|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
15.3.2009 11:54:47   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit user posted image user posted image user posted image

Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. user posted image user posted image

Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

joj sej ga bom jaz mogoče tudiuser posted image neeeeeee

Eh neeee. V najslabšem primeru pač ne bomo odprle 11. dela - smao zaključile z 10. in pika user posted image user posted image user posted image

ja potem pa gremo na prvega starši čvekamouser posted image user posted image

Ja lahko ja. Potem bo nas par nosečk še pač odpadnic na onem forumu - dokler še me ne dobimo štručk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
15.3.2009 11:55:46   
pondelak
ja jaz sem še tu...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
15.3.2009 11:58:31   
MalaČebelica

ja jaz sem še tu...

kako temo boma vdarile user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
15.3.2009 12:18:44   
Pupa7
jaz kuham hahaha, pečen krompirček in dunajske bomo meli dans pa motovilček za zravn user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

Neposredna povezava do sporočila: 2804
15.3.2009 12:19:56   
trezika
js sn pa ravno od kosila hahaha user posted image  je tašča dans kuhala user posted image  jutri pa sn js na vrsti...če se seveda vrnem s pregleda user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
15.3.2009 12:20:13   
lejca
Dan..

Danes naj bi bil moj PDP pa nc ne kaze na to, razen obcasnega krcenja v spodnjem delu busija..pa zadnje dni se mali ful premetava notri , vceri sem ze mislila,da bo kr ven pogledu..je kr mal bolel...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 2806
15.3.2009 12:27:04   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dan..

Danes naj bi bil moj PDP pa nc ne kaze na to, razen obcasnega krcenja v spodnjem delu busija..pa zadnje dni se mali ful premetava notri , vceri sem ze mislila,da bo kr ven pogledu..je kr mal bolel...

Lejca kaj boš z nami počakala in načvekala do 10. dela user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
15.3.2009 12:27:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

js sn pa ravno od kosila hahaha user posted image  je tašča dans kuhala user posted image  jutri pa sn js na vrsti...če se seveda vrnem s pregleda user posted image user posted image

super, potem res najboljš da greš kar jutri lepo rodit, da ti vsaj kuhat ne bo treba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
15.3.2009 12:29:45   
trezika

super, potem res najboljš da greš kar jutri lepo rodit, da ti vsaj kuhat ne bo treba user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
15.3.2009 12:38:14   
yania
Ojla punce moje.....
Kaj se dogaja.....
Helimaša čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še ena je rodila, a ne?.... no čestitke...loli....user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo jaz sem že user posted image  fasala....sicer sem od poroda naprej neki krvavela (mesec in pol skoraj....kak dan pavze..pa spet..), danes se pa zbudim v mlaki...verjetno bo to že to....upam da vsaj v kakem tednu mine, in da bo končno mir....

Mi smo  bili pa zdaj na kavici, standard, kot vsak vikend, Timon je spal, zdaj smo domov prišli na kosilo, moj oči kuha danes, potem pa grem z eno kolegico in njenim Markom v živalski vrt, če se le vreme kaj ne spremeni,,,,Naja bo imela vsaj družbo...midve pa čas za kavico...

In kaj boste ve kaj delale danes?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
15.3.2009 12:46:53   
lejca

Dan..

Lejca kaj boš z nami počakala in načvekala do 10. dela user posted image

Ja ,Pupa , bom delala druzbo do 10.dela...user posted image jutri mam pregled in ctg , da vidimo ce se je stanje kaj spremenilo.user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
15.3.2009 12:48:05   
MalaČebelica

jaz kuham hahaha, pečen krompirček in dunajske bomo meli dans pa motovilček za zravn user posted image user posted image user posted image

O ti si še tudi tu.

Jaz sem tudi vmes šla hitro krompir lupit, ker drugače bo kosilo zeeeloooo pozno....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
15.3.2009 12:48:44   
MalaČebelica

He he. Bomo videli user posted image

Trezika, ti še hodiš k G na pregled, ali že v P?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
15.3.2009 12:49:51   
MalaČebelica

Dan..

Ojla!

Pri meni je tudi vedno več akcije (beri brc - ne popadkov user posted image ) namesto vedno manj. Bomo videli, kam to vodi....

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
15.3.2009 12:54:10   
MalaČebelica
Zdaj pa grem zares kuhat.

Se beremo pozneje.

Papa

Neposredna povezava do sporočila: 2815
15.3.2009 13:56:44   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: loni77

OJ PUNCE!

Par dni sem bila na forumu marčevk pa sem že morala rodit.
10.3.2009 (polna luna) se nama je rodila Viktorija. Težka 3500g, 53 cm in 35 obseg glave. Torej 14 dni prej. Porod je bil hiter. Ves dan mučenikov me je križ bolel in nekaj me je trgalo po nogi. Zvečer ob 20.00 mi je odtekla voda. Ob 20.40 sva prispela v Postojno. Popadki so se začeli med CTG, kr na dve min. Na vsak način sm hotla EA babca pa men da sm že ful odprta in da EA sploh ne bo prijela. Še trikrat sm potisnla in je bila Viktorija zunaj, ob 22.11. Toliko zaenkrat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
15.3.2009 13:56:55   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Punce, pa je le bilo nekaj akcije danes ponoči - helimaša sporoča:

Živjo,

moje ime je Zoja. Na svet sem prijokala danes ob 5. uri. Velika sem 50 cm in težka 3220 g. Lep pozdrav in kmalu se vidimo!

Čestitke helimaša, tvoj možek je pa zdaj res blažen med ženami user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
15.3.2009 13:57:44   
pocka
Kje je mama_m? Danes je šla v P na CTG, pa se ni še nič javila.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
15.3.2009 14:00:04   
felix7
dan, dan,

sem že doma user posted image  je mami naredila odlično lazanjo, no jaz pa že proti hladilniku pogledujem, kaj bo naslednje na meniju user posted image user posted image user posted image

Sem pa dala en ogromen lonec goveje juhice kuhat (18 l), ki bo šla v skrinjo, da jo bomo imeli za po porodu in za tiste tri dni, ko bo dragi sam doma user posted image  moram ga malo pocrkljati, pa še za mačka zdravit bo dobra user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2819
15.3.2009 14:01:17   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Kje je mama_m? Danes je šla v P na CTG, pa se ni še nič javila.user posted image

hm... a misliš, da se dogaja?

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
15.3.2009 14:03:02   
mama_milchy
ojla,

jaz sem še doma.....zjutaj ob 8-ih sem bila že v P, so mi nardili CTG - popadkov neki močnih ni, gibi prisotni, me je G pregledal; se je začelo nekaj dogajat; odprta sem 2cm, MV zelo mehak;  vnetje se je lepo pozdravlo samo moram do konca svečke porabit in pol ne bo nevarnosti za porod oz. da bi se otroček okužil med porodom s sorom; pritisk je OK; teža nespremenjena edino albumen v vodi je visok in zaradi tega me bojo jutri sprejeli noter, v koliko pa bo še visok pritisk, mi bojo porod sprožli tako da bomo vidli....no, G je rekel da je petek zadnji čas da rodim....bomo vidli jutri....

No, zdaj pa grem kosilat, smo dobili obiske - nenapovedane ampak prijetne osebe po srcu tako da je OK.

Sem pa bla pridna; ko sem prišla iz P sem nardila

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2821
15.3.2009 14:03:13   
mama_milchy

PDP   
Ime (starost)        (št. user posted image , št. user posted image ) pregled, kraj P, spol, + kg, cm buši 

11.03. 
petrcaK
(25)           (št. user posted image 1, št. user posted image 0) 24.2., CE user posted image +18 kg, 109 cm
       ...je čisto pozabila na nas, ali pa je že okupirana z user posted image

mama_milchy (27) (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 15.3., Izola user posted image +14 kg, ?
        ...zbira podpise za peticijo za ponovno odprtje McD na obali user posted image ...  

20.03.
pocka (29)                (št. user posted image 2, št. user posted image 1) 16.3., Izola user posted image +20,5 kg, 106 cm 
   ...se je prva podpisala na peticijo MameM user posted image  ...

felix, tebi se pa res oseba lepo nasmeji user posted image user posted image user posted image  dej še tvoj podpis gor, mogoče nam uspe s skupnimi močmi

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
15.3.2009 14:03:20   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: loni77

OJ PUNCE!

Par dni sem bila na forumu marčevk pa sem že morala rodit.
10.3.2009 (polna luna) se nama je rodila Viktorija. Težka 3500g, 53 cm in 35 obseg glave. Torej 14 dni prej. Porod je bil hiter. Ves dan mučenikov me je križ bolel in nekaj me je trgalo po nogi. Zvečer ob 20.00 mi je odtekla voda. Ob 20.40 sva prispela v Postojno. Popadki so se začeli med CTG, kr na dve min. Na vsak način sm hotla EA babca pa men da sm že ful odprta in da EA sploh ne bo prijela. Še trikrat sm potisnla in je bila Viktorija zunaj, ob 22.11. Toliko zaenkrat

user posted image  user posted image user posted image  čestitke družinici za user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loni77)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
15.3.2009 14:03:28   
mama_milchy

Punce, pa je le bilo nekaj akcije danes ponoči - helimaša sporoča:

Živjo,

moje ime je Zoja. Na svet sem prijokala danes ob 5. uri. Velika sem 50 cm in težka 3220 g. Lep pozdrav in kmalu se vidimo!

Čestitke helimaša, tvoj možek je pa zdaj res blažen med ženami user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke mamici in atiju, pa sestrici za malo Zojo; Zoji pa lepo otroštvo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
15.3.2009 14:03:36   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

En lep pozdavček... MI SMO PA DOMAAAuser posted image user posted image user posted image
Dans sma pršla domov...Se vam čimprej kej javim, pa še od našga Taja slikco pokažem, sam je treba najprej iz fotoaparata dol dat...user posted image
Tko na hitr sm rekla da se vam malo javim, sem drugač ful zmatrana, dans že cel popoldan hodim sem in tja in so me začel mal šivi bolet...
Taj je pravi cukerćek, je zlo pridn... spi pa je, občasno ga mal šraufa takrat je pa jook in stok user posted image ...

Vsem mamicam ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image
Vsem user posted image ki pa še čakateuser posted image da bo porod čimlažji in čimhitrejšiuser posted image

... NOČKO...

dobrodošli doma user posted image , pridno se cartajte, ti pa čimveč počivaj

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?