mojsonček
|
Jutro pupe! Sem si vzela mal pavze med likanjem cotk... Joj BLANČI... veš, da mislimo nate in tvoja čmrlčka in stiskamo pesti, da zdržite ne še 10 ampak 20 tednov v enem kosu naj vse dobro poštimajo v bolnici pa tut če boš morala ostati tam dalj časa KRUCE mater, mali (jst sm ti kr pobča določila, sej nimaš nč proti a ne ) pa že fino zrastu... a to je po očiju Joj pupike, kolk mi je žal, k mate tut take okrog sebe, k tko preizkušajo vaše nosečniške hormončke... jst mam tako taščo in tasta, da ju brskaš z lupo po svetu... nobenga pametovanja, nobenga vsiljevanja svojega mnenja... res sta faci... jst ne vem, kaj bi nardila, če bi mi en take pametoval... pomoje bi ga kr sterala nekam, ker mi v tem stanju toleranca malo peša, ker me tut kriv prst zna spravit v jok... sej sem vedla, da mam srečo, kar se tiče tega ampak, da mam pa tako... no to pa nisem vedla... bom vzela na znanje... MLINČKE hvala za kofi... je sedla po nekaj urah bedenja sredi noči... ste pupe dobro spale? Jst sm še mojga zbudila, ker sem se začela nekontrolirano smejat, ko je spal in pihal, smrčal in pohodil kakšno račko (beri-prdnil ) me je samo čukasto pogledal... sej mu revežu nč ni blo jasn SE* madona, celo kilo in pol ti je uspel nabacit eh... jst sm že na 8 plusa in se vsako jutro tehtam, da slučajno ne uide zadeva nadzoru super, da je blo na pregledu vse ok, ti pa le počivaj in se ne naprezaj preveč... sej veš, za bebico vse LSIČKA ti? ne spiš al pa pospravljaš al maš zdej že kaj druzga v igri, ko te usekajo hormoni GOLDY kako sta s pupo? ma kakšne premike? naša (ja, zdaj že uradno potrjeno tudi od tretje G ) se občasno mal prestavi z leve na desno in včasih ma take žurke, da se moram prou pomenit z njo No, še to povem, kako je blo na pregledu pol pa nazaj peglat... Si je dohtarca vzela 45 zame in našo pupo... žal imam samo v obliki filma, vsaj men se tko zdi, moram še mojega vprašat, če se da kaj kot fotko shranit jst pa komp nisva tko nakonektana, da bi mi to ratal... uglavnem, če bo šlo, jo bom pripopala v albumček... drgač pa... joj, to bitjece malo mi je izvabilo toliko solz, da jih enostavno cel pregled nisem nehala brisat... kako lepo je to pančkala pritisnjena na posteljico, čist blažena... pa mal nasmeška pa mal plodovnice pit... pa rokice pod glavo... ma, res je vredno videt... vse je ok, čeprav mi je sračkal ta rjavi izcedek prejšnja dva dni, tehtamo 1100 g in vse meritve so malo nad povprečjem... oči se je takoj poduval, da to je pa itak po njem ... Joj lubice, moram šibat... mam cel kup še pred sabo pa sonček je zunaj, obvezno izkoristite dan in vikend maksimalno Blanč... mislim na vas...
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 14.3.2009 9:41:26 >