Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:03:44
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro drage dame, mi smo se za silo naspali, pa je zbudla moja krasna prebava in zdaj na 10 minut tekam na wc pri nas stanje umirjeno, brez sprememb, tako kot vreme, jasno brez oblačnosti kako pa ste ve kaj, mamaM se že kej dogaja? spps marčevski štrajk je ja, sej bo treba počakat kak dan, so mel kaki vikend paket mulčki pa jih zato ni na spregled se je začelo nekaj premikat, ja, hvala bogu...bomo vidli kolko hitro se premika
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:03:51
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka Pozdravljene mamice in . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice. V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm. Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo. čestitke za korenjaka, lepo se cartajte dobrodošli doma
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:06:16
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - fajn opravi suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega v trebuhu... Oj, kdaj prideš ti jutri gor v P? Taji pa želimo vse najboljše za roj.dan, naj lepo praznuje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:11:23
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika js sn pa ravno od kosila hahaha je tašča dans kuhala jutri pa sn js na vrsti...če se seveda vrnem s pregleda He he. Bomo videli Trezika, ti še hodiš k G na pregled, ali že v P? v soboto sn že bla v P, pa jutr tut, v upanju, da kr tam ostanem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:23:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak; vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri.... MamaM, a pol jutri notri ostaneš???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:28:27
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - fajn opravi suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega v trebuhu... Oj, kdaj prideš ti jutri gor v P? Taji pa želimo vse najboljše za roj.dan, naj lepo praznuje hvala za čestitke Mi jutri peljemo Tajo v vrtec malo pred osmo, tako,da bomo v P enkrat med 8 in 8.30
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:29:09
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak; vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri.... za pregled, no,pa se je le začelo malo dogajat...še malo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:48:35
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan.. Danes naj bi bil moj PDP pa nc ne kaze na to, razen obcasnega krcenja v spodnjem delu busija..pa zadnje dni se mali ful premetava notri , vceri sem ze mislila,da bo kr ven pogledu..je kr mal bolel... Lejca kaj boš z nami počakala in načvekala do 10. dela Ja ,Pupa , bom delala druzbo do 10.dela... jutri mam pregled in ctg , da vidimo ce se je stanje kaj spremenilo. bom držala pestke, da se začne kaj dogajat
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:49:18
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jaz kuham hahaha, pečen krompirček in dunajske bomo meli dans pa motovilček za zravn O ti si še tudi tu. Jaz sem tudi vmes šla hitro krompir lupit, ker drugače bo kosilo zeeeloooo pozno.... sem spet tu ja, sem se najedla, naspala, nasončla, zdaj pa gremo počasi na lep sprehodek
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:49:48
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan.. Danes naj bi bil moj PDP pa nc ne kaze na to, razen obcasnega krcenja v spodnjem delu busija..pa zadnje dni se mali ful premetava notri , vceri sem ze mislila,da bo kr ven pogledu..je kr mal bolel... Ojla! Pri meni je tudi vedno več akcije (beri brc - ne popadkov ) namesto vedno manj. Bomo videli, kam to vodi.... v Rim, sam po stari cesti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:50:19
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan, dan, sem že doma je mami naredila odlično lazanjo, no jaz pa že proti hladilniku pogledujem, kaj bo naslednje na meniju Sem pa dala en ogromen lonec goveje juhice kuhat (18 l), ki bo šla v skrinjo, da jo bomo imeli za po porodu in za tiste tri dni, ko bo dragi sam doma moram ga malo pocrkljati, pa še za mačka zdravit bo dobra juj kje pa si našla tak velik pisker
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:51:21
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak; vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri.... No, zdaj pa grem kosilat, smo dobili obiske - nenapovedane ampak prijetne osebe po srcu tako da je OK. Sem pa bla pridna; ko sem prišla iz P sem nardila še malo pa boš cartala, me pa bomo navijale na polno in držale pesti le glej, da boš danes še pridno čvekala z nami, ker te bomo v naslednjih dneh pogrešale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:52:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka mama_m - fajn opravi suncicica - joj,ti se mi pa prav smiliš, meni se že meša, pa imam samo enega v trebuhu... Oj, kdaj prideš ti jutri gor v P? Taji pa želimo vse najboljše za roj.dan, naj lepo praznuje kaj mamaM si zbiraš cimro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 14:54:12
|
|
|
|
Pupa7
|
no tako, sem malo pokomentirala, zdaj pa gremo ven (moj vztraja da nosiva torbo za P kar sabo oz bo počakala v avtu hahahha) ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 15:36:28
|
|
|
|
mediuhec
|
maruša je ful lepo ime!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 15:36:52
|
|
|
|
mediuhec
|
persida: poslala sem ti ZS
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 15:38:52
|
|
|
|
suncicica
|
moja pa sta danes razigrana 100 na uro. brcata na vse strani da me ze vse boli. kdaj se bo to koncalo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 15:43:30
|
|
|
|
mediuhec
|
PERSIDA: ne gre poslat ZS??? nekaj bi te prosila....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 16:28:00
|
|
|
|
Piruri
|
ČESTITKE NOVIM ZVONČKOM IN TROBENTICAM!!!! Mi smo pa bili včeraj zvečer že v nizkem štartu za v P...najprej sem pod tušem doživela šok, ko se mi je po nogah ulila kri, ki se nikakor ni hotela ustaviti!!!! ...in ker pač nisem vedela (VIDELA) od kje to teče, sem takoj mojega poklicala...in so se mi "tam spodaj" naredile neke bulice polne krvi in sem zgleda eno predrla med umivanjem...tako hudo mi je tekla kri, da sem porabila dva vložka preden se je vse umirilo???še dobro, da imam v torek pregled, da vprašam, kaj je to????....kasneje sem imela popadke na 10-7 minut in to dve uri in vse mi je pritiskalo navzdol...ma se je vse skupaj umirilo...jaz sem šla lepo spat...moj pa je ves nervozen dežural na kavču... ..no, zgleda se je vse počasi začelo pripravljat...upam še na kakšen teden ali dva, a???Čeprav je obseg mojega trebuha v enem tednu narastel iz 108 na 113 cm...in kaj šele bo?? Danes sem pa mojega naterala, da je skončal našo spalnico in posteljo sestavil do konca in sem lahko KONČNO dala vse na mesto in zdaj res lahko le čakam, da se začne dogajat... Tako, vidim, da nekatere še "vztrajate" v 2 za eno... Pupa, mislim, da se je tudi tebi začelo dogajat...ker prebava zna bit tudi fajn znak... ... ...no, zdaj ste me pa z včerajšnjimi picami čisto razdražile, da jo grem sedaj kar še sama pripravit, dokler sta moja dva še v vrtu...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 16:43:36
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak; vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri.... MamaM, a pol jutri notri ostaneš??? felix; kot zgleda me bodo sprejeli in spremljali stanje albumna (beljakovin) v urinu in stanje pritiska, v kolikor se bo albumen višal in zraven še pritisk, mi bodo v torek ali pa sredo porod sprožili, če sam prej ne nastopi glede na to da sem se začela odpirat in je vse zrelo za porod..... sej ta G me je hotel že danes zadržat ampak ker ne bi nič delali je rekel, da grem domov še malo s ta starejšim otrokom in pol jutri naj pridem gor...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 16:43:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka hvala za čestitke Mi jutri peljemo Tajo v vrtec malo pred osmo, tako,da bomo v P enkrat med 8 in 8.30 ma, jaz bom tudi nekje okoli 8:30 gor, peljem Žigca v vrtec in pol grem gor; sicer je takrat še gužva ma upam, da ne bo dolgo za čakat....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 16:44:05
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak; vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri.... za pregled, no,pa se je le začelo malo dogajat...še malo ma HB da se je kam premaknilo, ker to čakanje in vedno isto stanje, mi je že prav šlo na živce....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 16:44:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ojla, jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak; vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri.... No, zdaj pa grem kosilat, smo dobili obiske - nenapovedane ampak prijetne osebe po srcu tako da je OK. Sem pa bla pridna; ko sem prišla iz P sem nardila še malo pa boš cartala, me pa bomo navijale na polno in držale pesti le glej, da boš danes še pridno čvekala z nami, ker te bomo v naslednjih dneh pogrešale hvala, sej ajz bom tudi za vas vse navijala, da boste čimprej cartale te svoje male štručke sej vas bom obveščala (no, če bosta Najaa al pa felix hotle sodelovat ) brez skrbi in vas tudi pridno brala; le prijavit se na net prek GSM ne morem, ne vem zakaj....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?