|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - III. del
14.3.2009 10:59:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

grem zdaj jst mal na kavč ,da vidim če bo mali kaj brcal .Danes je miren,no pa tko vedno za vikende je len k nevem kaj.user posted image user posted image user posted image

moj bebi pa kar brca...jaz grem tudi malo na kavč, ker me že vse boli od sedenjauser posted image  
ja moj je sedaj tudi k sem bila te pol ure na kavču veselo polesavaluser posted image user posted image sem bila prav vesela,ker čene bi me panika zagrabla in bi šla kr  v P na pregleduser posted image tega si pa ne želim

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
14.3.2009 11:12:08   
sonček85
če katero zanima ,tukaj imajo veliko iz bio materiala ,so pa zato tudi cene veliko bolj močne

http://www.ekolife.si/si/samozdravilna-blazinica-bourette-i603.shtml
so se mi pa zdele pralne pleničke poceni, in tale blaazinica,a mislite da pamagauser posted image

lp zdaj bom počasi šla in se vam javim še kaj popoldan k pridem nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
14.3.2009 11:25:05   
janja*
Miškuser posted image user posted image user posted image za bušija.Čista super si.Pa itak smo vse nosečke lepe.
Ne ne bom pospravljala cel vikend,samo vikend je in vsi3 otroci so doma in me rabijo.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
14.3.2009 11:30:21   
Nalini
dober dan user posted image  ... in sončen seveda user posted image

mi smo ponoči imeli otrdevanje in krče tam doli user posted image  ... začelo se je ob pol enajstih in celo noč vse na toliko časa .... pa nekje do sedmih zjutraj .... potem sem šla na zajtrk in se je stanje umirilo user posted image  ....
sem si že mislila,... pa ni bog, da bi jaz dobila popadke .... ni mogoče, če sem bila cel dan tak fajn user posted image  .... pa preprićevala sem se, da še ni čas za porodnišnico ....

kakšnih pet minut nazaj mi je spet otrdelo ... ampak zdaj ni krčev ..... no upam, da je bilo to ponoči bolj zezanje ..... (sem malo pred sedmo zbudila dragega in mu rekla, da mi že celo noč otrdeva in imam krče ..... me je pogledal tak čudno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa rekel, da še dva tedna naj zdrži .... user posted image user posted image user posted image ) ...

je pa bejbi živahen.... me kar brca in se premika .....

grem zdaj kuhat - bučke v omaki, sojine polepete in pire user posted image

potem pa malo počivat (ne smemo preveč) ...... pa na sončeka ....

ajde , se javim kasneje user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
14.3.2009 11:36:13   
sonček85
nalini:mogoče je pa res že časuser posted image a tko dolgo so te matraliuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
14.3.2009 12:27:12   
klavdyk
hej
sonček85-lahk daš uno drugo-ko boš spet urejala seznam

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
14.3.2009 12:30:01   
nmag
user posted image user posted image user posted image TASSIKA
Sem ful vesela da je našim bivšim aprilkam tako hitro uspelo ponovno ugledati plusek.
Evo moj možek se že vozi domov pride enkrat ponoči.
Grem kuhat pa se pop.kaj javim,je tako lepo zunaj,da mi daje energijo,katero moram hitro izkoristit.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
14.3.2009 12:33:03   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

dober dan user posted image  ... in sončen seveda user posted image

mi smo ponoči imeli otrdevanje in krče tam doli user posted image  ... začelo se je ob pol enajstih in celo noč vse na toliko časa .... pa nekje do sedmih zjutraj .... potem sem šla na zajtrk in se je stanje umirilo user posted image  ....
sem si že mislila,... pa ni bog, da bi jaz dobila popadke .... ni mogoče, če sem bila cel dan tak fajn user posted image  .... pa preprićevala sem se, da še ni čas za porodnišnico ....

kakšnih pet minut nazaj mi je spet otrdelo ... ampak zdaj ni krčev ..... no upam, da je bilo to ponoči bolj zezanje ..... (sem malo pred sedmo zbudila dragega in mu rekla, da mi že celo noč otrdeva in imam krče ..... me je pogledal tak čudno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa rekel, da še dva tedna naj zdrži .... user posted image user posted image user posted image ) ...

je pa bejbi živahen.... me kar brca in se premika .....

grem zdaj kuhat - bučke v omaki, sojine polepete in pire user posted image

potem pa malo počivat (ne smemo preveč) ...... pa na sončeka ....

ajde , se javim kasneje user posted image

Mmmmm, sem kar lačna postala. Pri nas bo pa danes golaž, pire krompir in kumarična aolata.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
14.3.2009 12:33:31   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

moja ni bla na braziljski pa je vseen ful zatečena.....ka to pomeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moja je tudi bolj zatečena in nabrekla žeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej spolovila naših user posted image bodo tud nabrekla, ko se rodijo.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
14.3.2009 12:34:35   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo to svetovno novičko, ki jo sonček veuser posted image .

Drage aprilčice, lani sem vas na žalost predčasno zapustila, ampak sem vas vseeno ves čas spremljala, vse vaše dobre in slabe dneve. Zraven vsega sem se tudi veliko naučila, kar mi bo sedaj kmalu prišlo prav. V februarju sem dala čez še zadnji pregled, na katerem je bilo vse OK in sva šla potem z mojim kar v akcijo in moram vam povedat, da se selim k novembrkam 2009. Plusek sem zagledala na petek 13 in sončka sem nahecala, da bom rodila na petek 13 v novembru. Zame je to sedaj srečen dan.

Vsem aprilčicam, ki so že rodile, želim veliko srečnih trenutkov in še več cartanja, vsem, ki pa še čakate, pa da vam bo ta čas čakanja hitro minil.

lp nataša

user posted image

Jeeeeeeeeeee!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravo in lepo nosečnost ti želim!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
14.3.2009 12:35:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Punce moje dober dan!
Kako ste kaj? Jaz sem danes malo slabše spala drugače pa sem okej.Vidim da naša Junonca ugane datum poroda.Junonca no kar povej kdaj bo moj srečni dan?
Danes pozno popoldan se gremo pa po dolgem času malo potepat.Prej nisem upala kam daleč,ker sem se počutla slabo,zdaj pa ,ko se počutim bobro pa lahko grem.Pa še tako lepo vreme je danes.

Še kakšnih 14 dni...user posted image Malo dlje bo trajalo kot mislimo. Bebiju paše v tvojem bušiju.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
14.3.2009 12:36:22   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Čer punci/punce...saj nevem koliko vas je tu gor. Danes je en tko beden dan...sve se z mamo sfajtale po telefonu Nevem zakaj skoz eno paniko zganja in nikoli nič ne posluša...groza. Eh brezveze, škoda besed... Drugače smo vredu, tamala veselo brca, nekaj me pa skoz pika not, tam čisto spodaj, za venerinim hribčkom. Pa to me je zdaj pred parimi dnevi začelo. Pol me pa tko dol tišči, da komi noge dvigujem. Telo se očitno neki pripravlja. Kaj boste delale čez vikend? Midve z tamalo greve v nedeljo k sosedi na rojstni dan, bo praznovala 2 leti in se mala že ful veseli torte...valda, kaj pa sploh je smisel rojstnega dneva OK, miren spanček želim vsem skupaj

Štorkljica ne sekiraj se, se boš še večkrat spičla z mamo, sploh, ko pride user posted image . Drugače je pa normalno, da si zdaj ful občutljiva - sej se boš utrdila!user posted image

Midve se tut včasih spičma, sma obe občutljive sorte.user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
14.3.2009 12:37:30   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica

Pozdravljene!

Danes je pa res lep dan.
Detelja - ti si pa res vsak dan tako pridna. Prva vstaneš in nam pripraviš zajtrk. Hvala

Jaz sem pa zjutraj kar malo lenušček, ponavadi kar tam do 9ih potegnem.

Zdaj grem pa en nov recept preizkušat, upam, da bo dobro kosilo.

Se še kaj oglasim.

Boš delila recept z nami? Js vedno rada kaj novega skuham.user posted image

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
14.3.2009 12:37:55   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: junona

Angelito se nam že dolgo ni javila, je še kar leteča.

Pat74, kje se skrivaš?

April09, tudi tebe ni...

Brigitka, že ližeš?

Se ne skrivam, ni časa, ker sem bla ta teden v službi, no še drug teden, pol pa 5 dni dopusta in končno porodniška - pa se bomo takrat orenk tipkal.

Ja, obljuba dela dolg.user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
14.3.2009 12:38:44   
*Junona*
Zdej grem pa seznamček poiskat. Le kje je ostal?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
14.3.2009 13:31:47   
Nalini
detelja je zgleda zaspala user posted image  ... ali je pa prišel na obisk kakšen pomočnik user posted image  ..... pa je pozabila na nas user posted image  ...
a greve danes na pijačo? .... priletim v ms user posted image

zdaj sem se najedla kosila,..... pa me peče zgaga ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .... zadnje dni me ful peče user posted image  ....

se pa danes pozna, da je zatišje na rr ..... aprilke zgleda imajo spomladansko čiščenje user posted image

< Sporočilo je popravil Nalini -- 14.3.2009 13:32:00 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
14.3.2009 13:36:21   
*Junona*

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image   Rmmaja - Fran

user posted image   Sobra - Tenea

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
14.3.2009 13:37:38   
*Junona*
Evo, js sem se tudi napokala.user posted image
Zdle pa sem za sladico pojedla še enga Werthersa. Jih imam tak rada, mi zdej v user posted image full pašejo.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
14.3.2009 13:38:46   
*Junona*
Sem pa tak utrujena danes. Zunaj je tako lepo vreme, js pa ko cota. Morem mal zalegnat zdle.

Punce, lepe bušije mate.user posted image user posted image user posted image

Sonček, lep košek.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 14.3.2009 13:39:00 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
14.3.2009 13:39:51   
*Junona*
Js pa Brigitko pogrešam...kje si pupika?user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
14.3.2009 13:41:22   
Nalini
jaz pa grem zdaj bučke posadit .... v lončke, da bodo hitro zrasle user posted image  ...
da bomo jedli sveže, ker so boljše kot zamrznjene user posted image  ....

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
14.3.2009 13:47:21   
Nalini

nalini:mogoče je pa res že časuser posted image a tko dolgo so te matraliuser posted image

ne ne ne user posted image  ni še čas ...

moram še:
- spucat oknauser posted image
- zlikat srajceuser posted image
- generalno pobrisat prahuser posted image
- user posted image
- uporabit epilator na nogah user posted image
- spit eksotik za deteljin rojstni dan ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak da konec naslednjega tedna lahko komaj mislim na pot v rimuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
14.3.2009 13:58:36   
klavdyk
Nalini-nočem kaj strašit, sm men moja mama, pa babica pravita, da nosečnica proti koncu nosečnosti ne bi smela umivati okna-ker kao se lahko popkovina ovije okoli otroka in potem ne more dihati. zdaj ne vem, a so to stare vraže, sm sn že z dvema kolegicama govorila, da je mel baby popkovino ovito okoli vratu ko sta rodile in bojde sta na koncu umivale okna. js sama se ful pazim glede tega, tk da oken ne bom umivala.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
14.3.2009 13:59:25   
klavdyk
no tk meni govorijo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
14.3.2009 14:21:30   
brigita23
halo punce

sem končno uspela prit malce do računalnikauser posted image ....sem imela dopoldan obisk, sta prišla moja ati in mami, potem pa sva šla z mojim dragim mal na sončka, tako da bov imela kosilo šele zdaj.....je naš bebi tako brcal, da sva se mu prav od srca nasmejala, ko sva sedela na terasi in kofetkalauser posted image user posted image user posted image .

Kako ste ve kaj? Vas še nisem uspela prebrat za nazaj, pa niti ne vem če bom....ko ste ble danes tko pridneuser posted image .
Se vidi da ste že vse včeraj pospravljale.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?