|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
13.3.2009 12:52:37   
Goldy
No, da še jaz pristavim piskrček - mi (oz. zdej oče) pa imamo pekineza, že tudi 11 let in pol starega. Bolj malo sorto, ni hud, ampak ful prijazen do ljudim, manj pa do ostalih kužkov. user posted image  Najbrž ne ve, da je mali.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.3.2009 13:03:55   
Kruce Fiks
15 teden, že cel korenjak!
user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.3.2009 13:06:38   
Serendipity
Ejla,

da se na hitro javim - smo s pregleda - kilce so plus 1,5, srček je šibal kot za stavo, moram mal več počivat (zaradi krčev in občasnega tiščanja navzdol), drugače pa no - to je to user posted image

morfologija - 1.4

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.3.2009 13:07:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pa še moj že dolgo obljubljen buši, seveda mora bit zraven vedno kontrola user posted image

user posted image

Uh, je luškan. Buši in kuži! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.3.2009 13:09:58   
Goldy
kruce - zdaj je pa že pravi dojenček!!!user posted image

se* - čestitke za dobro opravljen pregled! Fajn.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.3.2009 13:14:00   
Reby
Kruce - ko se bo rodil, bo že lahk šel direkt na šiht user posted image
Se* - super za pregled, le počivaj, zgleda, da mama kr isto zadevo. Je tvoj bušek večji ali manjši kot moj? Madonca, sem firbčna...

Neposredna povezava do sporočila: 731
13.3.2009 13:18:00   
Lsica

Lsica - mi smo prej tud mel kraškega ovčarja, to je bil pravi mucek scartan, no drugače pa hud do neznanih obiskovalcev user posted image , muceka pa tut mam, sem ravno dala slikce na Upamo skupaj - http://www.ringaraja.net/forum/m_3871487/mpage_49/key_/tm.htm

Ja ja mucek, sam če si je pa kdo dovolil preveč blizu, je pa krojil hlače...  Prava znamka!

Muce sem pogledala, pravi dami sta...
Moja (in njeni mladiči) so bile bolj kmečko -divje sorte. Sva jo tudi našla v gozdu, ko sva bila z Brino na sprehodu. Je primjavkala k meni, pa sva rekla, da jo bova pustila tam, razen če bi šla za nama...no, tudi potem, ko sva šla do avta je skoz hodila za nama .....pa sva jo vzela domov. Še zdaj nimam pojma kaj je počela tam v gozdu, morda jo je tudi kdo odvrgel,....Skratka muca se je ujela z Brino in sva jo obdržala ali pa ona najuuser posted image , kakor se vzame.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.3.2009 13:20:53   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ejla,

da se na hitro javim - smo s pregleda - kilce so plus 1,5, srček je šibal kot za stavo, moram mal več počivat (zaradi krčev in občasnega tiščanja navzdol), drugače pa no - to je to user posted image

morfologija - 1.4

And you are almost halfway there?... Jaz sem sam pomislila na nosečnost pa sem mela 1, 5 kg +user posted image user posted image user posted image . Blagor tebi.

Neposredna povezava do sporočila: 733
13.3.2009 13:34:17   
blanč
punce, jaz sem pa zdajle od g. in imam napotnico za bolnico. Moja dva bi se že rada rodila. Maternični vrat komaj 2omm in moram na opazovanje. Upam, da zdržim še vsaj 1o tednov. Prosim za vaše pestke se mi zdi, da jih bom potrebovala .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.3.2009 13:47:00   
Goldy
blanč, držimo pesti!!!! Močno. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 735
13.3.2009 13:48:11   
Reby
Ja Blanči lubica, zdej si me pa prestrašla, drži se, držimo fejst pesti in mislimo nate. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 736
13.3.2009 13:56:26   
Stella Rossa
blanč držimo pesti
user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.3.2009 14:07:36   
lučka 25
Reby, hvala za pohvale. Je pa tako, moja svakinja je prej imela vdrt trebuh, ko pa je bila nosečka pa itak na suhico ne pride takoj ogromen trebuh (za tiste, ki jo n poznajo), ampak nam se je zdel velik. Tako, da je res tudi tvoj že velik.

mismis, ja trebuh raste (prsa so že takoj po pozitivnem testu, kar je mojemu še posebej všeč user posted image ), drugod pa me pobira. Je pa res, da imam sedaj 7kg manj kot pa takrat, ko smo se me videle.

Lisica, si me pa nasmejala z domačo živaljo (taščo). No, midva imava prav srečo, da živiva na samem, sva pa že od prej vajena blokov, ker sva oba že prej živela v bloku. Je pa res, že če si na samem, brez katerih koli staršev, je res zakon. Midva mava srečo, da sva podedovala stanovanje od mojih starih staršev.

Goldy, pa saj mali psi itak bolj lajajo, da  s tem pokažejo, da so lahko tudi hrabri. user posted image

Kruce, se mi zdi ko takole nalepiš v katerm tednu ste že, da gre res čas noooooro hitro naokoli. Potem p še pomislim koliko sem jaz noseča, pa vidim, da gre še hitreje. Bravo, lepo rastete.user posted image

Se*, samo da je v glavnem vse v redu. Pa le počivaj, da bo vse še bolj v redu.

blanč, že držim pestke. Maš ap iste probleme kot moja svakinja. Samo, da se je pri njej to začelo že v 17 tednu. Za spodbudo pa povem, da je rodila v 35 tednu. Drži se, otročka pa naj kar še lepo ostaneta na varnem pri mamici. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.3.2009 14:11:34   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

punce, jaz sem pa zdajle od g. in imam napotnico za bolnico. Moja dva bi se že rada rodila. Maternični vrat komaj 2omm in moram na opazovanje. Upam, da zdržim še vsaj 1o tednov. Prosim za vaše pestke se mi zdi, da jih bom potrebovala .

Stiskam pesti, da me že vse boli  ...  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.3.2009 14:17:10   
Goldy
lučka - naš še laja ne glih kej velik. Na ljudi sploh ne, tak ma rad, če ga kdo poboža v parku in je pozimi kar žalosten, ko ni toliko ljdui, da bi ga ogovarjali in božali. Pa užaljen, če ga kdo ne ogovori. Mu kar žogico prinese.user posted image  Renči pa na nekaj psov, ki mu očitno niso všeč.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.3.2009 14:24:32   
blanč
hvala punce, zdaj počakam mojga, da pride iz službe potem pa grem. Upam, da se bo vse še dobro izteklo.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.3.2009 14:56:50   
ledenka

hvala punce, zdaj počakam mojga, da pride iz službe potem pa grem. Upam, da se bo vse še dobro izteklo.
blanči, držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.3.2009 14:57:32   
Kruce Fiks

Blanč, v katero bolnico se greš odpočiti? Dej prašaj na sprejemni kje majo net, pa poročaj pol!user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.3.2009 15:11:15   
Kruce Fiks
Da vas spomnim!
Jutri ob 9h zjutraj na National Geographic Channel oddaja "v maternici" vredna ogleda!!

http://www.siol.net/tv-spored.aspx?day=2&val=2585351&flag=4spyredfshnhnemin5qga

Neposredna povezava do sporočila: 744
13.3.2009 15:21:43   
mlinčka

user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
efika
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Jadrnica (21.03.2009)
Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15. 06. 2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf  Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   , Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Torek, 17.03.
efika - pregled

Četrtek, 19.03.

Kicsi - pregled
Obayifo - amniocenteza

Petek, 20.03.
naska - UZ
Lsica - pregled

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija
Kicsi - UZ (prim. Cerar)

Četrtek, 26.03.
mojsonček - pregled

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - pregled
Sempervivum - pregled 

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

miska73 (LJ)
Naska (LJ)

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Špelka12,
Womanpolice 

user posted image  

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 745
13.3.2009 19:13:56   
Serendipity

Kruce - ko se bo rodil, bo že lahk šel direkt na šiht user posted image
Se* - super za pregled, le počivaj, zgleda, da mama kr isto zadevo. Je tvoj bušek večji ali manjši kot moj? Madonca, sem firbčna...

user posted image

Bom eno slikco naredila, pa pokažem. Se mi zdi da nekak podobno user posted image . Nimam feelinga... No, ti si bolj suhica user posted image Jaz imam še reševalne obročke (saj veš prekmürec pa morje in plavanje - ziher je ziher user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

lučka - hehe, a ti pa greš v nasprotno smer? Kile ponavadi gredo gor, nč dol user posted image user posted image user posted image user posted image   Ti je še slabo?

Kruce - raste tale vaš junaček, ni kaj!

Uh, pupe in pojbič - jaz sem se pa zdaj taaaaak najdela - sem si narezala jagode na četrtine in ananas zraven. Heavenly. Bi več, pa se bojim, da počim user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 13.3.2009 19:16:56 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.3.2009 19:16:03   
Serendipity

Stiskam pestke! Zdržali boste! Drži se! *objemček*

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.3.2009 19:40:37   
Kicsi
En lep večer vsem skupaj.
Se moram kar mal potožit danes user posted image .Sta me tast in tašča,pa še moj povrh(kar sem najbolj razočarana)danes čist ob živce spravili.
Me sprašujeta kako je bilo kaj v MŠ,jima povem besede,opise,nasvete,.....babice,ki nam je predavala,pol pa začneta,koko je to butasto,kako se dandanes pretirava,da sta onadva tri otroke do kruha spravila brez pomoči šolanih babic,da kako smo danes vsi naivni in neumni,skratka povzetek:edino onadva si zaslužita naziv STARŠA,ker sta edina,ki sta pravilno ravnala ko so bili njuni otroci še dojenčki.
Pa sem se seveda uprla malo njunim besedam oz.sem zagovarjala predavanje in nasvet babic,pa sta me obsodila prec,da sem panična in nevek kaj še,da itak ona že ne razume,da tako pazim zaradi toksoplazmoze,da ona nikol v nosečnosti ni na nič pazila,pa je bilo vse o.k.,itd.
Pol so pa moji hormončki ponoreli,pa sem jim rekla,da bom jaz delala z otrokoma kokr se bo meni zdelo prav,pa če bom upoštevala vse zdravstvene nasvete al pa ne in da nočem,da mi kadar koli kaj oporekata,pa valda sem jokala zraven kot dež,ker če ni tko kokr rečeta onadva,pol ni prav in pol za piko na i,še moj prijavi:"saj res pretiravaš" user posted image
Verjele ali ne ,me je to tok prizadelo,da sem skoraj dve ure user posted image ,pa tudi pogovarjam se z mojim ne,še vedno.

Vse kar sem njemu rekla,je pa to,da sam dobro ve,da sva se matrala 5 let,da sva zagledala + in da ne bom zato ker se drugim neumno zdi,da pazim kaj jem,da se strinjam z nekaterimi nasveti šolanih babic šla zdaj na triglav,pojedla vso travo okol bajte in podobne reče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 748
13.3.2009 19:50:36   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

En lep večer vsem skupaj.
Se moram kar mal potožit danes user posted image .Sta me tast in tašča,pa še moj povrh(kar sem najbolj razočarana)danes čist ob živce spravili.........

AU!
Pokaži jim hudiča!
A bosta tamala dva cel dan posrana, ker je bil njun oče tud?
Zakaj pa starša ne preživita cele večere ob petrolejki, kot so ju njuni starši?
Zakaj ma tastar garažo in ne hleva pa konja not?
ITD, mater to pa tud mene razpička!
Ma čist prav jim je da majo "tak butasto" ženo in snaho!user posted image user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.3.2009 19:59:28   
Kicsi
Kruce hvala,si pa prvi danes,ki me je nasmejal. user posted image
Sem vedela,kje se bom oz.kam se moram obrnit,da se potolažim.

Blanč
,tebi pa VSO SREČO.Držim pesti,da bo vse v redu.Saj to itak da bo,ampak naj čim dalj časa ostaneta notr. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?