pokica_
|
Cveka30, imaš Z.S. Pa res, sem šele zdaj videla, da mama na isti dan PDP Hvala Dudica1, bom poskusila delat tvoje kremšnite, ampak ne danes ker sem si včeraj v trgovini na hitro premislila in bom princes krofke delala! Kako je danes tvoje počutje? Upam da je vse ok. Jaz tudi moram svojga pohvalit, čeprav vem da pride z šihta z polno glavo in utrujen, mi za vikende vse posesa, pomije tla, obesi cunje, če je glih doma, pospravi kuhno, pomivalca, še cunje prat se je naučo, ko sem bila zdaj nazadnje v bolnišnici. Tk da je že izurjen! Edino kuha pa ne, to je edina stvar katere se najraje nikoli nebi prtaknil. Ampak nedeljske jutranje jajčke na oko mi pa že speče kdaj! Mi2 sma pa šla včeraj v predčasno nabavo v lekarno in Millerja, sem zapravla 80€za vse potrebno; fiziol.razt., alkohol, gazice za popek, vložke vir, Lanolin za bradavice, veliko pakungo Bepanthena, Galexovo olje za novorojenčke, v Millerju sem pa kupla pleničke od 2-5kg manjšo pakungo, robčke za rito od Hippa(brez dodanih vonjev in škodlj. stvari z olivnim oljem) imajo glih akcijo 4paketi v pakungi, pol blazinice Chicco za prsi, vatice za čiščenje ritke, pa še par malenkosti, sem že pozabla. V glavnem ogromno vsega. Lunica77, dobrodošla med majčicami! Lake, kako si pa ti kj danes? Danes je pa taaaaako lep sončen dan! Sem vstala že ob pol osmih in dve uri brala knjigo Modrost rojevanja od Gaskin Ine May, sem prebrala že 70 strani danes! Grem z mojim zdaj zajtrka papcat, pa eno kavico, pol boma pa zložila previjalno komodo in posteljko, če bo šlo dovolj hitro. Popoldan pa ima moj lubi rezervirano 70min tajsko masažo, ki sem mu jo podarila za RD prejšnji teden. Ga bo masirala prava Tajka; upam da ga bo masirala na za to predvidenih predelih ! Po zajtrku pa grem pečt princeske in kuhat kosilčeka( govejo juho, govedino+pire krompir+hren+solato). Puuuuunce mejte se super luštno danes!