|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
15.3.2009 16:44:22   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama_m - fajn opraviuser posted image user posted image user posted image

suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega user posted image v trebuhu...

Oj,

kdaj prideš ti jutri gor v P?

Taji pa želimo vse najboljše za roj.dan, naj lepo praznuje

kaj mamaM si zbiraš cimro user posted image user posted image

ja, čuj, če se katera javi, pa da mi je simpatična in da je čveka kot jaz, pol jo sprejmem v sobo user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
15.3.2009 17:06:18   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

moja user posted image user posted image pa sta danes razigrana 100 na uro.
brcata na vse strani da me ze vse boli. kdaj se bo to koncalo.

kmalu user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
15.3.2009 17:08:55   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

ČESTITKE NOVIM ZVONČKOM IN TROBENTICAM!!!! user posted image  user posted image

Mi smo pa bili včeraj zvečer že v nizkem štartu za v P...najprej sem pod tušem doživela šok, ko se mi je po nogah ulila kri, ki se nikakor ni hotela ustaviti!!!!user posted image  user posted image  user posted image ...in ker pač nisem vedela (VIDELA) od kje to teče, sem takoj mojega poklicala...in so se mi "tam spodaj" naredile neke bulice polne krvi in sem zgleda eno predrla med umivanjem...tako hudo mi je tekla kri, da sem porabila dva vložka preden se je vse umirilo???še dobro, da imam v torek pregled, da vprašam, kaj je to????....kasneje sem imela popadke na 10-7 minut in to dve uri in vse mi je pritiskalo navzdol...ma se je vse skupaj umirilo...jaz sem šla lepo spat...moj pa je ves nervozen dežural na kavču...user posted image ..no, zgleda se je vse počasi začelo pripravljat...upam še na kakšen teden ali dva, a???Čeprav je obseg mojega trebuha v enem tednu narastel iz 108 na 113 cm...in kaj šele bo??

Danes sem pa mojega naterala, da je skončal našo spalnico in posteljo sestavil do konca in sem lahko KONČNO dala vse na mesto in zdaj res lahko le čakam, da se začne dogajat...

Tako, vidim, da nekatere še "vztrajate" v 2 za eno...user posted image  user posted image  

Pupa, mislim, da se je tudi tebi začelo dogajat...ker prebava zna bit tudi fajn znak...user posted image ...

...no, zdaj ste me pa z včerajšnjimi picami čisto razdražile, da jo grem sedaj kar še sama pripravit, dokler sta moja dva še v vrtu...

juj, to pa ni fajn kar se ti dogaja, naj še kak teden vseeno počaka tvoj sonček user posted image

pri nas pa se nič ne dogaja, kljub prebavi in 1 urnem sprehodu je vse mirno user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
15.3.2009 17:11:07   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama_m - fajn opraviuser posted image user posted image user posted image

suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega user posted image v trebuhu...

Oj,

kdaj prideš ti jutri gor v P?

Taji pa želimo vse najboljše za roj.dan, naj lepo praznuje

kaj mamaM si zbiraš cimro user posted image user posted image

ja, čuj, če se katera javi, pa da mi je simpatična in da je čveka kot jaz, pol jo sprejmem v sobo user posted image user posted image

sej pocka ma namen po rokenrolu z malo v P, tako da maš garantirano dobro družbo user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
15.3.2009 17:32:34   
Najaa
Ojla čveke.

Naš date je končno uspel, tako da sta se Nika in Leon uspela spoznat. user posted image  Mislim, da sta si bila malo dosadna, ker sta ves čas spala.  user posted image  user posted image user posted image  Hehe, malo heca. Res je bilo lepo, predvsem kavica in čvek. user posted image  Leon je res facko od fantka, pravi velikan je proti naši tamičkeni.

mamaM, tole "pejte domov in bodite še malo s starejšim otrokom" me močno spominja na takrat, ko mi je G rekla, da grem v pon. v bolnico. Jaz nisem dočakala tega, boš ti? user posted image
Drugače pa, z Jasno te nestrpno pričakujeva za vozičkanje. user posted image  In ja, ko boš v porodni le pridno obveščaj, saj veš, da jaz sem za take monade. user posted image user posted image  Jasno sem klicala direkt med popadkom... user posted image

Piruri, dobra si. Jaz ko sem zagledala kri, sem samo vložek vtaknila v gate in letela proti P, da se je kar kadilo. Kakšne bulice imaš to? user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
15.3.2009 17:47:52   
tasa_m
pozdravljene.
najaa user posted image za uspešen date user posted image user posted image

ČESTITKE vsem za preglede in seveda TAJI za rojstni dan user posted image user posted image Pocka, zdaj pa lahko greš počasi rodit a ne? user posted image

Mi smo tud danes vsekali en sprehod, čeprav ni bilo glih sončka ampak sma mogle mal ven, da neboma noter zasmrdele user posted image user posted image

Se pravi, da danes spet nebo nobene akcije tu al kak?? user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
15.3.2009 17:51:54   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js sn pa ravno od kosila hahaha user posted image  je tašča dans kuhala user posted image  jutri pa sn js na vrsti...če se seveda vrnem s pregleda user posted image user posted image

He he. Bomo videli user posted image

Trezika, ti še hodiš k G na pregled, ali že v P?

v soboto sn že bla v P, pa jutr tut, v upanju, da kr tam ostanem user posted image

Aha, pol pa držim pesti, da se uresniči user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
15.3.2009 17:53:03   
MalaČebelica

jaz kuham hahaha, pečen krompirček in dunajske bomo meli dans pa motovilček za zravn user posted image user posted image user posted image

O ti si še tudi tu.

Jaz sem tudi vmes šla hitro krompir lupit, ker drugače bo kosilo zeeeloooo pozno....

sem spet tu ja, sem se najedla, naspala, nasončla, zdaj pa gremo počasi na lep sprehodek user posted image

O ti pa si bla pridna. Jaz sem samo jedla in spala od tega user posted image Sončka pa pri nas ni blo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
15.3.2009 17:53:43   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dan..

Danes naj bi bil moj PDP pa nc ne kaze na to, razen obcasnega krcenja v spodnjem delu busija..pa zadnje dni se mali ful premetava notri , vceri sem ze mislila,da bo kr ven pogledu..je kr mal bolel...

Ojla!

Pri meni je tudi vedno več akcije (beri brc - ne popadkov user posted image ) namesto vedno manj. Bomo videli, kam to vodi....

v Rim, sam po stari cesti user posted image user posted image user posted image

Ha ha ha. Zdaj sem se pa morala pa res nasmejati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
15.3.2009 17:55:09   
Pupa7

Dan..

Danes naj bi bil moj PDP pa nc ne kaze na to, razen obcasnega krcenja v spodnjem delu busija..pa zadnje dni se mali ful premetava notri , vceri sem ze mislila,da bo kr ven pogledu..je kr mal bolel...

Ojla!

Pri meni je tudi vedno več akcije (beri brc - ne popadkov user posted image ) namesto vedno manj. Bomo videli, kam to vodi....

Ha ha ha. Zdaj sem se pa morala pa res nasmejati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spet skrbim za zdravje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
15.3.2009 17:55:45   
Pupa7

jaz kuham hahaha, pečen krompirček in dunajske bomo meli dans pa motovilček za zravn user posted image user posted image user posted image

O ti si še tudi tu.

Jaz sem tudi vmes šla hitro krompir lupit, ker drugače bo kosilo zeeeloooo pozno....

sem spet tu ja, sem se najedla, naspala, nasončla, zdaj pa gremo počasi na lep sprehodek user posted image

O ti pa si bla pridna. Jaz sem samo jedla in spala od tega user posted image Sončka pa pri nas ni blo user posted image

sem vsemu temu dodala še 3 kepce sladoleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2861
15.3.2009 17:56:35   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ojla čveke.

Naš date je končno uspel, tako da sta se Nika in Leon uspela spoznat. user posted image  Mislim, da sta si bila malo dosadna, ker sta ves čas spala.  user posted image  user posted image user posted image  Hehe, malo heca. Res je bilo lepo, predvsem kavica in čvek. user posted image  Leon je res facko od fantka, pravi velikan je proti naši tamičkeni.

mamaM, tole "pejte domov in bodite še malo s starejšim otrokom" me močno spominja na takrat, ko mi je G rekla, da grem v pon. v bolnico. Jaz nisem dočakala tega, boš ti? user posted image
Drugače pa, z Jasno te nestrpno pričakujeva za vozičkanje. user posted image  In ja, ko boš v porodni le pridno obveščaj, saj veš, da jaz sem za take monade. user posted image user posted image  Jasno sem klicala direkt med popadkom... user posted image

Piruri, dobra si. Jaz ko sem zagledala kri, sem samo vložek vtaknila v gate in letela proti P, da se je kar kadilo. Kakšne bulice imaš to? user posted image

oooo zmenkarije na pohodu user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
15.3.2009 17:57:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pozdravljene.
najaa user posted image za uspešen date user posted image user posted image

ČESTITKE vsem za preglede in seveda TAJI za rojstni dan user posted image user posted image Pocka, zdaj pa lahko greš počasi rodit a ne? user posted image

Mi smo tud danes vsekali en sprehod, čeprav ni bilo glih sončka ampak sma mogle mal ven, da neboma noter zasmrdele user posted image user posted image

Se pravi, da danes spet nebo nobene akcije tu al kak?? user posted image

akcija, dejmo jo narest, zaključit 9 del user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
15.3.2009 17:57:55   
Pupa7
allora, ma kam ste spet vse ušle??? user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
15.3.2009 17:58:08   
Piruri

Ah, mene je tudi panika, ker je bilo krvi res too much...in ker zaradi trebuha nisem videla od kje...mi je še bolj dvignilo pritisk user posted image ...po strokovnem pregledu mojega dragega, naj bi bile bulice take temno modre cca 3-5 mm...nič, kar bi že prej doživela...tako da mi bo G vedela kaj več povedat...sej, jaz bi tudi šla takoj na  urgenco, če se kri nebi ustavila...pa se hvala bogu je in bo do torka počakalo...

Tako...pizza se peče...

Pocka...tvoji Taji pa user posted image user posted image user posted image  in polno poljubčkov...pa da bi jo mami in tati bolj ubogala user posted image  user posted image  user posted image ...

Mama_M...evo, še moj podpis za junk food na obali...ker od kar ni Mca in je čez zimo na Belvederju zaprto...si prav nimaš kje pošteno "mašit žile"...user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
15.3.2009 18:00:20   
MalaČebelica

Dan..

Ojla!

spet skrbim za zdravje user posted image user posted image user posted image

Daj še, daj še. da bo še kaka akcija, ne samo da bomo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
15.3.2009 18:00:43   
tasa_m

jaz sem tu..
no pa iščem malo po netu za nakupovalno košaro za voziček..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
15.3.2009 18:01:04   
pondelak
pozdravček...
mi smo pa ravno iz obiska zaj pa mi oči že samo skup vlečeuser posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
15.3.2009 18:01:43   
MalaČebelica

O ti si še tudi tu.

sem vsemu temu dodala še 3 kepce sladoleda user posted image

No, saj si si zaslužila. Jaz pa si nisem pa bi ga, če bi ga imela user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
15.3.2009 18:01:47   
tasa_m
Daj še, daj še. da bo še kaka akcija, ne samo da bomo zdravi user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image Mala Čebelica tebi tudi špila ha?

Neposredna povezava do sporočila: 2870
15.3.2009 18:01:57   
Najaa

Ojla čveke.

oooo zmenkarije na pohodu user posted image user posted image

No ja, predporočne pogodbe še nismo podpisali. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
15.3.2009 18:02:09   
Pupa7

jaz sem tu..

??? kaj išeš, kam bi šla spet zapravljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
15.3.2009 18:02:20   
pondelak
jaz bi tudi sladoled...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
15.3.2009 18:02:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

pozdravček...
mi smo pa ravno iz obiska zaj pa mi oči že samo skup vlečeuser posted image

večer user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
15.3.2009 18:02:37   
Najaa

jaz sem tu..

Kako pa to zgleda?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?