Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:43:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit jaz sem vmes že uspela pojest celo skledo solate s feta sirčkom Pridna pridna. Jaz grem tudi zdaj nekaj iskat. Ker mi tak kruli, da se mi mala ful smili, da more to poslušat sami izgovori.....
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:43:38
|
|
|
|
Pupa7
|
oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:44:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit jaz sem vmes že uspela pojest celo skledo solate s feta sirčkom Pridna pridna. Jaz grem tudi zdaj nekaj iskat. Ker mi tak kruli, da se mi mala ful smili, da more to poslušat sami izgovori..... ja to pa le, da ne bo mela travm ko se rodi
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:45:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma te pa raje pusti, da te ne bo trebuh bolel, ko jo boš iskala ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv aha, pol računaš na skakalko v dolžino verjetno pol misli narediti končni hop v eni potezi al kak. ker se nič kaj dol ne pomika, kot bi se zdaj že spodobilo. sem vedela da ne bi smela stoje na glavi delat ker sem jo očitno čisto zmedla
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:46:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno ja očitno se je mal tud po teti vzel ja to je vse v sorodu. skoraj tak ko oni geni za barvo oči. temu ne moreš pobegnit no sej to je fajn, da pozitivne stvari ostanejo v familiji ja no - o tem bi se dalo debatirati
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:47:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
zdaj pa res grem. saj bom kmalu nazaj. čao
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:49:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:49:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit Jaz tud ne. Sem se kar zasedela na rr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:54:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma te pa raje pusti, da te ne bo trebuh bolel, ko jo boš iskala ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv aha, pol računaš na skakalko v dolžino verjetno pol misli narediti končni hop v eni potezi al kak. ker se nič kaj dol ne pomika, kot bi se zdaj že spodobilo. sem vedela da ne bi smela stoje na glavi delat ker sem jo očitno čisto zmedla pa kaj medeš bogo pupo, da je zgubla orientacijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:55:07
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno ja očitno se je mal tud po teti vzel ja to je vse v sorodu. skoraj tak ko oni geni za barvo oči. temu ne moreš pobegnit no sej to je fajn, da pozitivne stvari ostanejo v familiji ja no - o tem bi se dalo debatirati
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:55:33
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit Jaz tud ne. Sem se kar zasedela na rr. če je pa luštn ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:55:45
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda. Ja samo enkrat bojo pa vedeli brat. in tega trenutka me je strah slike od takrat, ko smo jo delali, pa tudi nimam - hvalabogu
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:56:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit Jaz tud ne. Sem se kar zasedela na rr. če je pa luštn ane Ja seveda je luštn. Če smo pa same luštne na kupu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:56:47
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda. Ja samo enkrat bojo pa vedeli brat. in tega trenutka me je strah slike od takrat, ko smo jo delali, pa tudi nimam - hvalabogu da nimaš filmčka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:56:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma te pa raje pusti, da te ne bo trebuh bolel, ko jo boš iskala ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv aha, pol računaš na skakalko v dolžino verjetno pol misli narediti končni hop v eni potezi al kak. ker se nič kaj dol ne pomika, kot bi se zdaj že spodobilo. sem vedela da ne bi smela stoje na glavi delat ker sem jo očitno čisto zmedla pa kaj medeš bogo pupo, da je zgubla orientacijo no saj sem se hecala. saj v resnici ne morem te rite več tak dvignit, da bi naredila lahko stojo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:57:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit Jaz tud ne. Sem se kar zasedela na rr. če je pa luštn ane Ja seveda je luštn. Če smo pa same luštne na kupu! smo že skor kičaste ane
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:57:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno ja očitno se je mal tud po teti vzel ja to je vse v sorodu. skoraj tak ko oni geni za barvo oči. temu ne moreš pobegnit no sej to je fajn, da pozitivne stvari ostanejo v familiji ja no - o tem bi se dalo debatirati Hi hi hi. pa sem te dobla
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:57:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda. Ja samo enkrat bojo pa vedeli brat. in tega trenutka me je strah slike od takrat, ko smo jo delali, pa tudi nimam - hvalabogu Sej te slike ni treba nalepit... Sploh pa, tud jaz je nimam... na srečo. Ko bodo znali brat, se bomo pa že verjetno pogovarjali o čebelicah in rožicah...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:58:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda. Ja samo enkrat bojo pa vedeli brat. in tega trenutka me je strah slike od takrat, ko smo jo delali, pa tudi nimam - hvalabogu da nimaš filmčka jaz ne. morem pa vprašati mojega, da ni kaj naštimal
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:58:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica verjetno pol misli narediti končni hop v eni potezi al kak. ker se nič kaj dol ne pomika, kot bi se zdaj že spodobilo. sem vedela da ne bi smela stoje na glavi delat ker sem jo očitno čisto zmedla pa kaj medeš bogo pupo, da je zgubla orientacijo no saj sem se hecala. saj v resnici ne morem te rite več tak dvignit, da bi naredila lahko stojo hahaha, jaz se komaj z boka na bok dam, kaj li da bi rit kam višje dajala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:00:00
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda. Ja samo enkrat bojo pa vedeli brat. in tega trenutka me je strah slike od takrat, ko smo jo delali, pa tudi nimam - hvalabogu da nimaš filmčka jaz ne. morem pa vprašati mojega, da ni kaj naštimal skrita kamera
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:02:05
|
|
|
|
Pupa7
|
nič vidm, da bom mogla it pod tuš, drgač čebelca ne bo nič jedla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:02:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem Haha, meni je tudi bilo smešno take pisat... ampak sem. Sej zdaj še ne ve, za kaj se gre. Zdaj sam slike gleda. Ja samo enkrat bojo pa vedeli brat. in tega trenutka me je strah slike od takrat, ko smo jo delali, pa tudi nimam - hvalabogu Sej te slike ni treba nalepit... Sploh pa, tud jaz je nimam... na srečo. Ko bodo znali brat, se bomo pa že verjetno pogovarjali o čebelicah in rožicah... Saj to maš pa prav, ja. Mah bomo že nekaj izumili. Zdaj smo se že uvalili v to pozo ko bo treba pač razlagat stvari
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:03:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič vidm, da bom mogla it pod tuš, drgač čebelca ne bo nič jedla ja le idi. ker lahko še kje skup padem od lakote še dobro, da mam kar nekaj zalog in oblog, da mi ni hudega
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:03:56
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič vidm, da bom mogla it pod tuš, drgač čebelca ne bo nič jedla Bo še shujšala zarad tebe, revca!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?