Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:26:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! če bi hotu ven, bi že bil tu, pa se nekaj frajera špila bi nebi bi nebi... Ja če pa ni ziher, al naj počaka na babico al ne. Aja, sem pozabila da na to čaka. Eh no dobro. Pol pa naj mu bo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:26:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Mogoče pa ti je kdo nick vkrado vmes. Eni taši je kar špilalo včasih konkretno. Zdaj pa ne vem če je bla prava se strinjam. Nekdo mi je v RR vlomo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:27:32
|
|
|
|
tasa_m
|
veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:28:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo Jupi, lepo se imejta! Pa kako slikco naredita za v album!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:28:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:29:15
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo pa valjda jo bota z dragim skupaj, da dokumentira zadevo s slikanjem
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:30:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:30:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo pa valjda jo bota z dragim skupaj, da dokumentira zadevo s slikanjem ja,logoično oba jo boma.. letiiiiiiiiimmmmmmmmmmm sem šla sam po pidžamo za njo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:30:52
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma te pa raje pusti, da te ne bo trebuh bolel, ko jo boš iskala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:31:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. pol bi pa lahko kako slikico pokazala - kak boš okranclala, da še me dobimo kako idejo Slikco česa? Dnevnika? Okranclala bom s pisanjem o njej. In s srčki in rožicami ob strani, sam tega nisem hotla povedat, da ne bi otročja izpadla... Ahhaaa. zdaj sem komaj skapirala. no, pol pa ne rabiš pokazat. he he, pa nisi otročja. če pa so taki cukri, da si človek pač ne more pomagat
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:32:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno ja očitno se je mal tud po teti vzel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:33:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela ja saj vidim. da se zdaj samo nekaj pomembno dela, ko že ma pikico pri sebi ja pikico 3 tonsko Ja, saj tepa je bolje, da je malo prej rodila. Ker ne vem kak bi to pol ven spravila
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:34:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo pa valjda jo bota z dragim skupaj, da dokumentira zadevo s slikanjem ja,logoično oba jo boma.. letiiiiiiiiimmmmmmmmmmm sem šla sam po pidžamo za njo uživajte
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:34:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja Kot npr. kaj? Če se spomneš, kdaj sta se imela z atijem tako rada, da sta ga naredila? Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:35:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja Kot npr. kaj? Če se spomneš, kdaj sta se imela z atijem tako rada, da sta ga naredila? Ja, kake take. da še zafarbam, ko samo vprašanja berem ti sramežljivka ti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:35:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela ja saj vidim. da se zdaj samo nekaj pomembno dela, ko že ma pikico pri sebi no, pa reci če ni res
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:35:56
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela ja saj vidim. da se zdaj samo nekaj pomembno dela, ko že ma pikico pri sebi ja pikico 3 tonsko Ja, saj tepa je bolje, da je malo prej rodila. Ker ne vem kak bi to pol ven spravila verjetno bi kaki šivček več pridelala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:36:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja sej ti bodo v posvetovalnici razložli Ha ha ha. to pa ne vem če se bojo v to spuščali
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:37:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja sej ti bodo v posvetovalnici razložli Ha ha ha. to pa ne vem če se bojo v to spuščali ja sej so ti dolžni na vsa vprašanja odgovorit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:37:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:38:53
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m veste kaj pa grem jaz zdaj delat?? prvič grem kopat našo žabo no tepa idi. jaz pa grem jest. čeprav mi je pupa že zdavnaj dovolila nisem uspela vmes odit jaz sem vmes že uspela pojest celo skledo solate s feta sirčkom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:40:18
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma te pa raje pusti, da te ne bo trebuh bolel, ko jo boš iskala ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:41:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno ja očitno se je mal tud po teti vzel ja to je vse v sorodu. skoraj tak ko oni geni za barvo oči. temu ne moreš pobegnit
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:41:39
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš.. ja pa kaj naj naredim, če pa noče ven bi jo po ritki pa ne vem točno v katerem koncu jo ma te pa raje pusti, da te ne bo trebuh bolel, ko jo boš iskala ja mogoče pa res. ga že ona sama dovolj razteguje meni se pa zdi da je naša vedno bolj proti gor ne proti izhodu. hmmm... upam da jemlje zalet za odriv aha, pol računaš na skakalko v dolžino
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:42:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo Ha ha ha ta je pa svetska. no, vidiš - to je vse v sorodu. tvoj ma neke podobne ideje očitno ja očitno se je mal tud po teti vzel ja to je vse v sorodu. skoraj tak ko oni geni za barvo oči. temu ne moreš pobegnit no sej to je fajn, da pozitivne stvari ostanejo v familiji
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?