleko, ob 11h sadje, ob 14h zelenjavo in zraven
malo polente - ji je všeč... pa riž ji je tudi fajn dol šel... Kus kus menda tudi že lahko, ne?
ob 17h tiste mlečne kašice, pred spanjem pa spet mleko..... Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic?

Do kdaj flaško zjutraj in zvečer? Lara je ob 19.30 že tako zaspana, da komaj flaško sprazne, ne pa da bi še kej drugega jedla.... jaooo

joj, ko tkole berem.............a samo naša toliko poje???user posted image  flaško dobi vsaj 5x na dan........+ sadna kašica + zelenjavni obrok.........no, sadja poje veliko, zelenjave pa še vedno par žlic..............včeraj sem ji dala skutko s podloženim sadjem (lj mlekarne), je pomazala k ne vem kaj........je kr vriskala zraven. sadja ji glih nisem dajala, samo skuto. mogoče prekmalu??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3335
15.3.2009 20:54:56   
*bubi*

Ma tiste mlečne kašice se ji ne dopadejo.... joj, kake frise dela... sej potem vseeno poje, ma ji ni všeč... Kaj bi ji lahko tle dala namesto teh kašic?

zdaj lahko počasi jogurt in skutice (oz. navadno skuto s primešanim sadjem) uvajaš. Pa jaz sem razmišljala, da koruzni kosmiči (corn flakes) narejeni z adaptiranim mlekom tudi ne bi bili napačni user posted image  Moram malo pogledat, kaj vse imajo not.

Flaško zvečer je pa kar fajn obdržat. Kasneje pač zamenjaš za skodelico mleka pri večerji.
Zjutraj pa.... hm.... dokler bom doma, bo sigurno ostala. Potem bom pa videla. Mogoče bo najbolj easy, da bubika flaško pije in jaz tačas bubija in sebe zrihtam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3336
15.3.2009 20:58:10   
Čarli08
MTY, če ji je všeč, potem jaz ne bi komplicirala.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
15.3.2009 21:00:50   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Pa jaz sem razmišljala, da koruzni kosmiči (corn flakes) narejeni z adaptiranim mlekom tudi ne bi bili napačni user posted image  Moram malo pogledat, kaj vse imajo not.

Fino, to ima še mami rada user posted image   Jih bom preštudirala jutri!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
15.3.2009 21:00:56   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Jaz bi se tudi javila pri copatkah. Lahko jaz naročim, če želite, samo mi mora ena malo razložit kako gre, ker nisem še naročala preko e-baya.

Ja plačaš preko Paypala (med bolj varnimi načini plačil), naročiš jih pa tako da greš na stran (tukaj) in enostavno označiš tiste, ki bi jih imela. Daj če si pripravljena ti tokrat to narediti je mislim da še Olivija kandidat, pa še dve. Kdaj kasneje, ko jih bom pa jaz zase spet kupovala, se pa jaz javim.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
15.3.2009 21:03:31   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

joj, ko tkole berem.............a samo naša toliko poje???user posted image  flaško dobi vsaj 5x na dan........+ sadna kašica + zelenjavni obrok

bubika ima takole:
zjutraj 150 ml mleka
ob 11ih - sadje s kosmiči ali zelenjava, riž, krompir (pač neka kombinacija user posted image )
ob 13ih 150 ml mleka
ob 16ih sadje s keksom
ob 18.30 mlečna kašica
danes je ob 20.30 dobila še 70 ml mleka, ker ni in ni zaspala.

Ponoči pa različno - smo bili že na nič ali 1x 70 ml mleka; zdaj ko je bila bolana pa 2x 70 ml.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
15.3.2009 21:04:51   
Čarli08
Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
15.3.2009 21:08:45   
ključek

MTY, če ji je všeč, potem jaz ne bi komplicirala.

ma sej ne. sam tko k berem, da drugi niso več tok na flaški. ko je lačna, ji dam jesti, pa če bi hotla 8 flašk..........teoretično......user posted image ............sam je pa res, da se zelenjave glih ne naje od tistih par žličk............

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
15.3.2009 21:09:46   
ključek

Ja plačaš preko Paypala (med bolj varnimi načini plačil), naročiš jih pa tako da greš na stran (tukaj) in enostavno označiš tiste, ki bi jih imela. Daj če si pripravljena ti tokrat to narediti je mislim da še Olivija kandidat, pa še dve. Kdaj kasneje, ko jih bom pa jaz zase spet kupovala, se pa jaz javim.

mogoče bi jaz tudi. te so mi všeč.

http://cgi.ebay.ie/Soft-Sole-Leather-Baby-Infant-FlowerPink-Shoes-0-6M_W0QQitemZ220373327308QQihZ012QQcategoryZ147300QQcmdZViewItem#ebayphotohosting

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.3.2009 21:12:00 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
15.3.2009 21:14:46   
Lara Croft
Korn fleks? misliš, da bi že zlala to jesti?

Na skutke in jogurte sem pomislila, ma sem mislila, da je še prezgodaj.. Pa skuta ji ne bo všeč, ker je kisla....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
15.3.2009 21:15:21   
Jazzy1

Bom jaz naročila. Če zbiram naročila do srede, bo verjetno OK?

Čarli imaš zs.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
15.3.2009 21:17:29   
*bubi*

Pri Littleoneshoes je fajn tiste na aukciji kupovat. Moraš 1. licitirat, ker običajno ostaneš tudi edina user posted image  Tako sem jaz 3 pare kupila. Res da ni take izbire, ampak jaz sem dobila točno tiste, ki sem jih želela user posted image

Pa mislim, da se ne splača 0-6m več kupovat user posted image . Bubiki so 6-12m sicer veliki, ampak ji ne padajo dol. Na noge pa se še ne postavlja, da bi jo motilo.

Model je malo bolj ozek in dolg, za fantke bo mogoče problem, če imajo malo višjo nogico. Nečakecu (9m) recimo teh 6-12m ne dobijo gor.

Preden se odločite, malo še druge trgovine poglejte. Shoeszoo ima malo širše in krajše modele.

Littleoneshoes

Shoes Zoo

Absolute tots

My sweet baby closet

Ruji

Naj vas ne moti, da so cene v USD, pri plačilu preko paypala avtomatsko preračuna v €.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
15.3.2009 21:19:32   
Lara Croft

ob 11ih - sadje s kosmiči ali zelenjava, riž, krompir

Kakšnimi kosmiči?

Zelenjavo ji daš tudi ob 11h? Meni se zdi to prezgodnja ura za tako hrano, ne vem zakaj.... sama nikoli ne bi mogla tko jest... user posted image

Ker sem razmišljala, da morda Lara dobi premalo mleka.... nekje sem prebrala, da bi ga mogla pri 6ih mesecih več popit...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
15.3.2009 21:20:50   
*bubi*
MTY, ravno tile so zdaj na avkciji (velikost 6-12m). Enake ima bubika user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
15.3.2009 21:21:36   
ključek

Korn fleks? misliš, da bi že zlala to jesti?

Na skutke in jogurte sem pomislila, ma sem mislila, da je še prezgodaj.. Pa skuta ji ne bo všeč, ker je kisla....

sem isto mislila.............pa se je oblizovala in odpirala usta sto na uro..........probaj.........

Neposredna povezava do sporočila: 3349
15.3.2009 21:23:15   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

MTY, ravno tile so zdaj na avkciji (velikost 6-12m). Enake ima bubika user posted image

jaz nimam pojma kaj morm naredit...........user posted image ...........bom kr počakala.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?