Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:31:37
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Feliša in Pupa..dobro, dobro nisem vama fauš da še ne zibata. To ne. Samo ko pa je akcija pa mora bit zanimivo,..kak so možeki pripravljeni. Ja v petek bomo stari mesec dni najaa bom ji dala ko zraven pridem. Zdadj se z atijem cartata.. Jaz pa vrnem dvakratno..imaš 2 princeski doma Ti imaš še v dobrem, ko si pošiljala Tiji poljubčke in objemčke, ko je bila bolana.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:31:41
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeeeiiiiii jaz navijam za MARUŠOOOOO me res zanima zakaj tak navijaš za Marušo Men je tud lepo ime Maruša. Pa Zoja tud. Sam mojmu ni nobeno od teh. Komaj sva se odločla za Niko. Redko ime, ki nama je obema všeč. Razen Tija seveda.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.3.2009 11:32:07 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:31:44
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm To sva se s prijateljico zadnjič spraševali. Krče imajo itak vsi... verjetno res zarad nezrelega črevesja. Kakšna hrana pa mogoče tudi malo vzpodbudi, samo ni pa samo hrana kriva. Verjetno je res malo tega in onega krivo. Ker je toliko različnih zgodb o teh krčih, da več ne veš kaj bi si mislil in še bolj - kaj bi potem delal, ko do krčev pride (kateri nasvet bi poslušal in katero strategijo ubral). Me je pa že kar malo vnaprej groza teh krčov, ker se mi zdi taka kriza, ko otroček nonstop joka, ti pa v bistvu nič ne moreš čebelica misli pozitivno, lahko pa da jih ne bo Saj se trudim. Pa načeloma mi kar uspeva. Samo včasih začne kaki črviček glodat - kak bo pa kaj bo pa če bo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:32:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: loni77 OJ PUNCE! Par dni sem bila na forumu marčevk pa sem že morala rodit. 10.3.2009 (polna luna) se nama je rodila Viktorija. Težka 3500g, 53 cm in 35 obseg glave. Torej 14 dni prej. Porod je bil hiter. Ves dan mučenikov me je križ bolel in nekaj me je trgalo po nogi. Zvečer ob 20.00 mi je odtekla voda. Ob 20.40 sva prispela v Postojno. Popadki so se začeli med CTG, kr na dve min. Na vsak način sm hotla EA babca pa men da sm že ful odprta in da EA sploh ne bo prijela. Še trikrat sm potisnla in je bila Viktorija zunaj, ob 22.11. Toliko zaenkrat Čestitke tudi za Viktorijo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:34:22
|
|
|
|
Lolita23
|
Nič grem jaz na kosilko k tašči pa na sprehod, pop. pa še na rojstni dan Uživajte v nedeljskem pop.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:36:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html tole sem našla, če kera želi pogledat, kake so genske predispozicije glede barve oči vaših Pa da vidimo, kakšne očke bo imela naša pikica povej kaj ti bodo napovedali v procentih Evo rezultat: Zelene 20,4% Modre 6,8% Rjave 72,7 % Hmmm. zelo zanimivo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:38:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Pupa nebi ti vsekala eno pot do slo ,pa ni hudič ,da te ne zagrabi.Joooj...boga si res ti pošljem ,če bo kaj pomagalo. bi z največjim veseljem, samo bi me lih v Benetkah streslo po mojem in hvala ti za pikapoke ma se mi vse bolj zdi, da mali res čaka da pride babi sem Ja, mogoče pa se je mali res kaj z babi zmenil zdaj, ko je bla pri tebi za poroko. Mogoče nisi bla kaki trenutek pozorna in sta sklenila skrivni pakt Kak pa je s tvojo mami? Je že ozdravela? je že precej boljše, hvala je kar tamiflu vzela in je vročina iz 39 v 1 dnevu padla na 37, malo še kašlja in smrka ampak je že brez vročine, tako da štarta v sredo zjutraj O kak fajn. To je pa že dober znak, da pride kmalu babi
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:40:41
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: trezika Ne ne bo Zoja kr je mojemu to ful grdo ime...ampak kaj češ...okusi so različni...če bo bo Maruša jeeeiiiiii jaz navijam za MARUŠOOOOO Pupa, kaj se pa ti tko navdušuješ? mal se moram
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:41:20
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdej pa jest grem k mami na kosilo popoldne se spet vidimo dober teeeek
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:42:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm To sva se s prijateljico zadnjič spraševali. Krče imajo itak vsi... verjetno res zarad nezrelega črevesja. Kakšna hrana pa mogoče tudi malo vzpodbudi, samo ni pa samo hrana kriva. Verjetno je res malo tega in onega krivo. Ker je toliko različnih zgodb o teh krčih, da več ne veš kaj bi si mislil in še bolj - kaj bi potem delal, ko do krčev pride (kateri nasvet bi poslušal in katero strategijo ubral). Me je pa že kar malo vnaprej groza teh krčov, ker se mi zdi taka kriza, ko otroček nonstop joka, ti pa v bistvu nič ne moreš čebelica misli pozitivno, lahko pa da jih ne bo Saj se trudim. Pa načeloma mi kar uspeva. Samo včasih začne kaki črviček glodat - kak bo pa kaj bo pa če bo jabko mu daj za glodat pa bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:42:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdej pa jest grem k mami na kosilo popoldne se spet vidimo Dober tek! ja, se podpišem..dober tek. Mi tud gremo kmalu k tašči. Zdaj pa gre Lija jest Punce vsem dober tek in se tipkamo kaj popoldan, če me nebo sfalilo pred TV-jem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:42:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeeeiiiiii jaz navijam za MARUŠOOOOO me res zanima zakaj tak navijaš za Marušo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:43:31
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 jeeeiiiiii jaz navijam za MARUŠOOOOO me res zanima zakaj tak navijaš za Marušo jaz res več nevem, zakaj vam je to tok smešno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:43:42
|
|
|
|
pondelak
|
evo še mene... čestitke helimaši ter loni da že zibata
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:44:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 zdej pa jest grem k mami na kosilo popoldne se spet vidimo Dober tek! ja, se podpišem..dober tek. Mi tud gremo kmalu k tašči. Zdaj pa gre Lija jest Punce vsem dober tek in se tipkamo kaj popoldan, če me nebo sfalilo pred TV-jem dober tek in lahek popoldanski spanec
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:44:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:44:22
|
|
|
|
pondelak
|
jaz pa sem se že najedla...kak je blo njami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:45:06
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo eh, ne obupaj, do 11. dela bomo že vse rodile
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:45:14
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo joj sej ga bom jaz mogoče tudi neeeeeee
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:46:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm To sva se s prijateljico zadnjič spraševali. Krče imajo itak vsi... verjetno res zarad nezrelega črevesja. Kakšna hrana pa mogoče tudi malo vzpodbudi, samo ni pa samo hrana kriva. Verjetno je res malo tega in onega krivo. Ker je toliko različnih zgodb o teh krčih, da več ne veš kaj bi si mislil in še bolj - kaj bi potem delal, ko do krčev pride (kateri nasvet bi poslušal in katero strategijo ubral). Me je pa že kar malo vnaprej groza teh krčov, ker se mi zdi taka kriza, ko otroček nonstop joka, ti pa v bistvu nič ne moreš čebelica misli pozitivno, lahko pa da jih ne bo Saj se trudim. Pa načeloma mi kar uspeva. Samo včasih začne kaki črviček glodat - kak bo pa kaj bo pa če bo jabko mu daj za glodat pa bo Saj mogoče je to problem, ker sem že vse sama pojedla in nimam več. Pol pa gloda v moje možgančke
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:46:55
|
|
|
|
pondelak
|
naša pa je tako mirna danes...sem komaj 4 gibe naštela do sedaj morem nekaj sladkega pojest potem pa ima da bo akcija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:49:43
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo eh, ne obupaj, do 11. dela bomo že vse rodile Upanje umre zadnje. Zdaj to pomeni, da ali moramo vse čim prej rodit, ali pa moramo manj čvekat, da 11. dela ne bo... Ker pa manj čvekat pri nas ni možnost, je potem edina opcija, da gremo pač vse rodit Evo, sem lepo matematično dokazala, da je treba it čim prej rodit - torej gremo alooo. kaj čakate
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:50:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo joj sej ga bom jaz mogoče tudi neeeeeee Eh neeee. V najslabšem primeru pač ne bomo odprle 11. dela - smao zaključile z 10. in pika
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:51:53
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 Pupe, dejmo hitr spisat ta del, sem se spomnila svoje izjave da na 10. delu grem rodit Ko sem jaz omenila 10.del, ste vse suvereno poskočile, da 10. dela pa ne bo. Ma mene je strah, da še kje 11-ega dočakam - kak trenutno stvari kažejo joj sej ga bom jaz mogoče tudi neeeeeee Eh neeee. V najslabšem primeru pač ne bomo odprle 11. dela - smao zaključile z 10. in pika ja potem pa gremo na prvega starši čvekamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 11:53:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
Tak, zdaj sem pa jaz tolko časa porabila, da sem za nazaj pokomentirala, ker sem imela še maratonske pogovore z mojo mamico in pazi - z taščo da ste mi zdaj že vse pobegnile A je kdo še tu? Saj kmalu bo tak treba it kuhat - danes pa tašča nas ni nič povabila
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?