|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
15.3.2009 19:04:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nič vidm, da bom mogla it pod tuš, drgač čebelca ne bo nič jedla user posted image user posted image user posted image user posted image

ja le idi. ker lahko še kje skup padem od lakote user posted image user posted image še dobro, da mam kar nekaj zalog in oblog, da mi ni hudega user posted image user posted image user posted image user posted image

ma sej veš, spet skrbim za zdravje user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
15.3.2009 19:04:28   
MalaČebelica
eh zdaj pa res grem nekaj pojest. pa malo 24ur pogledat - da bm bolj na tekočem.

uživajte še naprej!

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
15.3.2009 19:06:26   
felix7

oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam user posted image user posted image user posted image  čim nekaj preberem, sta že dve novi strani user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
15.3.2009 19:06:37   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dan, dan,

sem že doma user posted image  je mami naredila odlično lazanjo, no jaz pa že proti hladilniku pogledujem, kaj bo naslednje na meniju user posted image user posted image user posted image

Sem pa dala en ogromen lonec goveje juhice kuhat (18 l), ki bo šla v skrinjo, da jo bomo imeli za po porodu in za tiste tri dni, ko bo dragi sam doma user posted image  moram ga malo pocrkljati, pa še za mačka zdravit bo dobra user posted image user posted image user posted image

juj kje pa si našla tak velik pisker user posted image user posted image user posted image

Miklavž mi ga je prinesel user posted image user posted image user posted image  mami dela v firmi z gostinsko opremo in mi je prinesla ta res hud lonec user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
15.3.2009 19:06:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

ČESTITKE NOVIM ZVONČKOM IN TROBENTICAM!!!! user posted image  user posted image

Mi smo pa bili včeraj zvečer že v nizkem štartu za v P...najprej sem pod tušem doživela šok, ko se mi je po nogah ulila kri, ki se nikakor ni hotela ustaviti!!!!user posted image  user posted image  user posted image ...in ker pač nisem vedela (VIDELA) od kje to teče, sem takoj mojega poklicala...in so se mi "tam spodaj" naredile neke bulice polne krvi in sem zgleda eno predrla med umivanjem...tako hudo mi je tekla kri, da sem porabila dva vložka preden se je vse umirilo???še dobro, da imam v torek pregled, da vprašam, kaj je to????....kasneje sem imela popadke na 10-7 minut in to dve uri in vse mi je pritiskalo navzdol...ma se je vse skupaj umirilo...jaz sem šla lepo spat...moj pa je ves nervozen dežural na kavču...user posted image ..no, zgleda se je vse počasi začelo pripravljat...upam še na kakšen teden ali dva, a???Čeprav je obseg mojega trebuha v enem tednu narastel iz 108 na 113 cm...in kaj šele bo??

a pol imaš ti isto srečo kot Pupa - ko že misliš da bo, pol ni pa nič... Čeprav za tole kri bi jaz malce preverila v P, mogoče če bi poklicala? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
15.3.2009 19:07:08   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

hvala, sej ajz bom tudi za vas vse navijala, da boste čimprej cartale te svoje male štručke user posted image
sej vas bom obveščala (no, če bosta Najaa al pa felix hotle sodelovat user posted image ) brez skrbi in vas tudi pridno brala; le prijavit se na net prek GSM ne morem, ne vem zakaj....

itak, sej smo skoz v stanju pripravljenosti user posted image user posted image user posted image  hujš k Pop TV user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
15.3.2009 19:07:14   
felix7

kje se pa naša feliša skriva? bi mogla prit pomagat pisat, drgač boma švoh v tork v P ostale user posted image user posted image user posted image

evo meeeeeeeeee, bom zdej bolj pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
15.3.2009 19:07:18   
felix7

kje se pa naša feliša skriva? bi mogla prit pomagat pisat, drgač boma švoh v tork v P ostale user posted image user posted image user posted image

Ja ne vem. nekaj je govorila o nekih obiskih popoldne. samo zdaj je zunaj že noč, nje pa od nikoder. to pa res ne bo šlo več tak user posted image user posted image

da jo ne spet kaj v križu grabi user posted image user posted image user posted image

ja, mal me pa še grabi, ampak v povprečju na uro in pol, tako da nič bat, to je samo zajeuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
15.3.2009 19:07:24   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana.
Mi pa Moje prvo leto. user posted image
Ma teh albumov je milijon. Ko sem prišla v papirnico in ko mi jih je pokazala sem sam debelo gledala,koliko različnih je bilo. user posted image

mi imamo tudi tega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
15.3.2009 19:07:29   
felix7

ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje user posted image user posted image user posted image user posted image meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pol računaš na skakalko v dolžino user posted image

bolj na skakalko v globino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
15.3.2009 19:08:37   
Pupa7

oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam user posted image user posted image user posted image  čim nekaj preberem, sta že dve novi strani user posted image

drugič se raj takoj vklop user posted image user posted image user posted image sej vidš da nam je samo malo špilalo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
15.3.2009 19:09:22   
Pupa7

Ja ne vem. nekaj je govorila o nekih obiskih popoldne. samo zdaj je zunaj že noč, nje pa od nikoder. to pa res ne bo šlo več tak user posted image user posted image

da jo ne spet kaj v križu grabi user posted image user posted image user posted image

ja, mal me pa še grabi, ampak v povprečju na uro in pol, tako da nič bat, to je samo zajeuser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image no potem pa lepo čakaj bolečine user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
15.3.2009 19:09:37   
felix7
ma ne, moram vse pokomentirat, da bomo prej na 10. delu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
15.3.2009 19:09:54   
Najaa

drugič se raj takoj vklop user posted image user posted image user posted image sej vidš da nam je samo malo špilalo user posted image

Malo? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
15.3.2009 19:10:23   
Pupa7
feliška, lepo pokomentiraj zadeve jaz pa skočim pod tušek, ker sem že sama seb gnila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
15.3.2009 19:10:51   
Pupa7

Malo? user posted image

najaa, ma jaz sem skromna user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
15.3.2009 19:14:59   
felix7

feliška, lepo pokomentiraj zadeve jaz pa skočim pod tušek, ker sem že sama seb gnila user posted image user posted image user posted image

ti kar v miru, sej menda me v tem času ne bo kej pognalo proti LJ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
15.3.2009 19:18:11   
tasa_m
Ni nam uspelo kopanje user posted image user posted image
Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo in je raje nisma silila v vodo oz. sma jo takoj ven vzela.
Bova raje jutri probala, drugač pa bom še enkrat pač patronažno poklicala pa jo naj ona še enkrat skopa.
Ne vem ali je bilo krivo to ker je bila lačna?? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
15.3.2009 19:23:31   
Najaa

Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo in je raje nisma silila v vodo oz. sma jo takoj ven vzela.
Bova raje jutri probala, drugač pa bom še enkrat pač patronažno poklicala pa jo naj ona še enkrat skopa.

Če je bila lačna, ziher ni bila za kopanje. Meni so razložili, da kakšno uro pred hranjenjem kopam otroka, da ne bo jokal. Škoda, ker je nisi najprej malo podojila, sam da bo mir in potem kopala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
15.3.2009 19:27:24   
tasa_m

Če je bila lačna, ziher ni bila za kopanje. Meni so razložili, da kakšno uro pred hranjenjem kopam otroka, da ne bo jokal. Škoda, ker je nisi najprej malo podojila, sam da bo mir in potem kopala.
najaa hvala.
Saj sva si mislila da je krivo to ampak nisma bila ziher. Sma upala da jo bo voda pomirila ampak je bilo samo huje.
Bomo pa se zdaj prej podojili oz. se kopali v tistem času med ponovnim dojenjem. Hvala ti še enkrat user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
15.3.2009 19:34:00   
Anonimen

Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo

Jure se je skor 2 meseca vedno drl kot zmešan kadar sva ga kopala. patronažna je rekla, da še ni videla da bi ob kopanju kdo tako histerijo zganjal. Potem se je nad vodo navdušil, tako da bi se sedaj pri 2-eh letih kopaltud večkrat dnevno user posted image user posted image Edin kadar laske umivamo je še vedno jok kot da ga iz kože dajemo.

Drugače pa sem jaz na današnji dan 2 leti nazaj imela rok. user posted image Pa je junak mal zamujal... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
15.3.2009 19:36:46   
MalaČebelica

ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje user posted image user posted image user posted image user posted image meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv user posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pol računaš na skakalko v dolžino user posted image

bolj na skakalko v globino user posted image user posted image user posted image

bungeeee jumping user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
15.3.2009 19:37:24   
MalaČebelica

a ti še nisi šla pod tuš. al ši že nazaj?

jaz sem že nazaj iz hranjenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
15.3.2009 19:38:37   
MalaČebelica

Ojej. saj bo drugič bolje. nekaj ji verjetno ni prav pasalo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
15.3.2009 19:38:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo

Jure se je skor 2 meseca vedno drl kot zmešan kadar sva ga kopala. patronažna je rekla, da še ni videla da bi ob kopanju kdo tako histerijo zganjal. Potem se je nad vodo navdušil, tako da bi se sedaj pri 2-eh letih kopaltud večkrat dnevno user posted image user posted image Edin kadar laske umivamo je še vedno jok kot da ga iz kože dajemo.

Drugače pa sem jaz na današnji dan 2 leti nazaj imela rok. user posted image Pa je junak mal zamujal... user posted image

no, saj upam, da bo jutri boljše. Bom jo res kopala v vmesnem času.
Zdaj pa tak spi, koda bi plavala do Italije in nazajuser posted image user posted image . Se je revica namučla od dretja.user posted image

Jaz imam tud rok čez 3 dni user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.3.2009 19:39:39 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?