|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
14.3.2009 10:21:30   
gogabojan
Jutro NEčvekeuser posted image user posted image user posted image .

Za nami je kot že dolgo ne bila fajn noč. Je user posted image spal vse do 9.20user posted image user posted image user posted image user posted image .

Očka pa nam je že prinesel  KREMŠNITE. Bravo oči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa se počasi odpravljamo, ker grem mami pomagati ribati in pospravljati.

Sonček je fenomenalen.

lp

BODITE V CVETJU

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.3.2009 10:22:13   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NOVA STRAN
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.3.2009 15:09:06   
Marisha
Evo, mi trije smo pršli s sprehoda, je bilo luštno le veter je mal preveč pihal pihal.

Vmes smo se ustavili še v trgovini Wenice, kjer sem Markcu kupila full luštno prehodno jakno pa še poceni je bila 15€, potem smo šli pa še na kavico user posted image .

Danes se je pa skotila psička, ki jo bomo dobili maja. Sem že po mms-ju dobila slikce, joj kolk je majčkena (za mojo dlan) user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Zdaj pa čakam, da pride moja mami na obisk (sem imela včeraj generalno, tko, da ne bo mogla nič komentirat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image )

Se še kaj javim.

Lep pozdravček,

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.3.2009 17:51:03   
Lovely
OOOOOOOOOOOOOO, kok ste pa malo napisale, ma dobro da nimam tok za brat...

Val čestitke za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si dobil? user posted image  Inya pošilja user posted image

Evelin, mislim, da je Dream imela neko korenčkovo mleko, ampak je bilo proti driski.

Tole s krmo me je pa res nasmejalo user posted image

Inya riževe in grizeve kašice poje v enem obroku največ 130ml, okusov pa še ne bom dajala, želim naravno pri 6 mesecih. 24.3. ko bo 5 mesecev dobi žitno kašico.

Danes sva šli ob 11h od doma in prišli domov pol urce nazaj. Moj dragi je imel migreno pa sva šli sami na potep, z mojimi starši na PST, k njim pojest, pol je bil pa moži že bolje pa smo se dobili v Citiju. Sva si morala oba kavbojke kupit. Jaz sem tok žalostna k sem si morala pač večje kupit in upam, da mi bodo čez pol leta prevelike... V glavnem, v S´Oliverju je neka akcija 20% popusta na jeans če katera kaj rabi... Meni je tam to fajn, moj pa itak tam vse zase kupi.

.100noga, Tijana se je pa včer fejst našamponirala user posted image  Cukrček.

Nič, grem zdaj malo počivat, ves dan je bila akcija. Se beremo kasneje.

Danes si bom privoščila kak martini user posted image

Lovely

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.3.2009 18:01:55   
ajetam@
lovely jest sem bla tut v citiju dones.

sem iskala eno jakno... sem dobila eno... ne vem. moj pravi da mi full paše in da sem full street sam ne vem meni je tko srednja. sam je pa res da lepše dones nisem videla pa sem šla kar nekaj trgovin pogledat...

ajaa sem šla gledat fondu v 1001 dar. halooo 70€ stane.sem rekla noo way ne dam tok dnarja za en navadn fondu. kot da je zlat ...

no, pol smo šibal domov ker smo imel napovedane obiske, še prej sva neki uspel naredit kar bi že mogla ene 14 dni za nama tko da zdej je za nama user posted image ,  dobila obiske, zdej pa relaksacija... mali bo čez kašno uro papal večerjo, pol pa pančkat, midva pa ne vem kaj... če bi mela doma že fondu bi si ziher nardila. sam ga nimam tko da.... ne vem sej sladkarij mam dost doma. se ni za bat na žalost...

ja nič to je to. sobota je mimo. jutri pa nedelja k bo tut full hitro mimo, pol pa spet ponedelk. joj... ja nič. zdej sem že začela pisat oslarije tko da tipkamo se kasneje...

ajaaa to morem povedat še! jest sem zgrožena kako so lahko stolčki v šparovi restavraciji tko ostudni. kakšni hudiča starši puščajo stolčke tko usrane ? pismo otrok jim poje, seveda vse omaže, ga vzamejo ven in grejo. briga njih! in že zadnjič je bil stolček polhn makaronov, da sem pol malega v naročju hranila, dones je pa tut blo polno neke svinjarije da sva ga nahranila v vozičku. pismo noo. ok recimo bi razumela da to naredi najstnik k mu dol visi za cel svet. sam da je pa starš tak prase in da ne pomisli na naslednjega otročka k bi tam rad papu... res živa svinjarija. če bi enga vidla da to nardi bi ga šla nadret. proklet folk sebičen sam za svojo kretensko rit se briga. grrrr. pardon sam to kar se otrok tiče me res še hitreje kej razjezi kot bi me drugač. če bi bil en sedež za odrasle umazan bi rekla jebi ga in bi se drugam dala. sam pismo no tole mi je pa višek. joj če bi vedla kdo to dela bi jih okol kepe...

zdej pa res dost...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.3.2009 18:05:13   
irma78
Ojla punce,

kaj pa se dogaja z vami, da tako malo pišete? A sedaj, ko smo se pa nekatere dobile, je pa zmanjkalo tem za čvekat na forumu? Jao, jao, upam, da se bo stanje med tednom kaj izboljšalo in da sedaj vse izkoriščate lepo vreme in uživate s svojimi dragimi in tu tiči razlog za nečvek.

Mi smo spali odlično, skoraj brez zbujanja, samo spet sem morala Nika že ob 9-ih iz postelje metat, ker smo šli v šoping po hrano in material, da mi bo user posted image  lahko naredil zunaj vrvi za perilo obešat, pa še user posted image  sva kupila senčnik in dva pajaca za ponoči (in to 74 številko - 68 so mu namreč že bolj majhne - sicer pa ste ga nekatere videle), pa še s kolegi smo se na pijači dobili, tako da smo bili spet 5 ur z doma.

Jaz pa sedaj joto kuham, moj user posted image  se trudi še nekaj drevje obrezovat, user posted image  pa sladko spančka. Zvečer greva pa z user posted image  končno malo v life, Nika bo pa tašča pazila, ampak bo itak takrat že spal, tako da ne bi smelo biti problemov.

Gogabojan - kako zobki? Pa tvoje zdravje, vse OK?

Mbd - pa pri vas, je stanje tudi že kaj boljše?

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.3.2009 18:32:06   
suzy124
Dober dan

Se vidi, da je vikend in da so user posted image doma je kr zatišje tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image
Danes je pa bil tak lep dan in sma bila na dolgem sprehoduuser posted image user posted image user posted image user posted image , potem sma še šla Dnevnik z knjigico kupit, so fulll lepe knjigice.user posted image user posted image user posted image

Drugače je pa noč bila tud kr vredu in se ne morem neki veliko pritoževatuser posted image user posted image user posted image

Naš user posted image je pa zdle mal zadremu, jaz pa grem še hitro posodo pomit dokler še spi pa se še pol kaj javim

pa pa

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.3.2009 18:53:00   
Marisha
Ja, pa je res ful zatišje danes user posted image . A se vsi potepate user posted image .
Jaz pa zdajle čakam dobimo obiske user posted image .

No, se vam še kaj javim.

Marisha

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.3.2009 19:17:50   
gogabojan
Ojla.

Evo mi pa smo doma in povečerjali.

Mami sem pomagala pospravljat. Oče vzunaj sesal avto, tako da sem še jaz svojega. user posted image sta potem čuvala moja starša, da sva z srčkom šla v šoping. Nato smo bili dolgo dolgo vzunaj.

Aja Rok ni spal vse do 15,30h, pa niti tečen ni bil. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zanj, ker ni tečnaru. No smo bili s starejšim sinom vzunaj. Jaz porivala voziček, srček in Bojan pa sta se ROLALA.

Prišli domov, jaz malega podojila, moj srček naredu večerjo. Pojedli, in za posladek dobila KREMŠNITOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rok cel dan ni nič kakal. Potem, ko je bil sam v bodiju, ga še nisem uspela preoblečt, je pa začel TAKOOOOOOOOOOOOOOO KAKAT, da imam kovtr cel pokakanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj sem jaz za račun. moj srček bere časopis, rok pa se hoče sam uspavati.

Saj bom mogoče na vsake toliko poškilila, če ste kaj napisale.

čawbaw

AJA , VSE NAJBOLJŠE   VVV AAA LLL za 5. mesecev

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
14.3.2009 19:22:58   
Marisha
Ej, Gogabojan je Rok poskrbel, da mamici ne bo dolgčas in ti je dal delo user posted image  user posted image . Seveda je mišljeno pranje cot user posted image  user posted image .

Ej, kdaj greva na kremšnito, lahko tudi enkrat sredi tedna, čeprav takrat ne bojo po 1€ user posted image  user posted image . Ej jaz častim user posted image  user posted image  user posted image .

Zdaj pa šibam, ker so prišli obiski.

Čauči, se še kasneje kaj javim.

Marisha

Neposredna povezava do sporočila: 1860
14.3.2009 19:40:10   
gogabojan
Marisha če ti povem čisto čisto iskreno, jaz ne perem cot. Od nosečnosti dalje, jih jaz nisem nikoli, nikoli obesila.

Je pa včeraj dragi dal prat 3 pralne stroje, pa tudi obesil jih je. Danes pa je 2 pralna stroja vn nesu sušiti.

Je očka spucal, kar je malček pokaku.

KREMŠNITE - komot greva kdaj na kremšnite tja. Pa če ti povem iskreno burek tudi. Je dragi me danes sam cartal, pa tudi burek zraven kremšnit prinesel.

Mislim, danes je en prečudovit dan bil. Srček me razvajal na veliko, Rok je bil priden, oz. ni jokal zaradi zobčkov. Bojan je ves srečen, ker spi pri babici, in ima punco blizu in prijatelje.

Mislim, sam še jutri na LOTU DA ZADANEM sedmico ali pa lotka, pa imam zadosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Marisha, čez teden, ko boš šla ven, in če ti bo do družbe, me kr pokliči. Al pa sms pošlji.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
14.3.2009 19:45:32   
gogabojan
Lovely - ti moram povedati, da imaš pravo lepotičko.

(saj drugih otrok nisem niti fajn videla, tvoja pa je bila čisto zdraven)

.100 ti si pa res ej, hmmm kak naj rečem, hmmm ful polna pozitivne energije. Super si

Lučka1 tvoj srček ti je pa taaaaaaaaaaakkkkkk fejst podoben, se mi je fulll udrl v spomin.

Hmmmm (zdaj pa ne vem, lučka katera je nasproti mene sedela in desno od tebe Lučka, ampak ima fenomenalnega tamalga). Sorry nisem si zapomnila imena

Lankerš - tvoja je bila najboljša z dudico, ker si jo je fulll vlačila, super je

Za ostale pa si nisem prav zapomnila.

Irma tvoj je pa pravi dedec. Kr čičal bi že.

Aja, ena je tam slikala. Je moj srček reku, naj vprašam, katera je ta, pa če bi slučajno želela posredovati slikice, da jih prpopam na FB.

Toliko no na kratko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker imam glih čas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zgleda bom imela monologeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1862
14.3.2009 19:55:49   
irma78
Gogabojan - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da Roki ni tako tečen in da mu zobki ne nagajajo preveč

Suzy - midva z user posted image  tudi kupujeva user posted image  Dnevnikove slikanice, so ultra lepe in potem mu še v vsako napiševa posvetilo, da mu bo kaj na stara leta v spomin na naju ostalo.

Aja, ša jaz bi se tudi za slikice priporočala. Sicer se pa strinjam z Gogabojan, tele vaše dojenčice in dojenčki so ta pravi cukrčki. Naš Nik se je pa itak v Inyo zaljubil. Sta se tako lepo božala. Drugač je pa doanes Nik spet po trgovinah kuril ženske in to tiste ta starejše. To izgleda tako, da jih nepremično gleda in se jim reži, potem pa vse, joj kolk je sladek, kakšen dobrovoljček,... Bomo imeli z njim v prihodnosti očitno kar težave.

Neposredna povezava do sporočila: 1863
14.3.2009 20:02:19   
gogabojan
Aja.                    P O S E B N O        O B V E S T I L O  

Pri nas pa rasteta kar dva zobčka. Pediater je rekel, da gresta kar 2 ven.user posted image user posted image user posted image Saj ni čudn, kok je bil katastrofa.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Irma, prej k si vprašala, kak kj moje zdravje.

Prah je za vse kriv.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo moja dva srčka spita. Starejši sin pa se pri babici carta.

Jaz pa tu lutam, k zgubljena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čakam, čakam, čakam, čakam in PENZIJO dočakam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
14.3.2009 20:03:33   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Mbd - pa pri vas, je stanje tudi že kaj boljše?

OOOOo,veliko bolje.Se je včeraj čez dan in ponoči zelo nakašljal in so se plučke očistile.Danes veliko manj hrope,skoraj ne,pa kašlja tudi tako fajn da bo vse ok.
Zdaj pa po borovi kopeli in inhalaciji ventolina sladko spančka.
Zdaj grem pa Viktorje gledat.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
14.3.2009 20:12:23   
Lovely
Mbd, user posted image  da vam je bolje!!!

Gogabojan, tenks za kompliment user posted image  Inya je res cortika tko kot vsi naši lumpiji a ne mamice!

Drugač me je pa Inya danes vprašala če ima lahko več fantov pa sem ji dovolila k sem vidla da jih za zdaj samo boža user posted image user posted image user posted image  Zdaj ima Vala pa Nika. Tilen je bil pa v petek preveč zainteresiran za pitje iz kozarca user posted image user posted image user posted image  Taja pa že dolg ni videla...

Zdaj grem pa jaz tudi Viktorje gledat.

Pa moj mi zdajle pod prste gleda kaj pišem in misli, da ne vidim (zdaj ko bere bo videl da vidim) in ne smem bedarije pisat user posted image
HANS NEHI MI BRAT IN NE, NIČ user posted image  NE BOŠ DOBIL

Lovely

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
14.3.2009 20:16:27   
Lovely
Gogabojan, tvoj malček ima pa prav florestenčno modre učke, kjer šarmer ej.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 20:41:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1868
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 20:42:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1869
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 20:44:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 1870
   [Brisano sporočilo]
14.3.2009 20:45:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1871
14.3.2009 21:13:56   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Suzy - midva z user posted image  tudi kupujeva user posted image  Dnevnikove slikanice, so ultra lepe in potem mu še v vsako napiševa posvetilo, da mu bo kaj na stara leta v spomin na naju ostalo.

Koliko strani pa imajo? A je dosti slik? Jaz čakam knjigico Bambi, pa me mal zanima. Moj starejši je trenutno čist na srnice usekan.

Tam okrog 65, čeprav besedila je bolj malo, slikice so pa noro lepe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.3.2009 21:20:02   
ajetam@

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Koliko strani pa imajo? A je dosti slik? Jaz čakam knjigico Bambi, pa me mal zanima. Moj starejši je trenutno čist na srnice usekan.

Tam okrog 65, čeprav besedila je bolj malo, slikice so pa noro lepe.

pismo tega nikol ne gledam. pa mi je škoda. te knjigice bi pa rada imela user posted image a sem že velik zamudila ?

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
14.3.2009 21:28:56   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely
Val čestitke za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si dobil? user posted image  Inya pošilja user posted image

Hvala, hvala, bi kos tortice user posted image razdelil vsaki punci user posted image user posted image user posted image ....in seveda njihovim mamicam, pa na prave fante oktoberčke pa tudi ne bi pozabil....

ja, dobil sem pa super darilo....je bila mami v Cityju (berem, da tudi vi trije Lovely in ajetam?? . smo se očitno zgrešili, če ne ne bi zdele brali tega, ampak bi že vedeli :))) in mi prinesla kavbojke in jakno in 2 majice in žabice....ker vse kar imam doma mi je pa premajhno, tako da je bil skrajni čas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
14.3.2009 21:35:26   
Lucka1
gogabojan - hvala tudi tebi za čestitke....saj kar ne moremo verjeti, da je že 5 mesecev, da smo doma trije in ne več sama z user posted image !! Ki mi je mimogrede rekel, da se sploh ne spomni, da bi bila noseča????? no ja, to mi vsake toliko pove, čeprav mi ni čist jasno, al se kaj skriva zadaj user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

pol je bil pa moži že bolje pa smo se dobili v Citiju. Sva si morala oba kavbojke kupit. Jaz sem tok žalostna k sem si morala pač večje kupit in upam, da mi bodo čez pol leta prevelike... V glavnem, v S´Oliverju je neka akcija 20% popusta na jeans če katera kaj rabi... Meni je tam to fajn, moj pa itak tam vse zase kupi.

joj, kavbojke pa jaz tudi rabim....problem pa je, ker nimam nobenih in sploh ne vem, katero številko naj grem probavat...kako določiš tiste W in L?? A se da kaj zmerit al vsaj s kako konfekcijo primerjat?? Ker se mi sanja ne nitit približno, kaj naj zagrabim za začetek??

Berem, da vas je kar nekaj danes izkoristila dan....ja, mi tudi. Od doma sem šla jaz že pred 9h do Atlantisa - dragi je čuval user posted image - potem pa še v City, ko sem prišla domov smo šli pa vsi trije na dooooolg sprehod po soncu - menda jutri ne bo tak lepo vreme? ŠKODA. user posted image No ja, bomo pa vsaj uspeli kaj pospravit in kako perilo oprat....jaz vedno zaostajam s tem, ker mi je skoda časa, ko smo vsi trije skupaj user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?