|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
13.3.2009 20:09:54   
Serendipity
Kicsi - jaz tudi sovražim take ideje, nasvete in ''pametnjakoviče'' user posted image user posted image user posted image user posted image Ti v MŠ pa ja vedo kak se stvari streže ... In ti boš super mamica, prav zato, ker se zavedaš da ni vse v starih vražah in idejah ampak, da svet gre naprej!

Je pa kruce povedal prav to, kar se je v mojih mislih pretakalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bi pa mene tudi full prizadelo. Sicer sem se že zverzirala v tem - tašča in njena mama - idej in starih vraž na milijone. user posted image Ampak se ne dam. user posted image user posted image user posted image Potem sam rečem v smislu -  jah bo pa naš bejbi mel šest glav, če se ne smem nič gibat po temi user posted image ipd ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Možeku pa namigni, da je lepo, da ti stoji ob strani in če se ne strinja, naj ti pove to kasneje, zasebno. Ker to je pa potem samo še pika na i. *objemček*

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.3.2009 20:10:57 >

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.3.2009 20:23:01   
lučka 25
blanč, kot sem že rekla, držim pesti, da bo vse v redu. Pa kar malo poslušaj kaj pravi Kruce, prečekiraj kje imajo net, da bomo vedeli, da je z vami vse v redu.

kruce, hvala še enkrat za info o oddaji. Zadnjič sem zamudila začetek, pa bi rada videla celo oddajo.

Se*, ja jaz grem pa v nasprotno smer. Mi kile nič ne gredo gor. Še pri zadnji posvetovalnici sem od prejšnje pridelal 0,4kg, a kaj, ko imam sedaj od takrat spet manj kg. Ne vem kaj je bilo tisti dan, da so šle kile gor. Pa tako malo, pa me je G mal kregal, jaz pa njega nazaj hecala. Sva bla kmalu zmenjena in sva se temu samo še nasmihala.

Kicsi, vem kako ti je. Mene ponavadi tudi od mojega starši, še posebej pa njegova sestra spravijo ob živce. So tako pametni, ker so oni tako dobro vzgajali otroke, pa njegova sestra zakaj sem na bolniški, da nosečnost ni bolezen in kaj pretiravam (itak je sedaj ljubosuna, ker ona enkrat za sptremembo ni v središču pozornosti). Njegova sestra me tudi vpraša ne, kako je kaj, pa da ima še posteljco za dojenčka in nama jo proda (halo!!!!, naj si jo nekam vtakne),.... Samo k sreči se je moj vdal v to, da se ne obremenjuje z njimi iin pravi, da važno da midva uživava v tem in sva srečna. Z moje strani pa je čisto drugače, ker sta se že brat in žena trudila več kot 4 leta in jima je tudi uspelo šele s pomočjo ICSI, pa na vse to gledajo drugače. Niso pametni, ampak na vse gledajo z drugumi očmi.
Ja, take izjave nas res razjezijo, kot da nam je še tega treba. Ampak jaz sedaj nisem več tiho, ampak samo rečem, še dobro da obstajajo tako pametni lljudje na svetu, pa naj si sami mislijo kar čjo, ali je to letelo na njih ali name.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 13.3.2009 20:33:58 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.3.2009 20:32:06   
lučka 25
No, da še to zgodbo povem, ki je mene še bolj razburila. V prvem postopku sem vsakič, ko smo bili skupaj od tašče in od mojga sestre poslušale, da naj zdaj, ko sva  šla na umetno, ne misliva da nama bo pa kar uspelo. Da to je tudi težko, pa da naj ne računava na uspeh,... Itak me je vsakič to čist vrglo, ker si takrat že sam ves znerviran, potem pa še to. In, ko ni uspelo reče svakinja, no saj sem ti rekla, da vama ne bo uspelo.  user posted image  Pa za v drugo se tudi pripravi tudi na neuspeh, ampak da pa nama želi, da nama uspe.
Ko pa sva že začela z drugim postopkom, sem rekla mojemu, da naj se pogovori z njegovimi, da ne rabim negativnih izjav, kot v prvo, da naj me ne sprašujejo o  postopku, ker drugače prekinem vse stike z njimi. In res,  ko  smo šli ven na kosilo sem šla jaz do gostilne z avtom, oni pa peš in jim je moj vse lepo razložil. In kaj, ko pridemo v gostilno, tašča že po petih minutah, a zdaj sta pa spet v postopku, samo ne..... Tu pa sem jaz samo rekla, a ni moj govoril z vami? Pa pravi  ona, da ja, jaz p nazaj da potem smo pa zaključili. Pa je še hotla nekaj pametoovat, pa jaz samo nazaj če me ni dobro slišala. In od takrat sem imela mir.

Uf, zdaj sem se pa razpisala. user posted image  Ampak paše dat to iz sebe.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.3.2009 20:42:56   
Serendipity

user posted image
Uh, ti maš pa res opravka s ''profiji''. Pikolino, no. Sami diplomanti na teh področjih. Me veseli, da jim zabrusiš nazaj. A posteljico bi ti pa kar prodala? WTF? Ji povej, da ti deluje zelo nekvalitetno, pa da ne bi dajala otročka v tako, skoraj nevarno posteljko user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Uf, zdaj sem se pa razpisala.  Ampak paše dat to iz sebe.

Je pa res lepo dat iz sebe. Kar  - saj tudi zato so pa forumi, mar ne?

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.3.2009 20:43:45 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.3.2009 21:33:26   
miska73
Blanči srce moje, si me prestrašila. Pa ravno danes sem razmišljala, da te moram kej poklicat. Bom kot nora držala pestke zate in za tvoja dva miškolinkota. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Reby in Lučkec obe dve sta seksi.
Se*ki sej boš kej nalimala novga bušija

Kicsi ne  se pustit. Najbolš, da se sploh ne spuščaš preveč v debate. Je škoda tvojih živčkov.

Kruce  se je pa čist razkuril... pa sej imaš prav.

Lučka to je res najbolš taktika. Če ne znajo ljudje biti pozitivni, potem z njimi sploh ni za debatirati. Jst se tudi tega držim.

En večerni pozdravček vsem od mene.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.3.2009 22:47:59   
bambi75
Blanči držim pestke, da bo vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.3.2009 23:07:17   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, da še to zgodbo povem, ki je mene še bolj razburila. V prvem postopku sem vsakič, ko smo bili skupaj od tašče in od mojga sestre poslušale, da naj zdaj, ko sva  šla na umetno, ne misliva da nama bo pa kar uspelo. Da to je tudi težko, pa da naj ne računava na uspeh,... Itak me je vsakič to čist vrglo, ker si takrat že sam ves znerviran, potem pa še to. In, ko ni uspelo reče svakinja, no saj sem ti rekla, da vama ne bo uspelo.  user posted image  Pa za v drugo se tudi pripravi tudi na neuspeh, ampak da pa nama želi, da nama uspe.
Ko pa sva že začela z drugim postopkom, sem rekla mojemu, da naj se pogovori z njegovimi, da ne rabim negativnih izjav, kot v prvo, da naj me ne sprašujejo o  postopku, ker drugače prekinem vse stike z njimi. In res,  ko  smo šli ven na kosilo sem šla jaz do gostilne z avtom, oni pa peš in jim je moj vse lepo razložil. In kaj, ko pridemo v gostilno, tašča že po petih minutah, a zdaj sta pa spet v postopku, samo ne..... Tu pa sem jaz samo rekla, a ni moj govoril z vami? Pa pravi  ona, da ja, jaz p nazaj da potem smo pa zaključili. Pa je še hotla nekaj pametoovat, pa jaz samo nazaj če me ni dobro slišala. In od takrat sem imela mir.

Uf, zdaj sem se pa razpisala. user posted image  Ampak paše dat to iz sebe.

Svašta.
Meni sta skoz govorila,da vsak par,ki ne zanosi,si je itak sam kriv,ampak nikol nisem zvedel kaj je s tem mislila.
Ma ku.. jih gleda user posted image .
Se mi je pa moj prosim lepo opravičil in rekel,da res ni prav ravnal in da bo govoru s starši,da jim pove,da nismo več v letu '70.

Hvala,da ste me poslušale.Res dobro dene,če te kdo razume.En user posted image za vse.

Zdaj pa grem MATRICO gledat,pol pa spat.

NOČKO

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.3.2009 6:44:08   
mlinčka
Dobro jutro!

Zgleda, da nosečk danes nič nespečnost ne daje...no, razen mene user posted image .

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.3.2009 7:44:44   
Reby
Dobro jutro, no pa me je Mlinčkova mati prehitela user posted image
Kicsi in Lučka - jaz hvala bogu nimam takih izkušenj kot vidve, če bi jih pa mela, pa se enostavno o tem ne bi pogovarjala... škoda živcev. Men ko kaj tašča govori, kr preslišim in ignoriram in grem stran, se mi ne da pregovarjat :)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.3.2009 8:08:59   
Stella Rossa
Dobro jutro srečkeuser posted image .
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.3.2009 8:14:27   
Reby
Blanči - upam, da si vredu in da se nam čimprej javiš, skoz mislim nate

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.3.2009 9:37:23   
mojsonček
Jutro pupe!

Sem si vzela mal pavze med likanjem cotk...

Joj BLANČI... veš, da mislimo nate in tvoja čmrlčka in stiskamo pesti, da zdržite ne še 10 ampak 20 tednov v enem kosuuser posted image user posted image user posted image naj vse dobro poštimajo v bolnici pa tut če boš morala ostati tam dalj časa

KRUCE  mater, mali (jst sm ti kr pobča določila, sej nimaš nč proti a neuser posted image ) pa že fino zrastu... a to je po očijuuser posted image  

Joj pupike, kolk mi je žal, k mate tut take okrog sebe, k tko preizkušajo vaše nosečniške hormončke... jst mam tako taščo in tasta, da ju brskaš z lupo po svetu... nobenga pametovanja, nobenga vsiljevanja svojega mnenja... res sta faci... jst ne vem, kaj bi nardila, če bi mi en take pametoval... pomoje bi ga kr sterala nekam, ker mi v tem stanju toleranca malo peša, ker me tut kriv prst zna spravit v jok... sej sem vedla, da mam srečo, kar se tiče tega ampak, da mam pa tako... no to pa nisem vedla... bom vzela na znanje...

MLINČKE hvala za kofi... je sedla po nekaj urah bedenja sredi noči... ste pupe dobro spale? Jst sm še mojga zbudila, ker sem se začela nekontrolirano smejat, ko je spal in pihal, smrčal in pohodil kakšno račko (beri-prdniluser posted image ) me je samo čukasto pogledal... sej mu revežu nč ni blo jasnuser posted image

SE* madona, celo kilo in pol ti je uspel nabacit user posted image  eh... jst sm že na 8 plusa in se vsako jutro tehtam, da slučajno ne uide zadeva nadzoru user posted image  super, da je blo na pregledu vse ok, ti pa le počivaj in se ne naprezaj preveč... sej veš, za bebico vse

LSIČKA ti? ne spiš al pa pospravljaš al maš zdej že kaj druzga v igri, ko te usekajo hormoni user posted image

GOLDY kako sta s pupo? ma kakšne premike? naša (ja, zdaj že uradno potrjeno tudi od tretje Guser posted image ) se občasno mal prestavi z leve na desno in včasih ma take žurke, da se moram prou pomenit z njouser posted image

No, še to povem, kako je blo na pregledu pol pa nazaj peglat...

Si je dohtarca vzela 45 zame in našo pupo... žal imam samo v obliki filma, vsaj men se tko zdi, moram še mojega vprašat, če se da kaj kot fotko shranit jst pa komp nisva tko nakonektana, da bi mi to ratal... uglavnem, če bo šlo, jo bom pripopala v albumček... drgač pa... joj, to bitjece malo mi je izvabilo toliko solz, da jih enostavno cel pregled nisem nehala brisat... kako lepo je to pančkala pritisnjena na posteljico, čist blažena... pa mal nasmeška pa mal plodovnice pit... pa rokice pod glavo... ma, res je vredno videt... vse je ok, čeprav mi je sračkal ta rjavi izcedek prejšnja dva dni, tehtamo 1100 g in vse meritve so malo nad povprečjem... oči se je takoj poduval, da to je pa itak po njemuser posted image ...

Joj lubice, moram šibat... mam cel kup še pred sabo pa sonček je zunaj, obvezno izkoristite dan in vikend maksimalnouser posted image

Blanč... mislim na vas...

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 14.3.2009 9:41:26 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.3.2009 9:39:28   
mojsonček
STELLA si pridna spet in delaš? joj, upam, da ne cel dan k je tko lepo pri nas na gorenjskem... te suprefact še baše? sej bo kmalu tavelka akcija user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.3.2009 10:03:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

KRUCE  mater, mali (jst sm ti kr pobča določila, sej nimaš nč proti a neuser posted image ) pa že fino zrastu... a to je po očijuuser posted image  

Hvala! Tudi meni se zdi da bo poba! Vendar vstrajam pri ostalim čudnem imenu, pa vsi upajo da bo punca! Jah pol pa bogi jaz! Bo 3/1, oziroma 3/2, če štejem še psa. Vendar on se vedno postavi na žensko stran ko potem vedno kaj v gobček padeuser posted image

< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 14.3.2009 10:04:09 >

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 764
14.3.2009 10:06:30   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

STELLA si pridna spet in delaš? joj, upam, da ne cel dan k je tko lepo pri nas na gorenjskem... te suprefact še baše? sej bo kmalu tavelka akcija user posted image user posted image

Jap mojsonček delam, delam in to cel danuser posted image . Upam. da bo jutri tudi tako lep dan, ko bom frajuser posted image
Slabo mi je še kr pa nenormalno se mi spi, je pa danes že četrti menopur pado, tak da bo šlo to hitrouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 765
14.3.2009 10:18:39   
Goldy
Ojla!

Kako kaj? Zunaj sonček, jaz pa moram nekaj za računalnikom narest. user posted image  Potem grem pa k očetu na kosilo (moj je na seminarju). Zvečer fešta (če bo moj hrbet dopuščal), jutri poležavanje in obisk. user posted image  Pa kakšen sprehod vmes bo padel.

mojsonček - naša pupa ima notri takšno razgibavanje. user posted image  Bo pa čisto po očiju (ponoči bedela, podnevi pa dremala). Je tak lepo jih videt te naše sončke.

kicsi, lučka - no, to pa imata nekaj pametnih okoli sebe! Jaz se z mojo taščo in tastom odlično razumem, če pa bi živeli skupaj, bi verjetno bilo malo drugače. user posted image  Če pa je že bil kakšen izpad, jim je moj kmalu svoje povedal (bolje on, da nisem jaz grozna snaha). Pri nas se vsi noro veselijo dojenčice, vedo pa tudi, da jo bova vzgajala midva.

mlinčka - hvala za kofi, zjutraj je padel čokolino s kosmiči.

Nič, drage in dragi moji, moram it delaaat!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.3.2009 17:19:32   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla!

kicsi, lučka - no, to pa imata nekaj pametnih okoli sebe! Jaz se z mojo taščo in tastom odlično razumem, če pa bi živeli skupaj, bi verjetno bilo malo drugače. user posted image  Če pa je že bil kakšen izpad, jim je moj kmalu svoje povedal (bolje on, da nisem jaz grozna snaha). Pri nas se vsi noro veselijo dojenčice, vedo pa tudi, da jo bova vzgajala midva.

[

Saj tudi mi se dobr zastopimo,dokler se jaz z vsem strinjam,kar onadva rečeta user posted image ,ko sem pa jaz povedala,da so sedemdeseta že mimo in da je potrebno z časom v korak,pa sta me napadla kot kaka vola. Sta naju danes povabila na kosilo,pa sva šla ,čeprav sem jezna na njiju in sta hotela spet odpret debato,pa sem ju hitro utišala.
Sem se odločila,da se ne bom več fino delala in odgovarjala samo z JA.Sem jima lepo povedala,da če se ne bosta zadrževala svojih komentarjev,da me več nikoli ne bo v njihovo hišo in če mene ne bo,tudi vnukov ne bo.
Če želita sem lahko tudi user posted image .

Skratka,danes sem bila celi dan na sončku.Je bil tako lep dan.Upam ,da bo tako vreme trajalo vsaj nekaj dni.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.3.2009 19:13:58   
Goldy
kicsi - ma ne razumem, da sta danes hotela nadaljevati z debato, namesto, da bi se opravičila. user posted image  Žal se mora res človek zase postaviti, če ne gre z lepa z grda.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.3.2009 19:44:19   
lučka 25
Ojla,

No danes je bil pa res en lep dan. Sva se z mojim malo potepala, potem pa šla še na en roj.dan.

No, saj jaz se drugače tudi zastopim s taščo in tastom, samo včasih tašča spusti kako cvetko, ker res ne razmišlja ko govori. Ampak smo se že vsi navadili, da jo sedaj že takoj ustavimo, ko začne klobasat kake traparije in ji rečemo, da če jo spet leta dajejo, pa se umiri. Svakinja je pa itak razred zase, pa se itak ne obremenjujem, pač se umaknem, izklopim sluh, pa še nismo prav veliko skupaj, ker imamo res različne načine življenja.

Kako pa je kaj blanč? A katera kaj ve. Mi danes že cel dan roji po glavi, kako so kaj vsi trije.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 769
14.3.2009 23:05:10   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

punce, jaz sem pa zdajle od g. in imam napotnico za bolnico. Moja dva bi se že rada rodila. Maternični vrat komaj 2omm in moram na opazovanje. Upam, da zdržim še vsaj 1o tednov. Prosim za vaše pestke se mi zdi, da jih bom potrebovala .

Joj blanč neeeeee. Kolk mi gre na jok. Ne smeta še ven. NE,NE IN NE. Bom tko močno držala pestke, da bo kr bolelo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.3.2009 5:00:20   
Lsica
user posted image
Za kavico še ni čas, iz postle se mi tud še ne da, bom pa mal prečekirala, kaj je novega...

Blanč držim pesti!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 771
15.3.2009 5:48:39   
mlinčka
Dobro jutro!

Lisica, sem kar eno skuhala. Bo sedla user posted image . Te spet matra, a? Jaz sem že od 4h ko zajc.

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 772
15.3.2009 8:55:33   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

ali imamo že kaj novičk o Blanči? Me full skrbi zanjo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
15.3.2009 10:22:27   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Dobro jutro!

Lisica, sem kar eno skuhala. Bo sedla user posted image . Te spet matra, a? Jaz sem že od 4h ko zajc.

Preživela zgodnje osamljeno jutro, potem smo se mal pri lubiju pocrkljali pa podremkali ene pol urce, zdaj gremo pa na izletek, mal v hribe. Čeprav se vreme nekaj keglja. Pa saj ne bova dolgo...  Pozdravček...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 774
15.3.2009 10:53:18   
Reby
Dan vsem, zaenkrat še sončen user posted image  

Mlinčkove pupe so ble spet pridne.
Lsica - uživaj v hribih še namesto mene
Vsem ostalim en lep pozdravček in objemčke user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?