Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:00:56
|
|
|
|
trezika
|
Dooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooo juuuuuuuuuuuuutrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:01:32
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Dooooooooooooooooobrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooooooooooooo juuuuuuuuuuuuutrrrrrrrrrrrrrooooooooooooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:02:01
|
|
|
|
trezika
|
pri uni barvi še js nisem vedela kaj sn napisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:07:45
|
|
|
|
trezika
|
Kaj ste se me prestrašile?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:24:07
|
|
|
|
felix7
|
Dobro jutro tudi z moje strani! Včeraj zvečer me je nekam čudno križ bolel, sem že misla, da je to kakšen znak, ampak ker to ni v intervalih, ne bo nič s tem Sicer pa možek ravno pospravlja po hiši, jaz pa opravljam jutranji ritual visenja na RR
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:26:17
|
|
|
|
felix7
|
Punce, pa je le bilo nekaj akcije danes ponoči - helimaša sporoča: Živjo, moje ime je Zoja. Na svet sem prijokala danes ob 5. uri. Velika sem 50 cm in težka 3220 g. Lep pozdrav in kmalu se vidimo! Čestitke helimaša, tvoj možek je pa zdaj res blažen med ženami
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:27:54
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, pa je le bilo nekaj akcije danes ponoči - helimaša sporoča: Živjo, moje ime je Zoja. Na svet sem prijokala danes ob 5. uri. Velika sem 50 cm in težka 3220 g. Lep pozdrav in kmalu se vidimo! Čestitke helimaša, tvoj možek je pa zdaj res blažen med ženami iskrene čestitke
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:28:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer,večer. Je kaj novega? Imamo kakšnega novega dojenčka mogoče? Nisem brala nič za nazaj. Ni mi.. (zdaj mi je oproščeno-upam). mama_m še je tu al je že šla proti P.? Kaj pa je z janajo?? Ojla! Jaz tudi nisem ful na tekočem, ampak se mi zdi, da nimamo nobenega novega otročeka. Mama_m je še kar tukaj. Za janajo pa ne vem. Ni nobene info, da je že kaj - vsaj kolko jaz vem aha. Hvala za odgovor. In kako si kaj ti?? Ne gledaš Viktorjev?? Jaz grem zdaj na kavč,sem full utrujena. Sma z Lijo naredle eno fajn turo po Lenartu in me mišiče kr fajn bolijo ko sem ta vozek gnala po Lenartu v hrib Se tipkamo jutri babike moje.. NOČKA Nisem gledala viktorjev, ker se mi je zdelo bljah... Pridne sta vidve to, res Jaz pa sem ok - čičam in čakam
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:28:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Dobro jutro tudi z moje strani! Včeraj zvečer me je nekam čudno križ bolel, sem že misla, da je to kakšen znak, ampak ker to ni v intervalih, ne bo nič s tem Sicer pa možek ravno pospravlja po hiši, jaz pa opravljam jutranji ritual visenja na RR ooo feliška, bo tebe tud začel hecat join the club
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:28:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka Pozdravljene mamice in . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice. V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm. Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo. Čestitke se mi je kar zdelo, da mora biti še kje kakšno dete, samo da me nismo na tekočem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:28:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro drage dame, mi smo se za silo naspali, pa je zbudla moja krasna prebava in zdaj na 10 minut tekam na wc pri nas stanje umirjeno, brez sprememb, tako kot vreme, jasno brez oblačnosti kako pa ste ve kaj, mamaM se že kej dogaja? spps marčevski štrajk je ja, sej bo treba počakat kak dan, so mel kaki vikend paket mulčki pa jih zato ni na spregled o, pupa, je pa lepo videti, da si danes malo boljše volje. Ampak ti se pa ne daš - pomlad in pika
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:29:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Dobro jutro tudi z moje strani! Včeraj zvečer me je nekam čudno križ bolel, sem že misla, da je to kakšen znak, ampak ker to ni v intervalih, ne bo nič s tem Sicer pa možek ravno pospravlja po hiši, jaz pa opravljam jutranji ritual visenja na RR ooo feliška, bo tebe tud začel hecat join the club ja, slej ko prej, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:31:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro drage dame, mi smo se za silo naspali, pa je zbudla moja krasna prebava in zdaj na 10 minut tekam na wc pri nas stanje umirjeno, brez sprememb, tako kot vreme, jasno brez oblačnosti kako pa ste ve kaj, mamaM se že kej dogaja? spps marčevski štrajk je ja, sej bo treba počakat kak dan, so mel kaki vikend paket mulčki pa jih zato ni na spregled o, pupa, je pa lepo videti, da si danes malo boljše volje. Ampak ti se pa ne daš - pomlad in pika al pomlad al pa da babi pride oče moj je včer napovedal da bo v sredo njegov drugi vnuk na svet prišel aja mami je rekla da bo v torek, od kolegice mama da bo v četrtek, moj je reku pondelk, jaz pa pravim ko bo pač bo
< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 15.3.2009 10:33:12 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:31:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: škratka Pozdravljene mamice in . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice. V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm. Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo. Bravooooo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:32:02
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Dobro jutro tudi z moje strani! Včeraj zvečer me je nekam čudno križ bolel, sem že misla, da je to kakšen znak, ampak ker to ni v intervalih, ne bo nič s tem Sicer pa možek ravno pospravlja po hiši, jaz pa opravljam jutranji ritual visenja na RR ooo feliška, bo tebe tud začel hecat join the club ja, slej ko prej, a ne? boljš prej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:32:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro drage dame, mi smo se za silo naspali, pa je zbudla moja krasna prebava in zdaj na 10 minut tekam na wc pri nas stanje umirjeno, brez sprememb, tako kot vreme, jasno brez oblačnosti kako pa ste ve kaj, mamaM se že kej dogaja? spps marčevski štrajk je ja, sej bo treba počakat kak dan, so mel kaki vikend paket mulčki pa jih zato ni na spregled o pupa. še se nič ne dogaja?
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:34:08
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 dobro jutro drage dame, mi smo se za silo naspali, pa je zbudla moja krasna prebava in zdaj na 10 minut tekam na wc pri nas stanje umirjeno, brez sprememb, tako kot vreme, jasno brez oblačnosti kako pa ste ve kaj, mamaM se že kej dogaja? spps marčevski štrajk je ja, sej bo treba počakat kak dan, so mel kaki vikend paket mulčki pa jih zato ni na spregled o pupa. še se nič ne dogaja? ne vztrajam, akcija 2v1 je podaljšanja, do razprodaje zalog
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:35:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm To sva se s prijateljico zadnjič spraševali. Krče imajo itak vsi... verjetno res zarad nezrelega črevesja. Kakšna hrana pa mogoče tudi malo vzpodbudi, samo ni pa samo hrana kriva. Verjetno je res malo tega in onega krivo. Ker je toliko različnih zgodb o teh krčih, da več ne veš kaj bi si mislil in še bolj - kaj bi potem delal, ko do krčev pride (kateri nasvet bi poslušal in katero strategijo ubral). Me je pa že kar malo vnaprej groza teh krčov, ker se mi zdi taka kriza, ko otroček nonstop joka, ti pa v bistvu nič ne moreš
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:36:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Sej ni čudno, precej vas že pestuje, nekaj jih pogrešamo in so verjetno v P, tisto malo, kar nas ostane, smo pa verjetno pred TVjem Ja, se že kar pozna, da vas je vedno manj nosečk. Ampak jaz še kar vztrajam iz vami in skoz razmišljam, če bodo kake nobičke tule gor. Pa še tiste nosečke, ki smo ostale, smo že cele živčne, ker se nič ne dogaja Najaa, fajn da vztrajaš z nami in nas vzpodbujaš
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:37:17
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla in mamike! Vidim, da ene že kar krepko zamujate, očitno je bebicam preveč lepo v bušiju. Ja, moji so bili vsi trije zamujančki... Pri nas je akcija v polno, fanta na bolniški že cel teden, atu se meša (zdaj vsaj ve, kaj pomeni biti mama 24/7) in po moje komi čaka, da gre v službo . Naša sestrica bi bila sicer dojenček iz knjige "ki samo je in spi", ampak seveda morajo tudi njo matrat krči (kot so oba bratca) in tako cele dneve in noči masiramo... Dojiva se sicer super, je prava profi. glede moje prehrane pa... počasi se mi začenja zdeti vse brez veze, ker krče imajo tudi zalivančki, torej V ČEM JE FORA??? Ali pazim ali ne, težave SO. Seveda smo že nabavli prve kapljice, zdaj bomo pa sprobaval vse možno na tržišču, dokler ne bo samo izzvenelo. No, pa moram it, alarm To sva se s prijateljico zadnjič spraševali. Krče imajo itak vsi... verjetno res zarad nezrelega črevesja. Kakšna hrana pa mogoče tudi malo vzpodbudi, samo ni pa samo hrana kriva. Verjetno je res malo tega in onega krivo. Ker je toliko različnih zgodb o teh krčih, da več ne veš kaj bi si mislil in še bolj - kaj bi potem delal, ko do krčev pride (kateri nasvet bi poslušal in katero strategijo ubral). Me je pa že kar malo vnaprej groza teh krčov, ker se mi zdi taka kriza, ko otroček nonstop joka, ti pa v bistvu nič ne moreš čebelica misli pozitivno, lahko pa da jih ne bo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:38:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Punce, pa je le bilo nekaj akcije danes ponoči - helimaša sporoča: Živjo, moje ime je Zoja. Na svet sem prijokala danes ob 5. uri. Velika sem 50 cm in težka 3220 g. Lep pozdrav in kmalu se vidimo! Čestitke helimaša, tvoj možek je pa zdaj res blažen med ženami bravo ZOJA in mamica..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:38:52
|
|
|
|
Pupa7
|
ooo taši, ste dans boljše spali?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:38:56
|
|
|
|
loni77
|
OJ PUNCE! Par dni sem bila na forumu marčevk pa sem že morala rodit. 10.3.2009 (polna luna) se nama je rodila Viktorija. Težka 3500g, 53 cm in 35 obseg glave. Torej 14 dni prej. Porod je bil hiter. Ves dan mučenikov me je križ bolel in nekaj me je trgalo po nogi. Zvečer ob 20.00 mi je odtekla voda. Ob 20.40 sva prispela v Postojno. Popadki so se začeli med CTG, kr na dve min. Na vsak način sm hotla EA babca pa men da sm že ful odprta in da EA sploh ne bo prijela. Še trikrat sm potisnla in je bila Viktorija zunaj, ob 22.11. Toliko zaenkrat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:39:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dobro jutro moje že ali bodoče mamice !!! Vidim ,da tud če me par dni ni ne dogaj nič.Ali bo kaj akcije ali nič?Tiste ,ki so že ,pa vidim ,da jim časa zmajkuje.Dajte malo pospešit da gremo na novo temo .No in ko vas še nekaj čaka na svoj dan D pri nas teče po stalnih tirnicah.Jemo preveč in spimo.Dva dni sta zmes malo nemirna zaradi inekcij ki sta jih dobila.Zadnjič en dan sem mislila da se mi zmeša ko sta se mi smilila.Jokala kar naprej podnevi nič spala mama pa živčna ker nisem vedela kerega naj nosim.Sedaj razumem tiste mamice ko ima otrok krče in nonstop joče.V bolnici mi ni bilo tako hudo kot sedaj za en krček ko tak jokata.Joooj....Hvala bogu ,da jih nimata redno pri nas je problem ker jemljeta sedaj kapljice za kri in jih to očitno malo zapira.Sedaj imam kapljice iz avstrije in je veliko boljše ne bljuvata hrane.Jaz mislim ,da ko bomo dali te kapljice in ad3 vstran ne bo več krčev razen tistih od prevelikega prenajedanja . V petek imata kontrolo krvi,če ne bo vredu bo potrebna transfuzija.Sploh Anže je zelo slabokrven.Ma bomo se že prihtali. Drugače ,pa kopali smo se že brez problemov,če glih patronažna pride jutri ,da jih kao prvič skopama (nobenmu povedat).Včasih je treba probat kaj je za otroka najboljše samo da ga ne matra.Pa prevozno sredstvo smo nabavli (če mi bo ratalo ga prilepim v album). Zdaj,pa še vam povem kako se reče kapljicam iz Avstrije ,če jih bo katera potrebovala : -Lefaxin proti krčem - Aktiferrin-Trophen železo Ne bom rekla ,da krčev več ni ,ker istočasno jemljeta oboje.Zadnjič sem poskusla brez železa samo z kapljicami proti krčem in sta spala ponoči bez problemov.Tak,da nekaj je na tem. No pupe moje želim vam ,da vas neha heca in da počasi okusite radosti starševstva.Vedite ,pa ,da kdo čaka ta dočaka.Jaz sem čakala polnih 32 let in glej ga zlomka kar duplo nagrado dobila .Lepo se imejte. Zdravo Persida. Držimo pesti za Anžeta, da se vse porihta z njegovo krvjo Vidim pa, da ti gre vse super od rok in da ostajaš pozitivna, kot vedno. Bravo!!! Ob dvojni nagradi zaslužiš še dvojno pohvalo
|
RE: Marčevke 2009 - 9. del 15.3.2009 10:40:23
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: loni77 OJ PUNCE! Par dni sem bila na forumu marčevk pa sem že morala rodit. 10.3.2009 (polna luna) se nama je rodila Viktorija. Težka 3500g, 53 cm in 35 obseg glave. Torej 14 dni prej. Porod je bil hiter. Ves dan mučenikov me je križ bolel in nekaj me je trgalo po nogi. Zvečer ob 20.00 mi je odtekla voda. Ob 20.40 sva prispela v Postojno. Popadki so se začeli med CTG, kr na dve min. Na vsak način sm hotla EA babca pa men da sm že ful odprta in da EA sploh ne bo prijela. Še trikrat sm potisnla in je bila Viktorija zunaj, ob 22.11. Toliko zaenkrat čestitkeeeee
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?