|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 9. del
15.3.2009 8:38:41   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: škratka

Pozdravljene mamice in  . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice.
V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm.
Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo.

čestitke mamici in očkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
15.3.2009 8:39:14   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Pupa nebi ti vsekala eno pot do slo ,pa ni hudič ,da te ne zagrabi.Joooj...boga si res ti pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image ,če bo kaj pomagalo.

bi z največjim veseljem, samo bi me lih v Benetkah streslo po mojem user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala ti za pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image

ma se mi vse bolj zdi, da mali res čaka da pride babi sem user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
15.3.2009 8:40:29   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

http://museum.thetech.org/ugenetics/eyeCalc/eyecalculator.html

tole sem našla, če kera želi pogledat, kake so genske predispozicije glede barve oči vaših user posted image user posted image

Super!
Tija je potegnila zelene po meni. Čeprav je imela ful večje možnosti za rjave po njemu. Jeeeej! Zmagale sva! user posted image user posted image user posted image

moj si tko želi, da bi mel mali modro zelene oči po meni, ker on ma rjave (ma pa njegova mama modre in obe sestri modre) , bomo vidl men pride 37% za modre, 13% za zelene in 50% za rjave hahaha, skratka fifti fifti hahahah user posted image user posted image user posted image

No tako je isto pri nama. Procenti.
Bom shranila tole stran, pa bomo kasneje, okoli enega leta, ko se barva oči že ustali, preverile še enkrat. user posted image

jup, pa da vidmo kok so procenti resni user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
15.3.2009 8:41:04   
Najaa
Persida, piješ kakšen čaj za dojenje? Preko njega tudi vplivaš na mleko in krče. Sploh tisti sveži, ki jih lekarne same delajo, so super. Vsebujejo suho kumino, janež, meto, meliso... vse, kar deluje blagodejno na črevesje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
15.3.2009 8:42:41   
Lolita23
Živjo!!!

Mi smo še tleuser posted image user posted image user posted image , in to je novica aauser posted image user posted image user posted image .
No v glavnem mala se je res pomirila, sem bila že danes zjutraj pripravljena it na obisk P, ker njenih ritualov ob omsih ni bilo in celo noč nič, potem pa je ati dal lubija na bušija in majhna razlika je.user posted image

Zdej grem zlikat 2 pralni stroja, potem verjetno že tašči na kosilo, pa na rojstni dan.user posted image

vsem, ki čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam kaj premakne

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
15.3.2009 8:46:38   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Mi smo še tleuser posted image user posted image user posted image , in to je novica aauser posted image user posted image user posted image .
No v glavnem mala se je res pomirila, sem bila že danes zjutraj pripravljena it na obisk P, ker njenih ritualov ob omsih ni bilo in celo noč nič, potem pa je ati dal lubija na bušija in majhna razlika je.user posted image

Zdej grem zlikat 2 pralni stroja, potem verjetno že tašči na kosilo, pa na rojstni dan.user posted image

vsem, ki čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vam kaj premakne

lolitka, lepo preživi še te dni, sej boš kmalu petvala svojo pupiko zlato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
15.3.2009 8:46:54   
PERSIDA
Najaa - če bi mela kapljice ti bom jih šla iskat pošlji mi naslov na zs pa bo
Za dojenje ne pijem nič ker mi mleko zginja je že prav vodeno tak ,da še k mojemu mleku dam dodatek ker drugače sta po eni uri lačna.Prej sem mela mleka da bi lahko celo bolnico hranla ker pa se jima moja prsa ne dopade bosta počasi samo na dodatku ki trenutno sedaj uporabljata BEBA nesttle.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
15.3.2009 8:55:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!

Tudi tebi user posted image user posted image user posted image  in lepo se imej.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
15.3.2009 8:55:59   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: škratka

Pozdravljene mamice in  . Mi smo včeraj prišli iz porodnišnice.
V sredo 11.03. ob 3:38 se je presrečnemu očku in meni rodil mali škrat Lovro. Ob rojstvu je tehtal 3940g in meril 53cm. Obseg glavice 36cm.
Fant je priden, midva pa se prilagajava na novo vlogo.

user posted image user posted image user posted image čestitke!!!

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu škratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
15.3.2009 8:57:29   
pondelak
pozdravljene!
škratka-dobrodošla domauser posted image user posted image obilo lepih dni in prespanih noči...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
15.3.2009 8:58:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Najaa - če bi mela kapljice ti bom jih šla iskat pošlji mi naslov na zs pa bo
Za dojenje ne pijem nič ker mi mleko zginja je že prav vodeno tak ,da še k mojemu mleku dam dodatek ker drugače sta po eni uri lačna.Prej sem mela mleka da bi lahko celo bolnico hranla ker pa se jima moja prsa ne dopade bosta počasi samo na dodatku ki trenutno sedaj uporabljata BEBA nesttle.

Sej ni važno, tud če umetno pijeta. Večina nas je zrastla na umetnem gor, pa smo prav fajn izpadli. user posted image
A bi mi res šla po kapljice? Sicer sem misla prijateljico poslat, ampak ona je ful redko doma... živi v Lj drugače. No, če bi mi jih ti vzela, bom pa res hvaležna. Ti pošljem naslov.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
15.3.2009 8:59:24   
Grahec
user posted image kako dajete user posted image  kaplice za krčke, a kar na kapalko in v ustka ali zmešate s čajčkom in po flaši ?

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
15.3.2009 9:01:41   
Pupa7
o pocka, je torta za današnji žur že pečena user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
15.3.2009 9:02:18   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

user posted image kako dajete user posted image  kaplice za krčke, a kar na kapalko in v ustka ali zmešate s čajčkom in po flaši ?

Tiji sem koroške dajala na dudo. In je polizala dol, pol pa dudo pljunila ven. user posted image
Lahko pa daš v svojem mleku. Si ga malo stisneš na žličko in zmešaš s kapljicami. Ali s kapalko. Po flaši jaz ne bi, ker kapljic v preveliko količino tekočine boljše da ne zmešaš, ker mogoče ne bo spil vsega ali bo bruhnil.

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
15.3.2009 9:03:31   
Najaa
pocka, dobro jutro. user posted image

Tvoji Taji pa vse najboljše in najlepše za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To velja za danes in za jutri! user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Najaa -- 15.3.2009 9:04:12 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
15.3.2009 9:08:22   
PERSIDA
Grahec - jaz zmešam k mleku jima dam manjšo količino pa je al pa po brizgalki tega sta pa itak vajenauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
15.3.2009 9:08:48   
pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Tiji sem koroške dajala na dudo. In je polizala dol, pol pa dudo pljunila ven. user posted image
Lahko pa daš v svojem mleku. Si ga malo stisneš na žličko in zmešaš s kapljicami. Ali s kapalko. Po flaši jaz ne bi, ker kapljic v preveliko količino tekočine boljše da ne zmešaš, ker mogoče ne bo spil vsega ali bo bruhnil.

mi smo tudi dajali na dudo in pol v usta, pol,ko je pa bila malenkost večja, pa na majhno žličko (ampak eno res mini žličkico)

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
15.3.2009 9:11:12   
pocka
Taja se lepo zahvaljuje za čestitke!user posted image user posted image

...torto pa še čakamo, smo jo naročili pri eni punci,ki jih peče in so odlične, take, kot bi bile domače, niso tiste umetne, mmmm, komaj čakam...

persida - user posted image user posted image user posted image za tvoja fanta,da se jima kri čimprej poštima

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
15.3.2009 9:12:14   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

...torto pa še čakamo, smo jo naročili pri eni punci,ki jih peče in so odlične, take, kot bi bile domače, niso tiste umetne, mmmm, komaj čakam...

persida - user posted image user posted image user posted image za tvoja fanta,da se jima kri čimprej poštima

user posted image user posted image user posted image sej veš torto poješ, odplešeš rokenrol in gasa v Rim user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
15.3.2009 9:13:05   
pocka
pupa - kako prebava? Mogoče se ti pa res kaj pripravlja.user posted image Tebe pa tako heca tale user posted image ,da boš na koncu ignorirala vse znake, tudi, ko bo šlo čisto zares.user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
15.3.2009 9:14:47   
Pupa7

pupa - kako prebava? Mogoče se ti pa res kaj pripravlja.user posted image Tebe pa tako heca tale user posted image ,da boš na koncu ignorirala vse znake, tudi, ko bo šlo čisto zares.user posted image

prebava perfekto spucana sem user posted image user posted image user posted image če bi klistir še kaj spravu ven bi rekla da je čudež user posted image user posted image user posted image user posted image

sploh ne razmišljam, da bi se kaj pripravljalo, ker se že tok časa da je že brez veze user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
15.3.2009 9:15:12   
pocka

user posted image user posted image user posted image sej veš torto poješ, odplešeš rokenrol in gasa v Rim user posted image

ja, računam na to user posted image user posted image user posted image ...ma ne vidim ure,da končno grem, me tako boli spodaj, res ne vem kaj user posted image dela, ali se spušča ali kaj ustvarja user posted image , sicer nisem glih prepirčana, če se,ker imam trebuh še kar gor do grla user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
15.3.2009 9:21:03   
Pupa7

ja, računam na to user posted image user posted image user posted image ...ma ne vidim ure,da končno grem, me tako boli spodaj, res ne vem kaj user posted image dela, ali se spušča ali kaj ustvarja user posted image , sicer nisem glih prepirčana, če se,ker imam trebuh še kar gor do grla user posted image

jaz sem šla včeraj na obisk h kolegici, ki je v pondelk rodila in se je zgrozila kako nizko mam trebuh (men se pa sploh ne zdi, ker mam itak že 3 tedne filing da mi mali s prsti po tamali šari user posted image user posted image user posted image )... verjetno se spušča tud tvoj ja user posted image sej pa je počas že skrajni čas da se prikažeta oba ane user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
15.3.2009 9:54:24   
Lolita23

pocka, dobro jutro. user posted image

Tvoji Taji pa vse najboljše in najlepše za 2. rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To velja za danes in za jutri! user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
15.3.2009 9:56:26   
Lolita23
Hvala za vse želje, jaz sem čist psihično čakajoča na 19.3, ko bo pač morala venuser posted image user posted image user posted image user posted image Prav ji je, kaj pa sama nočeuser posted image user posted image user posted image

Zdaj se že tudi pripravljam na CR za vsak slučaj.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?