Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:04:24
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 nič vidm, da bom mogla it pod tuš, drgač čebelca ne bo nič jedla ja le idi. ker lahko še kje skup padem od lakote še dobro, da mam kar nekaj zalog in oblog, da mi ni hudega ma sej veš, spet skrbim za zdravje
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:04:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
eh zdaj pa res grem nekaj pojest. pa malo 24ur pogledat - da bm bolj na tekočem. uživajte še naprej!
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:06:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam čim nekaj preberem, sta že dve novi strani
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:06:37
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan, dan, sem že doma je mami naredila odlično lazanjo, no jaz pa že proti hladilniku pogledujem, kaj bo naslednje na meniju Sem pa dala en ogromen lonec goveje juhice kuhat (18 l), ki bo šla v skrinjo, da jo bomo imeli za po porodu in za tiste tri dni, ko bo dragi sam doma moram ga malo pocrkljati, pa še za mačka zdravit bo dobra juj kje pa si našla tak velik pisker Miklavž mi ga je prinesel mami dela v firmi z gostinsko opremo in mi je prinesla ta res hud lonec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:06:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri ČESTITKE NOVIM ZVONČKOM IN TROBENTICAM!!!! Mi smo pa bili včeraj zvečer že v nizkem štartu za v P...najprej sem pod tušem doživela šok, ko se mi je po nogah ulila kri, ki se nikakor ni hotela ustaviti!!!! ...in ker pač nisem vedela (VIDELA) od kje to teče, sem takoj mojega poklicala...in so se mi "tam spodaj" naredile neke bulice polne krvi in sem zgleda eno predrla med umivanjem...tako hudo mi je tekla kri, da sem porabila dva vložka preden se je vse umirilo???še dobro, da imam v torek pregled, da vprašam, kaj je to????....kasneje sem imela popadke na 10-7 minut in to dve uri in vse mi je pritiskalo navzdol...ma se je vse skupaj umirilo...jaz sem šla lepo spat...moj pa je ves nervozen dežural na kavču... ..no, zgleda se je vse počasi začelo pripravljat...upam še na kakšen teden ali dva, a???Čeprav je obseg mojega trebuha v enem tednu narastel iz 108 na 113 cm...in kaj šele bo?? a pol imaš ti isto srečo kot Pupa - ko že misliš da bo, pol ni pa nič... Čeprav za tole kri bi jaz malce preverila v P, mogoče če bi poklicala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:07:08
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy hvala, sej ajz bom tudi za vas vse navijala, da boste čimprej cartale te svoje male štručke sej vas bom obveščala (no, če bosta Najaa al pa felix hotle sodelovat ) brez skrbi in vas tudi pridno brala; le prijavit se na net prek GSM ne morem, ne vem zakaj.... itak, sej smo skoz v stanju pripravljenosti hujš k Pop TV
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:07:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kje se pa naša feliša skriva? bi mogla prit pomagat pisat, drgač boma švoh v tork v P ostale evo meeeeeeeeee, bom zdej bolj pridna
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:07:18
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kje se pa naša feliša skriva? bi mogla prit pomagat pisat, drgač boma švoh v tork v P ostale Ja ne vem. nekaj je govorila o nekih obiskih popoldne. samo zdaj je zunaj že noč, nje pa od nikoder. to pa res ne bo šlo več tak da jo ne spet kaj v križu grabi ja, mal me pa še grabi, ampak v povprečju na uro in pol, tako da nič bat, to je samo zaje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:07:24
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi pa Moje prvo leto. Ma teh albumov je milijon. Ko sem prišla v papirnico in ko mi jih je pokazala sem sam debelo gledala,koliko različnih je bilo. mi imamo tudi tega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:07:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv aha, pol računaš na skakalko v dolžino bolj na skakalko v globino
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:08:37
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam čim nekaj preberem, sta že dve novi strani drugič se raj takoj vklop sej vidš da nam je samo malo špilalo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:09:22
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kje se pa naša feliša skriva? bi mogla prit pomagat pisat, drgač boma švoh v tork v P ostale Ja ne vem. nekaj je govorila o nekih obiskih popoldne. samo zdaj je zunaj že noč, nje pa od nikoder. to pa res ne bo šlo več tak da jo ne spet kaj v križu grabi ja, mal me pa še grabi, ampak v povprečju na uro in pol, tako da nič bat, to je samo zaje no potem pa lepo čakaj bolečine
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:09:37
|
|
|
|
felix7
|
ma ne, moram vse pokomentirat, da bomo prej na 10. delu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:09:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam čim nekaj preberem, sta že dve novi strani drugič se raj takoj vklop sej vidš da nam je samo malo špilalo Malo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:10:23
|
|
|
|
Pupa7
|
feliška, lepo pokomentiraj zadeve jaz pa skočim pod tušek, ker sem že sama seb gnila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:10:51
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam čim nekaj preberem, sta že dve novi strani drugič se raj takoj vklop sej vidš da nam je samo malo špilalo Malo? najaa, ma jaz sem skromna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:14:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 feliška, lepo pokomentiraj zadeve jaz pa skočim pod tušek, ker sem že sama seb gnila ti kar v miru, sej menda me v tem času ne bo kej pognalo proti LJ
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:18:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Ni nam uspelo kopanje Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo in je raje nisma silila v vodo oz. sma jo takoj ven vzela. Bova raje jutri probala, drugač pa bom še enkrat pač patronažno poklicala pa jo naj ona še enkrat skopa. Ne vem ali je bilo krivo to ker je bila lačna??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:23:31
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ni nam uspelo kopanje Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo in je raje nisma silila v vodo oz. sma jo takoj ven vzela. Bova raje jutri probala, drugač pa bom še enkrat pač patronažno poklicala pa jo naj ona še enkrat skopa. Ne vem ali je bilo krivo to ker je bila lačna?? Če je bila lačna, ziher ni bila za kopanje. Meni so razložili, da kakšno uro pred hranjenjem kopam otroka, da ne bo jokal. Škoda, ker je nisi najprej malo podojila, sam da bo mir in potem kopala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:27:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ni nam uspelo kopanje Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo in je raje nisma silila v vodo oz. sma jo takoj ven vzela. Bova raje jutri probala, drugač pa bom še enkrat pač patronažno poklicala pa jo naj ona še enkrat skopa. Ne vem ali je bilo krivo to ker je bila lačna?? Če je bila lačna, ziher ni bila za kopanje. Meni so razložili, da kakšno uro pred hranjenjem kopam otroka, da ne bo jokal. Škoda, ker je nisi najprej malo podojila, sam da bo mir in potem kopala. najaa hvala. Saj sva si mislila da je krivo to ampak nisma bila ziher. Sma upala da jo bo voda pomirila ampak je bilo samo huje. Bomo pa se zdaj prej podojili oz. se kopali v tistem času med ponovnim dojenjem. Hvala ti še enkrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:34:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo Jure se je skor 2 meseca vedno drl kot zmešan kadar sva ga kopala. patronažna je rekla, da še ni videla da bi ob kopanju kdo tako histerijo zganjal. Potem se je nad vodo navdušil, tako da bi se sedaj pri 2-eh letih kopaltud večkrat dnevno Edin kadar laske umivamo je še vedno jok kot da ga iz kože dajemo. Drugače pa sem jaz na današnji dan 2 leti nazaj imela rok. Pa je junak mal zamujal...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:36:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv aha, pol računaš na skakalko v dolžino bolj na skakalko v globino bungeeee jumping
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:37:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 oooooo feliiiiiiiiiiiiišaaaaaaaaaaaaaaa vidiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeee oooooooooooooooo, ma tok hitr tipkate, da sploh ne dohajam čim nekaj preberem, sta že dve novi strani drugič se raj takoj vklop sej vidš da nam je samo malo špilalo a ti še nisi šla pod tuš. al ši že nazaj? jaz sem že nazaj iz hranjenja
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:38:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ni nam uspelo kopanje Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo in je raje nisma silila v vodo oz. sma jo takoj ven vzela. Bova raje jutri probala, drugač pa bom še enkrat pač patronažno poklicala pa jo naj ona še enkrat skopa. Ne vem ali je bilo krivo to ker je bila lačna?? Ojej. saj bo drugič bolje. nekaj ji verjetno ni prav pasalo.
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 19:38:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Revica se je tak drla, da ji je sape zmanjkalo Jure se je skor 2 meseca vedno drl kot zmešan kadar sva ga kopala. patronažna je rekla, da še ni videla da bi ob kopanju kdo tako histerijo zganjal. Potem se je nad vodo navdušil, tako da bi se sedaj pri 2-eh letih kopaltud večkrat dnevno Edin kadar laske umivamo je še vedno jok kot da ga iz kože dajemo. Drugače pa sem jaz na današnji dan 2 leti nazaj imela rok. Pa je junak mal zamujal... no, saj upam, da bo jutri boljše. Bom jo res kopala v vmesnem času. Zdaj pa tak spi, koda bi plavala do Italije in nazaj . Se je revica namučla od dretja. Jaz imam tud rok čez 3 dni
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 15.3.2009 19:39:39 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?