Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:17:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! če bi hotu ven, bi že bil tu, pa se nekaj frajera špila bi nebi bi nebi... Ja če pa ni ziher, al naj počaka na babico al ne.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:17:44
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 hahaha, saj bi, pa tak delč spet ne dosežem, da bi za prav prijela ja pa saj maš tvojega. naj čaka pri izhodu kje si pa upa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:18:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! če bi hotu ven, bi že bil tu, pa se nekaj frajera špila bi nebi bi nebi... Ja če pa ni ziher, al naj počaka na babico al ne. boga zdej bo babi kriva
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:18:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:18:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 v voziček, Lijo pa v naročje pa je aaaaaaa in pol mi roke beg padejo, ko pridema do doma. Je težka že ko svinec ko pa jo filam tak da joj. Men se morajo mlekarne spraznevat redno pol pa pač ona več dobi Ja koliko ton pa ima zdaj? verjetno smo presegli magično mejo 3000g ker je težka res že full.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:18:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A katera ve kak je z Dali* ?? Je že doma? Meni ni odgovorila na sms, tak da ne bom več pošiljala. Mogoče hoče mir. Doma je pa verjetno že, saj je že nekaj časa, odkar je rodila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:19:12
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli jaz sem tud dobla enga, pa je čist mim kaj ti bi zdaj htela da ti drugega pošljem,?? bom ga sama naredla, pa bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:19:49
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 kje se pa naša feliša skriva? bi mogla prit pomagat pisat, drgač boma švoh v tork v P ostale Ja ne vem. nekaj je govorila o nekih obiskih popoldne. samo zdaj je zunaj že noč, nje pa od nikoder. to pa res ne bo šlo več tak da jo ne spet kaj v križu grabi ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:20:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to Ti vzgajaš, še preden je dete vzunaj. Prav je tako, kmalu je treba začet. Naj se vidi, kdo je glavni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:20:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli jaz sem tud dobla enga, pa je čist mim kaj ti bi zdaj htela da ti drugega pošljem,?? bom ga sama naredla, pa bo eeeeeeeee na koncu pa se boš še afnala..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:20:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. pol bi pa lahko kako slikico pokazala - kak boš okranclala, da še me dobimo kako idejo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:21:02
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 v voziček, Lijo pa v naročje pa je aaaaaaa in pol mi roke beg padejo, ko pridema do doma. Je težka že ko svinec ko pa jo filam tak da joj. Men se morajo mlekarne spraznevat redno pol pa pač ona več dobi Ja koliko ton pa ima zdaj? verjetno smo presegli magično mejo 3000g ker je težka res že full. Haha, skoz ene magične meje. Naša magična je bila v P 2 toni. In ko je imela 2100 (dan, ko sva šli domov), se je sestra po celem hodniku drla, da je Nika pa zdej dosegla 2 toni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:21:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja mogoče pa je pretrgala vajin dogovor in je že kar šla. mene so do zdaj že skoraj vse tu v mb pustile na cedilu, s katerimi sem bila zmenjena za v P predolgo čakaš..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:21:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 v voziček, Lijo pa v naročje pa je aaaaaaa in pol mi roke beg padejo, ko pridema do doma. Je težka že ko svinec ko pa jo filam tak da joj. Men se morajo mlekarne spraznevat redno pol pa pač ona več dobi Ja koliko ton pa ima zdaj? verjetno smo presegli magično mejo 3000g ker je težka res že full. Haha, skoz ene magične meje. Naša magična je bila v P 2 toni. In ko je imela 2100 (dan, ko sva šli domov), se je sestra po celem hodniku drla, da je Nika pa zdej dosegla 2 toni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:22:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Revček mali, on bi končno ven, ti bi ga pa takole zafrkavala! Pa saj ga ne bi zafrkavala. Samo pomagala bi mu ven No, sicer pa kdo tu koga zafrkava. Tam v trebuhu že pritisne gumb, da pupa misli, da že gre zares, pol si pa vmes premisli. Za povrh pa še prste pol ven tišči. Po moje korenček strga No, jaz bi ga pa pol samo malo kaznovala - taka vzgojna kazen bi bla to apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:22:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. pol bi pa lahko kako slikico pokazala - kak boš okranclala, da še me dobimo kako idejo Slikco česa? Dnevnika? Okranclala bom s pisanjem o njej. In s srčki in rožicami ob strani, sam tega nisem hotla povedat, da ne bi otročja izpadla...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:22:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela ja saj vidim. da se zdaj samo nekaj pomembno dela, ko že ma pikico pri sebi
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:23:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:24:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:24:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela ja saj vidim. da se zdaj samo nekaj pomembno dela, ko že ma pikico pri sebi ja pikico 3 tonsko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:24:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela MENI?? Hmmm mislim da je to pomota.. se pogovarjata o pravi osebi?? Mogoče pa ti je kdo nick vkrado vmes. Eni taši je kar špilalo včasih konkretno. Zdaj pa ne vem če je bla prava
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:24:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja Kot npr. kaj? Če se spomneš, kdaj sta se imela z atijem tako rada, da sta ga naredila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:25:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica Hi hi hi. Pa ti kar zgrabi za prst pa hop ven - pol ga bo pa že izučilo, da bo drugič vedel kam prste tiščat vidve nista normalni. Se smejim kot konj Ja pa če nam čisto že dogaja. Ti to ne razumeš, ko nisi dala skozi tega končnega obdobja No, saj pri tebi je že pred tremi mesci včasih kar precej hudo špilalo taši itak skoz špila, zdaj se samo fino dela ja saj vidim. da se zdaj samo nekaj pomembno dela, ko že ma pikico pri sebi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:25:50
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Punce, veste, kaj grem pa zdajle delat? Prepisat grem sms-je od dne, ko sem sporočala, da se je Nika rodila. In dnevnik sem ji kupila, pa ga bom malo okranclala. jei tisti dnevniki pa so res full fajn mi ga tud imamo. Sem si ga dan pred porodom še kupla. mi tud gremo jutri po slikice kaj smo jih naročili preko neta, da jih bomo not zalepli Kateri dnevnik pa imate? Nika ima Moj prvi album. Tija pa To sem jaz. Oba sta srčkana. Mi mamo tudi To sem jaz. Pa mi je ful všeč. Samo v ene rubrike že zdaj ne vem, kaj naj napišem. So kar zahtevna vprašanja sej ti bodo v posvetovalnici razložli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 18:26:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 apropo kazni, kaj je prijavu moj nečak... sestra ga kopa, pa začne mali suvereno zlivat z lončkom vodo ven iz banje... pa mu reče naj neha, ker ga bo drugače vzela iz banje... mali itak spet zlije lonček vode ven... ga sestra vzame ven iz banje, pa mali praša: Mami zakaj si me vzela iz banje?, pa sestra, ker nisi ubogal in je to za kazen... mali pa nazaj.. kaka kazen? tega pa pri nas nimamo.... in seveda se je sestra začela krohotat... mislim mulček mali od kje jih pobira pa še niti 3 leta nima nooo mali pa ga pihne..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?